Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σωστά! Όπως λέει και η Νατάσα, σήμερα είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και τον μικρό της Πηνελοπης μας!

Είναι ένα πολύ γλυκό αγοράκι, που νομίζω ότι μου έκανε λίγο τα γλυκά μάτια!

Ολο δίπλα μου ερχόταν, χιχιχι! !

Και ο άντρας σου Πηνελόπη, φαίνεται εξαιρετικό παιδι και είναι και όμορφος, φτου φτου φτου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα μπουν φώτο στο φεϊσμπουκ σύντομα!

Μάκια σε όλες!

Αθανασία ξέρω ξέρω, εσυ τις θες με mail!

ρε paparazzi ποτε τις τραβηξες τις φωτο;;; καλα χαμπαρι δεν πηρα.... αλλα ρε μωρο οταν το κανεις να μου το λες γιατι προφιλ δεν βγαινω καλη... πεταει η μυτη μου...... αφανσ καλυτερα... χιχιχι

Kala ti htan auto simera pali !???

PERASAMEEEE TELEIAAAAAA !!!

H Efh einai mia koukla me fovero kormi. Poli gelasti k foveros anthropos.

Efakh se euxaristw gia to doraki sou, ola poli xrisima !!!

Nellaki se euxaristw gia to kerasma an k den eprepe. Siga den mas kouvalises sta Spata k olas !!!

Emeis me to Nantiaki to sinexisame. Hrthame sto spiti mou, kaname alon enan kafe k hmastan mazi mexri tis 17.30 nomizo. Den proseksa kan tin ora, perase poli grigora. Poli orea perasame !!!

Pw pw vre koritsia den mas ftanoun oute 5 ores !!!

Μαρή Νάντια νηστικό τον άφησες τον άντρα σου?

Αφορμή νομίζω εψαχνες να γλιτώσεις το ψάρι!

Χεχεχεχε! :tongue:

Φάγατε κιόλας κορίτσια?

Εγώ πάλι πεινάω κι έφαγα και μουσακά όταν ήρθα.

Στην επίσκεψη τελικά δε θα πάμε, γιατί κρυωσε και η μικρή και ο αδερφός της αλλά και η μαμά τους!

Μου είπαν λόγω της κατάστασης μου να μην πάω.

Οπότε θα είμαι εδώ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ρε paparazzi ποτε τις τραβηξες τις φωτο;;; καλα χαμπαρι δεν πηρα.... αλλα ρε μωρο οταν το κανεις να μου το λες γιατι προφιλ δεν βγαινω καλη... πεταει η μυτη μου...... αφανσ καλυτερα... χιχιχι

Τι paparazzi θα ήμουν άμα σας το έλεγα? :tongue:

Είδες?

Είμαι ύπουλη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μαρή Νάντια νηστικό τον άφησες τον άντρα σου?

Αφορμή νομίζω εψαχνες να γλιτώσεις το ψάρι!

Χεχεχεχε! :tongue:

Φάγατε κιόλας κορίτσια?

Εγώ πάλι πεινάω κι έφαγα και μουσακά όταν ήρθα.

Στην επίσκεψη τελικά δε θα πάμε, γιατί κρυωσε και η μικρή και ο αδερφός της αλλά και η μαμά τους!

Μου είπαν λόγω της κατάστασης μου να μην πάω.

Οπότε θα είμαι εδώ.

Ton pire thl k tou eipe pos na ta ftiaksei !!! Xxixix ...

Den fagame mazi. Egw efaga apekso simera. Variomoun na magirepso.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Σωστά! Όπως λέει και η Νατάσα, σήμερα είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και τον μικρό της Πηνελοπης μας!

Είναι ένα πολύ γλυκό αγοράκι, που νομίζω ότι μου έκανε λίγο τα γλυκά μάτια!

Ολο δίπλα μου ερχόταν, χιχιχι! !

Και ο άντρας σου Πηνελόπη, φαίνεται εξαιρετικό παιδι και είναι και όμορφος, φτου φτου φτου!

A nai sosta. Gnorisame k tous andres tis Pinelopis !!!

Koukloi ka oi 2 !!!

Yv7Sp2.png

Ton pire thl k tou eipe pos na ta ftiaksei !!! Xxixix ...

Den fagame mazi. Egw efaga apekso simera. Variomoun na magirepso.

Νταντάκι τελευταία φορά θα μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί σας έχω κουράσει και εχω κουραστεί κι εγώ.

