Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δηλαδή να πάρω μια καλαθουνα γι αυτή τη δουλειά ε?

Εννοώ για τον ύπνο σε ξένα σπίτια και για γύρω γύρω μεσα στο σπίτι μας- σαλόνι κλπ.

Ξέρεις ποιο είναι το κακό μου εμένα?

Επηρεάζομαι πολύ από τους άλλους.

Δηλαδή παω σε μια πωλήτρια μου λέει ενα δυο λόγια και καταλήγω να της λεω "έχετε δίκιο, εσείς ξέρετε καλύτερα".

Παω μετά σε ενα άλλο μαγαζί και μου λέει η πωλήτρια το ακριβώς αντίθετο απο την πρώτη πωλήτρια και της λεω πάλι (και το πιστεύω), "μα ναι, καλά τα λέτε, έχετε δίκιο! !!!"

Και καταλήγω να γυρίζω σπίτι και να μην ξέρω τι θέλω.

:-(

Μάλλον θα αναθεσω στο Σ την αγορά καροτσιου.

Πελαγωσα.

Επίσης θα πάρω λίκνο για το βραδινό ύπνο, χρειάζεται και καλαθουνα?

Γι' αυτό σου λέω να μην ακούς τις πωλήτριες αλλά να έχεις στο μυαλό σου τι θέλεις...Εγω την καλαθούνα χρησιμοποιούσα και για τον βραδυνό ύπνο...Το μωρό ξέρεις ότι συνήθως κοιμάτα πολύ, σαν της Λαμπρινούλας...Το βράδυ είχαμε την καλαθούνα πάνω στη βάση στην κρεβατοκάμαρα δίπλα μου και τη μέρα που καθόμασταν στο σαλόνι τη φέρναμε στο σαλόνι....Επειδή ήταν και χειμώνας δεν τον πολυέβγαζα έξω αλλά όταν χρειαζόνταν για παιδίατρο ή κάτι άλλο τον έπαιρνα πάλι με την καλαθούνα...Δεν είχα καθόλου λίκνο...

cOiVp2.png

Επίσης θα πάρω λίκνο για το βραδινό ύπνο, χρειάζεται και καλαθουνα?

Ax vre Dimitroula mou !!! Mperdutikes polu omos.

Den theleisbk likno, k kalathouna k 3 se 1 !!! Autes einai vlamenes k theloun na ta poulisoun. Tha to sizitisoume tin Kiriaki analitika !!!

Tin Ntana tin eides?

Yv7Sp2.png

Γι' αυτό σου λέω να μην ακούς τις πωλήτριες αλλά να έχεις στο μυαλό σου τι θέλεις...Εγω την καλαθούνα χρησιμοποιούσα και για τον βραδυνό ύπνο...Το μωρό ξέρεις ότι συνήθως κοιμάτα πολύ, σαν της Λαμπρινούλας...Το βράδυ είχαμε την καλαθούνα πάνω στη βάση στην κρεβατοκάμαρα δίπλα μου και τη μέρα που καθόμασταν στο σαλόνι τη φέρναμε στο σαλόνι....Επειδή ήταν και χειμώνας δεν τον πολυέβγαζα έξω αλλά όταν χρειαζόνταν για παιδίατρο ή κάτι άλλο τον έπαιρνα πάλι με την καλαθούνα...Δεν είχα καθόλου λίκνο...

Μωρέ. .. εχω διαβάσει ότι τα πορτ μπεμπε και οι καλαθουνες δεν ενδείκνυνται για βραδυνο ύπνο.

Εγκυμονούν κινδύνους, τοσο σοβαρούς, που δε θέλω να γράψω καν!

Από τότε που διαβασα το άρθρο δε μπορώ καθόλου να σκεφτώ να τον βάλω σε τέτοια να κοιμάται.

Αν και έλεγα να τον βάζω στο πορτ μπεμπε.

Τώρα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Αύριο θα δω δυο φίλες μου μανούλες και θα πω τους προβληματισμους μου και σε εκείνες. Νομίζω ότι η μια έχει λίκνο, οπότε ίσως να μου δανείσει.

Μακάρι γιατί είναι πολλά τα έξοδα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ax vre Dimitroula mou !!! Mperdutikes polu omos.

Den theleisk likno, k kalathouna k 3 se 1 !!! Autes einai vlamenes k theloun na ta poulisoun. Tha to sizitisoume tin Kiriaki analitika !!!

Tin Ntana tin eides?

Δε με μπέρδεψαν στα μπεμπε ζου, απο πριν ειχα μπερδευτεί.

Νομίζω κάπου ανάμεσα σε Λητώ και πρεναταλ μπερδεύτηκα!

Αν η Ντανα είναι μια ψηλή μελαχρινή, ναι την είδα!

Αλλά επειδή θα πάω 2 με 3 Νοεμβρίου για να κλείσω τα πάντα, λέω ας μην της πω απο τώρα ποια είμαι!

Χιχιχιχι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε με μπέρδεψαν στα μπεμπε ζου, απο πριν ειχα μπερδευτεί.

