Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε ούτε τζατζίκι τρώει...κανένα ντιπ για την ακρίβεια...:rolleyes::rolleyes:

Ελα!

Σαν τον Σ...

Ούτε αυτος τρώει ντιπ.

Μονο το γουακαμολε στο μεξικάνικο εστιατόριο και τη σάλτσα πέστο στη μπυραρία που πάμε.

Δεν ξέρουν να τρώνε ρε συ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου την πήρε για να του κάνω πιο συχνά σούπα!

Αλήθεια!

Με έβλεπε με το μουλτι και με λυποτανε.

Το χειμώνα κάνω συχνά σούπα ακόμα και για τους δυο μας.

Δεν τις κάνω μόνο στα τραπέζια.

Να γράψω και τη μανιταρόσουπα ?

Ναι ρε αυτή μπορεί να την φάει του αρέσει πού το μανιτάρι.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ελα!

Σαν τον Σ...

Ούτε αυτος τρώει ντιπ.

Μονο το γουακαμολε στο μεξικάνικο εστιατόριο και τη σάλτσα πέστο στη μπυραρία που πάμε.

Δεν ξέρουν να τρώνε ρε συ..

Οχι δεν ξέρουν να ζήσουν που λέω εγώ..είναι δυνατόν άνθρωπος που να μην τρώει ντιπ?εγώ σχεδόν όλα...

I81rp3.png

Οκ ξεκινάω να τη γράφω.

Βλέπω ο οίστρος συνεχίζετε αμείωτα...

Και εμένα κορίτσια μια από τα ίδια ο δικός μου...Ασε που είναι και πολύ του ακούσματος...

Μπορεί να του δώσεις να φάει τη μανιταρόσουπα και να σου πει σούπερ και αμα του πεις ότι έχει μανιτάρια που δεν του αρέσουν δε θα ξαναφάει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν ξέρουν να ζήσουν που λέω εγώ..είναι δυνατόν άνθρωπος που να μην τρώει ντιπ?εγώ σχεδόν όλα...

Ετσι όπως τα λες, και μου λέει καμιά φορά κάνε και τίποτα άλλο για αλλάγη, αλλά όταν το κάνεις το κοιτάει και το τρώει επιφυλακτικά....

cOiVp2.png

Βλέπω ο οίστρος συνεχίζετε αμείωτα...

Και εμένα κορίτσια μια από τα ίδια ο δικός μου...Ασε που είναι και πολύ του ακούσματος...

Μπορεί να του δώσεις να φάει τη μανιταρόσουπα και να σου πει σούπερ και αμα του πεις ότι έχει μανιτάρια που δεν του αρέσουν δε θα ξαναφάει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μια από τα ίδια και ο δικός μου...ας πούμε τώρα που του λέω ότι θα κάνω την σούπα με το την κολοκύθα έχουν γυρίσει τα μάτια του μόνο και μόνο που του είπα ότι θα τα κάνω πολτό..

Μου λέει ¨"όταν κάνεις κρεατόσουπα το κάνεις νιανιά το κρέας με το ρύζι?"

Τι να του πεις τώρα?

I81rp3.png

Υλικά- ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΔΌΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΤΌΜΩΝ! !

250 γρ. Μανιτάρια φρέσκα (ασπρομανιταρα ή λαζαρινια)

4 κουτ σούπας βιταμ

5 κουτ σουπας αλεύρι

1 κρεμμύδι

100 γρ κρέμα γάλακτος

6 φλιτζάνια ζεστός ζωμός κότας

Χυμός μισού λεμονιού

Πάπρικα , αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε με υγρό χαρτί τα μανιτάρια και τα ψιλοκοβουμε πετίτ.

Καιμε το βιταμ σε μια κατσαρόλα.

Τσιγαριζουμε το κρεμμύδι (το έχουμε ψιλοκοψει), μέχρι να μαραθεί - μην καεί όμως!

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι λίγο πάπρικα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά για λίγα λεπτά (περίπου 3).

Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε (ντεγλασαρουμε και την κατσαρόλα) για ακόμα 3-4 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή έχουμε κάτι σαν αμορφη μάζα, μια μπάλα με τσιχλωδη μορφή.

Αλλά δε μασάμε. .

Έτσι πρέπει να είναι.

