Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Symfwnw...an apofasisoyme ta dinw ta dika moy kai tvra poy tha eimai athens...

;););)

:confused::confused::confused::confused::confused: Poy einai ayto? :lol::lol::lol:

αν παρεις ταξι και πεις στον Αγιο Διονυσιο στη Σκουφά δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ξερει. Σου λέω απο το ξενοδοχείο σου πρέπει να ειναι 3 λεπτά διαδρομη..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αν παρεις ταξι και πεις στον Αγιο Διονυσιο στη Σκουφά δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ξερει. Σου λέω απο το ξενοδοχείο σου πρέπει να ειναι 3 λεπτά διαδρομη..

Ταξί θα παρω...θα παω να φαω το πρωινο μου :lol::lol: και θα παρω ταξι....

Εκκλησια ειναι αυτο που λεμε?

ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ?

Η ΝΑΣΤΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΡΑ λεμε 11 Αγιου Διούνυσου στη Σκουφα και αποφασιζουμε μετα μαγαζι...σωστα???

ΕΦΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΝΤΑΝΙΕΛΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΝΑΝΤΙΑ (?)

ΔΗΜΗΤΡΑ (?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αυριο παω πρωτη μερα στο σχολειο "μου"...βαζω το "μου" γιατι την Παρασκευη θα ξερω αν θα ειμαι σιγουρα σε αυτο....

Μακαρι κοριτσια να ειμαι σε αυτο γιατι ειναι για εμπειρο οδηγο1 ώρα απο σερρες και 20' απο το εξοχικο...Το επομενο σχολειο που υπαρχει θεση δε βολευει καθολου..μα καθολου....

Εγω βεβαια το ντουγανι θα πηγαινοερχομαι με λεωφορειο..αρα θα ταλαιπωρουμε διπλα...καλα να παθω! Γιατι πηρα διπλωμα το 2003 και εχω οδηγησει συνολικα 10 φορες και καθολου τα τελευταια 5 χρονια...αρα στην ουσια δεν ξερω να οδηγω πια..

Και στο Ηρακλειο και Σερρες εμενα κεντρο και η δουλεια μου ηταν 3' με τα ποδια...:cool::cool::cool: Ω ΝΑΙ! Απιστευτο για Αθηνα..αληθινο για επαρχια...δεν χρεαστηκα ετσι ποτε το αμαξι αρα δεν του πηρα τον αερα...

Και τωρα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ σπιτι-σχολειο με τις ομιχλες που εχει στο δρομο...θα χρεαζομαι τουλαχιστον 2 ωρες να παω και θα ειναι και επικινδυνο...αρα λεωφορειο προς το παρον ή αν μενουμε κανενα βραδυ στο εξοχικο θα με πηγαινει το μωρο και αν ξεπαρω το αμαξι και μονη μου καποια στιγμη.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αρα αυριο πρεπει να σηκωθω στις 6...ωστε να παρω το λεωφορειο στις 7 για να ειμαι στο σχολειο μου στις 8:30...ακομα και να μην εχω πρωτες ωρες μαθημα θα πηγαινω και θα περιμενω :rolleyes: γιατι μετα εχει πολυ αργα δρομολογιο....:rolleyes: και μετα στο γυρισμο να περιμενω παλι το δρομολογιο που θα εχει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Sosta !!!

Tha steilo ena sms stin Eirinh.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ TH ΝΑΣΤΑΖΙΑ...ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ας της στειλε ενα sms!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφάκι τι διαβάζω?

Μα ξαναπάρεις το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία σου τώρα να του πάρεις και τον αερα..

συμφωνω!Προτείνω να του παρεις τον αερα γιατι θα το χρειαστεις θα σε βολέψει κιολας γιατι θα οδηγεις στην Εγνατία. Βεβαια το λεωφορείο ειμαι σίγουρη οτι θα αου βγει πιο οικονομικό γιατι πηγαινε ελα καθε μερα 1 ωρα οδηγηση ειναι ενα σεβαστό ποσό αλλα επειδη μπορει να εχεις πολλά κενα καποια μερα δεν ειναι αναγκη να πας απο τις 6 το πρωι

kOZcp3.png

Εφάκι τι διαβάζω?

