Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας κορες. Τι κανετε; Εγω ειμαι πτωμα. Πλέον το ότι κοιμάμαι δεν λέει απολύτως τίποτα. Ξυπναω με φοβερους πόνους στην πλατη και τη μεση, ειμαι πιασμένη καθως μπορώ να κοιμηθω μόνο στη αριστερη πλευρα. Ειμαι συνεχως κουρασμενη..

Εφη πηρες το μηνυμά μου για αυριο; Θεωρω οτι αφου εχει ακομα ηλιο και γαλανό ουρανό ειναι κριμα να κλειστουμε μεσα... Παρτε και ενα ζακετάκι όλες για να μη κρυωσετε και νομιζω οτι θα ειμαστε οκ.

Δημητρα μη φρικαρεις με τα πραγματα του μωρου. Οπως λέει και η Αναστασία ειναι υλικά αγαθά και ειτε ειναι ακριβα είτε φθηνα δεν κανουν μεγάλη διαφορα. Αλλωστε είναι τόσο αναλώσιμα που δεν το φανταζεσαι. Εμας το πατάρι ειναι γεμάτο πραγματα που εχουμε ήδη ξεχασει οτι τα ειχαμε.

Εγω επειδη ειχα το γιο προωρο οι παιδίατροι μας ειχαν δωσει πολλές πολλές οδηγιες για όλα... πχ σου ειχα πει και για τη μοκετα. Για το πορτ μπεμπε ηταν οκ, δεν ειχαν θεμα και μάλιστα μας το προτειναν κιολας γιατι εχει δυνατότητα ανακλισης που βοηθάει πολύ στην παλλινδρομηση κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο στα μωράκια. Από την άλλη μας ειχαν πει να προσεχουμε πολυ την καλαθουνα (δεν την απαγόρευσαν) γιατι κάθε εβδομάδα ερχοταν στη μονάδα και ενα μωράκι απο πτωση από την καλαθουνα... Επειδη ειναι ψαθινη κοβονται ευκολα τα λουρια...Αν προσεχεις όμως επισης δεν ειναι απαγορευτικές.

Το σημαντικό ειναι να εχει το δωματιο τη σωστη θερμοκρασία και αερισμο και να ειναι καθαρό οπως επισης το τι θα φορεσει το μωρακι στον υπνο και πως θα το σκεπασεις για να μην ιδρωνει αλλά να μη κρυωνει κιόλας.

Επισης να ξερεις οτι καλο ειναι στην αρχη να μην εχεις πολλά πραγματα στο δωμάτιο για να μπορεις ευκολα να το καθαρίζεις. Εμεις ειχαμε αλλαξιερα, καναπε για να κοιμαμαι εγω, ενα βοηθητικό τραπεζακι και το πορτ μπεμπε. Απο τον τριτο με τεταρτο μηνα εβαλα την κουνια και τον μετέφερα εκει.

Νομίζω οτι μπορει να βρεις μια μεση λυση. Σιγουρα δεν χρειαζεσαι και πορτ μπεμπε και λικνο και κουνια. Είναι πολλά. Και να σου πω, ο υπνος στο καρότσι ειναι σημαντικός θα δεις οτι θα το χρειαστεις καποια στιγμη. Ανρθωπος εισαι θα θελεις να βγεις μια βολτα. Ισως να επιλεξεις ενα καροτσι που να πεφτει εντελως οριζοντια οπου να μπορει να κοιμάται ο μικρος. Το μόνο θέμα ειναι αν πατε κανενα ταξιδι, ισως εκει το πορτ μπεμπε να σας ειναι πιο χρησιμο. Αλλα για μια φορα δεν ξερω αν λεει να δωσεις τόσα λεφτα.

Αυτα απο τη δική μου εμπειρία που ηταν και η πλεον δυσκολη...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ "ΧΑΛΙΕΣΑΙ"...!!!!!!!!!!

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ "ΞΕΦΥΓΕΤΕ" ΓΙΑ ΛΙΓΟ..!!!!!!:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.????

ΑΧ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..!!!!!:D:D:D

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΡΙΟ..:-(:-(

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ.....ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΤΗ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ..!!!!!!!!:-(:-(

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!!:lol::lol:

Ανιτάκι μου καλημέρα!

Πραγματικά θα ήθελα να πηγαίναμε μαζί, κάνω ωραία ψώνια μαζί σου!

