Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά που έχω και τη Ντανιέλα δε λες?

Εγώ αλλά αντί άλλων κοιτάω τελικά.

Η Ντανιέλα ξέρει καλύτερα!

Ναι το βλέπω ότι η Ντανιέλα είσαι αστέρι σε αυτά.

Όταν με το καλό κάνει και εκείνη το παιδάκι της θα τα ξέρει όλα απ'έξω και ανακατωτά!!!

Διαφημίσεις

Ωραία άρα θα ζητήσω με μεγάλες ρόδες!

Θενκς!

Πραγματικά η αγορά καροτσιου μου φαίνεται πολύπλοκη ρε παιδί μου.

πάντως αν δεν θελεις αυτα τα πολυσυστηματα να ξερεις οτι με 300 ευρω θα παρεις κατι πολυ καλό. Απλως μετα τους 9-10 μηνες που και οι αναγκες αλλαζουν θα αλλαξεις και καρότσι. Εγω στο χρονο πηρα ενα της Chicco ελαφρυ και πολυ ευκολο στον χειρισμο. Αν γινεται επισης να παρκαρετε καπου κοντα στο μαγαζι για να τεσταρετε και το αν χωραει στο πορτ μπαγκαζ.

kOZcp3.png

καλέ τι δώρο! δεν χρειάζεται κυρίως γιατι εχω τα πάντα απο εξοπλισμο και ρουχισμο. Ισως ενα σκουφακι ροζ για τη μικρη, η ενα σεντονακι ροζ επισης για τη μικρη. Μου φτανει η πολυτιμη παρέα σας τόσο καιρο. Απο τελη Φλέβαρη μιλάμε κοριτσια μου...

Δημητρα την μπανιεριτσα την εχω κι εγω. Ειναι πολύ ευχρηστη απλως να εχεις στο νου σου οτι χρειαζεσαι ενα στρωματακι νερου για να ακουμπας πανω το μπεμπη και να μη χρειαζεται να τον κρατας και να τον πλενεις ταυτόχρονα. Στα jumbo εχει και κανει καμια 10 αρια ευρω αν δεν κανω λαθος.

Χρήσιμη η πληροφορία σου!

Σε ευχαριστώ!

Είπαμε με το Σ να τον κάνουμε μπάνιο όταν σχολαει από τη δουλειά εκείνος, τουλάχιστον στην αρχή που θα είμαστε πελαγωμενοι.

Μετά οκ, θα τον κάνω και μόνη μου.

Το στρώμα θα το πάρω πάντως!

Εξοπλισμό έχεις άλλα δεν έχεις ροζ ρούχα απ ότι καταλαβαίνω!

Οπότε θα σε γεμίσουμε με ροζ φορμακια και ρουχαλάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλέ τι δώρο! δεν χρειάζεται κυρίως γιατι εχω τα πάντα απο εξοπλισμο και ρουχισμο. Ισως ενα σκουφακι ροζ για τη μικρη, η ενα σεντονακι ροζ επισης για τη μικρη. Μου φτανει η πολυτιμη παρέα σας τόσο καιρο. Απο τελη Φλέβαρη μιλάμε κοριτσια μου...

Δημητρα την μπανιεριτσα την εχω κι εγω. Ειναι πολύ ευχρηστη απλως να εχεις στο νου σου οτι χρειαζεσαι ενα στρωματακι νερου για να ακουμπας πανω το μπεμπη και να μη χρειαζεται να τον κρατας και να τον πλενεις ταυτόχρονα. Στα jumbo εχει και κανει καμια 10 αρια ευρω αν δεν κανω λαθος.

Ένα μικρό δωράκι έστω για το καλό!!!Ειδικά για το κοριτσάκι όλο και κάτι θα χρειάζεσαι.

Ναι το βλέπω ότι η Ντανιέλα είσαι αστέρι σε αυτά.

Όταν με το καλό κάνει και εκείνη το παιδάκι της θα τα ξέρει όλα απ'έξω και ανακατωτά!!!

Geiaaaaa souuuuuu kopelara mou !!!

Kai esena tha se matho se ligo ... Erxeteeeeeee !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Na pas sta Prenatal. Lito den kserw an aksizei.

