Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο εμένα!

Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί φεύγω, μπήκα απλά να πω ότι ειμαστε και οι δύο καλά, διάβασα τα νεάκια σας, σας αγαπώ πολύ και ανυπομονώ να τα πούμε την Κυριακή (κατά πάσα πιθανότητα)!

Μάκια σε όλες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ομορφες.... πώς ειστε;;;

Εφακι καλή αρχή στο σχολειο..... και να σου φερει και τυχη... να μεινεις και εσυ εγκυουλα!!!

Αναστασάκι που εισαι μπεμπα;;; ολα καλά;;;

Λαμπρινουλα βλεπω τον γιο σας σταρ!!! μπαινει και σε πρωτοσελιδα;;; τί ωραια!! να μου τον φιλησεις!!

Δημητρουλα που πας ετσι φουριοζα;;;

Το ραντεβου την Κυριακη αλλαξε;;;; γιατι η Δημητρα μου ειχε πει για τον Αγ. Διονυσιο..........

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Εφακι καλή αρχή στο σχολειο..... και να σου φερει και τυχη... να μεινεις και εσυ εγκυουλα!!!

Λαμπρινουλα βλεπω τον γιο σας σταρ!!! μπαινει και σε πρωτοσελιδα;;; τί ωραια!! να μου τον φιλησεις!!

Το ραντεβου την Κυριακη αλλαξε;;;; γιατι η Δημητρα μου ειχε πει για τον Αγ. Διονυσιο..........

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Kalhmera koukla kai kalhmera se oles !!!

Ti kaneis? Tha se doume tin Kiriaki?

Nai alakse to rantevou mas. Plateia Deksamenhs sto Kolonaki stis 11 !!!!

Yv7Sp2.png

Kalhmera koukla kai kalhmera se oles !!!

Ti kaneis? Tha se doume tin Kiriaki?

Nai alakse to rantevou mas. Plateia Deksamenhs sto Kolonaki stis 11 !!!!

καλησπερα Νταντακι!! θα το προσπαθησω, δεν το ξερω ακομα σιγουρα... το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να σας δω και θα κανω ότι περναει απο το χερι μου!! φιλακια

στο καφε της Δεξαμενης θα παμε τελικα;;;;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, συγνώμη που μπαίνω σφήνα, αλλά θελω να σας ενημερώσω για αυτό:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=133282

γιατί λόγω της κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο με συλλογικότητα μπορύμε να πετύχουμε πολλά!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλησπερα Νταντακι!! θα το προσπαθησω, δεν το ξερω ακομα σιγουρα... το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να σας δω και θα κανω ότι περναει απο το χερι μου!! φιλακια

στο καφε της Δεξαμενης θα παμε τελικα;;;;

Nai ...

Yv7Sp2.png

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Ελα αγαπούλα μου, ναι άλλαξε το ραντεβού!

Δε σε ενημέρωσα για την αλλαγή ε?

Ουπς......

Ειμαι αναξιόπιστη! !

Έφαγα φλασακι που λες, είδα την ωραια μέρα και λεω δεν παω να κανω την έρευνα μου για τα έπιπλα και το καροτσι του μπεμπούλη? ?

Και πήγα!

Λοιπόν πηγα kidscom, Λητώ, prenatal και bebe jou!

Kidscom και prenatal ΔΕ θα πάω για έπιπλα.

Bebejou ή Λητώ θα παίξει για έπιπλα.

Για καρότσι ήμουν που ήμουν μπερδεμένη, τώρα μπερδεύτηκα πιο πολύ! ! Τα νεύρα μουυυ!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ομορφούλες μου καλημέρα!

συγγνώμη που έχω χαθεί αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου αυτό το διάστημα....επιπρόσθετα δουλεύω τόοοοοοοοσο πολύ που δεν αντέχω το βραδάκι που γυρνάω να ξανανοίξω υπολογιστή..... σήμερα θα είναι μια ακόμα πολύ δύσκολη μέρα για μένα γιατί είναι η τελευταία ημέρα στο κατάστημα όπου ήμουν για 12 χρόνια.... τώρα με εξαποστέλνουν σα στιμμένη λεμονόκουπα γι αλλού.... τεσπα..... όπως λένε και η γριές "δουλίτσα να υπάρχει......"

