Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διδυμακι μου γλυκο η αληθεια ειναι οτι το κανα αυτο, να σταματαω να μιλαω και τα μικρα κολλουσαν και σταματουσαν. Ωστε πιανει γενικως ε? Θα το ξανακανω. ;)Πιο πολυ φοβαμαι μη χτυπησουν με τους χαρακες, τα μολυβια, που κουνιουνται συνεχεια! Ευτυχως απο βδομαδα θα ερχονται στην αιθουσα υπολογιστων και δε θα εχουν τιποτα μαζι τους. Ολες οι αλλες πληροφορικης εφυγαν λογω εγκυμοσυνης. Λετε να μου φερει γουρι το σχολειο. Τα παιδακια μου ειπαν "κυρια μη μας αφησετε και σεις"! Με κολλησαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΏ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ειρηνάκι μου πολύ χαίρομαι που σε άκουσα.Σε έστειλαν σε άλλο υποκατάστημα απ'ότι κατάλαβα.Τι να κάνεις ρε φιλενάδα.Ελπίζω τουλάχιστον στο νέο υποκατάστημα να είναι καλύτερα τα πράγματα και να είναι για σένα σαν ανανέωση και να σου φέρει γούρι!!!!

Εφάκι μου όντως πιάνει το να μην μιλάς καθόλου,απλά δεν διαρκεί για πολύ.Το ξαναδοκιμάζεις και σιγά σιγά αρχίζεις και χτίζεις τη σχέση σου με τα παιδιά.Και το βασικό.Φτιάχνετε από κοινού κανόνες της τάξης.Κανόνες που ισχύουν για όλους,π.χ.σηκώνουμε χέρι για να μιλήσουμε,μιλάμε ένας ένας,σεβόμαστε τον συμμαθητή μας κλπ.Αυτό να το κάνεις το συντομότερο δυνατόν.Και από σήμερα ακόμα.Μπορείς να τα γράψεις την ώρα που τα λέτε και σε ένα μεγάλο χαρτόνι και να το κολλήσεις σε κάποιο εμφανές σημείο της τάξης.Και θα πρέπει να τους υπενθυμίζεις αρκετά συχνά γιατί τα παιδάκια χρειάζονται συνεχώς επανάληψη.Μπορείς να βρεις και έναν τρόπο επιβράβευσης όταν τηρούνται οι κανόνες.Μακάρι να είναι γούρικο το σχολείο και να έρθει και το δικό σου το μωράκι.

Κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω την Κυριακή.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ...!!!!!!:P:p:p

Ανιτάκι μου στον επόμενο κύκλο θα έρθει το καλό ωάριο, είναι ακόμα σύντομα από την εξωσω...Χρυσοχέρα και εσύ είσαι, για να γράφουμε τη συνταγή για το κουνέλι που έκανες τελικά, έτσι να εμπλουτίζουμε τα μενού μας....

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ......!!!!!!!:oops::oops::oops::P:p

ομορφούλες μου καλημέρα!

συγγνώμη που έχω χαθεί αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου αυτό το διάστημα....επιπρόσθετα δουλεύω τόοοοοοοοσο πολύ που δεν αντέχω το βραδάκι που γυρνάω να ξανανοίξω υπολογιστή..... σήμερα θα είναι μια ακόμα πολύ δύσκολη μέρα για μένα γιατί είναι η τελευταία ημέρα στο κατάστημα όπου ήμουν για 12 χρόνια.... τώρα με εξαποστέλνουν σα στιμμένη λεμονόκουπα γι αλλού.... τεσπα..... όπως λένε και η γριές "δουλίτσα να υπάρχει......"

η συνάντηση της Παρασκευής της προηγούμενης ήταν μια απόλαυση! (με χρονοκαθυστέρηση το ραπόρτο αλλά τι να γίνει)

η δημητρούλα μας ήταν μια πανέμορφη εγγυούλα (μην ακούω χαζομάρες με τα κιλά την προηγούμενη που μου φάνηκες πρησμένη και πρώτη στο είπα τώρα είσαι σούπερ) και πόσο πολύ χαίρομαι για τα χαλάκια της και τις γλυκές ετοιμασίες της.....Μιμιτρούλι τρελαίνομαι για μανιτάρια και σιχαίνομαι τη μανιταρόσουπα αλλά σε αυτή τη συνταγή θα δώσω μια ευκαιρία!

