Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δημητρούλα μη τρελαίνεσαι...το πιο σημαντικό για τον Δημητράκι σου θα είναι η αγκαλίτσα σου και η αγάπη ...όλα τα άλλα είναι υλικά αγαθά που καμιά ανάγκη δεν θα τα έχει πίστεψε με...

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες φουλίτσες μου.

Καλώς την...Τι κάνεις κοριτσάρα μου??? Στα πάνω σου ή στα κάτω σου???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μη τρελαίνεσαι...το πιο σημαντικό για τον Δημητράκι σου θα είναι η αγκαλίτσα σου και η αγάπη ...όλα τα άλλα είναι υλικά αγαθά που καμιά ανάγκη δεν θα τα έχει πίστεψε με...

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες φουλίτσες μου.

Έτσι ακριβώς είναι.

Τα υλικά τελικά πιο πολύ για μας είναι πάρα για το παιδί.

Απλά μπαίνεις στη λογική να λες αφού θα δώσω που θα δωσω λεφτά τουλάχιστον να πάρω τα πιο ωραία πράγματα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Φουλίτσα μου.. ♡

Αααααα!!!!! Έχω απάντηση για τη στιρελα! !!

Απο χθες!

Το ξέχασα. ... :oops:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πω πω ρε Δημητρούλα πολλά λεφτά...Τουλάχιστον γίνεται μετά κρεββατάκι???

Εμένα τα prenatal μου φάνηκαν πιο ακριβά από όλα πάντως, εκτός και αν έχουν συμμορφωθει λίγο στις τιμές....

Ναι βεβαίως!

Μόνο τέτοια κοίταζα.

Να σου πω, τα πιο ηλίθια έπιπλα τα ειχε το kidscom.

Ενα μάτσο χάλια και τιμές στο Θεό!

Ελα Παναγία μου!

Και η δώρο επιταγή λέει δε μπορεί να χρησιμοποιηθει για αγορά στρώματος!

Τόϊνγκ. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρικάκι μου αν είχα τώρα 100.000? θα ήμουν στα πάνω μου...δεν έχω όμως άρα....

Εχω τάσεις φυγής...δεν με χωράει ο τόπος...θέλω να αλλάξω εντελώς παραστάσεις...πολύ μιζέρια υπάρχει γύρω μου ρε κορίτσια και μου τη δίνει.

Δήμητρα για πες πόσο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εχω τάσεις φυγής...δεν με χωράει ο τόπος...θέλω να αλλάξω εντελώς παραστάσεις...πολύ μιζέρια υπάρχει γύρω μου ρε κορίτσια και μου τη δίνει.

Δήμητρα για πες πόσο?

Αν τα είχαμε αυτά Αναστασούλα μου κάτι θα γινόνταν για όλους, οπότε προσπάθησε να μη χαλιέσαι τόσο με αυτά που γίνονται γύρω σου και να τα παίρνεις στο χαλαρό...Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεσαι καλύτερα αλλά χειρότερα...Οι μίζεροι άνθρωποι θέλουν να τραβήξουν και άλλους στη δυστυχία τους, οπότε μη μασάς...Να είσαι καλά με το αντράκι σου και θα βρεις τρόπους να ανανεωθείς....

cOiVp2.png

Ναι βεβαίως!

Μόνο τέτοια κοίταζα.

Να σου πω, τα πιο ηλίθια έπιπλα τα ειχε το kidscom.

Ενα μάτσο χάλια και τιμές στο Θεό!

Ελα Παναγία μου!

Και η δώρο επιταγή λέει δε μπορεί να χρησιμοποιηθει για αγορά στρώματος!

Τόϊνγκ. .

Εκεί δεν είχα πάει καθόλου, ούτε που τα ήξερα...Εγω ήμουνα ανάμεσα στα Λητώ και τα motherbaby και τελικά πήρα κούνια και ντουλάπα από mother baby και καρότσι και καθισματάκι από Λητώ...

cOiVp2.png

Αν τα είχαμε αυτά Αναστασούλα μου κάτι θα γινόνταν για όλους, οπότε προσπάθησε να μη χαλιέσαι τόσο με αυτά που γίνονται γύρω σου και να τα παίρνεις στο χαλαρό...Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεσαι καλύτερα αλλά χειρότερα...Οι μίζεροι άνθρωποι θέλουν να τραβήξουν και άλλους στη δυστυχία τους, οπότε μη μασάς...Να είσαι καλά με το αντράκι σου και θα βρεις τρόπους να ανανεωθείς....

Ναι τώρα που είμαι σπίτι μια χαρά είμαι..έχω επέτειο με το μωρό κάτι θα κάνουμε απόψε να ξεφύγουμε.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι τώρα που είμαι σπίτι μια χαρά είμαι..έχω επέτειο με το μωρό κάτι θα κάνουμε απόψε να ξεφύγουμε.

Να τα χιλιάσετε κοριτσάρα μου, χρόνια γεμάτα αγάπη, ευτυχία και του χρόνου με γεμάτη αγκαλίτσα....Να ξεφύγετε σαν να μην υπάρχει αύριο που λένε....;););)

cOiVp2.png

Δήμητρα για πες πόσο?

Αυτή που είναι στη διαφήμιση, είναι ηδη σε τιμή λιώμα οπότε δεν μπορούμε να κόψουμε τίποτα.

ΟΜΩΣ σε μια εβδομάδα θα βάλουν προσφορά μια άλλη που εχει 150 και θα τη βάλουν στα 120 και θα μας κόψουν και ακόμα 10 ευρώ και θα την πάρεις 110.

Είναι διαφημιζομενα και δεν έχουν πολλά περιθώρια έκπτωσης.

Αυτή που θα μπει σε μια βδομάδα θα στη βαλω πιο κάτω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γιουχου!!!!! Ζητω!!!! Φτιαξιματος έχετε ή γάμου?

Νομίζω φτιαξιματος γιατί ο γάμος το τραπέζι ήταν έξω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...