Και στη Ζάκυνθο πήρα ωραία δώρα αλλά και εδώ που πήραμε μαζι τα βραχιόλια στο Θησείο!

Τι κάνεις εσύ καλό μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας κορες. Τι κανετε; Εγω ειμαι πτωμα. Πλέον το ότι κοιμάμαι δεν λέει απολύτως τίποτα. Ξυπναω με φοβερους πόνους στην πλατη και τη μεση, ειμαι πιασμένη καθως μπορώ να κοιμηθω μόνο στη αριστερη πλευρα. Ειμαι συνεχως κουρασμενη..

Εφη πηρες το μηνυμά μου για αυριο; Θεωρω οτι αφου εχει ακομα ηλιο και γαλανό ουρανό ειναι κριμα να κλειστουμε μεσα... Παρτε και ενα ζακετάκι όλες για να μη κρυωσετε και νομιζω οτι θα ειμαστε οκ.

Δημητρα μη φρικαρεις με τα πραγματα του μωρου. Οπως λέει και η Αναστασία ειναι υλικά αγαθά και ειτε ειναι ακριβα είτε φθηνα δεν κανουν μεγάλη διαφορα. Αλλωστε είναι τόσο αναλώσιμα που δεν το φανταζεσαι. Εμας το πατάρι ειναι γεμάτο πραγματα που εχουμε ήδη ξεχασει οτι τα ειχαμε.

Εγω επειδη ειχα το γιο προωρο οι παιδίατροι μας ειχαν δωσει πολλές πολλές οδηγιες για όλα... πχ σου ειχα πει και για τη μοκετα. Για το πορτ μπεμπε ηταν οκ, δεν ειχαν θεμα και μάλιστα μας το προτειναν κιολας γιατι εχει δυνατότητα ανακλισης που βοηθάει πολύ στην παλλινδρομηση κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο στα μωράκια. Από την άλλη μας ειχαν πει να προσεχουμε πολυ την καλαθουνα (δεν την απαγόρευσαν) γιατι κάθε εβδομάδα ερχοταν στη μονάδα και ενα μωράκι απο πτωση από την καλαθουνα... Επειδη ειναι ψαθινη κοβονται ευκολα τα λουρια...Αν προσεχεις όμως επισης δεν ειναι απαγορευτικές.

Το σημαντικό ειναι να εχει το δωματιο τη σωστη θερμοκρασία και αερισμο και να ειναι καθαρό οπως επισης το τι θα φορεσει το μωρακι στον υπνο και πως θα το σκεπασεις για να μην ιδρωνει αλλά να μη κρυωνει κιόλας.

Επισης να ξερεις οτι καλο ειναι στην αρχη να μην εχεις πολλά πραγματα στο δωμάτιο για να μπορεις ευκολα να το καθαρίζεις. Εμεις ειχαμε αλλαξιερα, καναπε για να κοιμαμαι εγω, ενα βοηθητικό τραπεζακι και το πορτ μπεμπε. Απο τον τριτο με τεταρτο μηνα εβαλα την κουνια και τον μετέφερα εκει.

Νομίζω οτι μπορει να βρεις μια μεση λυση. Σιγουρα δεν χρειαζεσαι και πορτ μπεμπε και λικνο και κουνια. Είναι πολλά. Και να σου πω, ο υπνος στο καρότσι ειναι σημαντικός θα δεις οτι θα το χρειαστεις καποια στιγμη. Ανρθωπος εισαι θα θελεις να βγεις μια βολτα. Ισως να επιλεξεις ενα καροτσι που να πεφτει εντελως οριζοντια οπου να μπορει να κοιμάται ο μικρος. Το μόνο θέμα ειναι αν πατε κανενα ταξιδι, ισως εκει το πορτ μπεμπε να σας ειναι πιο χρησιμο. Αλλα για μια φορα δεν ξερω αν λεει να δωσεις τόσα λεφτα.

Αυτα απο τη δική μου εμπειρία που ηταν και η πλεον δυσκολη...!

Καλημέρα Pinkaki!

Βασικά βρήκα ενα καροτσι 3σε1 με ενιαίο χερούλι και μεγάλες ρόδες σε τιμή 419 ευρώ.

Οπότε τα παίρνω όλα σε προσιτή τιμή (αλλα καρότσια έχουν σκετα 350 ευρώ αλλά είναι μάρκες ενω αυτό δεν είναι-σκασίλα μου).

Οπότε λεω να πάρω αυτό.