η αναστασούλα θεά ως συνήθως με αρκετά ανεβασμένη διάθεση, σχέδια και αισιοδοξία! ελπίζω να σε πήραν για το πολυπόθητο νούμερο από τον ντοκ....Αναστασώ μου επαναστάτησε ο ψηλός? έτσι θέλουν φροντίδα και τα μεγάλα μας μωράκια....

η σοκολατένια μας μια μινιόν γλύκα, ένα πανέξυπνο πλάσμα που μιλάει πιο γρήγορα απ'ότι πληκτρολογεί!:shock::shock::shock: τσόκο μου καλή αρχή και να μου είσαι αισιόδοξη!

την εκρηκτική μας ντανιέλα την απόλαυσα πολύυυυυυυυ λίγο μιας κι έπρεπε να φύγω (έκανα γύρους γύρω από το φαρμακείο και δεν το έβρισκα! γιατί??? μήπως γιατί δεν έχει σήμανση ούτε ο δρόμος ούτε αυτό??? γκρρρρρ το βρήκα 10 λεπτά πριν κλείσει και με το ζόρι με εξυπηρέτησαν:cool:)

ρικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μετακόμισε τώρα! τώρα όμως! έχεις τόσο μα τόσο πανέμορφα, ζεστά, διεισδυτικά μάτια και .... μου λείπεις ρε γμτ! ο γιος σου ένα κουκλί σα κι εσένα.....γυρισεεεεεεεεεεεεε

όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται να χάσω τη συνάντηση της κυριακής και να μη γνωρίσω το τρελοεφάκι! παρόλο που έχω μάθημα στο ΕΑΠ 11-15 θα κάνω κοπάνα! χιχιχιχι! έφη μου καλή αρχή στο σχολείο! κρίμα που δεν είμαστε κοντά να σου έκανα μαθήματα με το αυτοκίνητο....χιχιχχιχι:rolleyes:

Λινάκι μου πολύ στενοχωρήθηκα που δε σε είδα... σκέφτηκα να το προτείνω αλλά δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση αν δεν ήθελες ούτε να νοιώσεις πιεσμένη .... δεν πρζ θα σου έρθουμε σε 9 μήνες στο μαιευτήριο!!!

Αννιτάκι μου πολύ θα ήθελα να σε δω.... το ωαριάκι δε μας έκανε τη χάρη τον άλλο μήνα όμως θα το κάψουμε!

Νατασάκι μου εσένα θα σε δώ?

Ναντιάκι μου μακάρι να έρθεις.... βρες μια πρόφαση και λήξε την εκδήλωση στη μία!

Αθανασία καλή επιτυχία! άντε πάρε το πτυχίο μας έσκασες!

Αννούλα μου πού κρύβεσαι? μήπως μας κάνεις καμιά έκπληξη την κυριακή?:cool:

Ζεττάκι μου σε σκέφτομαι πολύ.......

Τρελομορφάκι μου εσύ πότε θα κατηφορίσεις? μεγεια τα χαλάκια!

Πενελοπάκι μου σε είχα πάρει πριν καιρό μάλλον ήταν όταν ψηνόταν ο μικρούλης σου... τι καλά αν βολέψει να σας δούμε όλους....!:lol:

Να έχετε μια υπέροχη μέρα όλες σας φιλώ

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!;);)

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ειρηνάκι μου πολύ χαίρομαι που σε άκουσα.Σε έστειλαν σε άλλο υποκατάστημα απ'ότι κατάλαβα.Τι να κάνεις ρε φιλενάδα.Ελπίζω τουλάχιστον στο νέο υποκατάστημα να είναι καλύτερα τα πράγματα και να είναι για σένα σαν ανανέωση και να σου φέρει γούρι!!!!

