Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρικάκι μου και εγώ αυτό της έγραψα για το αμάξι.Και εγώ όπως και εσύ.Είχα χρόνια δίπλωμα,αλλά δεν είχα αμάξι.Μετά πάντα απορούσα πως έκανα όλες αυτές τις διαδρομές χωρίς αυτοκίνητο.

Ετσι ακριβώς, αλλά το καταλαβαίνεις μόνο όταν πάρεις το τιμόνι στο χέρι, μετά αισθάνεσαι ότι έχεις και τη "ζωή" σου στα χέρια σου...Κάνεις ότι θες, όποτε θες και με πολύ λιγότερη ταλαιπωρία....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ναντιάκι μου τι κάνεις??? Σήμερα είχες και το πρωινό ξύπνημα και πρέπει να είσαι πτωματάκι....

Ααααα φιλενάδα σε αυτό το σάιτ δε λέμε μόνο τι κάναμε, λέμε και πως...

Τώρα βρήκα και ιδέα, θα κάνω ότι μου είπατε και θα βάλω και ταμπελάκια στα φαγητά με το όνομα του δημιουργού....:wink:;-):wink:;-) Για λέγε...

Άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι ακριβώς τι έβαλα μέσα τι θα πεις???Γενικά εγώ βάζω ότι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό με αποτέλεσμα το ίδιο φαγητό να το κάνω διαφορετικό από τη μια φορά στην άλλη.Πάντως πήρα στήθος κοτόπουλου το έκοψα κομματάκια το πέρασα από το αντικολλητικό και μόλις έγινε το έκοψα ακόμα σε μικρότερα κομμάτια.Έβαλα σε ένα μπωλ κρεμμυδάκι,πιπεριές,το κοτόπουλο σε πολύ μικρά κομμάτια,πολύ ψιλοκομμένη ντοματούλα.Τα ανακάτεψα με μαγιονέζα light και τα τύλιξα σε αραβική πίττα.Επειδή η πίττα ήταν μεγάλη την έκοψα στη μέση και έβαλα από μια οδοντογλυφίδα πάνω να μην ανοίγει.Μπορείς αν θες να βάλεις και κέτσαπ.Δεν θυμάμαι αν είχα βάλει και άλλα υλικά.Νομίζω πως όχι όμως.Για μπουφέ είναι καλό,γιατί και εγώ πάντα μπουφέ κάνω.

Ετσι ακριβώς, αλλά το καταλαβαίνεις μόνο όταν πάρεις το τιμόνι στο χέρι, μετά αισθάνεσαι ότι έχεις και τη "ζωή" σου στα χέρια σου...Κάνεις ότι θες, όποτε θες και με πολύ λιγότερη ταλαιπωρία....

Δεν το συζητώ.Αμάξι και πάλι αμάξι!!!

Άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι ακριβώς τι έβαλα μέσα τι θα πεις???Γενικά εγώ βάζω ότι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό με αποτέλεσμα το ίδιο φαγητό να το κάνω διαφορετικό από τη μια φορά στην άλλη.Πάντως πήρα στήθος κοτόπουλου το έκοψα κομματάκια το πέρασα από το αντικολλητικό και μόλις έγινε το έκοψα ακόμα σε μικρότερα κομμάτια.Έβαλα σε ένα μπωλ κρεμμυδάκι,πιπεριές,το κοτόπουλο σε πολύ μικρά κομμάτια,πολύ ψιλοκομμένη ντοματούλα.Τα ανακάτεψα με μαγιονέζα light και τα τύλιξα σε αραβική πίττα.Επειδή η πίττα ήταν μεγάλη την έκοψα στη μέση και έβαλα από μια οδοντογλυφίδα πάνω να μην ανοίγει.Μπορείς αν θες να βάλεις και κέτσαπ.Δεν θυμάμαι αν είχα βάλει και άλλα υλικά.Νομίζω πως όχι όμως.Για μπουφέ είναι καλό,γιατί και εγώ πάντα μπουφέ κάνω.

