Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

στο μηνα μου μπαινω στις 22, την Τρίτη δηλαδή. Τα μωράκια μου θα μπουν θερμοκοιτιδα γιατι θα ειναι σιγουρα κατω απο 2200. Αυτη είναι η πολιτική του μαιευτηρίου. Κάτω απο 2200 μπαινουν το πρωτο 24ωρο θερμοκοιτίδα και αναλόγως με την ανταπόκριση μετά βγαινουν σε κουνάκι στην απλη παρακολούθηση μεχρι να περασουν τα 2200. Αν ειναι κοντα στα 2 ισως να προλάβω να τα παρω και σπιτι φευγοντας αλλά δεν ελπιζω και σε πολλά. Αρκει για μενα να μην εχουν θέμα με το αναπνευστικο.

Αααα δηλαδή αααααααν μπουν θα μπουν για μια δυο μέρες!

Εντάξει τώρα κατάλαβα!

Μπράβο ρε Πηνελόπη!

Με τις σωστές κινήσεις, με επιμονή και υπομονή, τα κατάφερες.

Έπαιξε σπουδαίο ρόλο η στάση σου (ξεκούραση ηρεμία κλπ ) αλλά και η περίδεση.

Όλα καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς αυτό είπαμε χθες που του έκανα ντιμπριφινγκ.

2-3 Νοεμβρίου θα πάμε στα μαγαζιά Λητώ και μπεμπε ζου για να κλείσουμε τα έπιπλα και θα πεταχτουμε και πρεναταλ να δει τα καρότσια.

Οι άντρες είναι αλλιώς, κόβει το μάτι τους.

Ειδικά ο Σ, κοιτάζει τα μηχανικά μέρη, την κατασκευή. .

Τέτοια.

Που είσαι όμως ρε Εφη?

Μπερδεύτηκα. ..

Ήρθες? :shock:

Καλώς ήρθες μωρό μου!

Νομίζω οτι φτανει σημερα το βραδυ. Αλλά δεν ξέρω με τι θα έρθει. Μάλλον αεροπλανο.. Εφη;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ελα αγαπούλα μου, ναι άλλαξε το ραντεβού!

Δε σε ενημέρωσα για την αλλαγή ε?

Ουπς......

Ειμαι αναξιόπιστη! !

Έφαγα φλασακι που λες, είδα την ωραια μέρα και λεω δεν παω να κανω την έρευνα μου για τα έπιπλα και το καροτσι του μπεμπούλη? ?

Και πήγα!

Λοιπόν πηγα kidscom, Λητώ, prenatal και bebe jou!

Kidscom και prenatal ΔΕ θα πάω για έπιπλα.

Bebejou ή Λητώ θα παίξει για έπιπλα.

Για καρότσι ήμουν που ήμουν μπερδεμένη, τώρα μπερδεύτηκα πιο πολύ! ! Τα νεύρα μουυυ!!

Στο ανατελλω δεν πηγες? και στο motherbaby επισης ειναι πολυ οικονομικα και εχει ποικιλια για καροτσι μην δωσεις πολλα λεφτα 6-8 μηνες θα το κρατήσεις γιατι μετα θα παρεις ενα φτηνο μπαστουνι που χωραει παντου. επισης ελεγξε αυτο που θα επιλεξεις αν μπαινει στο πορτ παγκαζ αν χωραει και να μπορεις να το κλεισεις και να το ανοιξεις μονη σου ευκολα. Πολλα φιλια:wink:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

κουκλες παω παιδκή χαρά. Για μια αποσταση 100 μετρων περίπου κανω 10λεπτα!!! Νο comment...ειμαι σαν αεροστατο

Αυτα ειναι μας βλεπω ολες του χρονου να δινουμε ραντεβου για καφε στις παιδικες χαρες με τα μωρουλια μας! Μακαρι παναγιτσα μου σε παρακαλω πολυ!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ναι κι εγώ έτσι νομίζω.

QUOTE]

Δημητρα δεν εχεις μηχανηματακι να το μετρας το πρωι νηστικη να ηρεμεις? το βαρος του μωρου και η περιμετρος του κεφαλιου και η κοιλιτσα διχνει αν υπαρχει σαχαρο εμενα απο εκει το ειχε ψιλιαστει ο Αρκουλης το βαρος΄στον 7ο μηνα ήταν περιπου 1700 αν θυμαμαι καλα, αλλα η καλμπυλη ηταν οκ απλα προσεξα τους 3 τελευταιους μηνες γιατι ειχα κατι 110 πρωινα νηστικη και ετσι ουτε κιλα πήρα και τωρα νιωθω πολυ καλήτερα! Τωρα με το θηλασμο εχω 88 -95 το πολυ και εχω φαει και ολα τα μαντολατα της Αννιταας !!! Αννιτα? Μορφω ? στειλτε πολεμοεφοδια. !

Ασχετο σήμερα ξεκινα μια γνωστη του αντρα μου προσπαθεια στον Αρκ. εχει κανει 3 και τζιφος 2 π......το και 1 Σφακ......δη. ειναι 45 αυτη και 49 ο ανδρας προκληση για να δουμε τι θα γινει ειμαι πολυ περιεργη!!!