Εφάκι μου όντως πιάνει το να μην μιλάς καθόλου,απλά δεν διαρκεί για πολύ.Το ξαναδοκιμάζεις και σιγά σιγά αρχίζεις και χτίζεις τη σχέση σου με τα παιδιά.Και το βασικό.Φτιάχνετε από κοινού κανόνες της τάξης.Κανόνες που ισχύουν για όλους,π.χ.σηκώνουμε χέρι για να μιλήσουμε,μιλάμε ένας ένας,σεβόμαστε τον συμμαθητή μας κλπ.Αυτό να το κάνεις το συντομότερο δυνατόν.Και από σήμερα ακόμα.Μπορείς να τα γράψεις την ώρα που τα λέτε και σε ένα μεγάλο χαρτόνι και να το κολλήσεις σε κάποιο εμφανές σημείο της τάξης.Και θα πρέπει να τους υπενθυμίζεις αρκετά συχνά γιατί τα παιδάκια χρειάζονται συνεχώς επανάληψη.Μπορείς να βρεις και έναν τρόπο επιβράβευσης όταν τηρούνται οι κανόνες.Μακάρι να είναι γούρικο το σχολείο και να έρθει και το δικό σου το μωράκι.

Κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω την Κυριακή.

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες γιατι σε παιδακια Δημοτικου 1η φορα κανω...εχω κανει σε Γυμνασιο, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ και ενηλικες...αλλα παιδακια μικρουλικα ποτε...

Εχθες τα εκανα και τα 2...Εβαλα κανονες και τροπο επιβραβευσης...;) και κολλησαν με την επιβραβευση και ρωτουσαν συνεχεια...Επίσης τους εκανα πολυ συζητηση γιατι την κοροϊδια...Δε μπορω ρε συ οταν ακουω να κοροιδευουν αλλα παιδακια επειδη ειναι μαυρα, κοντα, χοντρα...Και η επιβραβευση που τους εθεσα θα εχει σχεση και με το ποσο καλοι θα ειναι με τα αλλα παιδακια...οχι τοσο με μενα...

Αυτα τα ειχα διαβασε παλιοτερα, καποια τα σκεφτηκα και μονη μου απο την εμπειρια με μεγαλυτερα παιδια...αλλα παρηγγειλα απο τον Ιανο και κατι βιβλια για το Δημοτικο...που ειναι για δασκαλους και μιλανε για μαθησιακα προβληματα και προβληματα συμπεριφορας..Θελω να ειμαι ενημερωμενη σε ολα και να μπορω να ανταπεξελθω σε καποιο παιδακι που θα εχει μαθησιακο ή προβλημα συμπεριφορας ή προβλημα στο σπιτι...Ελπιζω να μου τα στειλουν σημερα τα βιβλια...Τα περιμενω πως και πως!!!

Εμεις εχουμε και και παιδακια με νοητικα και αλλα προβληματα...θελω να γνωριζω ωστε να τα βοηθησω...

Ακομα δεν ξεκινησα το μαθημα σε 1 ωρα ξεκινάω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ...!!!!!!:P:p:p

Θελω να σε γνωρίσω Αννιτακι μου...να δω ποτε θα βολεωει να βρεθουμε εμεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες γιατι σε παιδακια Δημοτικου 1η φορα κανω...εχω κανει σε Γυμνασιο, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ και ενηλικες...αλλα παιδακια μικρουλικα ποτε...

Εχθες τα εκανα και τα 2...Εβαλα κανονες και τροπο επιβραβευσης...;) και κολλησαν με την επιβραβευση και ρωτουσαν συνεχεια...Επίσης τους εκανα πολυ συζητηση γιατι την κοροϊδια...Δε μπορω ρε συ οταν ακουω να κοροιδευουν αλλα παιδακια επειδη ειναι μαυρα, κοντα, χοντρα...Και η επιβραβευση που τους εθεσα θα εχει σχεση και με το ποσο καλοι θα ειναι με τα αλλα παιδακια...οχι τοσο με μενα...

Αυτα τα ειχα διαβασε παλιοτερα, καποια τα σκεφτηκα και μονη μου απο την εμπειρια με μεγαλυτερα παιδια...αλλα παρηγγειλα απο τον Ιανο και κατι βιβλια για το Δημοτικο...που ειναι για δασκαλους και μιλανε για μαθησιακα προβληματα και προβληματα συμπεριφορας..Θελω να ειμαι ενημερωμενη σε ολα και να μπορω να ανταπεξελθω σε καποιο παιδακι που θα εχει μαθησιακο ή προβλημα συμπεριφορας ή προβλημα στο σπιτι...Ελπιζω να μου τα στειλουν σημερα τα βιβλια...Τα περιμενω πως και πως!!!

