Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αααα... να μη ξεχάσω. Εχτες ειδα το δελτιο καιρου στον ΣΚΑΙ και ειπαν οτι το ΣΚ θα εχει καλό καιρό οπότε μπορουμε ανετα να παμε στο κεφεναδκι της δεξαμενης. αν καταφερουμε να παμε εκει θα γνωρίσετε και το γιο μου που θα είναι στην παιδική χαρα διπλα ακριβως απο το καφε και φυσικά τον άντρα μου. Οπότε να δωσουμε ενα ραντεβού στις 11 στην δεξαμενή, θα ειμαι ηδη εκει και θα προσπαθησω να πιασω το τραπέζι με τα μεγάλα παγκακια για να χωρέσουμε όλες. Θα βολεψει και τις καπνιστριες γιατι τα αλλα που είχα προτείνει ειναι αυστηρα με το καπνισμα..!!

ΑΑΑ ! να μη ξεχασω να σας πω οτι το δωρο μου ειναι αυτο, οτι θα ερθετε όλες σε μερος που βολευει ουσιαστικά μόνο εμένα... Μου είναι υπεραρκετο...!!! Σμουτς

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.????

ΓΙΑ ΤΑ BRUREN ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ....ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....:-(:sad::-(

Καλημέρα Ανιτάκι. τι νεα; πως είσαι;Διαβασα εχτες για τον υπέρηχο. Λογικό είναι ρε κορίτσι να μην εχεις κανονικό ωάριο μετά απο κυκλο εξωσωματικής. Μην αγχωνεσαι, ο δρόμος που επέλεξες θέλει υπομονή.

Οσο για το brufen οχι δεν εχει απαγορευθει, αν ειχε κατά πάσα πιθανότητα θα ειχα χάσει και τη δουλειά μου..!!:tongue::tongue::tongue:

kOZcp3.png

Αχ επιτέλους βγηκε η ρημάδα η απόφαση του ΙΚΑ να μου χορηγησουν το επιδομα κύησης! Ευχομαι στο τέλος του μήνα να με πληρώσουν κιόλας γιατι πραγματικά οι δεξαμενες μας εχουν αρχίσει να στερευουν. Πηρα κι εγώ χαλί για την τραπεζαρία και για το δωμάτιό μας και εχω και μια επισκεψη ΙΚΕΑ για διαφορα αλλα που χρειαζομαι...Θα μεινω με το μπιπ στο χέρι έτσι οπως το παω.

kOZcp3.png

Μόνη μου μιλάω...! Δεν πειράζει. Θα παω σε λίγο με μια φιλη μου για καφε...

Διαβασα εχτες τις γαστριμαργικές τοποθετήσεις σας και πολύ μου άρεσαν. Αυτό τον καιρό η μαγειρική για μένα βοηθάει πολύ να ξεφύγω. Εχω εμπνευση και μαγειρευω τόσο πολύ που κατάφερα να χαλάσω και τον θερμοστάτη του φούρνου. Να μη πω οτι καθε ΣΚ κανω και γλυκο...Το περασμένο εκανα μια lemon pie που ενω δεν είναι και το καλύτερό μου βγηκε σουπερ και δεν περίμενα να λεηλατηθεί τόσο γρήγορα.

Για μπουφε εχω κι εγώ μια καλη συνταγη για τηγανιά. Βοηθάει πολύ γιατι ειναι σε μικρά κομματάκια και είναι ότι πρέπει για όρθιο φαγοπότι. Απλως θέλει προετοιμασια 24 ωρες πριν για καλό μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί, πιπεριές και αλατοπίπερο και ελαχιστο σκορδο. ! Αν ενδιαφέρεται καμία ας μου πει να τη στείλω. Επίσης συστηνω παναρισμενα κοτόπουλα. Εγω δεν βαζω καθόλου τηγανι, τα κάνω εξολοκληρου στο φουρνο χωρίς να χρειάζομαι αλευρι, αυγό ή λαδι (αρκει αντικολλητικό χαρτι ). Βαζω στη φρυγανιά και ξυσμα λεμονιού και λίγο δυόσμο και γίνονται μουρλια και σε χρόνο dt. Και τα μπεργκερ που είπε η Δημητρα είναι καλη ιδεα, και....και....και...."Δυστυχως" φέτος θα εχω τα διδυμάκια μου πολύ μωρά ακομα και δεν μπορω να κάνω πάρτυ για το γιο μου που κλέινει τα 2 τέλη Νοέμβρη. Θα το ηθελα αλλά μεσα στην εξαρση ιώσεων δεν λέει να φέρω τόσο κόσμο σπίτι και μάλιστα παιδάκια...Ας είμαστε του χρόνου καλά και κατι θα κανω τότε...