Και εγώ το κάνω αυτό με τα φαγητά που δεν έιναι τυποποιημένα, και τα διαφοροποιώ και ανάλογα με τα υλικά που έχω στο σπίτι....Η κέτσαπ δε μου αρέσει στο κοτόπουλο, προτιμώ τη μαγιονέζα σκέτη και νομίζω ότι του πάει και το καλαμπόκι...Κατοχυρώθηκε και αυτό...;);););)

cOiVp2.png

Και εγώ το κάνω αυτό με τα φαγητά που δεν έιναι τυποποιημένα, και τα διαφοροποιώ και ανάλογα με τα υλικά που έχω στο σπίτι....Η κέτσαπ δε μου αρέσει στο κοτόπουλο, προτιμώ τη μαγιονέζα σκέτη και νομίζω ότι του πάει και το καλαμπόκι...Κατοχυρώθηκε και αυτό...;);););)

Ναι πάει το καλαμπόκι,αλλά εμένα δεν μου πολυαρέσει.Και εγώ δεν έβαλα κέτσαπ,μαγιονέζα έβαλα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν διδυμάκι μου αν η εκδήλωση που έχουμε στο φροντιστήριο τελειώσει γύρω στη μια,τότε θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή.Αν πάει πολύ πιο αργά μάλλον δεν θα τα καταφέρω.Ελπίζω μέχρι τη μια να έχουμε τελειώσει.Το Σάββατο το μεσημέρι θα ξέρω σίγουρα!!!

Ναι πάει το καλαμπόκι,αλλά εμένα δεν μου πολυαρέσει.Και εγώ δεν έβαλα κέτσαπ,μαγιονέζα έβαλα.

Καλά δε θα το πολυκαταλαβαίνεις με τόσα υλικά....

Εχω γράψει ένα κατεβατό και έτσι όπως το κοιτάω νομίζω ότι πρέπει να μαγειρεύω 3 μέρες...Ευτυχώς θα στρώσω και τη μάνα μου και τη θεία μου να ψήνουνε ότι ετοιμάζω για να ασχοληθώ με αυτά που πρέπει να γίνουν πιο αργά....

cOiVp2.png

Καλά δε θα το πολυκαταλαβαίνεις με τόσα υλικά....

Εχω γράψει ένα κατεβατό και έτσι όπως το κοιτάω νομίζω ότι πρέπει να μαγειρεύω 3 μέρες...Ευτυχώς θα στρώσω και τη μάνα μου και τη θεία μου να ψήνουνε ότι ετοιμάζω για να ασχοληθώ με αυτά που πρέπει να γίνουν πιο αργά....

Ναι πράγματι είναι αρκετά.Και εγώ όταν κάνω αυτό το τραπέζι κάνω ετοιμασίες 3 μέρες.Δεν μαγειρεύω 3 μέρες νωρίτερα βέβαια,αλλά έχω όλα τα άλλα έτοιμα ήδη από πριν.Καλή επιτυχία!!!

Ναι πράγματι είναι αρκετά.Και εγώ όταν κάνω αυτό το τραπέζι κάνω ετοιμασίες 3 μέρες.Δεν μαγειρεύω 3 μέρες νωρίτερα βέβαια,αλλά έχω όλα τα άλλα έτοιμα ήδη από πριν.Καλή επιτυχία!!!

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου...Εσυ τι κάνεις??? Μακάρι να τα καταφέρεις την Κυριακή να δεις και το Εφάκι...

cOiVp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου...Εσυ τι κάνεις??? Μακάρι να τα καταφέρεις την Κυριακή να δεις και το Εφάκι...

Μακάρι να τα καταφέρω.Το θέλω πολύ!!!

Καλά είμαι αλλά σήμερα νιώθω λίγο περίεργα.Μάλλον το στομάχι μου.

Τα αντράκια σου είναι καλύτερα τώρα ε???

Διαφημίσεις

Γειά σου Μορφάκι.Γύρισες από δουλειά???Τι κάνεις???

γειά σου νάντι....δεν ήρθα τώρα...έχω λίγη ώρα.....πήρα χαλιά σήμερα...και επειδή με μυρίζουν....και δεν είναι τώρα ο καιρός για να τα πλένει....τα ψέκασα με μαλακτικό και τα απλώσαμε στα κάγκελα....πήρα και για το δωμάτιο μας...ενώ δεν ήταν να πάρω..:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...