Ρίχνουμε το ζωμό (μη βάλεις και τα 6 φλιτζάνια, να δούμε τι θα γίνει με την πήξη της πρώτα).

Μετά το ζωμό ρίχνουμε και την κρέμα και μαγειρευουμε για 15 λεπτά περίπου.

Σβήνω τη φωτιά, αποσύρω απο το μάτι και λιώνω με το κενγουντ μου.

Αν το δούμε πηχτό, βάζουμε και τον υπόλοιπο ζωμό.

Ισχύει ο κανόνας του βελουτε, δε θέλουμε να τρέχει σα νερό, ούτε όμως και να είναι σα χυλός.

Το ενδιάμεσο.

Καλή επιτυχία!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ετσι όπως τα λες, και μου λέει καμιά φορά κάνε και τίποτα άλλο για αλλάγη, αλλά όταν το κάνεις το κοιτάει και το τρώει επιφυλακτικά....

Ενώ αν του κάνεις γίδα βραστή ας πούμε θα γλύφει και τα δάχτυλα...:rolleyes::rolleyes:

I81rp3.png

Μια από τα ίδια και ο δικός μου...ας πούμε τώρα που του λέω ότι θα κάνω την σούπα με το την κολοκύθα έχουν γυρίσει τα μάτια του μόνο και μόνο που του είπα ότι θα τα κάνω πολτό..

Τι να του πεις τώρα?

Χεχεχεχε! Πολύ γέλασα με αυτό το σχόλιο!

Μπα σε καλό του!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως ρε παιδιά στη μπυραρία ας πούμε που παμε συχνά, παραγγέλνω ότι πιο κουφό δω και διαφορετικό κάθε φορά!

Ο Σ ολο τα ίδια. .

Βαριέμαι ακόμα και που τον βλέπω να τρώει συνέχεια το ίδιο πιάτο.

Έλεος ρε συ.

Εγώ ακόμα και Ινδικο εχω φάει.

Και φαλάφελ απο το δρόμο. .

Χαμός.

Ολο τέτοια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χεχεχεχε! Πολύ γέλασα με αυτό το σχόλιο!

Μπα σε καλό του!

Θα τη κάνω τα Χριστούγεννα που θα είναι και η αδερφή του εδώ και ας λέει ότι θέλει..εμείς θα τρώμε και αυτός θα μας κοιτάει...ε μα πια..

I81rp3.png

Τι να του πεις τώρα?

Ενώ αν του κάνεις γίδα βραστή ας πούμε θα γλύφει και τα δάχτυλα...:rolleyes::rolleyes:

Ε ναι ρε Αναστασία μέσα επέσες...Αν δε του έλεγες τίποτα και του το πρόσφερε η Δημητρούλα είναι ικάνος να σου έλεγε εσύ δεν κάνεις τίποτα τέτοιο...

cOiVp2.png

Οχι δε λέγεται φαλάφελ.

Εχω φάει κι από αυτό βέβαια.

Ενα αλλο σα σουβλάκι αλλά οχι σουβλάκι.

Κατι ξένοι το έφτιαχναν.

Με κιμα κλπ.

Να δεις πως το έλεγαν. ..

Κάπου στα Εξάρχεια το είχα φάει.

Ήταν επικό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ πάντως ρε παιδιά στη μπυραρία ας πούμε που παμε συχνά, παραγγέλνω ότι πιο κουφό δω και διαφορετικό κάθε φορά!

Ο Σ ολο τα ίδια. .

Βαριέμαι ακόμα και που τον βλέπω να τρώει συνέχεια το ίδιο πιάτο.

Έλεος ρε συ.

Εγώ ακόμα και Ινδικο εχω φάει.

Και φαλάφελ απο το δρόμο. .

Χαμός.

Ολο τέτοια.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα δοκιμάζω ...λίγο ως πολύ καταλαβαίνεις αν σου αρέσει αυτό που θα φας αν σου αρέσουν τα υλικά..

θυμάμαι σε ένα γκουρμεδιάρικο εστιατόριο που είχαμε πάει στην Οια ακόμα γελάω που μου έδωσε τον κατάλογο και μου είπε να του παραγγείλω εγώ..καλά μιλάμε είχα λιώσει στο γέλιο..βέβαια δεν έιχα φάει ούτε εγώ καλό παρά ηταν με ψητά αχλάδια και φασκόμυλα και τέτοια..

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...