Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Παντως παιδια ειναι απιστευτο...πηγα για καφε το απογευμα και οι φιλες μου με ρωτουσαν αν εκανα κατι στο προσωπο μου! :lol::lol::lol: Botox τις ειπα!!! :P:p

Tοσο διαφορα εχω απο την ξεκουραση και τον υπνο...

Απιστευτο ε? Τις ειπα οτι δε φορουσα ουτε πουδρα, ουτε τιποτα (δε φοραω αλλωστε ποτε...μονο για κανενα ποτο αν βγουμε) και με κοιτουσαν περιεργα...

Ρε συ λογικό.Οι ρυθμοί που είχες νωρίτερα ήταν τρελοί.

Κοίταξε τώρα μην αρχίσεις πάλι τα ίδια,γιατί τώρα θα έχεις και απόσταση να διανήσεις!!!

Διαφημίσεις

Ηρθε ο ανηψιος μου - βαφτιστικος μου να μας δει και παιξαμε μαζι playstation γιατι αργησε το μωρο απο το μαγαζι να ρθει, παιζουν μαζι συνηθως..

Εγω εχανα φυσικα...:P και παρολο που ο ανηψιος μου δε θελει να χανει ΠΟΤΕ μου εδινε καθε λιγο την ομαδα που κερδιζε και επαιρνε αυτος την ομαδα που εχανε :eek::eek::eek: Και μου δινε και φιλακι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Με συγκινησε παρα πολυ!

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ (ΘΡΙΛΕΡ)!!!! 8-)8-):cool: Θα μπω πιο μετα παλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ελα εσυ και θα σε αφηνω να μιλας! :P:p

Μακαρι να μπορουσες να ρθεις!!!!!

Είσαι σίγουρη???Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μακάρι να μπορούσε και το Μορφάκι μας!!!

Κορίτσια ζω για την στιγμή που θα καταφέρουμε να τα πούμε όλες μαζί.Βόρειες,Νότιες και Νησιώτισσες!!!Θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!

Ηρθε ο ανηψιος μου - βαφτιστικος μου να μας δει και παιξαμε μαζι playstation γιατι αργησε το μωρο απο το μαγαζι να ρθει, παιζουν μαζι συνηθως..

Εγω εχανα φυσικα...:P και παρολο που ο ανηψιος μου δε θελει να χανει ΠΟΤΕ μου εδινε καθε λιγο την ομαδα που κερδιζε και επαιρνε αυτος την ομαδα που εχανε :eek::eek::eek: Και μου δινε και φιλακι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Με συγκινησε παρα πολυ!

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ (ΘΡΙΛΕΡ)!!!! 8-)8-):cool: Θα μπω πιο μετα παλι...

Αχ μωρέ το κουτσούνι!!!Σ'αγαπάει πολύ!!!!

Άντε καλή διασκέδαση με την ταινιούλα!!!

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη???Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μακάρι να μπορούσε και το Μορφάκι μας!!!

Κορίτσια ζω για την στιγμή που θα καταφέρουμε να τα πούμε όλες μαζί.Βόρειες,Νότιες και Νησιώτισσες!!!Θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!

θα γίνει ΠΑ-ΝΙ-ΚΌΣ.......μιλάμε...:lol:

Πραγματικά θα γινόταν χαμός κανονικός!!!Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα πάθαιναν όσοι "κακομοίρηδες" κάθονταν δίπλα μας!!!

;););););):lol::lol::lol::lol::lol:

νάντι μου σε αφήνω...να τελειώσω και το μαγείρεμα....

σε φιλώ....

Διαφημίσεις

Καλο το θριλερακι..λεω να την πεσω τωρα γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις να καθαρισω ντουλαπια κουζινας και αν πρεπει να παμε αυριο στα γραφεια της Α/θμιας.

Τα λεμε το πρωι! Καλό σας βράδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πραγματικά θα γινόταν χαμός κανονικός!!!Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα πάθαιναν όσοι "κακομοίρηδες" κάθονταν δίπλα μας!!!
θα γίνει ΠΑ-ΝΙ-ΚΌΣ.......μιλάμε...:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Κοιτάζω από το σαλόνι την ανατολή και βλέπω ένα υπέροχο θέαμα.Ο ουρανός ξεκινά από πορτοκαλί συνεχίζει πιο πάνω σε ροζ-μωβ και μετά γαλάζιο!!!Είναι υπέροχο πραγματικά!!!!

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Γλυκιά και ρομαντική μου ψυχή Νάντι, καλή και δημιουργική ημέρα να έχεις!!!!

Μακάρι να έρθουν τα πράγματα έτσι να τα πούμε την Κυριακή με το Ντουγανάκι από τις Σέρρες!!!

Εφάκι μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Πήρες τηλέφωνο στη Αθμια?

Άντε να ξεκινήσεις με τα μικρούλια σου.

Πού ξέρεις μαζί με αυτά, μπορεί σύντομα να έρθει και το δικό σου ζουζούνι!

Cacao-Σοκολατίτσα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Αυτός ο μήνας να είναι τυχερός!!!

Λινάκι χαίρομαι που το έχεις πάρει πιο χαλαρά.

Μακάρι Παναγία μου, να είναι η τυχερή αυτή η φορά και να μείνουν τα μωρά έως τέλους.

Όσον αφορα το θέμα της συνάντησης που δεν έγινε, να σου πώ την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα αν ήθελες να γίνει συνάντηση-αφού είχες και την εμβρυομεταφορά πίστεψα πως δεν θα ήσουν σε θέση για μετακινήσεις και ότι θα ήθελες να είσαι συγκεντρωμένη.

Τελοσπάντων, εμείς σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε με ειλικρινά αισθήματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και θα βρεθούμε, πού θα πάει....

Dada σήμερα δεν πάς παλι για υπέρηχο? Περιμένουμε τα νέα σου.

Αναστασάκι πότε είπες έρχεσαι?

Ζεττάκι φιλάκια πολλά, σε σκεφτόμαστε!!!

Ναστάζια θα έρθεις την Κυριακή?

Ανιτάκι φιλάκια στο ωάριο σου!!!:P:p:p

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...