η συνάντηση της Παρασκευής της προηγούμενης ήταν μια απόλαυση! (με χρονοκαθυστέρηση το ραπόρτο αλλά τι να γίνει)

ρικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μετακόμισε τώρα! τώρα όμως! έχεις τόσο μα τόσο πανέμορφα, ζεστά, διεισδυτικά μάτια και .... μου λείπεις ρε γμτ! ο γιος σου ένα κουκλί σα κι εσένα.....γυρισεεεεεεεεεεεεε

Να έχετε μια υπέροχη μέρα όλες σας φιλώ

Ειρηνάκι μουυυυυυυυυ σταμάτα, σταμάτα τα καλοπιάσματα :oops::oops::oops: γιατί αν ήταν στο χέρι μου θα γύρναγα "χθες"....Αλλά δυστυχώς μόνο άμα χωρίσω θα ξαναδώ μόνιμα την Αθήνα...:(:(:( Πέρασα και εγώ υπέροχα θα το κατάλαβες και από τα δικά μου μηνύματα..;);) Και εμένα μου λείπεις φιλενάδα, είναι αυτό το περίεργο που ειδωθήκαμε για 1 ώρα και είναι σαν να σας ξέρω χρόνια και είμαι δεμένη μαζί σας....:wink:;-):wink:;-) Μαζί θα αλωνίζαμε τους δρόμους, Σουμάχερ μου και ποιος μας πιάνει....;);););) Μόνο που δεν θέλω να στεναχωριέσαι και να είσαι πεσμένη...Δε σου πάει λεμεεεεεεε...Εκείνη θα χάσουν που σου άλλαξαν κατάστημα :mad::-x:-x και εύχομαι στο νέο να είναι για σένα πολύ καλύτερα και να είναι και γούρικο να σκάσει μύτη και το μωράκι σου....:D:D:D:D...Όποτε γουστάρεις και έχεις χρόνο είμαι εδώ για σένα αγαπούλα...Συμβιβάσου για αρχή με το πνέυμα μου:tongue::tongue::tongue:, μέχρι να ξανασυναντηθούμεεεεε.....Φιλάρεςςςςςςςςςςςςςς

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ελα αγαπούλα μου, ναι άλλαξε το ραντεβού!

Δε σε ενημέρωσα για την αλλαγή ε?

Ουπς......

Ειμαι αναξιόπιστη! !

Έφαγα φλασακι που λες, είδα την ωραια μέρα και λεω δεν παω να κανω την έρευνα μου για τα έπιπλα και το καροτσι του μπεμπούλη? ?

Και πήγα!

Λοιπόν πηγα kidscom, Λητώ, prenatal και bebe jou!

Kidscom και prenatal ΔΕ θα πάω για έπιπλα.

Bebejou ή Λητώ θα παίξει για έπιπλα.

Για καρότσι ήμουν που ήμουν μπερδεμένη, τώρα μπερδεύτηκα πιο πολύ! ! Τα νεύρα μουυυ!!

Κοριτσάρα μου τι κάνεις????

Τι μπερδεύτηκες ρε αγαπούλα??? Δε θα πάρεις και σπίτι, δεν χρειάζεται τόσο πολύ ψάξιμο...Πάρε κάτι που να σας αρέσει και να είναι σχετικά ελάφρυ και να χωράει πορτ-μπαγκαζ...Τα άλλα είναι λεπτομέρειες...Και φυσικά μην το χρυσοπληρώσεις κιόλας....

Να φανταστεις φίλη μου που δεν είχε λεφτά πήρε με 70 ευρώ από τα jumbo και της βγήκε μιά χαρα...Μη κοιτάς που από τον καυμό μας κοιτάμε τα καλύτερα...Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία....

Εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμα καρότσι, ούτε πρόκειται το πολύ να το χρειαστούμε ένα καλοκαίρι ακόμα που το βλέπω και χλωμό γιατί ο μικρός δεν κοιμάται πλέον στο καρότσι με τίποτα...