μπα και εμενα απο την εμπειρία μου το Λητω δεν αξιζει για καρότσι αλλά γενικά για ρουχαλακια, μπιμπερο και τετοια ειναι μια χαρα. Εχει και online καταστημα που εμενα τουλαχιστον με ειχε εξυπηρετησει παααααααρα πολύ

kOZcp3.png

πάντως αν δεν θελεις αυτα τα πολυσυστηματα να ξερεις οτι με 300 ευρω θα παρεις κατι πολυ καλό. Απλως μετα τους 9-10 μηνες που και οι αναγκες αλλαζουν θα αλλαξεις και καρότσι. Εγω στο χρονο πηρα ενα της Chicco ελαφρυ και πολυ ευκολο στον χειρισμο. Αν γινεται επισης να παρκαρετε καπου κοντα στο μαγαζι για να τεσταρετε και το αν χωραει στο πορτ μπαγκαζ.

Θα πάρουμε ένα καροτσι που να είναι μέχρι 3 ετών.

Υπάρχει έτσι δεν είναι?

Κρίμα είναι να αλλάξουμε στο 12μηνο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Geia souu tourlaki mou !!!

Yv7Sp2.png

Χρήσιμη η πληροφορία σου!

Σε ευχαριστώ!

Είπαμε με το Σ να τον κάνουμε μπάνιο όταν σχολαει από τη δουλειά εκείνος, τουλάχιστον στην αρχή που θα είμαστε πελαγωμενοι.

Μετά οκ, θα τον κάνω και μόνη μου.

Το στρώμα θα το πάρω πάντως!

Εξοπλισμό έχεις άλλα δεν έχεις ροζ ρούχα απ ότι καταλαβαίνω!

Οπότε θα σε γεμίσουμε με ροζ φορμακια και ρουχαλάκια!

Ένα μικρό δωράκι έστω για το καλό!!!Ειδικά για το κοριτσάκι όλο και κάτι θα χρειάζεσαι.

ναι ενα σκουφακι ή ενα σεντονακι και ειναι κομπλε....την αγάπη σας θέλω μονο.

Τελικά τι θα κανουμε την Κυριακή; που θα βρεθουμε;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Πηνελοπάκι πες εσύ μέρος γιατί εγώ άμα είναι να έρθω θα το βάλω το μάθημα άλλη μέρα.Δεν θα την παλέψω να πάω για μάθημα μετά την συνάντηση.Οπότε εμένα δεν με πειράζει όπου και να είναι.Το θέμα είναι να καταφέρω να αλλάξω μέρα στο μάθημα.

Γενικά υπάρχει ένας κανόνας στις επιλογές - λένε οι ειδικοί.

Σε ένα σεμινάριο το είχα μάθει αυτό.

Έλεγε ο ομιλητής ότι σε έναν άνθρωπο πρέπει να προτείνεις 3 πράγματα.

Πχ 3 καρότσια.

Ένα που πιστεύεις ότι του ταιριάζει.

Ένα που δε θα πάρει με τίποτα, για να το αποριψει με τη μία.

Και ενα κοντά σε αυτό που θέλει, αλλά επίτηδες να υστερεί σε κάτι για να το αποριψει και αυτό, ασυνείδητα.

Λένε οι ειδικοί ότι όταν ο άνθρωπος μπλέκει με πάνω απο τρεις επιλογές. ... καίγεται. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Την αγάπη μας την έχεις.Είναι δεδομένη!!!

Θα πάρουμε ένα καροτσι που να είναι μέχρι 3 ετών.

Υπάρχει έτσι δεν είναι?

Κρίμα είναι να αλλάξουμε στο 12μηνο.

ναι και το δικο μας ηταν μεχρι 3 ετων απλως από ενα σημειο και περα θελεις κατι παρα μα παρα πολύ απλο και ελαφρυ. Ασε που απο τη στιγμη που αρχιζει να περπαταει θελει ολο και λιγοτερο να μπαινει στο καρότσι. Θα δεις μωρέ, αναλογως με το παιδάκι...

kOZcp3.png

Την αγάπη μας την έχεις εδώ και καιρό!

Μας έχεις σταθεί πάρα πολύ! Σε όλες μας!

Οπότε εφόσον υπάρχει το αμοιβαίο ενδιαφέρον και η αμοιβαία αγάπη. .. ολα τα άλλα τα βρίσκουμε!

Εσύ αποφάσισε τον τόπο γιατί είσαι τούρλα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...