Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάρες μου μπήκα να σας γράψω για την αυριανη σας συνάντηση.

Να περάσετε σούπερ και να δώσετε ένα τεράστιο φιλί και μια τεράστια αγκαλιά από μένα στην Εφη...

Σας φιλώ όλες θα μπω αυριο το βράδυ να μάθω τα νεάκια σας από την συνάντηση.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα ερχομαστε, με το αμαξι. Πρεπει να εχουμε ακομα 1,5 ωρα. Νομο βοιωτιας ειμαστε τωρα. Τι φεγγαρι ειναι αυτο! Τελειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάρες μου καλημέρααααα.....

Καλά να περάσετε με το Εφάκι μας σήμερα και να της δώσετε πολλά πολλά φιλάκιααααα και μια αγκαλιά και από εμένα....Ζηλεύω γιατί ξέρω ότι θα περάσετε υπέροχαααααα και δε θα ξεκολλάτε πάλι....;);););););)

Αντε Δημητρούλα, περιμένουμε φωτοοοοοοο.....

cOiVp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!;);)

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΕΚΠΛΗΞΗ....ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1:30....ΟΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ...!!!!!!!!:-(:-(:-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοριτσάρες μου καλημέρααααα.....

Καλά να περάσετε με το Εφάκι μας σήμερα και να της δώσετε πολλά πολλά φιλάκιααααα και μια αγκαλιά και από εμένα....Ζηλεύω γιατί ξέρω ότι θα περάσετε υπέροχαααααα και δε θα ξεκολλάτε πάλι....;);););););)

Αντε Δημητρούλα, περιμένουμε φωτοοοοοοο.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..????:P:p:p

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ετοιμαζόμαστε για την συνάντησηΘέλω τόσο πολύ να γνωρίσω το Εφάκι μου!!!

Κρίμα Ανιτάκι μου που δεν μπορείς να έρθεις.Τον επόμενο μήνα όμως θα σε δούμε από κοντά.

Ρικάκι μου θα δώσουμε στο Εφάκι πολλά πολλά φιλάκια και εκ μέρους σου!!!

Κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.Την Τετάρτη με Πέμπτη έπρεπε να μου έρθει περίοδος.Εντωμεταξύ την Τετάρτη το μεσημέρι αφού έφαγα άρχισα να έχω κάτι καούρες που είχα με το συγκεκριμένο φαγητό μόνο την περίοδο που ήμουν έγκυος,οπότε άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες.Δεν έδωσα όμως και μεγάλη σημασία ή έκταση.Την Παρασκευή το βράδυ και με περίοδο ακόμα άφαντη άρχισα να το ξανασκέφτομαι και είπα πως αν δεν μου είχε έρθει ούτε το πρωί θα πήγαινα να κάνω μια χοριακή για αν δω τι γίνεται.Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν νωρίς,αλλά μετά με έφαγε η αγωνία και δεν ήθελα να περιμένω τη Δευτέρα.Πήγα λοιπόν χθες και το αποτέλεσμα της χοριακής ήταν 1.Φυσικά δεν υφίσταται εγκυμοσυνή και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε αν αυτός ο αριθμός σημαίνει κάτι.Δηλαδή είναι πιθανό να έπεσε τώρα η χοριακή μου μετά από την εγκυμοσύνη του καλοκαιριού???Είναι πιθανό να υπήρχε βιοχημική κύηση(αυτό το λέω σε συνδιασμό με την μικρή καθυστέρηση που είχα γιατί τώρα μου ήρθε περίοδος)???Μπορεί για κάποιο λόγο η ορμόνη αυτή να ανεβαίνει έστω και λίγο(δηλ.π.χ.1-5) φυσικά χωρίς να υπάρχει εγκυμοσύνη και να είναι κάτι άλλο ή μήπως είναι απλό θέμα μηχανήματος του εργαστηρίου???Έχει καμία από εσάς παρόμοια εμπιερία???Θα το συζητήσω και με τα κορίτσια βέβαια σήμερα,αλλά θέλω να το ξέρετε και εσείς που δεν θα είστε σήμερα μαζί μας.Θα το πω και στον γιατρό βέβαια αύριο.Εντωμεταξύ η περίοδος μου ξεκίνησε πολύ περίεργα.Δεν ξέρω ρε κορίτσια.Αυτό που ξέρω είναι ότι κακώς έκανα ό,τι έκανα γιατί τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να γεμίσω ερωτήματα και να γίνω ένα ψυχολογικό κουρέλι.Να κλαίω χθες από το μεσημέρι και μετά,και να μου ξαναέρθει στο μυαλό πολύ έντονα το μωράκι που έχασα.Δεν το είχα ξεχάσει,αλλά το είχα βάλει πίσω μου και από χθες είναι πάλι το μόνο που σκέφτομαι.