Εμεις εχουμε και και παιδακια με νοητικα και αλλα προβληματα...θελω να γνωριζω ωστε να τα βοηθησω...

Ακομα δεν ξεκινησα το μαθημα σε 1 ωρα ξεκινάω!

Πόσο χαίρομαι Εφάκι μου που σε ''ακούω'' τόσο χαρούμενη.Καλέ εσύ δεν χρειάζεσαι συμβουλές από εμένα.Το έχεις στο αίμα σου το σχολείο.Και τα βιβλία βοηθάνε πολύ.Επίσης αν σε ενδιαφέρει,εγώ είχα κάνει στο ΕΚΠΑ μέσω υπολογιστή μια εκπαίδευση σε μαθησιακές δυσκολίες.Δες αν υπάρχει ακόμα το πρόγραμμα αυτό σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει.Βέβαια δεν είναι τζάμπα,αλλά νομίζω μπορείς να πληρώσεις και με δόσεις.Δεν θυμάμαι καλά.Καλό μάθημα!!!

Κορίτσια καλημέρα

για την συνάντηση της Κυρικακής, το μέρος ειναι το κεφενεδάκι της Δεξαμενής στο κολωνάκι, και η ώρα 11. Εγω θα ειμαι και λιγο νωρίτερα εκει οπότε αν καποια φτασει πιο νωρις θα με βρει εκει ή αν φτασει πολυ νωρίς θα με βρει στην παιδική χαρα από δίπλα.

Εφάκι εσύ αρκει να παρεις ενα ταξι και να πεις να σε παει στη Δεξαμενη στο Κολωνάκι. Οπως σου ειπα σε 3 λεπτα θα εισαι εκει. Αν βρεχει, έχει κρύο, ειναι άβολα κλπ, το μονο πραγμα που εχει σε αφθονια το Κολωνάκι είναι καφετεριες. Η Τσακάλωφ είναι δυο βήματα....

Σας ευχαριστώ πολύ που ειστε τόσο Large με το μερος συνάντησης. Πραγματικά για μενα ειναι το δωράκι σας για την εγκυμοσύνη μου!! Σας φιλώ όλες

kOZcp3.png

Κορίτσια καλημέρα

για την συνάντηση της Κυρικακής, το μέρος ειναι το κεφενεδάκι της Δεξαμενής στο κολωνάκι, και η ώρα 11. Εγω θα ειμαι και λιγο νωρίτερα εκει οπότε αν καποια φτασει πιο νωρις θα με βρει εκει ή αν φτασει πολυ νωρίς θα με βρει στην παιδική χαρα από δίπλα.

Εφάκι εσύ αρκει να παρεις ενα ταξι και να πεις να σε παει στη Δεξαμενη στο Κολωνάκι. Οπως σου ειπα σε 3 λεπτα θα εισαι εκει. Αν βρεχει, έχει κρύο, ειναι άβολα κλπ, το μονο πραγμα που εχει σε αφθονια το Κολωνάκι είναι καφετεριες. Η Τσακάλωφ είναι δυο βήματα....

Σας ευχαριστώ πολύ που ειστε τόσο Large με το μερος συνάντησης. Πραγματικά για μενα ειναι το δωράκι σας για την εγκυμοσύνη μου!! Σας φιλώ όλες

Καλημέρα Πηνελοπάκι μου,τι κάνεις???

Ωραία λοιπόν.Πάμε δεξαμενή και βλέπουμε.Κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω.Αφήνω και ένα ενδεχόμενο να μην μπορέσω,αλλά είναι μικρότερο από το να μπορέσω και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό.Έχω πολύ καιρό να σας δω και το θέλω πάρα πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Πηνελοπάκι μου,τι κάνεις???

Ωραία λοιπόν.Πάμε δεξαμενή και βλέπουμε.Κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρω.Αφήνω και ένα ενδεχόμενο να μην μπορέσω,αλλά είναι μικρότερο από το να μπορέσω και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό.Έχω πολύ καιρό να σας δω και το θέλω πάρα πολύ!!!!