kOZcp3.png

Καλημέρα Ανιτάκι. τι νεα; πως είσαι;Διαβασα εχτες για τον υπέρηχο. Λογικό είναι ρε κορίτσι να μην εχεις κανονικό ωάριο μετά απο κυκλο εξωσωματικής. Μην αγχωνεσαι, ο δρόμος που επέλεξες θέλει υπομονή.

Οσο για το brufen οχι δεν εχει απαγορευθει, αν ειχε κατά πάσα πιθανότητα θα ειχα χάσει και τη δουλειά μου..!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ.???;);)

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ..!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Μόνη μου μιλάω...! Δεν πειράζει. Θα παω σε λίγο με μια φιλη μου για καφε...

Διαβασα εχτες τις γαστριμαγικές τοποθετήσεις σας και πολύ μου άρεσαν. Αυτό τον καιρό η μαγειρική για μένα βοηθάει πολύ να ξεφύγω. Εχω εμπνευση και μαγειρευω τόσο πολύ που κατάφερα να χαλάσω και τον θερμοστάτη του φούρνου. Να μη πω οτι καθε ΣΚ κανω και γλυκο...Το περασμένο εκανα μια lemon pie που ενω δεν είναι και το καλύτερό μου βγηκε σουπερ και δεν περίμενα να λεηλατηθεί τόσο γρήγορα.

Για μπουφε εχω κι εγώ μια καλη συνταγη για τηγανιά. Βοηθάει πολύ γιατι ειναι σε μικρά κομματάκια και είναι ότι πρέπει για όρθιο φαγοπότι. Απλως θέλει προετοιμασια 24 ωρες πριν για καλό μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί, πιπεριές και αλατοπίπερο και ελαχιστο σκορδο. ! Αν ενδιαφέρεται καμία ας μου πει να τη στείλω. Επίσης συστηνω παναρισμενα κοτόπουλα. Εγω δεν βαζω καθόλου τηγανι, τα κάνω εξολοκληρου στο φουρνο χωρίς να χρειάζομαι αλευρι, αυγό ή λαδι (αρκει αντικολλητικό χαρτι ). Βαζω στη φρυγανιά και ξυσμα λεμονιού και λίγο δυόσμο και γίνονται μουρλια και σε χρόνο dt. Και τα μπεργκερ που είπε η Δημητρα είναι καλη ιδεα, και....και....και...."Δυστυχως" φέτος θα εχω τα διδυμάκια μου πολύ μωρά ακομα και δεν μπορω να κάνω πάρτυ για το γιο μου που κλέινει τα 2 τέλη Νοέμβρη. Θα το ηθελα αλλά μεσα στην εξαρση ιώσεων δεν λέει να φέρω τόσο κόσμο σπίτι και μάλιστα παιδάκια...Ας είμαστε του χρόνου καλά και κατι θα κανω τότε...

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ..!!!;);)

ΒΑΛΤΗΝ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ..!!!!:lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Εφάκι μου καλή αρχή.Η εκδήλωση στο φροντιστήριο είναι Σάββατο.Απλά λέω πως αν τελειώσει μέχρι τη μια τότε θα προλάβω να κάνω μετά και το μάθημα του Σαββάτου και το μάθημα της Κυριακής,ώστε να είμαι την Κυριακή τελείως ελέυθερη.Αν όμως τελειώσει αργότερα θα κάνω κανονικά το μάθημα του Σαββάτου μόνο και την Κυριακή θα πρέπει να ξαναπάω,οπότε δεν θα μπορώ να έρθω.Θα δούμε.Ελπίζω να τα καταφέρω.

Ανιτάκι μου στον επόμενο κύκλο καρδιά μου.Χρειάζεται υπομονή ο φυσικός κύκλος.