Νομίζω κάπου ανάμεσα σε Λητώ και πρεναταλ μπερδεύτηκα!

Αν η Ντανα είναι μια ψηλή μελαχρινή, ναι την είδα!

Αλλά επειδή θα πάω 2 με 3 Νοεμβρίου για να κλείσω τα πάντα, λέω ας μην της πω απο τώρα ποια είμαι!

Χιχιχιχι!

Nai mia orea kopela me makri mali.

Eprepeeee na peis pia eisai vre.

Tha to sizitisoume pali. Des k esu avrio ti tha sou poune oi files sou ala min mperdeutis k alo.

Yv7Sp2.png

Μωρέ. .. εχω διαβάσει ότι τα πορτ μπεμπε και οι καλαθουνες δεν ενδείκνυνται για βραδυνο ύπνο.

Εγκυμονούν κινδύνους, τοσο σοβαρούς, που δε θέλω να γράψω καν!

Από τότε που διαβασα το άρθρο δε μπορώ καθόλου να σκεφτώ να τον βάλω σε τέτοια να κοιμάται.

Αν και έλεγα να τον βάζω στο πορτ μπεμπε.

Τώρα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Αύριο θα δω δυο φίλες μου μανούλες και θα πω τους προβληματισμους μου και σε εκείνες. Νομίζω ότι η μια έχει λίκνο, οπότε ίσως να μου δανείσει.

Μακάρι γιατί είναι πολλά τα έξοδα.

Εντάξει αγαπούλα μου αν αισθάνεσαι έτσι μην πάρεις...Εγω να σου πω την αλήθεια δεν τα διάβαζα καθόλου αυτά και πήρα ότι είχα δυνατότητα οικονομική...Τώρα ας πούμε την έχω δώσει την καλαθούνα σε μια φίλη μου που τη χρησιμοποιει....Αλλα αυτά είναι υποκειμένικά...Μακάρι να χώραγε η κούνια στο δωμάτιο σας για να το έλυνες το πρόβλημα και ακόμα καλύτερα να δανειστείς το λίκνο της φίλης σου....Θα μιλήσεις και μαζί τους και θα καταλήξεις...Σίγουρα όμως μην πάρεις καθισματάκι για 0-12 μετά θα θες άλλο...

cOiVp2.png

Nai mia orea kopela me makri mali.

Eprepeeee na peis pia eisai vre.

Tha to sizitisoume pali. Des k esu avrio ti tha sou poune oi files sou ala min mperdeutis k alo.

Πάντως αντικειμενικα έχει τις πιο ωραίες κουνιες για το γούστο μου.

Και στο Λητώ είδα μια ωραία αλλά πιο ακριβή (868 μαζι με συρταριέρα).

Βέβαια μου είπε εχω δώρο επιταγή 160 ευρώ που μπορώ ουσιαστικά να πάρω και το στρώμα και μέρος απο το λίκνο.

Και μου είπε οτι 2 Νοεμβρίου που θα παω, θα έχουν και έκπτωση!

Οπότε 2 ή 3 Νοεμβρίου θα πάμε με το Σ να τα κλείσουμε.

Θα πάμε Λητώ, μπεμπε ζου και prenatal για καρότσι (είχε τα πιο πολλά).

Kidscom ούτε καν...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Βέβαια μου είπε εχω δώρο επιταγή 160 ευρώ που μπορώ ουσιαστικά να πάρω και το στρώμα και μέρος απο το λίκνο.

Kidscom ούτε καν...

Prenatal exei pola auto einai alithia. Nomizo an ta pareis ola apo ena magazi tha sou dosoun k megaliteri ekptosi.

Des ta kala, na dei k o S k tha vreis tin akri.

Yv7Sp2.png

Prenatal exei pola auto einai alithia. Nomizo an ta pareis ola apo ena magazi tha sou dosoun k megaliteri ekptosi.

Des ta kala, na dei k o S k tha vreis tin akri.

Ναι το καταλαβαίνω αυτό.

Λογικό είναι.

Όμως στα μπεμπε ζου δεν είδα πολλές επιλογές σε καρότσια σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά.

Δηλαδή πολλά είχε το πρεναταλ και το Λητώ.

Μπερδεύτηκα όμως.

Για να δούμε τι θα γίνει με το λίκνο και βλέπουμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα μη τρελαίνεσαι...το πιο σημαντικό για τον Δημητράκι σου θα είναι η αγκαλίτσα σου και η αγάπη ...όλα τα άλλα είναι υλικά αγαθά που καμιά ανάγκη δεν θα τα έχει πίστεψε με...

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες φουλίτσες μου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Kidscom ούτε καν...

Πω πω ρε Δημητρούλα πολλά λεφτά...Τουλάχιστον γίνεται μετά κρεββατάκι???

Εμένα τα prenatal μου φάνηκαν πιο ακριβά από όλα πάντως, εκτός και αν έχουν συμμορφωθει λίγο στις τιμές....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...