Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

      Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

      Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

      1 hour ago, Lila86 είπε:

      Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

      @Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

      Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares


kale

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Τις κοτομπουκιές με το μπεικον πως τις κάνεις?

Εχω συνταγή τρελή...

Για πες, δεν κάνω τίποτα ιδιατερό, τις καρυκεύω τις αλοίφω με μουστάρδα και τις τυλίγω με μπέικον....


cOiVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ωωωωω πολύ ωραία!

Κάνε και χοτ ντογκ!

Είναι πολύ ωραία και δε τα βλέπεις συχνά σε παρτυ!

Θα φαγωθούν σίγουρα!

Αυτά τα κάνω για μεζέ άμα είμαστε μαζεμένοι σπίτι με φίλους γιατί μου αρέσουν ζεστά...Ζεσταίνω και το ψωμάκι...Δε ξέρω πως θα είναι κρύα....


cOiVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ωχχχχχ, φοβερή φαίνεται....Την έχεις δοκιμάσει την ζύμη????

Η απορία που έχω είναι τι σημαίνει με την κομμένη πλευρά από κάτω....:confused::confused::confused: Δηλαδή από τη μιά μεριά θα φαίνεται μόνο ζυμάρι...

Εκει που κόβει το μαχαίρι είναι λες και την στεγανοποιεί για να μην τρέξει η σάλτσα στο ταψί..είναι φοβερή και την γεμίζεις με ότι θες...έχει πού ωραία εικόνα και είναι πεντανόστιμη και πανευκολη..


as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μαρή έλεος πόσα θα κάνει?

Αστα να πάνε, γενικώς φτιάχνω πολλά, του τύπου τρώμε και τις επόμενες μέρες...Αλλα στη τελευταία γιορτή δεν έμεινε σχεδόν τίποτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:


cOiVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα κάνω για μεζέ άμα είμαστε μαζεμένοι σπίτι με φίλους γιατί μου αρέσουν ζεστά...Ζεσταίνω και το ψωμάκι...Δε ξέρω πως θα είναι κρύα....

Χμ... έχεις δίκιο μπορεί να μην είναι πολύ ωραία

Εκτός αν τα έχεις στο φούρνο μέσα στους 50 βαθμους και τα βγάλεις όταν ανοιξει ο μπουφές.


X8R8p2.png

uHpXp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εκει που κόβει το μαχαίρι είναι λες και την στεγανοποιεί για να μην τρέξει η σάλτσα στο ταψί..είναι φοβερή και την γεμίζεις με ότι θες...έχει πού ωραία εικόνα και είναι πεντανόστιμη και πανευκολη..

Εγραψε λοιπόν, αυτή θα κάνω...;););););)

Ελεγα να φτιάξω αυτή που κάνω και είναι όση το ταψάκι του φουρνου, αλλά αυτή φαίνεται πολύ καλύτερη....


cOiVp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Για πες, δεν κάνω τίποτα ιδιατερό, τις καρυκεύω τις αλοίφω με μουστάρδα και τις τυλίγω με μπέικον....

Κόβεις το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το σοτάρεις σε ελαιόλαδο να ροδίσει...όταν είναι έτοιμο σβήνεις με ένα ποτήρι του κρασιού βότκα...μετά αλοίφεις με μουστάρδα και τυλίγεις με το μπεικον...τα βάζεις σε ένα πυρέξ και ρίχνεις μια κρέμα γάλακτος από πάνω...ψήνεις μέχρι να ροδίσει και το μπεικον...απλό και φοβερό.


as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ρίκα, κάνε και ενα μπασμάτι ρε συ.

Είναι πολύ ανάλαφρο και ωραίο.

Σαν αφρός.

Αλλά βέβαια τα παιδάκια δεν το τρώνε, μόνο οι μεγάλοι.

Οπότε μην κάνεις πολύ.

Καλά μη νομίζεις πιο πολύ οι μεγάλοι θα φάνε και όχι τα παιδάκια...Είναι όλα κοντά στην ηλικία του μικρού και δεν έχουν ακόμα προτιμήσεις και επιλογές...ότι τους δώσουν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:


cOiVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κόβεις το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το σοτάρεις σε ελαιόλαδο να ροδίσει...όταν είναι έτοιμο σβήνεις με ένα ποτήρι του κρασιού βότκα...μετά αλοίφεις με μουστάρδα και τυλίγεις με το μπεικον...τα βάζεις σε ένα πυρέξ και ρίχνεις μια κρέμα γάλακτος από πάνω...ψήνεις μέχρι να ροδίσει και το μπεικον...απλό και φοβερό.

Παναγία μου.... πω πω...

Εγω εχω μια ωραία συνταγή για κοτόπουλο παρμεζάνα.

Βουτυρωνω το πυρέξ.

Ρίχνω τριμα από φρυγανιά μεχρι να κάνει πατο.

Βάζω πάνω μπουκιτσες κοτόπουλου τις οποίες όμως εχω μουλιάσει σε γάλα δυο ώρες.

Βάζω πιπέρι.

Γύρω γύρω βάζω μανιτάρια (κονσέρβα).

Ρίχνω μια μεγάλη κρέμα ή δυο μικρές.

Στο τέλος πασπαλιζω με ΑΠΕΙΡΗ τριμμένη παρμεζάνα!

Το ψήνω στο φούρνο μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.

Δεν αργεί πολύ.

Καλά ε?...

Τι θυμήθηκα τώρα. ..

Γ@μω τα φαγητά.

Η φρυγανιά κάνει τη διαφορά ρε κορίτσια, οσο απίστευτο κι αν φαίνεται!

Α επίσης ρίχνω και λίγο κονιάκ, καταβρεχω δηλαδή.


X8R8p2.png

uHpXp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...