Η κουνια δε χωράει στο δωμάτιο μας γι αυτό θέλω λίκνο.

Επειδή δε θέλω να κοιμάται στο πορτ μπεμπε.

Τώρα .. αν το πει και ο γιατρός ότι είναι οκ... θα αποφύγω το λίκνο.

Εκτός αν μου δανείσει καμιά φίλη μου- νομίζω μια ότι έχει - θα τη δω απόψε.

Pinkaki τα μωρά σου πόσα κιλά είναι τώρα?

Λόγω του βάρους τους σε πονάει η πλάτη σου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα και σε όλες τις φούλες!

Πήγα κι έκανα την καμπύλη σήμερα.

Ευτυχώς νόμιζα ότι θα είναι 3 ωρες (ενώ ήταν 2 ) και ευτυχώς νόμιζα ότι θα πιω 3 ποτήρια γλυκόζης (ενώ ήταν 1) !!

Όταν έχεις προετοιμαστεί για το χειρότερο, το λιγότερο κακό σου έρχεται ταμάμ! !

Τη γλυκόζη την ήπια σα νερό (αν και ηταν μπλιαχ), νομίζοντας ότι ακολουθούν άλλα δυο ποτήρια και οι δύο ώρες πέρασαν ώσπου να πεις κύμινο!

Επίσης δεν πεινασα κιόλας παρόλο που ήμουν συνολικά 14 ώρες νηστική.

Όλα καλά λοιπόν.

Μένουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.

Τσακισα βέβαια τώρα μια τυρόπιτα και ενα ντονατς σοκολάτας!

Χεχεχεχε!

Καλό ΣΚ να έχουμε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημερα ομορφες! ΠΗΝΕΛΟΠΗ μου το πηρα το μηνυμα σου, σου απαντησα..νομιζω..αυτο ειχα σκοπο να κανω, αν δεν το εκανα θα μου μιλησε καποιος στο σχολειο και θα το ξεχασα. Ειπαμε ξανθια!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Pinkaki!

Βασικά βρήκα ενα καροτσι 3σε1 με ενιαία χερούλι και μεγάλες ρόδες σε τιμή 419 ευρώ.

Οπότε τα παίρνω όλα σε προσιτή τιμή (αλλα καρότσια έχουν σκετα 350 ευρώ αλλά είναι μάρκες ενω αυτό δεν είναι-σκασίλα μου).

Οπότε λεω να πάρω αυτό.

Η κουνια δε χωράει στο δωμάτιο μας γι αυτό θέλω λίκνο.

Επειδή δε θέλω να κοιμάται στο πορτ μπεμπε.

Τώρα .. αν το πει και ο γιατρός ότι είναι οκ... θα αποφύγω το λίκνο.

Εκτός αν μου δανείσει καμιά φίλη μου- νομίζω μια ότι έχει - θα τη δω απόψε.

Pinkaki τα μωρά σου πόσα κιλά είναι τώρα?

Λόγω του βάρους τους σε πονάει η πλάτη σου?

καλημερα κορίτσι. Τα μωράκια μου δεν εχουν ακοαμ ξεπερασει τα δυο κιλά. Θα ξερω με ακριβεια την Τρίτη αλλά υπολογιζω οτι ειναι περίπου στα 1900 το καθένα. Αυτο παλευουμε βασικά ,να πιασουν τα δυο για να ειναι θερμοκοιτιδα οσο το δυνατο λιγοτερες μερες. Μου ειπαν βεβαια όλοι οι γιατροι οτι με το σωματότυπό μου και διδυμα δυσκολα θα παμε πανω απο 2.

Η πλατη με ποναει μαλλον απο το συνολο των κιλών που εχω πάρει. Μπορει τα 10 κιλα να ακουγονται λιγα αλλα μεταφραζονται σε πανω απο το 20% του αρχικου μου βάρους! ειναι παρα πολύ. Τωρα καταλαβαίνω γιατι φωναζε η γιατρος για τα κιλά. Ουφ ας ειναι, μια εβδομαδα εμεινε...