Σας αγαπώ πολύ.Είστε οι μόνες που μπορώ να μιλήσω τόσο ανοιχτά.Στο σπίτι παίζω τον καραγκίοζη να μην καταλάβει ο άντρας μου ότι έχω κάτι.

Σας αφήνω προς το παρόν.Πάω να ετοιμαστώ.Τα λέμε αργότερα.

Κουκλιτσες μου φαβνταζομαι θα περασατε υπεροχα παλι, αχ δεν με εφερε ο Ισ. γιατι ειχε να παει την αδερφη του σε μια προεκλογικη συγκεντρωση μιας και εκεινη κατεβαινει για Δημοτικη Συμβουλος. Ο μικρος το βραδυ ετρωγε καθε 2 ωρες και ειμαι κομματια αλλα χαλαλι του αυτος να ειναι καλα.

Δημητρουλα ασε χαζομπαμπας ο Ισιδ. δεν θα πει τίποτα τώρα πήγε γήπεδο με την μικρή. Μια χαρα εισαι αφου και το μωρο ειναι ακριβως στις μερες του μην ανησυχεις για σαχαρο το ειδες το καροτσι και φτηνο δεν ειναι?

Αυτα πολλα φιλια σε ολες!

Αννιτουλα ασε τα μαντολατα γιατι με βλεπω να γίνομαι σαν ντουλαπα.

Εφακι ήθελα πολυ να σε γνωρίσω δεν πειραζει την επόμενη φορα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ που ηρθατε! Περασα τελεια! Δεν καταλαβα πως περασε η ωρα! Θα επανελθω για τη συναντηση πιο αναλυτικα απο το σπιτι. ΛΑΜΠΡΙΝΗ μου ελπιζω να βολεψει κοριτσι μου την επομενη φορα. ΑΝΝΙΤΑΚΙ ευχαριστω πολυ για τα γλυκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ετοιμαζόμαστε για την συνάντησηΘέλω τόσο πολύ να γνωρίσω το Εφάκι μου!!!

Κρίμα Ανιτάκι μου που δεν μπορείς να έρθεις.Τον επόμενο μήνα όμως θα σε δούμε από κοντά.

Ρικάκι μου θα δώσουμε στο Εφάκι πολλά πολλά φιλάκια και εκ μέρους σου!!!

Κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.Την Τετάρτη με Πέμπτη έπρεπε να μου έρθει περίοδος.Εντωμεταξύ την Τετάρτη το μεσημέρι αφού έφαγα άρχισα να έχω κάτι καούρες που είχα με το συγκεκριμένο φαγητό μόνο την περίοδο που ήμουν έγκυος,οπότε άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες.Δεν έδωσα όμως και μεγάλη σημασία ή έκταση.Την Παρασκευή το βράδυ και με περίοδο ακόμα άφαντη άρχισα να το ξανασκέφτομαι και είπα πως αν δεν μου είχε έρθει ούτε το πρωί θα πήγαινα να κάνω μια χοριακή για αν δω τι γίνεται.Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν νωρίς,αλλά μετά με έφαγε η αγωνία και δεν ήθελα να περιμένω τη Δευτέρα.Πήγα λοιπόν χθες και το αποτέλεσμα της χοριακής ήταν 1.Φυσικά δεν υφίσταται εγκυμοσυνή και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε αν αυτός ο αριθμός σημαίνει κάτι.Δηλαδή είναι πιθανό να έπεσε τώρα η χοριακή μου μετά από την εγκυμοσύνη του καλοκαιριού???Είναι πιθανό να υπήρχε βιοχημική κύηση(αυτό το λέω σε συνδιασμό με την μικρή καθυστέρηση που είχα γιατί τώρα μου ήρθε περίοδος)???Μπορεί για κάποιο λόγο η ορμόνη αυτή να ανεβαίνει έστω και λίγο(δηλ.π.χ.1-5) φυσικά χωρίς να υπάρχει εγκυμοσύνη και να είναι κάτι άλλο ή μήπως είναι απλό θέμα μηχανήματος του εργαστηρίου???Έχει καμία από εσάς παρόμοια εμπιερία???Θα το συζητήσω και με τα κορίτσια βέβαια σήμερα,αλλά θέλω να το ξέρετε και εσείς που δεν θα είστε σήμερα μαζί μας.Θα το πω και στον γιατρό βέβαια αύριο.Εντωμεταξύ η περίοδος μου ξεκίνησε πολύ περίεργα.Δεν ξέρω ρε κορίτσια.Αυτό που ξέρω είναι ότι κακώς έκανα ό,τι έκανα γιατί τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να γεμίσω ερωτήματα και να γίνω ένα ψυχολογικό κουρέλι.Να κλαίω χθες από το μεσημέρι και μετά,και να μου ξαναέρθει στο μυαλό πολύ έντονα το μωράκι που έχασα.Δεν το είχα ξεχάσει,αλλά το είχα βάλει πίσω μου και από χθες είναι πάλι το μόνο που σκέφτομαι.

Σας αγαπώ πολύ.Είστε οι μόνες που μπορώ να μιλήσω τόσο ανοιχτά.Στο σπίτι παίζω τον καραγκίοζη να μην καταλάβει ο άντρας μου ότι έχω κάτι.

Σας αφήνω προς το παρόν.Πάω να ετοιμαστώ.Τα λέμε αργότερα.

Κοριτσάκι μου σου ήρθανε πάλι σκέψεις από το μωράκι που έχασες, γι' αυτό επηρεάστηκες τόσο πολύ και έκλαιγές...Ισως χρειάζονταν κιόλας για να βγαίνει από μέσα σου η θλίψη...Για την τιμή της χοριάκης δεν ξέρω να σου πω τι σημαίνει, αλλά ο συλλογισμός που κάνεις με τη βιοχημική δε μου φαίνεται παράλογος δεδομένης και της μικρής καθυστέρησης....Αυριο ο γιατρούλης σου θα σου δώσει σίγουρα πιο ξεκάθαρη απάντηση...και μακάρι να δικαιωθεί και μέχρι τον Ιανουάριο να μείνεις πάλι έγκυος από μόνη σου....Θα ήθελα να ήμουνα πάνω να πάμε για καφεδάκι, να σου κρατώ το χέρι και να κλάψουμε μαζι και να σε πάρω αγκαλιά για να τα ξεχάσεις όλα....Είπαμε κολλητές θα είμασταν αν ήμουνα πάνω...Να μιλάς εδώ και να μας λες ότι σε βασανίζει και όπως μπορεί η καθεμια θα σε βοηθήσει...

Σ΄αγαπώ πολύ και μου λείπεις Ναντιάκι μου...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΝΙΤΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΙ ΡΙΚΑ τα δικα σας δωρακια θα σας τα δωσω απο κοντα! Μακαρι να βολεψει συντομα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

aman-katsarida.jpg

Οι κοπέλες που ήταν στον καφέ σήμερα κατάλαβαν για τα καλά τι εννοώ!