Μα ξαναπάρεις το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία σου τώρα να του πάρεις και τον αερα..

Aναστασία μου αν δεν ξερει κανεις καλη οδηγηση ο δρομος εχει ομιχλη, συχνα βρεχει και δεν ειναι και ο καλυτερος..

Φοβαμαι να το παρω...να σου πω...

Απο την αλλη θα φαω πολλη ταλαιπωρια με το λεωφορειο το ξερω...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ....η καθε χαζη οδηγει...αυτο ελεγα στην ξαδερφη μου και γω σαν την καθυστερημενη θα ταλαιπωρουμαι...

ΠΑΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΚΕΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μα όπως και να το πάρεις θα της είναι απαραίτητο αυριο μεθαυριο...θα έχει το παιδάκι της και θα πρέπει συνεχώς να περιμενει πότε θα τους πάει ο άντρας μια εδώ και μια εκει...

Εφάκι μπορεί να το αμέλησες αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μα όπως και να το πάρεις θα της είναι απαραίτητο αυριο μεθαυριο...θα έχει το παιδάκι της και θα πρέπει συνεχώς να περιμενει πότε θα τους πάει ο άντρας μια εδώ και μια εκει...

Εφάκι μπορεί να το αμέλησες αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις.

συμφωνω και πάλι

kOZcp3.png

Aναστασία μου αν δεν ξερει κανεις καλη οδηγηση ο δρομος εχει ομιχλη, συχνα βρεχει και δεν ειναι και ο καλυτερος..

Φοβαμαι να το παρω...να σου πω...

Απο την αλλη θα φαω πολλη ταλαιπωρια με το λεωφορειο το ξερω...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ....η καθε χαζη οδηγει...αυτο ελεγα στην ξαδερφη μου και γω σαν την καθυστερημενη θα ταλαιπωρουμαι...

ΠΑΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΚΕΙ

καλά οταν δεν βρεχει τότε να το παίρνεις. Δεν ειναι αναγκη να το χρησιμοποιείς καθε μερα στην αρχή. Σιγα σιγά μεχρι να του παρεις τον αέρα. Και οπως λεει και η σοφή Αναστασία, οταν θα εχεις και τα παιδάκια σου θα μπορείς να εισαι ελευθερη να πας όπου θελεις χωρίς να περιμένεις τον αντρα...

kOZcp3.png

Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα καθόλου χωρίς αυτοκίνητο Πηνελοπάκι μου..εδώ καμιά φορά του λέω να πάμε σούπερ και βαριέται..το φαντάζεσαι να έπρεπε να πάμε επειδή δεν θα οδηγούσα....

Ασε χωρίς γκρίνια και μόνη μου τις δουλειές καλύτερα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

συμφωνω!Προτείνω να του παρεις τον αερα γιατι θα το χρειαστεις θα σε βολέψει κιολας γιατι θα οδηγεις στην Εγνατία. Βεβαια το λεωφορείο ειμαι σίγουρη οτι θα αου βγει πιο οικονομικό γιατι πηγαινε ελα καθε μερα 1 ωρα οδηγηση ειναι ενα σεβαστό ποσό αλλα επειδη μπορει να εχεις πολλά κενα καποια μερα δεν ειναι αναγκη να πας απο τις 6 το πρωι

Σήμερα να παμε και να ρθουμε ηταν 20 ευρω..:shock:

Το λεωφορειο ειναι 15...

εχει καμία το κινητό της Αννας να της στείλει κανενα μηνυμα; τουλάχιστον να ξέρουμε οτι είναι καλα..

Της ειχα στειλει εγω στο fb...θα μπω να δω αν απαντησε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...