Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μονη σα το λεμονι...

Δημητρουλα διαβασα για το καροτσι...μπερδεμα ε?

Δυστυχως δεν ξερω καθολου απο αυτα για να σε βοηθησω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ti epathes agapoula?

Ντανιελα μου το νουμε ρο που με πηρες το πρωι ειναι της δουλειας? Αυτο πουτ που σε επαιρνα εγω απο το σπιτι??? Να το αποθηκευσω στο κινητο αν ειναι...

Εχεις πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μονη σα το λεμονι...

Δημητρουλα διαβασα για το καροτσι...μπερδεμα ε?

Δυστυχως δεν ξερω καθολου απο αυτα για να σε βοηθησω....

Ελα μπέμπα, ήρθε ο άντρας και τα σουβλάκια μας γι αυτό εξαφανιστηκα!

Αντρες ρε φούστη μου!

Κάθονται σαν τους αγαδες και τα θέλουν όλα έτοιμα!

Πες του μήπως θες να σου χορέψω και εναν κασιλαμα να ευχαριστηθεις?

Αααααα.....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσια σημερα γνωρισα τα τριδυμα!! Πολυ καλα και τα 3 και ομορφα!!!

Σήμερα είδα ενα καροτσι για τρίδυμα!

Σα πούλμαν ήταν!

Λεω σκέψου αυτοί οι γονείς έξοδα που θα έχουν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Δημητρουλα μου..τα παιδακια εχουν τις κανονικη τους Δασκαλα που τους κανει Γλωσσα, Μαθηματικα, Ιστορια, Γεωγραφια και πλεον εχουν διαφορετικους Δασκαλους ειδικους για Μουσικη, Πληροφορική, Εικαστικα, Γυμναστικη...;)

Εμεις οντως οπως λες ειχαμε 1 για ολα..τωρα ο καθενας κανει την ειδοτητα του..ειναι πιο σωστο αυτο...

Σαφώς καλύτερα έτσι.

Εγώ ειχα μείνει στο παλιό σύστημα!

Θυμάμαι εναν κυριο που ειχα στην 6η δημοτικού.

Για το Θεό ρε παιδια!

Τον έλεγαν Δονάτο! Το μικρό του ήταν αυτό. !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ντανιελα μου το νουμε ρο που με πηρες το πρωι ειναι της δουλειας? Αυτο πουτ που σε επαιρνα εγω απο το σπιτι??? Να το αποθηκευσω στο κινητο αν ειναι...

Εχεις πμ

Ναι απο της δουλειάς πρέπει να σε πηρε.

Εχει δυο στη δουλειά το εν τελειώνει σε 70 και το άλλο σε 71.

Παίρνει και απο τα δύο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εφη μου μπήκα να πω καληνυχτα, παω στον αντρα να του κανω ντιμπριφινγκ για τα σημερινά νέα.

Ξέρεις, καρότσια κουνιες κλπ.

Αυτός είναι έξυπνος, θα κάνει καλή επιλογή.

Εγώ είμαι θύμα.

Φιλάκια μωρό μου..

Θα ανταμωσουμε την Κυριακή! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σαφώς καλύτερα έτσι.

Εγώ ειχα μείνει στο παλιό σύστημα!

Θυμάμαι εναν κυριο που ειχα στην 6η δημοτικού.

Για το Θεό ρε παιδια!

Τον έλεγαν Δονάτο! Το μικρό του ήταν αυτό. !

Τι περίεργο ονομα....!!!!

Σήμερα είδα ενα καροτσι για τρίδυμα!

Σα πούλμαν ήταν!

Λεω σκέψου αυτοί οι γονείς έξοδα που θα έχουν!

Εγω θα ηθελα τριδυμα...φοβαμαι την επικινδυνοτητα που λεει το Πηνελοπάκι ομως...

Ελα μπέμπα, ήρθε ο άντρας και τα σουβλάκια μας γι αυτό εξαφανιστηκα!

Αντρες ρε φούστη μου!

Κάθονται σαν τους αγαδες και τα θέλουν όλα έτοιμα!

Πες του μήπως θες να σου χορέψω και εναν κασιλαμα να ευχαριστηθεις?

Αααααα.....

Σουβλακια μιαμ μιαμ...

Ε ναι ρε Δημητρουλα μου....τα ετοιμασα ολα και μου την ειπε για τον φορτιστη...τον εκανα και γω ομως...:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφη μου μπήκα να πω καληνυχτα, παω στον αντρα να του κανω ντιμπριφινγκ για τα σημερινά νέα.

Ξέρεις, καρότσια κουνιες κλπ.

Αυτός είναι έξυπνος, θα κάνει καλή επιλογή.

Εγώ είμαι θύμα.

Φιλάκια μωρό μου..

Θα ανταμωσουμε την Κυριακή! :-)

Καλο βραδυ..Περιμενω πως και πως να ρθει η Κυριακη! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εχεις πμ

Auto pou se pira simera einai tis doulias, to prosopiko mou.

Yv7Sp2.png

Auto pou se pira simera einai tis doulias, to prosopiko mou.

Σε εχω παρει σε αυτο αλλα καθε φορα το εβλεπα δε το θυμομου...ουτε σημερα το θυμηθηκα :rolleyes:..καλα γινεται και φασαρια στο σχολειο...ουτε τη φωνη δεν καταλαβα...ξανθια! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

KOΡΙΤΣΙΑ μου σε κανα 10΄ φευγουμε για εξοχικο...ελπιζω...:rolleyes: ακομα δε τελειωσαμε..

Σας φιλω και σας καληνυχτω!!!

Τα λεμε την Κυριακη απο κοντα!!! ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αναστασία μου να ζήσετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθει και το παιδάκι σας.

Δημητρούλα μου μπέρδεμα με τα μωρουδιακά ε????Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα και κυρίως μην δίνεις τρελά λεφτά.Συζήτα με τον άντρα σου και θα πάρετε την σωστότερη απόφαση.Δημητρούλα μου εμείς στο δημοτικό είχαμε μόνο το δάσκαλο γιατί απλά δεν κάναμε μαθήματα ειδικοτήτων εκτός από μουσική και γυμναστική.Τώρα κάνουν πληροφορική,ξένες γλώσσες κλπ,οπότε αυτά δεν μπορεί να κάνει ο δάσκαλος.

Σας φιλώ γλυκά.Τα λέμε αύριο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ "ΧΑΛΙΕΣΑΙ"...!!!!!!!!!!

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ης, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ "ΞΕΦΥΓΕΤΕ" ΓΙΑ ΛΙΓΟ..!!!!!!:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.????

ΑΧ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..!!!!!:D:D:D

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΡΙΟ..:-(:-(

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ.....ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΤΗ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ..!!!!!!!!:-(:-(

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!!!!!!!:lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...