Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακάρι να τα καταφέρω.Το θέλω πολύ!!!

Καλά είμαι αλλά σήμερα νιώθω λίγο περίεργα.Μάλλον το στομάχι μου.

Τα αντράκια σου είναι καλύτερα τώρα ε???

Κάτι που έφαγες??? Πάντως να προσέχεις γιατί σέρνεται και γαστρεντερίτιδα...

Ναι είναι καλύτερα και ευτυχώς ο μικρός αν εξαιρέσεις τον υψηλό πυρετό τη Δευτέρα το πέρασε πολύ ελαφριά...Σήμερα ήταν σαν να μην είχε τίποτα....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας αφήνω.Πάω να ξαπλώσω και να χαλαρώσω λίγο μπροστα στην τηλεόραση!!!

Σας φιλώ γλυκά.Τα λέμα αυριο!!

Καληνύχτα Ναντιάκι, καλή ξεκούραση και πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

γειά σου νάντι....δεν ήρθα τώρα...έχω λίγη ώρα.....πήρα χαλιά σήμερα...και επειδή με μυρίζουν....και δεν είναι τώρα ο καιρός για να τα πλένει....τα ψέκασα με μαλακτικό και τα απλώσαμε στα κάγκελα....πήρα και για το δωμάτιο μας...ενώ δεν ήταν να πάρω..:rolleyes::rolleyes:

Σιγά μήπως και δε σου μυρίζανε....:tongue::tongue::tongue:

Δε φοβάσαι μήπως βρέξει??? Ωραία τα χαλιά??? Οικονομικά???

cOiVp2.png

Σιγά μήπως και δε σου μυρίζανε....:tongue::tongue::tongue:

Δε φοβάσαι μήπως βρέξει??? Ωραία τα χαλιά??? Οικονομικά???

αν βρέξει θα τα μαζέψω...:rolleyes::rolleyes:

ναι ρε μυρίζουνε...ωραία είναι...και πολύ οικονομικά...εντάξει δεν είναι καλό χαλί...καλά έχω και τα βαρέθηκα...

:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

αν βρέξει θα τα μαζέψω...:rolleyes::rolleyes:

ναι ρε μυρίζουνε...ωραία είναι...και πολύ οικονομικά...εντάξει δεν είναι καλό χαλί...καλά έχω και τα βαρέθηκα...

:rolleyes::rolleyes:

θα ταιριάζουν και με το σαλόνι που θέλω να πάρω....αννννννν.....πάρω...:lol:

Με γεια τα χαλιά λοιπόν και θα ταιριάζουν και με το σαλόνι που ΘΑ πάρεις....

Μορφάκι μου την κάνω και εγώ...Κλείνουν τα μάτια μου....

Καληνύχτα και πολλά φιλιά...

cOiVp2.png

Με γεια τα χαλιά λοιπόν και θα ταιριάζουν και με το σαλόνι που ΘΑ πάρεις....

Μορφάκι μου την κάνω και εγώ...Κλείνουν τα μάτια μου....

Καληνύχτα και πολλά φιλιά...

πας τόσο νωρίς για ύπνο;:lol::lol:

καληνύχτα....

καλημερα κοριτσια! Ειμαι στο κτελ και περιμενω να φυγω. Τσουζουν τα ματια μου απο τη νυστα. Ξεσυνηθισα τελειως. Μετα το σχολειο λεω να παω κομοτηνη να δω την κολλητη μου που ηρθε απο ηρακλειο να δει τους δικους της. :DΜαλλον θα ρθει ο αδερφος της να με παρει απο καβαλα γιατι με τα κτελ δε θα προλαβω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΝΑΝΤΙΑΚΙ η εκδηλωση ειναι σαββατο ή κυριακη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Έφη μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Ελπίζω να είναι αυτό το σχολείο και να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο.

Το θέμα αυτοκινήτου μην το αφήσεις-να ξεκινήσεις μικρές διαδρομές- αλλά αρχικά ίσως καλύτερα και οικονομικότερα είναι να πηγαίνεις με το ΚΤΕΛ, λόγω καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω κούρασης. Δεν μπορεί να είσαι κομμάτια και να πρέπει να οδηγήσεις 1,5 ώρα με ομίχλη και βροχές.

Για την Κυριακή έστειλα μήνυμα στην Ειρήνη.

Δήμητρα =ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ!!!!

Τις αντέγραψα τις συνταγές σου για σούπα γιατί αρέσουν πολύ στο Δ. αλλά εγώ μόνο τις κλασσικές ξέρω.

Γράψε και το γεμιστό ψαρονέφρι με το πλιγούρι..

Ρικάκι καλύτερα οι άντρες?

Θυμάμαι ότι μένεις Σάμο αλλά νόμιζα ότι ήσουν εκπαιδευτικός.

Ωραία είναι η Σαμος, θα ήθελα να έρθω καλοκαίρι.

Ένα καλοκαίρι από τα δύο, που πήγα Ικαρία, περάσαμε στους Φούρνους αλλά αποκλειστήκαμε λόγω αέρα και αναγκαστικά μας πήγαν Σάμο για να πάρουμε το μεγάλο καράβι για Ικαρία. Έτσι την ειδα τη Σάμο. Μου αρέσει, έχει και πράσινο.

Νάντια πώς είσαι? Ελπίζω να μη σε κόλλησαν οι μαθητές σου!!

Μόρφω μεγειά τα χαλιά!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κορίτσια, μίλησα χθές με τον ορθοπεδικό και μου είπε να πάρε τα biofenac για 10 μέρες. Αλλά διάβασα τις οδηγίες και λεει και αυτό, ότι δεν πρέπει να τα πάρουν γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν ή έχουν δυσκολία στη σύλληψη και υπογονιμότητα. Τί να κάνω?

Νέλλη τα ξέρεις εσύ?

Σκέφτομαι να πάρω τα Brufen που τα ξέρω και τα παίρνω στην περίοδο.

Αυτά δεν γράφουν τίποτα τέτοιο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!;);)

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!;);)

ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ"..!!!!!!!!!:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΡΙΚΑ....ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ..!!!!!!!!!:P:p:p

CACAO ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!!!;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ..!!!!!!!:lol::lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κορίτσια, μίλησα χθές με τον ορθοπεδικό και μου είπε να πάρε τα biofenac για 10 μέρες. Αλλά διάβασα τις οδηγίες και λεει και αυτό, ότι δεν πρέπει να τα πάρουν γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν ή έχουν δυσκολία στη σύλληψη και υπογονιμότητα. Τί να κάνω?

Νέλλη τα ξέρεις εσύ?

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.????

ΓΙΑ ΤΑ BRUREN ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ....ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....:-(:sad::-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Νέλλη τα ξέρεις εσύ?

καλημέρα κορίτισι,

από ότι είδα η δραστική είναι μη στεροειδες αντιφλεγμονώδες. Σε αυτη την κατηγορία είναι και το voltaren και το feldene και το brufen που λες. Ρωτα αν μπορείς να τα πάρεις αυτα αντι το αλλο που σου είπε. Δεν του εχεις πει οτι εισαι σε φαση προσπαθειών; πες του το και ισως σου τα αλλάξει..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...