Πηνελοπάκι μου γιατί δεν κανονίζουμε να δώσουμε κάπου ένα ραντεβού και ανάλογα με τον καιρό που θα έχει βλέπουμε.Επίσης όλο και κάποιες καφετέριες θα υπάρχουν που έχουν και μέσα και έξω και ανάλογα με τον καιρό αποφασίζουμε.Καλό καφεδάκι με τη φίλη σου.

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ.???;);)

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ..!!!!:P:p

Δεν πειράζει Ανιτάκι μου.Θα μας δεις μια άλλη φορά που θα έχεις καλό αβγουλάκι!!!

Διαφημίσεις

:PΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕΣ!

Ειμαστε μια χαρα μεγαλώνουμε και θελουμε κι αγκαλίτσες περιττο να πω οτι εχω αρχίσει να νιώθω σαν αγελαδα ο μικρός θελει ολη μερα να ειναι κολλημενος στο βυζι για να κοιμηθει για να ηρεμήσει για να φάει για να παίξει ολα τα κανει εκει, εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρα την λύση της πιπιλας αλλα ειναι λίγο νωρις. Την Τριτη ή την Πεμπτη θα τον παω στην παιδιατρο να τον δει να ειμαι σίγουρη. Εχω ανυσηχήσει λίγο και με τις ιωσεις που ακούω να κυκλοφορουν αν και η κορουλα ειναι μια χαρα αλλα απο εβδομαδα θα το σκεφτω αν θα την συνεχίσω παιδικο, αλλα και στο σπίτι βαριέται και ειναι ολη μερα πανω απο το μωρο το φιλαει το χαιδευει το τσιμπαει λίγο απο ολα!

Πηνελοπακι μου μια χαρα εισαι φτου φτου και βολοτουλες και απο ολα αντε να παρετε και τα χρήματα να εχεις για την γεννα στο Ελενα τελικα ε? με ενα πονο ευχομαι!

Αθανασια περαστικα με το ποδαρακι σου τι εγινε βρε παιδι μου σε ματιασανε μου φαινεται. Παρε με τηλ οποτε θες! Οσο για τα φαρμακα ζήτησε αλλα πιο ελαφρια!

Αννιτουλα μου δεν πειραζει ετσι ειναι οι φυσικοι θελουν χρονο γλυκεια μου αλλα τον επομενο μήνα θα το τσακώσουμε το ωαριακι θυμήσου εγω απο ΄7 μηνες πήρα μονο 4 ωαρια. Αρκει να εχεις καλο αποτελεσμα κι ο χρονος δεν πειραζει καθολου!

Ναντια μου πολλα φιλια Σάγαπω πολυ πολυ!

Δημητρουλα ολα καλα???? βλεπω ξεσαλωσες χθες με τις συνταγες!

Καλημερα σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα Λαμπρινούλα.Τι ωραίες περιγραφές είναι αυτές με τον γιό σου.Το κουτσούνι μου είναι ακόμα πολύ μικρούλη και θέλει συνέχεια το στήθος της μανούλας!!!Αλλά και η κορούλα σου πόσο καλή και τρυφερή είναι μαζί του.Απ'ότι καταλαβαίνω δεν τον ζηλεύει καθόλου.Πολύ καλό αυτό.Όσο για τις ιώσεις είναι πράγματι λίγο επίφοβο καθώς και ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου.Όταν πας στην παιδίατρο ρώτα την και τη γνώμη της και γι'αυτό το θέμα και θα δεις τι θα κάνεις μετά.Είναι δύσκολο και το κοριτσάκι σου χωρίς να έχει τίποτα να μένει στο σπίτι.

Σε φιλώ γλυκά!!!

:PΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕΣ!

Ειμαστε μια χαρα μεγαλώνουμε και θελουμε κι αγκαλίτσες περιττο να πω οτι εχω αρχίσει να νιώθω σαν αγελαδα ο μικρός θελει ολη μερα να ειναι κολλημενος στο βυζι για να κοιμηθει για να ηρεμήσει για να φάει για να παίξει ολα τα κανει εκει, εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρα την λύση της πιπιλας αλλα ειναι λίγο νωρις. Την Τριτη ή την Πεμπτη θα τον παω στην παιδιατρο να τον δει να ειμαι σίγουρη. Εχω ανυσηχήσει λίγο και με τις ιωσεις που ακούω να κυκλοφορουν αν και η κορουλα ειναι μια χαρα αλλα απο εβδομαδα θα το σκεφτω αν θα την συνεχίσω παιδικο, αλλα και στο σπίτι βαριέται και ειναι ολη μερα πανω απο το μωρο το φιλαει το χαιδευει το τσιμπαει λίγο απο ολα!