Το καρότσι ειναι σε πολύ καλη τιμη. Παρτο να απαλλαγείς απο ενα ζητημα και να πας παρακάτω

kOZcp3.png

καλημερα κορίτσι. Τα μωράκια μου δεν εχουν ακοαμ ξεπερασει τα δυο κιλά. Θα ξερω με ακριβεια την Τρίτη αλλά υπολογιζω οτι ειναι περίπου στα 1900 το καθένα. Αυτο παλευουμε βασικά ,να πιασουν τα δυο για να ειναι θερμοκοιτιδα οσο το δυνατο λιγοτερες μερες. Μου ειπαν βεβαια όλοι οι γιατροι οτι με το σωματότυπό μου και διδυμα δυσκολα θα παμε πανω απο 2.

Η πλατη με ποναει μαλλον απο το συνολο των κιλών που εχω πάρει. Μπορει τα 10 κιλα να ακουγονται λιγα αλλα μεταφραζονται σε πανω απο το 20% του αρχικου μου βάρους! ειναι παρα πολύ. Τωρα καταλαβαίνω γιατι φωναζε η γιατρος για τα κιλά. Ουφ ας ειναι, μια εβδομαδα εμεινε...

Ρε αγάπη επειδή έχω μπερδευτεί. .

20 του μήνα μπαίνεις στον 9ο μήνα.

Γιατί να μπουν στη θερμοκοιτιδα τα μωρά?

Λόγω του βάρους τους?

Ρωτώ, επειδή πολλές φορές έχω ακούσει για μωρα να γεννιούνται με το που μπαίνει η άλλη στον 9ο μήνα, αλλά δε τα βάζουν θερμοκοιτιδα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα και σε όλες τις φούλες!

Πήγα κι έκανα την καμπύλη σήμερα.

Ευτυχώς νόμιζα ότι θα είναι 3 ωρες (ενώ ήταν 2 ) και ευτυχώς νόμιζα ότι θα πιω 3 ποτήρια γλυκόζης (ενώ ήταν 1) !!

Όταν έχεις προετοιμαστεί για το χειρότερο, το λιγότερο κακό σου έρχεται ταμάμ! !

Τη γλυκόζη την ήπια σα νερό (αν και ηταν μπλιαχ), νομίζοντας ότι ακολουθούν άλλα δυο ποτήρια και οι δύο ώρες πέρασαν ώσπου να πεις κύμινο!

Επίσης δεν πεινασα κιόλας παρόλο που ήμουν συνολικά 14 ώρες νηστική.

Όλα καλά λοιπόν.

Μένουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.

Τσακισα βέβαια τώρα μια τυρόπιτα και ενα ντονατς σοκολάτας!

Χεχεχεχε!

Καλό ΣΚ να έχουμε!

καλά αποτελέσματα...! Αλλα θα ειναι καλα. Αν κρινω απο το βάρος του μπεμπη δεν παιζει κανενα θεμα εισαι σουπερ

kOZcp3.png

Πηνελόπη αυτό είναι το καροτσι.

Η Ντανιέλα το έχει εγκρίνει, το είχαμε βρει μαζί αρχικά απο το ίντερνετ και χθες το είδα και απο κοντά στα πρεναταλ. Δείχνει καλο σαν κατασκευή απο κοντά.

Για δες το κι εσύ όμως.

http://www.anatello.gr/cart/Graco-karotsi-Evo-trio-grape.html

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ να πατε και με το αντρακι σου να τα δει κι αυτος και θα σε βοηθησει στην επιλογη! ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου ισως τον αλλο μηνα να ξαναμαστε αθηνα και να σε δω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ρε αγάπη επειδή έχω μπερδευτεί. .

20 του μήνα μπαίνεις στον 9ο μήνα.

Γιατί να μπουν στη θερμοκοιτιδα τα μωρά?

Λόγω του βάρους τους?

Ρωτώ, επειδή πολλές φορές έχω ακούσει για μωρα να γεννιούνται με το που μπαίνει η άλλη στον 9ο μήνα, αλλά δε τα βάζουν θερμοκοιτιδα.

στο μηνα μου μπαινω στις 22, την Τρίτη δηλαδή. Τα μωράκια μου θα μπουν θερμοκοιτιδα γιατι θα ειναι σιγουρα κατω απο 2200. Αυτη είναι η πολιτική του μαιευτηρίου. Κάτω απο 2200 μπαινουν το πρωτο 24ωρο θερμοκοιτίδα και αναλόγως με την ανταπόκριση μετά βγαινουν σε κουνάκι στην απλη παρακολούθηση μεχρι να περασουν τα 2200. Αν ειναι κοντα στα 2 ισως να προλάβω να τα παρω και σπιτι φευγοντας αλλά δεν ελπιζω και σε πολλά. Αρκει για μενα να μην εχουν θέμα με το αναπνευστικο.

kOZcp3.png

καλά αποτελέσματα...! Αλλα θα ειναι καλα. Αν κρινω απο το βάρος του μπεμπη δεν παιζει κανενα θεμα εισαι σουπερ

Ναι κι εγώ έτσι νομίζω.