Αχ μπράβο, πολύ χαίρομαι. Εχουμε καιρό να βρεθουμε, πράγματι. Και η Δήμητρα είπε οτι κατά 90% θα τα καταφέρει αρα προσμετρώ και τις δυό σας στο παρεάκι που αναμενω να δω την Κυριακή. Δεν σου κρυβω οτι περιμενω πως και πως. Εχω βαλθει αυτες τις μερες να δω όλες μου τις φίλες (ολες τις κουβαλάω εδω η κακούργα) γιατι σε 10-15 μερες θα κλειστω στο σπίτι και θα ξαναβγω την ανοιξη μου φαινεται...!

kOZcp3.png

Αχ μπράβο, πολύ χαίρομαι. Εχουμε καιρό να βρεθουμε, πράγματι. Και η Δήμητρα είπε οτι κατά 90% θα τα καταφέρει αρα προσμετρώ και τις δυό σας στο παρεάκι που αναμενω να δω την Κυριακή. Δεν σου κρυβω οτι περιμενω πως και πως. Εχω βαλθει αυτες τις μερες να δω όλες μου τις φίλες (ολες τις κουβαλάω εδω η κακούργα) γιατι σε 10-15 μερες θα κλειστω στο σπίτι και θα ξαναβγω την ανοιξη μου φαινεται...!

Είναι λογικό να προσπαθούμε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας με βάση το δικό σου.Εσύ τώρα το έχεις πιο πολύ ανάγκη.Με 3 παιδιά εκ των οποίων τα 2 δίδυμα πράγματι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα μετά,αλλά και με τόση τόση ευτυχία!!!!Πάντα ήθελα να κάνω 2 παιδιά.Από τότε που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε το θέμα της υπογονιμότητας θα ήθελα και 3.Βλέπεις πάντα θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε!!!

Kαλημερα!!! Μμμμ συναντηση βλεπω θα παρακαλεσω τον ανδρα μου αν γινετε να με φερει εστω για 30' με το μηχανακι να σας δω, χι χι.

Πηνελοπη μου γιατι να μην βγαινεις εξω μια χαρα θα εισαι και θα ειναι και ήσυχα τα μικρουλια σου και θα κανεις οτι θες.

Αννιτακι μου τρελλο Σάγαπω πολυ πολυ εισαι θεα! η επομενη προσπαθεια ειναι δικια σου!!!

Αννελλα που εξαφανιστηκες??? ολα καλα?

Λιν πως εισαι ? γυρισες σπίτι? αντε με το καλο γλυκουλα μου!

Ειρηνουλα μου δεν θελω να εισαι πεσμενη μπορει το νεο καταστημα να ειναι καλήτερο απο το παλιο μηπως ειναι και πιο κοντα σου?

Νταννιελλα ολα καλα? στειλε πμ.

Εφακι μου καλη επιτυχια στα καθηκοντα σου.

Ναντια στο εχω ξαναπει οτι εισαι ΤΡΟΜΕΡΗ φοβερη και απο τους καλήτερους ανθρωπους γι αυτο θα γίνεις συντομα μανουλιτσα κι εσυ οπως ολες μας!

Αναστασια που εισαι καιρο εχω να σε ακουσω θα σου τηλεφωνησω άν θες παρε κι εσυ οποτε μπορεις!

Κοριτσια σήμερα εχει το μπεμπη μας στην εφημεριδα ωρα για σπορ, θα τον πνιξω τον ανδρα μου το εχει κανει πρωτοσελιδο το μωρο χα χα.

Πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Λαμπρινούλα μου τι καλά που θα ήταν να σε δούμε και εσένα λίγο αν μπορείς!!!

Καλέ έγινε φίρμα ο μπέμπης???Πώς και έτσι???

Σε ευχαριστώ πολύ που κάθε φορά που γράφεις έχεις πάντα ένα καλό λόγο για μένα,αλλά και για όλα τα κορίτσια!!!Μακάρι σύντομα να γίνουμε όλες μανούλες!!!!

Μίλησα με την Αθανασία και πέρασε αέρα την επιτροπή!!!!Εγώ βέβαια πιστεύω ότι θα πιάσει μόνη της το μπεμπέ,αλλά εντάξει ας έχει και καβάτζα τα φάρμακα για να νιώθει πιο ασφαλής!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...