Μίλησα με τη συνηφάδα μου και της είπα ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το θέμα καροτσι.

Και μου λέει ότι η αδερφή της όταν γέννησε το πρώτο της παιδί, έφερε απο την Αμερική σε πολύ καλή τιμή ένα πολύ καλό λέει αλλά δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα.

Και της λεω ποιο ρε?

Και λέει το Graco evo!

Και λεω τότε ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ!

Αφου μου είπε κι αυτή ότι μεγάλωσε δυο παιδιά με αυτό το καροτσι, θα πάρω αυτό και τέλος! !!!

Ουφ.....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Νταντάκι τελευταία φορά θα μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί σας έχω κουράσει και εχω κουραστεί κι εγώ.

Μίλησα με τη συνηφάδα μου και της είπα ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το θέμα καροτσι.

Και μου λέει ότι η αδερφή της όταν γέννησε το πρώτο της παιδί, έφερε απο την Αμερική σε πολύ καλή τιμή ένα πολύ καλό λέει αλλά δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα.

Και της λεω ποιο ρε?

Και λέει το Graco evo!

Αφου μου είπε κι αυτή ότι μεγάλωσε δυο παιδιά με αυτό το καροτσι, θα πάρω αυτό και τέλος! !!!

Ουφ.....

παρε αυτό βρε κουκλα και μην το ψαχνεις πολύ γιατι θα μπερδευτεις περισσοτερο..... αμα το χεις δει απο κοντα και σου ειπε και η συνηφαδα οτι ειναι καλο.... αντε καλοριζικο:P

παρε αυτό βρε κουκλα και μην το ψαχνεις πολύ γιατι θα μπερδευτεις περισσοτερο..... αμα το χεις δει απο κοντα και σου ειπε και η συνηφαδα οτι ειναι καλο.... αντε καλοριζικο:P

Ευχαριστώ κοπέλα μου!

Αρχές Νοεμβρίου θα πάμε να τα κλείσουμε όλα, γιατί θα έχει και εκπτώσεις!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοπέλα μου!

Αρχές Νοεμβρίου θα πάμε να τα κλείσουμε όλα, γιατί θα έχει και εκπτώσεις!

:tongue::tongue: ησυχια εχει.... θα ξεκουραζονται τα κοριτσια:P

ξερεις καμια καλη συνταγη για κοτοπουλο στηθος;;

Γεια σας και από μένα. Ωραια περάσαμε ε; Καναμε για άλλη μια φορά τον κοσμο γυρω μας να αναρωτίεται για τη φασαρία αλλά ποιος νοιάζεται γι'αυτα...

Το Εφάκι ειναι πολύ κουκλα και πολύ καλό παιδί. Χαρηκα πάρα πολύ που καταφερα να τη γνωρίσω. Εφακι αυριο μετά τους γιατρους περιμένουμε ολες το ραπόρτο.

Για τις υπόλοιπες δεν ξέρω τι να πω, πραγματι ολες με τη χαρη τους... Η Νταντα σημερα ευτυχως αποφασισει να φορεσει ισια παπουτσια να μη νιωθουμε κι εμεις στο στρουμφοχωριό...φυσικά παρόλο το ισιο παλι σεξι lady.

Ξετρλαθηκα με το λουκ της Νατάσσας με τα ροζ ...ενα κασουαλ σικ....πολύ πολύ ωραίο.

Η Ναντια μου εχει αδυνατησει πολύ, το ίδιο και η Ειρήνη. Η Ειρήνη επρεπε να μοιραστει και την καρέκλα της με την μικρη Τερέζα....! δεν ηταν και τόσο ευχαριστο. Αχ ρε κορίτσακι μου, ευχομαι να μη σου μεινει μονο αυτό απο τη σημερινη μερα.

Αθανασία εσύ κοριτσάκι μου κάθε φορά που σε βλέπω όλο και νεότερη σε κάνω... Μα πως τα καταφέρνεις; Μποτοξ, πλαστική, Laser ;;;; Τι να πω, δεν ξέρω.

Οσο για τη Δημητρουλα, ειναι μια ομορφη εγκυος. Ρε συ Δήμητρα εισαι ήδη 28η εβδομάδα...ενω για μενα ο καιρός φαινεται να περνάει πολύ αργά και βασανιστικά οταν βλέπω το τικεράκι σου αναρωτιέμαι πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός...!

