Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σήμερα ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :P

Τραπεζα

Παζάρι με μαμα

Φρυδια

Ψωνια

Υπνος

Καφες με φίλες

:cool::cool::cool::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σας αφήνω...παω να κανω μπανακι...να περιμενω το μωρο να το δω λιγο!!!!

Ισως μπω πιο αργα για καληνύχτα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Βγηκε και επισημως η απόφαση της μεταταξης!!!! :lol::lol::lol:

Θα τους παρω το πρωι τηλ αν παω αυριο ή την Πεμπτη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλά κάνεις Λινάκι μου και είσαι χαλαρή.Οπότε λοιπόν πας 29.10 για χοριακή.Το καλύτερο σου εύχομαι.Τώρα για το άλλο θέμα που λες αυτό της συνάντησης,ακριβώς επειδή εσύ έρχεσαι από μακρυά,εσύ λογικά το προτείνεις.Τι εννοώ.Εμείς ας πούμε δεν μπορούμε να ξέρουμε που θα μείνεις,πόσες μέρες θα έρθεις,αν θα έχεις χρόνο να μας δεις ή ακόμα ακόμα αν έχεις όρεξη ανάμεσα σε γιατρούς και ραντεβού να στριμώξεις και εμάς.Και δεν εννοώ ότι δεν θα ήθελες να μας γνωρίσεις,απλά λέω ότι μπορεί να έχεις την αγωνία σου και να μην είχες όρεξη για συναντήσεις.Και αυτό σεβαστό είναι.Δεν θα μπορούσαμε εμείς να ξέρουμε τι απ'όλα θες.Άλλωστε όπως βλέπεις όλα τα κορίτσια που έρχονται από επαρχία εκείνες πάντα προτείνουν γιατί εκείνες έχουν περιορισμένες μέρες στη διάθεσή τους.Μας δίνουν πληροφορίες για το που θα μένουν και ποιές μέρες θα μπορούσαν να βρεθούμε και μετά κανονίζουμε.Αφού λοιπόν το ήθελες γιατί ρε αγαπούλα δεν το είπες???Εγώ ας πούμε πίστεψα ότι είχες ήδη αρκετή αγωνία για την εμβρυομεταφορά και δεν ήθελες άλλα στο κεφάλι σου και έτσι δεν είπα τίποτα.Ίσως και άλλα κορίτσια να σκέφτηκαν έτσι.Επίσης επειδή αρκετές φορές έχεις πει ότι δεν σου δίνουμε σημασία και δεν ενδιαφερόμαστε,αλήθεια δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό.Όλες ανησυχούμε για σένα,όλες σου ευχηθήκαμε,όλες σε ρωτάμε τι κάνεις.Επίσης πολλές φορές όταν κάνεις αρκετές μέρες να μπεις,αναρωτιόμαστε μεταξύ μας αν είσαι καλά και ρωτάμε που είσαι.Τώρα αν καμιά φορά καποια κοπέλα δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά άλλα πράγματα και όχι αδιαφορία πάντως.Ας πούμε μπορεί να έχει μια δουλειά εκείνη την ώρα και να έχει αφήσει τον υπολογιστή ανοιχτό και να δείχνει ότι είναι online,αλλά στην ουσία να μην είναι μέσα στο καφέ.Ή μπορεί να της ξέφυγε και να μην διάβασε το μήνυμα ή μπορεί να ήθελε να απαντήσει και να ξεχάστηκε ή ο,τιδήποτε άλλο.Εμένα μου έχουν συμβεί όλα αυτά άπειρες φορές.Δεν σημαίνει ούτε ότι τα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται για μένα ούτε οτι εγώ δεν ενδιαφέρομαι γι'αυτά.Νομίζω πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να μην βλέπεις εχθρούς ειδικά εκεί που δεν υπάρχουν.Όλες ενδιαφερόμαστε και όλες σε αγαπάμε.Θα σου πω τι είχε γίνει το καλοκαίρι ότι είχες την ατυχία με την αιμοραγία.Εκείνη την ημέρα συναντήθηκα με τη Δήμητρα,την Μόρφω και την Ντάντα.Είχαμε πάει για καφέ και φαί.Το ξέρεις ότι κάθε τόσο η Δήμητρα έμπαινε στο καφέ από το κινητό της για να δει αν έγραψες κάτι και τι έγινε τελικά με την αιμοραγία???Λες αν δεν ενδιαφερόμασταν να έκανε η Δήμητρα κάτι τέτοιο???Έξω ήμασταν και διασκεδάζαμε,αλλά το μυαλό μας σε σένα.Γι'αυτό σου λέω δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες.