Πηνελοπακι μου μια χαρα εισαι φτου φτου και βολοτουλες και απο ολα αντε να παρετε και τα χρήματα να εχεις για την γεννα στο Ελενα τελικα ε? με ενα πονο ευχομαι!

Αθανασια περαστικα με το ποδαρακι σου τι εγινε βρε παιδι μου σε ματιασανε μου φαινεται. Παρε με τηλ οποτε θες! Οσο για τα φαρμακα ζήτησε αλλα πιο ελαφρια!

Αννιτουλα μου δεν πειραζει ετσι ειναι οι φυσικοι θελουν χρονο γλυκεια μου αλλα τον επομενο μήνα θα το τσακώσουμε το ωαριακι θυμήσου εγω απο ΄7 μηνες πήρα μονο 4 ωαρια. Αρκει να εχεις καλο αποτελεσμα κι ο χρονος δεν πειραζει καθολου!

Ναντια μου πολλα φιλια Σάγαπω πολυ πολυ!

Δημητρουλα ολα καλα???? βλεπω ξεσαλωσες χθες με τις συνταγες!

Καλημερα σε ολες!

αχ βρε κορίτσι, τι ωραιες στιγμές...Η μικρή τον τσιμπαει το μπέμπη ε; εμας δεν ξέρω τί μας περιμένει από αυτη την άποψη. Ο μικρός είναι ο βασιλιάς εδώ μέσα και θα του ρθει κατραπακιά με δυο μωρά...! Είμαι περίεργη να δω αντιδράσεις πάντως.

Για τον παιδικό ρε κορίτσι είτε παει την άλλη εβδομάδα είτε την παραπάνω κάτι θα κολλήσει κάποια στιγμή. Χειμώνας είναι αυτα συμβαίνουν...απλως θέλει λίγο προσοχη μετά μεσα στο σπίτι. Τι να γίνει θα είναι δυσκολα τα πραγματα για φέτος.

Στο Ελενα θα γεννήσω ναι, νομίζω οτι την Τριτη που εχω πάλι ντόπλερ θα ξέρω πάνω κάτω και πότε. Αν ειναι ολα οκ θα παω για την εβδομάδα από 28/10, αν δουν κάποιο στρεσαρισμα σε κάποιο μωρό θα μου τα πάρουν εντός της εβδομάδας. Ολα αυτά βέβαια αν δεν συμβεί από μόνο του ανά πάσα στιγμή. Η αλήθεια είναι οτι εχω αρχίσει να ανυπομονω. Προσπαθω να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται, όπως και αν εχουν τα πραγματα σε 2 εβδομάδες από σημερα θα εχω γεννήσει...!!

kOZcp3.png

Τελος πρωτης μερας! Παω καβαλα να δω τη φιλη μου. Σπιτι θα μαι κατα τις 7. Πολυ καλος ο διευθυνης και πολυ γλυκα τα παιδακια. Πονεσε ο λαιμος βεβαια αλλα ηταν καλα. Μου δωσαν ζωγραφιες, ενα μου κανε και το πορτραιτο, μου δωσαν αυτοκολλητα, μου εκαναν αγκαλιες! Ειναι ομως ξεθεωμα. Αλλα ταξη καθε ωρα, διαφορετικα παιδια, αλλες αναγκες, να τα κανεις να σε προσεξουν, να μη κανουν φασαρια, να μαθουν, να μη χτυπησουν. Τα πρωτατια ειναι μωρα τα γλυκα μου! Και υπαρχουν απο οτι ειδα και εμαθα πολλα διδυμα! Μου αρεσε το σχολειο, τα παιδια! Το θεμα ειναι οτι θα φευγω 5:30 απο το σπιτι και θα γυρναω απογευμα. Και ξεχωρα το μαγαζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ενα παιδι απο την εκτη μου εκανε και χαρτη να βρισκω το κτελ και το σχολειο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...