Θα μεταφερω τα καλά σας λόγια στο γιο μου. Στον άντρα μου οχι για να μη παρουν αέρα τα μυαλά του...σας ευχαριστουμε πάντως οικογενειακώς.

Θα ηθελα επίσης να πω 1000 ευχαριστω στην Ανιτα. Δεν εχω λόγια...! Εδωσες πολλά λεφτα ρε κορίτσι και δεν έπρεπε. Ειναι υπέροχα τα ρουχαλάκια και κυρίως απο την πείρα που εχω με το γιο, ειναι και πολύ χρησιμα....!! Ευχαριστω και πάλι, σου ευχομαι την να εχεις το συντομότερο το μωράκι σου στην αγκαλιά σου...

Και φυσικά να πω πολλά πολλα ευχαριστω και πάλι σε όλα τα κορίτσια που μπηκαν στον κοπο και ηρθα προς τα μερη μου για να με διευκολυνουν...Φιλιά σε όλες....

kOZcp3.png

Και της λεω ποιο ρε?

Και λέει το Graco evo!

Ουφ.....

Den mas kourases, ti einai auta pou les !!! Egw trelenome gia tetia !!!

Orea, mpravo !!! Ena ena na fevgoun apo ti mesi !!!

Ti xroma tha to pareis?

Yv7Sp2.png

Γεια σας και από μένα. Ωραια περάσαμε ε; Καναμε για άλλη μια φορά τον κοσμο γυρω μας να αναρωτίεται για τη φασαρία αλλά ποιος νοιάζεται γι'αυτα...

Το Εφάκι ειναι πολύ κουκλα και πολύ καλό παιδί. Χαρηκα πάρα πολύ που καταφερα να τη γνωρίσω. Εφακι αυριο μετά τους γιατρους περιμένουμε ολες το ραπόρτο.

Για τις υπόλοιπες δεν ξέρω τι να πω, πραγματι ολες με τη χαρη τους... Η Νταντα σημερα ευτυχως αποφασισει να φορεσει ισια παπουτσια να μη νιωθουμε κι εμεις στο στρουμφοχωριό...φυσικά παρόλο το ισιο παλι σεξι lady.

Ξετρλαθηκα με το λουκ της Νατάσσας με τα ροζ ...ενα κασουαλ σικ....πολύ πολύ ωραίο.

Η Ναντια μου εχει αδυνατησει πολύ, το ίδιο και η Ειρήνη. Η Ειρήνη επρεπε να μοιραστει και την καρέκλα της με την μικρη Τερέζα....! δεν ηταν και τόσο ευχαριστο. Αχ ρε κορίτσακι μου, ευχομαι να μη σου μεινει μονο αυτό απο τη σημερινη μερα.

Αθανασία εσύ κοριτσάκι μου κάθε φορά που σε βλέπω όλο και νεότερη σε κάνω... Μα πως τα καταφέρνεις; Μποτοξ, πλαστική, Laser ;;;; Τι να πω, δεν ξέρω.

Οσο για τη Δημητρουλα, ειναι μια ομορφη εγκυος. Ρε συ Δήμητρα εισαι ήδη 28η εβδομάδα...ενω για μενα ο καιρός φαινεται να περνάει πολύ αργά και βασανιστικiά οταν βλέπω το τικεράκι σου αναρωτιέμαι πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός...!

Θα μεταφερω τα καλά σας λόγια στο γιο μου. Στον άντρα μου οχι για να μη παρουν αέρα τα μυαλά του...σας ευχαριστουμε πάντως οικογενειακώς.

Θα ηθελα επίσης να πω 1000 ευχαριστω στην Ανιτα. Δεν εχω λόγια...! Εδωσες πολλά λεφτα ρε κορίτσι και δεν έπρεπε. Ειναι υπέροχα τα ρουχαλάκια και κυρίως απο την πείρα που εχω με το γιο, ειναι και πολύ χρησιμα....!! Ευχαριστω και πάλι, σου ευχομαι την να εχεις το συντομότερο το μωράκι σου στην αγκαλιά σου...

Και φυσικά να πω πολλά πολλα ευχαριστω και πάλι σε όλα τα κορίτσια που μπηκαν στον κοπο και ηρθα προς τα μερη μου για να με διευκολυνουν...Φιλιά σε όλες....

Egw all star ala esu platforma full !!!

Koritsia i Pinelopi einai mia koukla, to mali teleio, to kormi super, exei mono mia koila tourla !!!

Ftou ftou !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...