Διάβασα για μια κοπέλα στον 7ο μήνα ήταν 2, 5 κιλά το μωρό της!!!! Και τελικά είχε διαβήτη κύησης.

Ενώ εμένα είναι 1, 1. Από τότε που το διάβασα αυτό, ηρέμησα κι εγώ κάπως με την καμπύλη.

Ο λόγος που είχα μια σχετική αγωνία για αυτή την εξέταση είναι επειδή η γιαγιά μου, μητέρα του πατέρα μου, τυφλωθηκε και πέθανε απο το ζάχαρο.

Υπάρχει δηλαδή στο σόϊ μας.

Βέβαια ο γιατρος είπε ότι μόνο απο τους γονείς μπορεί να πάρεις κάτι τέτοιο και όχι απο τη γιαγιά.

Εγώ όμως δεν ξέρω αν έχει ο πατέρας μου ζαχαρο!

Δεν έχουμε και επαφές οπότε δε μπορώ να ξέρω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πηνελόπη αυτό είναι το καροτσι.

Η Ντανιέλα το έχει εγκρίνει, το είχαμε βρει μαζί αρχικά απο το ίντερνετ και χθες το είδα και απο κοντά στα πρεναταλ. Δείχνει καλο σαν κατασκευή απο κοντά.

Για δες το κι εσύ όμως.

http://www.anatello.gr/cart/Graco-karotsi-Evo-trio-grape.html

πολύ ωραιο και ελαφρύ...μη το σκεφτεσαι. Παρτο να ξεμπερδεύεις.

kOZcp3.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ να πατε και με το αντρακι σου να τα δει κι αυτος και θα σε βοηθησει στην επιλογη! ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου ισως τον αλλο μηνα να ξαναμαστε αθηνα και να σε δω!

Ακριβώς αυτό είπαμε χθες που του έκανα ντιμπριφινγκ.

2-3 Νοεμβρίου θα πάμε στα μαγαζιά Λητώ και μπεμπε ζου για να κλείσουμε τα έπιπλα και θα πεταχτουμε και πρεναταλ να δει τα καρότσια.

Οι άντρες είναι αλλιώς, κόβει το μάτι τους.

Ειδικά ο Σ, κοιτάζει τα μηχανικά μέρη, την κατασκευή. .

Τέτοια.

Που είσαι όμως ρε Εφη?

Μπερδεύτηκα. ..

Ήρθες? :shock:

Καλώς ήρθες μωρό μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι κι εγώ έτσι νομίζω.

Διάβασα για μια κοπέλα στον 7ο μήνα ήταν 2, 5 κιλά το μωρό της!!!! Και τελικά είχε διαβήτη κύησης.

Ενώ εμένα είναι 1, 1. Από τότε που το διάβασα αυτό, ηρέμησα κι εγώ κάπως με την καμπύλη.

Ο λόγος που είχα μια σχετική αγωνία για αυτή την εξέταση είναι επειδή η γιαγιά μου, μητέρα του πατέρα μου, τυφλωθηκε και πέθανε απο το ζάχαρο.

Υπάρχει δηλαδή στο σόϊ μας.

Βέβαια ο γιατρος είπε ότι μόνο απο τους γονείς μπορεί να πάρεις κάτι τέτοιο και όχι απο τη γιαγιά.

Εγώ όμως δεν ξέρω αν έχει ο πατέρας μου ζαχαρο!

Δεν έχουμε και επαφές οπότε δε μπορώ να ξέρω.

Αχ κι εμενα η γιαγια μου ειχε ζαχαρο και μαλιστα απο μικρη. Καταφερε να το ψιλορυθμίσει αφου ο πατερας μου εγινε γιατρος και αρχισε να τη βοηθαει...!! Αλλα κι εμενα μου είπαν οτι η γιαγια δεν μετραει, μονο οι γονεις. Αλλά και στη χειροτερη αν καποια εχει διαβητη κυησης δεν σημαινει οτι εχει διαβητη γενικά. Με το που γεννάει επιστρεφουν ολα στα φυσιολογικα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...