Συγγνώμη από όλα τα κορίτσια για το τεράστιο μήνυμά μου και την πολυλογία μου!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :P

Τραπεζα

Παζάρι με μαμα

Φρυδια

Ψωνια

Υπνος

Καφες με φίλες

:cool::cool::cool::lol::lol::lol:

Εκτός από την τράπεζα όλα τα άλλα ήταν πραγματικά τρελή αγγαρεία!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα!!!Χθες εγραφα απο το κιν και κολλησε το συμπαν...Μετα πηγα κι εκανα διαφορα και δεν ξαναμπηκα.Εφτασε και ξαδερφουλα μου με τα παιδακια της το πρωι.Ο μικρος εχει τρελανει τις γατες...Θα γυρνοβολαμε γενικοτερα αυτη τη βδομαδα...Ανακαλυψα επισης οτι σημερα το αργοτερο αυριο το πρωι θα διαθετησω οποτε αυριο μεθαυριο ξεκιναω...Δεν θα μπαινω συχνα γτ θελω να απασχολω το μυαλο μου με "ιατρικες" κουβεντες.Φιλακια πολλα!!!

Κοριτσάρα μου να περάσεις όμορφα και χαλαρά αυτές τις μέρες.Με το καλό να σου έρθει περίοδος και να ξεκινήσεις κανονικά αυτή τη φορά!!!!Καλή επιτυχία αγαπούλα!!!!

Ρε διδυμάκι μου δεν το πιστεύω.Μου βγήκε και άλλη υποχρέωση για το Σάββατο.Θα κάνουμε μια εκδήλωση στο φροντιστήριο.Αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα για το μάθημα της Κυριακής,γιατί σκεφτόμουν να το βάλω και αυτό Σάββατο.Δεν ξέρω όμως αν θα μου μείνει χρόνος.Θα το προσπαθήσω πάντως,να το ξέρεις!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Μορφακι μου!

Ναντιουλα το Σαββατο θα ξερεις για την Κυριακη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε διδυμάκι μου δεν το πιστεύω.Μου βγήκε και άλλη υποχρέωση για το Σάββατο.Θα κάνουμε μια εκδήλωση στο φροντιστήριο.Αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα για το μάθημα της Κυριακής,γιατί σκεφτόμουν να το βάλω και αυτό Σάββατο.Δεν ξέρω όμως αν θα μου μείνει χρόνος.Θα το προσπαθήσω πάντως,να το ξέρεις!!!

Καταλαβαινω απολυτα..Να το ξερεις αυτο! Θελω να σε δω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Αλλα 1000 κομμάτια δε μπορεις να γινεις...δες το προγραμμα σου και βλεπουμε κοριτσι μου!

Με το καλό διδυμάκι μου!!!Καλή αρχή!!!!:P:p:p

Σε ευχαριστω!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καταλαβαινω απολυτα..Να το ξερεις αυτο! Θελω να σε δω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Αλλα 1000 κομμάτια δε μπορεις να γινεις...δες το προγραμμα σου και βλεπουμε κοριτσι μου!

Σε ευχαριστω!!! ;)

Σου μιλάω ειλικρινά ότι θα κάνω ό,τι μπορώ.Πρέπει όμως να συμφωνούν και οι μαθητές.Δεν μπορώ να αλλάζω τα μαθήματα μόνη μου.Κάτι πρέπει να κάνω για να σε γνωρίσω όμως!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...