Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι και το δικο μας ηταν μεχρι 3 ετων απλως από ενα σημειο και περα θελεις κατι παρα μα παρα πολύ απλο και ελαφρυ. Ασε που απο τη στιγμη που αρχιζει να περπαταει θελει ολο και λιγοτερο να μπαινει στο καρότσι. Θα δεις μωρέ, αναλογως με το παιδάκι...

Χμ... οκ.

Θα το δω κι αυτό.

Το σημαντικό είναι να είναι καλά το μωρό.

Διάβαζα πάλι σήμερα στο ίντερνετ ότι πρέπει να σημειώνω κάθε πότε κλωτσάει.

Και αν ξαφνικά αραιωσει αυτό, να το πω στο γιατρό.

Τς...... άγχος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χμ... οκ.

Θα το δω κι αυτό.

Το σημαντικό είναι να είναι καλά το μωρό.

Διάβαζα πάλι σήμερα στο ίντερνετ ότι πρέπει να σημειώνω κάθε πότε κλωτσάει.

Και αν ξαφνικά αραιωσει αυτό, να το πω στο γιατρό.

Τς...... άγχος.

Αααα Δημητρούλα θα σε μαλώσω.Δεν σου έχω πει να μην διαβάζεις το ίντερνετ???Συμφώνησε ο γιατρός σου με αυτό ή δεν του το έχεις πει???

Αααα Δημητρούλα θα σε μαλώσω.Δεν σου έχω πει να μην διαβάζεις το ίντερνετ???Συμφώνησε ο γιατρός σου με αυτό ή δεν του το έχεις πει???

Με βάζει ο σατανάς. .. :-(

Οκ, ενταξει, δε θα διαβάζω και δε θα σημειώνω τίποτα!

Διαταξτε!

:-)

Σήμερα Τετάρτη δεν έχεις μάθημα ε?

Καλά θυμάμαι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σκεφτόμουν οπως ειπα και το πρωί, ειτε το καφενειο στη δεξαμενη είτε τον κήπο του νομισματικου μουσείου. Και τα δυο όμως ειναι μονο εξω και από ότι βλέπω στο δελτιο καιρου,θα εχει συννεφιά και μεγιστη 23 βαθμους, αρα δεν ταιριαζει να παμε εκει. Σκεφτομουν το Φιλιον που δεν ειναι πολύ In ή hipster ή και εγώ δεν ξέρω πως το λεμε σήμερα, αλλά εχει υπέροχο καφε, υπέροχα γλυκα, πιτες κλπ, και γενικά εμενα μου αρεσει πολύ. Επισης ξέρω ενα στην Ομήρου που είναι μονο για κορίτσια (πραγματικά θα το καταλαβετε μολις το δειτε, ειναι ροζ, με κεντηματα παντού, γλαστρακια...) αλλά είναι λίγο μικρουλι και δεν ξέρω αν θα χωρέσουμε όλες...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Σκεφτόμουν οπως ειπα και το πρωί, ειτε το καφενειο στη δεξαμενη είτε τον κήπο του νομισματικου μουσείου. Και τα δυο όμως ειναι μονο εξω και από ότι βλέπω στο δελτιο καιρου,θα εχει συννεφιά και μεγιστη 23 βαθμους, αρα δεν ταιριαζει να παμε εκει. Σκεφτομουν το Φιλιον που δεν ειναι πολύ In ή hipster ή και εγώ δεν ξέρω πως το λεμε σήμερα, αλλά εχει υπέροχο καφε, υπέροχα γλυκα, πιτες κλπ, και γενικά εμενα μου αρεσει πολύ. Επισης ξέρω ενα στην Ομήρου που είναι μονο για κορίτσια (πραγματικά θα το καταλαβετε μολις το δειτε, ειναι ροζ, με κεντηματα παντού, γλαστρακια...) αλλά είναι λίγο μικρουλι και δεν ξέρω αν θα χωρέσουμε όλες...

Όπου πιστεύεις εσύ.

Εγώ δεν κυνηγάω τα "φάσιον" μέρη.

Ενα ωραίο περιβάλλον να μην κρυωνουμε και να χωράμε άνετα.

Όλα αυτά μου αρκούν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαταξτε!

Καλά θυμάμαι?

πες μου ότι το κανεις κι αυτο καθε μέρα; Νομίζω οτι θα το καταλάβεις απο μόνη σου αν δεν κλωτσαει το παιδι. Μην αγχωνεσαι με τετοια...Αλλωστε όσο περνανε οι εβδομάδες αλλάζει και ο ρυθμός και ο τρόπος που κλωτσάνε...

kOZcp3.png

πες μου ότι το κανεις κι αυτο καθε μέρα; Νομίζω οτι θα το καταλάβεις απο μόνη σου αν δεν κλωτσαει το παιδι. Μην αγχωνεσαι με τετοια...Αλλωστε όσο περνανε οι εβδομάδες αλλάζει και ο ρυθμός και ο τρόπος που κλωτσάνε...

Οχι δε το κάνω αλλά έλεγα να το ξεκινήσω!

Οχι μωρέ. .. οκ... δε θα το κάνω.

Καλά είναι όλα.

Υπομονή λίγο ακόμα μου μένει.

Θα περάσει ο καιρός τι στο καλό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Διαταξτε!

Καλά θυμάμαι?

Έλα μπράβο!!!Σταματάμε το ίντερνετ.Ξέρω είναι σατανάς το αναθεματισμένο!!!!

Τον Σεπτέμβρη δεν είχα.Από αυτόν τον μήνα έχω.Είχα το πρωί από τις 9-1 και έχω ξανά το απόγευμα 6-9.

Λες να είχα ξυπνήσει πρωί πρωί για να κάθομαι να κοιτάω την ανατολή???Μπα αν δεν είχα μάθημα θα κοιμόμουν κανονικά εκείνη την ώρα!!!

Έλα μπράβο!!!Σταματάμε το ίντερνετ.Ξέρω είναι σατανάς το αναθεματισμένο!!!!

Τον Σεπτέμβρη δεν είχα.Από αυτόν τον μήνα έχω.Είχα το πρωί από τις 9-1 και έχω ξανά το απόγευμα 6-9.

Λες να είχα ξυπνήσει πρωί πρωί για να κάθομαι να κοιτάω την ανατολή???Μπα αν δεν είχα μάθημα θα κοιμόμουν κανονικά εκείνη την ώρα!!!

παντως ρε Ναντια μου εγω οταν ξυπνησα συννεφια ειχε, ουτε ροζ ουτε κιτρινα ουτε γαλαζια χρωματα στον ουρανο...μονο γκρι σκοτεινο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...