Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

παντως ρε Ναντια μου εγω οταν ξυπνησα συννεφια ειχε, ουτε ροζ ουτε κιτρινα ουτε γαλαζια χρωματα στον ουρανο...μονο γκρι σκοτεινο

Δεν ξέρω τι ώρα ξύπνησες,αλλά όταν σηκώθηκα δεν είχε ξημερώσει ακόμα.Μαύρο σκοτάδι είχε.Μετά όταν σιγά σιγά ξημέρωνε είδα για λίγο αυτά τα υπέροχα χρώματα.Ήταν τόσο ωραία!!!

Δεν ξέρω τι ώρα ξύπνησες,αλλά όταν σηκώθηκα δεν είχε ξημερώσει ακόμα.Μαύρο σκοτάδι είχε.Μετά όταν σιγά σιγά ξημέρωνε είδα για λίγο αυτά τα υπέροχα χρώματα.Ήταν τόσο ωραία!!!

αχα!! αγριο χαραμα δηλαδη σηκώθηκες αν και η μέρα πλεον εχει μικρύνει παρα πολυ. Καπου τωρα δεν ειναι που αλλάζει και η ώρα;

εγω ξυπναω γυρω στις 8 παρά, δηλαδη με ξυπνάει το μικρό μου τέρας που φωναζει μαμα...!

kOZcp3.png

αχα!! αγριο χαραμα δηλαδη σηκώθηκες αν και η μέρα πλεον εχει μικρύνει παρα πολυ. Καπου τωρα δεν ειναι που αλλάζει και η ώρα;

εγω ξυπναω γυρω στις 8 παρά, δηλαδη με ξυπνάει το μικρό μου τέρας που φωναζει μαμα...!

Εγώ ξύπνησα 6.45 σήμερα.Δεν την παλεύω να ξυπνάω τόσο νωρίς,αλλά τι να κάνω.Τουλάχιστον με αποζημίωσε η υπέροχη ανατολή.Άλλο μετά αν έγινε μαύρος ο ουρανός!!!

Η ώρα αλλάζει το τελευταίο ΣΚ του Οκτώβρη!!!

Διαφημίσεις

Δεν έχει άδικο η Αναστασία. Βάζουμε χρήματα και παίρνει η κάθε κοπέλα ότι της χρειάζεται ή τσοντάρει π.χ. για καρότσι, κούνια κλπ.

Ναντιούλα πονάει το άτιμο το πόδι.

Πέρασε βέβαια η επήρρεια του φαρμάκου και ξεπρήστηκα αλλά άρχισε να με πονάει το πόδι. Θα πάρω πάλι το γιατρό τηλ, σήμερα.

Αλλά δεν θέλω μωρέ να πάρω πάλι δυνατό αντιφλεγμονώδες.

Δεν έχει άδικο η Αναστασία. Βάζουμε χρήματα και παίρνει η κάθε κοπέλα ότι της χρειάζεται ή τσοντάρει π.χ. για καρότσι, κούνια κλπ.

Πέρασε βέβαια η επήρρεια του φαρμάκου και ξεπρήστηκα αλλά άρχισε να με πονάει το πόδι. Θα πάρω πάλι το γιατρό τηλ, σήμερα.

ρε κορίτσι δεν υπάρχει αλλο φάρμακο που μπορεί να σου δωσει; μόνο αυτό που είσαι αλλεργική δηλαδή κάνει; δεν μπορεί, ενα feldene ή ενα voltarenn θα μπορεις να παρεις. Παρε και το γιατρο να δεις τι θα σου πει βεβαια.

Εσυ κορίτσι για την Κυριακή είσαι μέσα; 11 η ώρα ειναι καλα; Σε βολευει προς Κολωνάκι;

kOZcp3.png

ρε κορίτσι δεν υπάρχει αλλο φάρμακο που μπορεί να σου δωσει; μόνο αυτό που είσαι αλλεργική δηλαδή κάνει; δεν μπορεί, ενα feldene ή ενα voltarenn θα μπορεις να παρεις. Παρε και το γιατρο να δεις τι θα σου πει βεβαια.

Εσυ κορίτσι για την Κυριακή είσαι μέσα; 11 η ώρα ειναι καλα; Σε βολευει προς Κολωνάκι;

Nai pame ekei pou eipes oti exei oreo kafe ?

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα Αθανάσια..ο μπαμπάς μου που είχε το ίδιο έβαζε μια αλοιφή και του πέρασε...δεν τα πήρε καθόλου τα χάπια, θα τον ρωτήσω και θα σου πω ποιά έβαζε να την πάρεις και εσύ.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αθανάσια..ο μπαμπάς μου που είχε το ίδιο έβαζε μια αλοιφή και του πέρασε...δεν τα πήρε καθόλου τα χάπια, θα τον ρωτήσω και θα σου πω ποιά έβαζε να την πάρεις και εσύ.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι όμορφο!!!

Να ευχαριστήσεις και τον κ. Προϊστάμενο!!!!:P:p:p

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι όμορφο!!!

Να ευχαριστήσεις και τον κ. Προϊστάμενο!!!!:P:p:p

Εχεις πολύ πλάκα...θα σου πω αυριο...και αυτός πάντως υπέφερε...είναι πολύ άτιμο πράγμα αυτή η πάθηση..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Nai pame ekei pou eipes oti exei oreo kafe ?

και τα δυο που πρότεινα εχουν ωραιο καφεδακι...

λοιπόν κατσε να δω..θέλετε να δωσουμε ραντεβου στον Αγ. Διονυσιο και αναλόγως αποφασίζουμε; Οτι προτεινα ειναι εκει τριγύρω και αν δεν ειναι του γουστου σας μπορουμε να παμε προς Μηλίωνη ή Τσακαλωφ που ειναι τα πλέον Κολωνακιότικα στέκια (Da Capo κλπ)

Το μικρουλι καφε που λεω εχει και σελιδα στο fb Petite Fleur...μπειτε να το δειτε και μου λετε. Αν παμε κατα τις 11 δεν θα εχει και πολύ κόσμο...πόσες θα ειμαστε ..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...