Τα motherbaby τα κοίταξες στο ιντερνετ????

cOiVp2.png

Ελα βρε Νατασούλα με αναζήτησες?εδώ είμαι και εγώ απλά δεν έχω κάτι να γράψω..

Καλήσπέρα σε όλα τα κορίτσια...

Αντε ρε κοριτσάρα που δεν έχεις κάτι να γράψεις....Μπες εσύ και κάτι θα βρούμε να πούμε έστω να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε....

By the way έμαθες τιμή??? Ευχαριστημένη???

cOiVp2.png

Κοριτσάρα μου τι κάνεις????

Τι μπερδεύτηκες ρε αγαπούλα??? Δε θα πάρεις και σπίτι, δεν χρειάζεται τόσο πολύ ψάξιμο...Πάρε κάτι που να σας αρέσει και να είναι σχετικά ελάφρυ και να χωράει πορτ-μπαγκαζ...Τα άλλα είναι λεπτομέρειες...Και φυσικά μην το χρυσοπληρώσεις κιόλας....

Να φανταστεις φίλη μου που δεν είχε λεφτά πήρε με 70 ευρώ από τα jumbo και της βγήκε μιά χαρα...Μη κοιτάς που από τον καυμό μας κοιτάμε τα καλύτερα...Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία....

Εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμα καρότσι, ούτε πρόκειται το πολύ να το χρειαστούμε ένα καλοκαίρι ακόμα που το βλέπω και χλωμό γιατί ο μικρός δεν κοιμάται πλέον στο καρότσι με τίποτα...

Τα motherbaby τα κοίταξες στο ιντερνετ????

"Ακου βρε φίλε" τον καημό μου....

Το λοιπόν, εγώ έλεγα να πάρω 3 σε 1 καροτσι.

Ναι? Ναι.

Μετα λέω δε θέλω να κοιμιζω τον μικρό σε πορτ μπεμπε, αρα θα πάρω λίκνο, αρα δε χρειάζομαι πορτ μπεμπε, αρα θα πάρω σκέτο καροτσι και θα δανειστω κάθισμα αυτοκινήτου από μια φίλη μου.

Το χουμε ως εδώ? Συνεχίζω. .

Παω σήμερα στα μαγαζιά και εξηγώ ότι θα πατω λίκνο και μπλα μπλα μπλα και μου λέει μια πωλήτρια "και μέσα στο σπίτι τι θα κάνεις? Θα πηγαίνεις το λίκνο περα δώθε? Και αν πας στην πεθερά σου πχ, που θα κοιμηθεί το νεογέννητο? Θα κουβαλάς το ξύλινο λίκνο μαζί? Ασφαλώς όχι! "

Οπότε κατέληξα οτι θέλω ΚΑΙ 3 σε 1.

Αλλά μετά λέω ΚΑΙ κουνια ΚΑΙ λικνο ΚΑΙ πορτ μπεμπε?

Και τελικά χρειάζεται το 3σε1?

Και αφού βρήκα ενα σε καλή τιμή, μου λέει η πωλήτρια άλλου κατασηματος "απαπα καλε αυτό το καροτσι είναι βαρύ! """

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

"Ακου βρε φίλε" τον καημό μου....

Το λοιπόν, εγώ έλεγα να πάρω 3 σε 1 καροτσι.

Ναι? Ναι.

Μετα λέω δε θέλω να κοιμιζω τον μικρό σε πορτ μπεμπε, αρα θα πάρω λίκνο, αρα δε χρειάζομαι πορτ μπεμπε, αρα θα πάρω σκέτο καροτσι και θα δανειστω κάθισμα αυτοκινήτου από μια φίλη μου.

Το χουμε ως εδώ? Συνεχίζω. .

Παω σήμερα στα μαγαζιά και εξηγώ ότι θα πατω λίκνο και μπλα μπλα μπλα και μου λέει μια πωλήτρια "και μέσα στο σπίτι τι θα κάνεις? Θα πηγαίνεις το λίκνο περα δώθε? Και αν πας στην πεθερά σου πχ, που θα κοιμηθεί το νεογέννητο? Θα κουβαλάς το ξύλινο λίκνο μαζί? Ασφαλώς όχι! "

Οπότε κατέληξα οτι θέλω ΚΑΙ 3 σε 1.

