Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θα τη κάνω τα Χριστούγεννα που θα είναι και η αδερφή του εδώ και ας λέει ότι θέλει..εμείς θα τρώμε και αυτός θα μας κοιτάει...ε μα πια..

Αναστασία δοκίμασε την πριν το τραπέζι όμως! !

Σε παρακαλώ! !

Μη δε βγει καλή και εκτεθουμε!

Εγώ πάντα κάνω πρόβα το φαγητό και μετά το κάνω σε τραπέζι.

Να δούμε λίγο και τις δόσεις κλπ.

Ααααα!!

Σημαντικό που ξέχασα να γράψω !!!

Η μανιταρόσουπα, είναι για 2 άτομα η δόση! !!

Αυτή μου έδωσαν.

Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ο κανόνας του διπλάσιου γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει πχ το αλεύρι.

Εγώ σε τραπέζι τεσσάρων ατόμων, από φόβο μην αποτύχει ο κανόνας του διπλάσιου, απλά βάζω δυο κατσαρόλες και τα κάνω ταυτόχρονα!

Μετά τα ενώνω. .:oops::oops::oops:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω πρόβλημα δοκιμάζω ...λίγο ως πολύ καταλαβαίνεις αν σου αρέσει αυτό που θα φας αν σου αρέσουν τα υλικά..

θυμάμαι σε ένα γκουρμεδιάρικο εστιατόριο που είχαμε πάει στην Οια ακόμα γελάω που μου έδωσε τον κατάλογο και μου είπε να του παραγγείλω εγώ..καλά μιλάμε είχα λιώσει στο γέλιο..βέβαια δεν έιχα φάει ούτε εγώ καλό παρά ηταν με ψητά αχλάδια και φασκόμυλα και τέτοια..

Κι εγω είχε τύχει σε γκουρμέ να φάω χάλια!

Την εμμονή μου με το αρνί την ξέρεις.

Παω λοιπόν να φάω αρνί σε γκουρμέ.

Αίσχος ρε συ!

Ήταν με μια γλυκιά κόκκινη σάλτσα- μπλιαχ!

Σα σκατ@ ήταν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αναστασία δοκίμασε την πριν το τραπέζι όμως! !

Σε παρακαλώ! !

Μη δε βγει καλή και εκτεθουμε!

Εγώ πάντα κάνω πρόβα το φαγητό και μετά το κάνω σε τραπέζι.

Να δούμε λίγο και τις δόσεις κλπ.

Ααααα!!

Σημαντικό που ξέχασα να γράψω !!!

Η μανιταρόσουπα, είναι για 2 άτομα η δόση! !!

Αυτή μου έδωσαν.

Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ο κανόνας του διπλάσιου γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει πχ το αλεύρι.

Εγώ σε τραπέζι τεσσάρων ατόμων, από φόβο μην αποτύχει ο κανόνας του διπλάσιου, απλά βάζω δυο κατσαρόλες και τα κάνω ταυτόχρονα!

Μετά τα ενώνω. .:oops::oops::oops:

Σιγά ρε μεταξύ μας θα είμαστε και αν δεν πετύχει θα φάμε τα υπόλοιπα που θα έχω φτιάξει σιγά...

Αγάπες μου γλυκές πέρασα πολύ ευχάριστα ..θα τα πούμε πάλι...φιλάκια πολλά..

Καλή σας νύχτα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Σιγά ρε μεταξύ μας θα είμαστε και αν δεν πετύχει θα φάμε τα υπόλοιπα που θα έχω φτιάξει σιγά...

Καλή σας νύχτα.

Φιλάκια μωρό μου κι εγώ τώρα θα φύγω γιατί πονεσαν τα μάτια μου.

Συν η ακτινοβολία γμτ.

Πολύ με ανησυχεί αυτό.

Βλακεία κάνω, κανονικά έπρεπε να μπαίνω με καλώδιο στο ίντερνετ να μη τρώει το μωρό ακτινοβολία.

Τέλος πάντων.

Σας φιλώ κι εγώ αγάπες μου - Ρικάκι μου καλό βράδυ και σε σένα μωρό μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τωρα γυρίσαμε απο το μαγαζι...δε σας προλαβα...

Παω να κανω μπανακι και να φαω κατι γιατι αυριο εχει ξυπνησα απο τις 6!!!

Ελπιζω να ειναι καλος ο Διευθυντης...εχω πολυ αγωνια για το σχολειο, τους συναδελφους, τα παιδια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλή σας νύχτα.

Φιλάκια μωρό μου κι εγώ τώρα θα φύγω γιατί πονεσαν τα μάτια μου.

Συν η ακτινοβολία γμτ.

Πολύ με ανησυχεί αυτό.

Βλακεία κάνω, κανονικά έπρεπε να μπαίνω με καλώδιο στο ίντερνετ να μη τρώει το μωρό ακτινοβολία.

Τέλος πάντων.

Σας φιλώ κι εγώ αγάπες μου - Ρικάκι μου καλό βράδυ και σε σένα μωρό μου!

Δε σας πρόλαβα, έντυσα το μικρό να πάει για ύπνο με το μπαμπά....

Καληνύχτα και πολλά πολλά φιλάκια χρυσοχέρες μου...Και πάλι ευχαριστώ...

cOiVp2.png

Ελπιζω να ειναι καλος ο Διευθυντης...εχω πολυ αγωνια για το σχολειο, τους συναδελφους, τα παιδια...

ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΊΝΗΜΑ!

ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ!

Μην ανησυχείς καθόλου!

ΦΙΛΆΚΙΑ από εμένα!

Καλό βράδυ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αντε Εφάκι μου καλή ξεκούραση και καλό ξεκίνημα αύριο...Μακάρι λοιπόν να μείνεις σε αυτό το σχολείο και ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...Θα του πάρεις τον αέρα πριν το καταλάβεις...Και εγώ έτσι έλεγα όταν άρχισα να οδηγώ στην Αθήνα μετά από 5 χρόνια που είχα το δίπλωμα και καθότανε και τελικά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ταλαιπωρία που έτρωγα με τα λεωφορεία και την εξάρτηση από κάποιον που οδηγει....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Βλέπω από φαγητά πάμε καλά!!!Μπράβο χρυσοχέρες μου!!!

Ρικάκι εγώ κάνω τραπέζι κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς.Πολύ θέλω να αλλάζω χρόνο στο σπίτι μου με φίλους.Πέρυσι λοιπόν είχα φτιάξει κοτοσαλάτα και την τύλιξα σε αραβικές πίττες.Τις έκοψα και στη μέση.Ήταν υπέροχος μεζές.Δεν έμεινε τίποτα.

Εφάκι να πάρεις τον αέρα του αυτοκινήτου.Και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει δίπλωμα δεν είχα αμάξι και δεν είχα λεφτά για να αγοράσω,οπότε ταλαιπωρούμουν πολύ με προαστιακό,μετρό και λεωφορεία και είχα και το βάρος των βιβλίων.Ύστερα από μερικά χρόνια έφυγε ο αδερφός μου για Γερμανία και μου άφησε το αμάξι του.Άρπαξα και εγώ την ευκαιρία και μπήκα και το οδήγησα.Σιγά σιγά έμαθα.Και τώρα λέω μα πως έκανα τέτοιες διαδρομές χωρίς αμάξι και κουβαλώντας τόσα βιβλία???Θα το παίρνεις και θα το συνηθίσεις και όταν νιώσεις πιο έτοιμη θα το πάρεις να πας και στο σχολείο.

Λογικό να έχεις αγωνία.Όλα καλά θα πάνε διδυμάκι μου.

Σοκολατένια καλή αρχή κοριτσάρα μου και καλή επιτυχία...Ρίχνε και καμιά ενημέρωση πότε πότε....;););););)

Μορφάκι πάλι εξαφανίστηκές??? Εφυγε η ροζαλίντα και τα έβαψες μαύρα από ροζ????:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Αντε Εφάκι μου καλή ξεκούραση και καλό ξεκίνημα αύριο...Μακάρι λοιπόν να μείνεις σε αυτό το σχολείο και ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...Θα του πάρεις τον αέρα πριν το καταλάβεις...Και εγώ έτσι έλεγα όταν άρχισα να οδηγώ στην Αθήνα μετά από 5 χρόνια που είχα το δίπλωμα και καθότανε και τελικά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ταλαιπωρία που έτρωγα με τα λεωφορεία και την εξάρτηση από κάποιον που οδηγει....

Ρικάκι μου και εγώ αυτό της έγραψα για το αμάξι.Και εγώ όπως και εσύ.Είχα χρόνια δίπλωμα,αλλά δεν είχα αμάξι.Μετά πάντα απορούσα πως έκανα όλες αυτές τις διαδρομές χωρίς αυτοκίνητο.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Βλέπω από φαγητά πάμε καλά!!!Μπράβο χρυσοχέρες μου!!!

Ρικάκι εγώ κάνω τραπέζι κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς.Πολύ θέλω να αλλάζω χρόνο στο σπίτι μου με φίλους.Πέρυσι λοιπόν είχα φτιάξει κοτοσαλάτα και την τύλιξα σε αραβικές πίττες.Τις έκοψα και στη μέση.Ήταν υπέροχος μεζές.Δεν έμεινε τίποτα.

Εφάκι να πάρεις τον αέρα του αυτοκινήτου.Και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει δίπλωμα δεν είχα αμάξι και δεν είχα λεφτά για να αγοράσω,οπότε ταλαιπωρούμουν πολύ με προαστιακό,μετρό και λεωφορεία και είχα και το βάρος των βιβλίων.Ύστερα από μερικά χρόνια έφυγε ο αδερφός μου για Γερμανία και μου άφησε το αμάξι του.Άρπαξα και εγώ την ευκαιρία και μπήκα και το οδήγησα.Σιγά σιγά έμαθα.Και τώρα λέω μα πως έκανα τέτοιες διαδρομές χωρίς αμάξι και κουβαλώντας τόσα βιβλία???Θα το παίρνεις και θα το συνηθίσεις και όταν νιώσεις πιο έτοιμη θα το πάρεις να πας και στο σχολείο.

Ναντιάκι μου τι κάνεις??? Σήμερα είχες και το πρωινό ξύπνημα και πρέπει να είσαι πτωματάκι....

Ααααα φιλενάδα σε αυτό το σάιτ δε λέμε μόνο τι κάναμε, λέμε και πως...

Τώρα βρήκα και ιδέα, θα κάνω ότι μου είπατε και θα βάλω και ταμπελάκια στα φαγητά με το όνομα του δημιουργού....:wink:;-):wink:;-) Για λέγε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...