Στο ανατελλω δεν πηγες? και στο motherbaby επισης ειναι πολυ οικονομικα και εχει ποικιλια για καροτσι μην δωσεις πολλα λεφτα 6-8 μηνες θα το κρατήσεις γιατι μετα θα παρεις ενα φτηνο μπαστουνι που χωραει παντου. επισης ελεγξε αυτο που θα επιλεξεις αν μπαινει στο πορτ παγκαζ αν χωραει και να μπορεις να το κλεισεις και να το ανοιξεις μονη σου ευκολα. Πολλα φιλια:wink:

Λαμπρινούλα μου καλημέρα!

Ανατελλω δεν πήγα γιατί είναι στο Ίλιον και πρέπει να με πάει ο Σ.

Το καροτσι όμως εκεί το ειχα πρωτοδει.

Στο site τους δηλαδή.

Δεν ξέρω αν θα πάω, τα έπιπλα τους δε μου αρέσουν και πολύ και από τιμές δεν εχω τρελαθεί.

Αν έχει όρεξη ο Σ και με πάει, οκ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι κι εγώ έτσι νομίζω.

QUOTE]

Δημητρα δεν εχεις μηχανηματακι να το μετρας το πρωι νηστικη να ηρεμεις? το βαρος του μωρου και η περιμετρος του κεφαλιου και η κοιλιτσα διχνει αν υπαρχει σαχαρο εμενα απο εκει το ειχε ψιλιαστει ο Αρκουλης το βαρος΄στον 7ο μηνα ήταν περιπου 1700 αν θυμαμαι καλα, αλλα η καλμπυλη ηταν οκ απλα προσεξα τους 3 τελευταιους μηνες γιατι ειχα κατι 110 πρωινα νηστικη και ετσι ουτε κιλα πήρα και τωρα νιωθω πολυ καλήτερα! Τωρα με το θηλασμο εχω 88 -95 το πολυ και εχω φαει και ολα τα μαντολατα της Αννιταας !!! Αννιτα? Μορφω ? στειλτε πολεμοεφοδια. !

Ασχετο σήμερα ξεκινα μια γνωστη του αντρα μου προσπαθεια στον Αρκ. εχει κανει 3 και τζιφος 2 π......το και 1 Σφακ......δη. ειναι 45 αυτη και 49 ο ανδρας προκληση για να δουμε τι θα γινει ειμαι πολυ περιεργη!!!

Δε μου έχουν πει να πάρω μηχάνημα και έτσι δεν έχω.

Νομίζω θα είμαι οκ μωρέ, πραγματι οι μετρήσεις συμβαδίζουν ακριβώς στη μέρα οου είμαι.

Δηλαδή τη Δευτέρα ήμουν 27 και 2 και το μωρό ήταν ακριβώς 27 και 2.

Οπότε πρέπει να είμαστε οκ.

Καλά, σήμερα με τη γλυκόζη αφήνιασε ο μικρός!

Γέλασα πολύ γιατί κουνιόταν ολόκληρη η κοιλιά μου!

Τι κάνει ο δικός σου?

Πρώτη φίρμα ε?

Χαζομπαμπας ο Ισ???

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

http://www.beboulino.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-3-%CF%83%CE%B5-1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1

Δημητρα δες εδω εχει 3 σε 1 καροτσια μονο με 290 και φαινονται πολυ καλα!!!

Το mila το εχω δει και ειναι σουπερ πολυ ευχρηστο πολυ ομορφο και πολυ ελαφρυ επίσης αντοχης και τσουλαει τελεια εγω αυτο θα επερνα αν επερνα τωρα τα εχει ολα και ειναι πολυ οικονομικο!

http://www.beboulino.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-3-%CF%83%CE%B5-1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1

Δημητρα δες εδω εχει 3 σε 1 καροτσια μονο με 290 και φαινονται πολυ καλα!!!

Το mila το εχω δει και ειναι σουπερ πολυ ευχρηστο πολυ ομορφο και πολυ ελαφρυ επίσης αντοχης και τσουλαει τελεια εγω αυτο θα επερνα αν επερνα τωρα τα εχει ολα και ειναι πολυ οικονομικο!

Αχ κοίτα τι ωραίο που είναι αυτό! !

http://www.beboulino.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-3-%CF%83%CE%B5-1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9-3-%CF%83%CE%B5-1-tiana-%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ανιτάκι μου καλημέρα!

Πραγματικά θα ήθελα να πηγαίναμε μαζί, κάνω ωραία ψώνια μαζί σου!

Και στη Ζάκυνθο πήρα ωραία δώρα αλλά και εδώ που πήραμε μαζι τα βραχιόλια στο Θησείο!

Τι κάνεις εσύ καλό μου?

ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!;););):lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ να πατε και με το αντρακι σου να τα δει κι αυτος και θα σε βοηθησει στην επιλογη! ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου ισως τον αλλο μηνα να ξαναμαστε αθηνα και να σε δω!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..!!!!!!;):P:p

Ναι κι εγώ έτσι νομίζω.

QUOTE]

ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!:P:p:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...