Αλλά μετά λέω ΚΑΙ κουνια ΚΑΙ λικνο ΚΑΙ πορτ μπεμπε?

Και τελικά χρειάζεται το 3σε1?

Και αφού βρήκα ενα σε καλή τιμή, μου λέει η πωλήτρια άλλου κατασηματος "απαπα καλε αυτό το καροτσι είναι βαρύ! """

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Πρώτον να μην ακούς τις πωλήτριες, θα σε μπερδέψουν, εσύ να ξέρεις πόσα κιλά θες να είναι το καρότσι και να ψάχνεις τέτοια...Πες ας πούμε θέλω από 7 μέχρι 9 το πολύ...Εμένα ας πούμε ειναι 11 αλλά δε μου φαίνεται βαρύ....Είναι και υποκειμενικό....

Δεύτερον γιατί δεν σκέφτεσαι την καλαθούνα??? Στο έχω ξαναπεί...Είχα βάση με ροδάκια και τι μετέφερα από δωμάτιο σε δωμάτιο και όταν βγαίναμε έξω την παίρναμε μαζί και επειδή είναι από "ψαθα" αερίζεται κιόλας...

Ετσι δε χρειάστηκε να πάρω 3 σε 1 γιατί και το καθισμα θα ήταν μέχρι 12 μηνών και μετά θα ήθελα άλλο...Οπότε πήρα μόνο καρότσι ένα κάθισμα από 0 έως 36 μηνών και μια καλαθούνα που χρειάστηκε μέχρι τον 4ο μήνα και μετά στην κούνια...

cOiVp2.png

Πρώτον να μην ακούς τις πωλήτριες, θα σε μπερδέψουν, εσύ να ξέρεις πόσα κιλά θες να είναι το καρότσι και να ψάχνεις τέτοια...Πες ας πούμε θέλω από 7 μέχρι 9 το πολύ...Εμένα ας πούμε ειναι 11 αλλά δε μου φαίνεται βαρύ....Είναι και υποκειμενικό....

Δεύτερον γιατί δεν σκέφτεσαι την καλαθούνα??? Στο έχω ξαναπεί...Είχα βάση με ροδάκια και τι μετέφερα από δωμάτιο σε δωμάτιο και όταν βγαίναμε έξω την παίρναμε μαζί και επειδή είναι από "ψαθα" αερίζεται κιόλας...

Ετσι δε χρειάστηκε να πάρω 3 σε 1 γιατί και το καθισμα θα ήταν μέχρι 12 μηνών και μετά θα ήθελα άλλο...Οπότε πήρα μόνο καρότσι ένα κάθισμα από 0 έως 36 μηνών και μια καλαθούνα που χρειάστηκε μέχρι τον 4ο μήνα και μετά στην κούνια...

Δηλαδή να πάρω μια καλαθουνα γι αυτή τη δουλειά ε?

Εννοώ για τον ύπνο σε ξένα σπίτια και για γύρω γύρω μεσα στο σπίτι μας- σαλόνι κλπ.

Ξέρεις ποιο είναι το κακό μου εμένα?

Επηρεάζομαι πολύ από τους άλλους.

Δηλαδή παω σε μια πωλήτρια μου λέει ενα δυο λόγια και καταλήγω να της λεω "έχετε δίκιο, εσείς ξέρετε καλύτερα".

Παω μετά σε ενα άλλο μαγαζί και μου λέει η πωλήτρια το ακριβώς αντίθετο απο την πρώτη πωλήτρια και της λεω πάλι (και το πιστεύω), "μα ναι, καλά τα λέτε, έχετε δίκιο! !!!"

Και καταλήγω να γυρίζω σπίτι και να μην ξέρω τι θέλω.

:-(

Μάλλον θα αναθεσω στο Σ την αγορά καροτσιου.

Πελαγωσα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...