Χεχεχεχε! !!!!!!!:P:tongue:

Ρε κορίτσια τι γέλιο ρίξαμε γ@μω την τρέλα μου?

Χαχαχα! Ακόμα γελάω! !

Τιμώμενο πρόσωπο σήμερα δεν ήταν η Έφη αλλά η κυρία Τερέζα που προσγειώθηκε στο τραπέζι μας, αφού πρώτα έκανε βόλτα στα μαλλιά της Ειρήνης μας!!!!

Χεχεχεχε!

Και τρέχαμε όλες σαν τρελές να σωθούμε απο το τέρας!

Καταρχήν να πω ότι η Εφη είναι ΥΠΕΡΟΧΗ! !!!!!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

Μας εφερε σε όλες δώρα αλλά ανεξάρτητα από αυτό, το καλύτερο δώρο ήταν η παρέα της!

Ρε κορίτσια όλες είμαστε η καθεμια με τη χάρη της!

Τι να πω?

Μακάρι να έμενε εδώ να την έβλεπα πιο συχνά!

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ και το Pinkακι για το κέρασμα!

Μας κέρασε όλες και χωρίς να το πάρουμε και είδηση!

Άλλο ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό ....

Τέλος να πω ευχαριστώ στο Ρουμπίδι και στη Νταντα που κάνανε ολόκληρο κύκλο για να με φέρουν σπίτι και να μην πληρώσω ταξί. ..

Αυτά απο τις ευχαριστίες!

Όσες δεν ήρθατε, μας λειψατε πάρα πολύ!

Α! Κόντεψαν να μας διώξουν και κάτι στριμενοι που ήταν εκεί!

Πολύ φασαρία κάνετε λέει!

Ου ρε! Ζηλιαρηδες! Ξενερωτοι!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα στο ραντεβού μας περάσαμε οπως πάντα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

Το Εφάκι μας ειναι ενα αξιολάτρευτο πλάσμα(ΚΟΡΜΑΡΑ) και πολύ καλό παιδί!! Σ'ευχαριστούμε πολύ και πάλι για τα δωράκια σου!!! Μακάρι να σε βλέπαμε πιο συχνά!!!!

Οι εγκυούλες της παρέας ειναι και αυτές δύο κουκλίτσες!! καθε φορα που τις βλεπω ειναι και πιο όμορφες!!!

Πενελοπε σ'ευχαριστουμε πολύ για το κερασμα, με το καλό να έρθουνε τα διδυμάκια σας!!!

Ρηνιώ, Αθανασάκι, Νταντάκι, Ναντιάκι οπως παντα καταπληκτικό παρεάκι !!!

και για το τέλος αφήνω τον αγόραρο της Πενέλοπε...... ένα πολύ γλυκό αγοράκι!! κουκλάκι το πουλάκι μου!!! να ειναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!!

Τώρα μένει να γνωρίσω το Ανιτάκι, το Ζετάκι και το Ρικάκι μας!!! ευχομαι καποια στιγμη να συναντηθούν ολων οι δρομοι μας και προβλέπω να γίνεται μεγάλος χαμός.... σήμερα μας εγινε και παρατήρηση...χιχιχι

Kala ti htan auto simera pali !???

PERASAMEEEE TELEIAAAAAA !!!

H Efh einai mia koukla me fovero kormi. Poli gelasti k foveros anthropos.

Efakh se euxaristw gia to doraki sou, ola poli xrisima !!!

Nellaki se euxaristw gia to kerasma an k den eprepe. Siga den mas kouvalises sta Spata k olas !!!

Emeis me to Nantiaki to sinexisame. Hrthame sto spiti mou, kaname alon enan kafe k hmastan mazi mexri tis 17.30 nomizo. Den proseksa kan tin ora, perase poli grigora. Poli orea perasame !!!

Pw pw vre koritsia den mas ftanoun oute 5 ores !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...