Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κουκλες!! τί κανετε;;;

Ρικάκι περαστικά στα αντράκια σου....

Δημητρούλα ο γιατρος ειναι λιγο υπερβολικός αλλα η ιδέα του να περπατάς ειναι καλή........

Εφακι με το καλό να μας ερθεις!!

Κακάο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Λινάκι καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια σου!! αυτή την φορά ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πάνε καλά!!!!!!

Αθανασία περαστικά για το ποδαράκι σου!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλες!! τί κανετε;;;

Ρικάκι περαστικά στα αντράκια σου....

Δημητρούλα ο γιατρος ειναι λιγο υπερβολικός αλλα η ιδέα του να περπατάς ειναι καλή........

Εφακι με το καλό να μας ερθεις!!

Κακάο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Λινάκι καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια σου!! αυτή την φορά ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πάνε καλά!!!!!!

Αθανασία περαστικά για το ποδαράκι σου!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Ξανθουλα μου δες αν καταφερεις και συ να ρθεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα τρέχω και δεν φτάνω.Τέσπα.

Λινάκι μου όλα πολύ καλά λοιπόν.Με το καλό να πάρεις μια τεράστια χοριακή,αλλά κυρίως να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάρεις στην αγκαλιά σου ένα ή δύο γερά μωράκια!!!Να ρωτήσω κάτι???Στις 27.10 δεν είναι Κυριακή???Θα είναι τα μικροβιολογικά ανοιχτά???Μήπως να πας 26.10???Λογικά θα έχει δείξει μέχρι τότε έτσι δεν είναι???Δεν ξέρω,λέω.Πάντως χαίρομαι πολύ που είσαι χαλαρή.Να ξεκουράζεσαι και να είσαι θετική.Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Δημητρούλα μου σε μάλωσε ο γιατρός για τα κιλά???Μην αγχώνεσαι.Θα περπατάς λίγο και μια χαρά.Δεν θα έχεις πρόβλημα.Άλλωστε τον πρώτο καιρό δεν μπορούσες να περπατήσεις,αφού είχες και αυτό το λίγο αιματάκι.Όλα καλά θα είναι θα δεις!!!

Αθανασία μου περαστικά σου!!!!

Φιλώ όλα τα κορίτσια!!!

Kαλησπερα περα για περα σε ολο το παρεακι!

Roudaki μου ευχαριστω, ναι 27 ειναι κυριακη λεω αντι να παω πιο νωρισ να παω 28 θελω οποιο κ να ειναι το αποτελεσμα να μην μπω στη διαδικασια καθε τοσο για χοριακη

Αυτη τη φοραβλεπω διαφορετικα τα πραγματα ειναι για μενα το τελευταιο χαρτι κ βλεπω το θεμα πιο χαλαρα χωρις να ασχολουμε με συμπτωματα η' χωρις..

Εσυ ολα καλα ;;

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Kαλησπερα περα για περα σε ολο το παρεακι!

Roudaki μου ευχαριστω, ναι 27 ειναι κυριακη λεω αντι να παω πιο νωρισ να παω 28 θελω οποιο κ να ειναι το αποτελεσμα να μην μπω στη διαδικασια καθε τοσο για χοριακη

Αυτη τη φοραβλεπω διαφορετικα τα πραγματα ειναι για μενα το τελευταιο χαρτι κ βλεπω το θεμα πιο χαλαρα χωρις να ασχολουμε με συμπτωματα η' χωρις..

Εσυ ολα καλα ;;

και 28 πάλι αργία δεν ειναι; Εχεις δικιο πάντως να μη θέλεις να μπλέκεις με χοριακες ξανα και ξανα. Βεβαια την μια επαναληπτική δεν θα τη γλιτώσεις αλλά ενταξει, αυτη ειναι και μεσα στο πρόγραμμα.

kOZcp3.png

και 28 πάλι αργία δεν ειναι; Εχεις δικιο πάντως να μη θέλεις να μπλέκεις με χοριακες ξανα και ξανα. Βεβαια την μια επαναληπτική δεν θα τη γλιτώσεις αλλά ενταξει, αυτη ειναι και μεσα στο πρόγραμμα.

Eχεις δικιο αργια ειναι, αρα την επομενη μερα αλλα, τωρα που το σκευτωμαι καλυτερα τελος του μηνα για να ειμαστε σιγουρη για οποιο να ειναι το αποτελεσμα.

Απ,οτι καταλαβες καμια σχεση με της προιγουμενες προσπαθειες ελεγα για πιο νωρις κ τωρα το αντιθετ τι να πω πως αλλαζει ο ανθροπως αμα εχει περασει πολυ πικρα στο συγκεκριμενο θεμα-εξωσωματικιες.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ...

ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΗΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ...

ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΗΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ

Δε βολεψε να συναντησεις κανενα κοριτσι στην αθηνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 φλυτζάνια ζάχαρη

1 φλυτζάνι γάλα

250 gr. βούτυρο

4 αυγά

3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα

2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία

½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

4 βανίλιες

Χυμό ενός πορτοκαλιού

Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

για την επάλειψη

2 κρόκους αυγών

Εγώ κάνω αυτη.

Αναστασία μωρό μου, μήπως μπορείς να μου πεις και την εκτέλεση?

Επίσης, θερμοκρασία που τα ψήνω?

Χρόνος?

Ράγα?

Επίσης, επειδή εμένα μου αρέσει η μαστίχα, με τις τρεις κουταλιές λικέρ "ακούγεται" ή θέλει πιο πολύ?

Επίσης, επειδή έχω μαστίχα κανονική, τριμενη, μπορώ να βάλω αυτή?

Ευχαριστώ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kρίμα....:(:(:(:(

Μακαρι να μπορεσεις να πεταχτεις....Καταλαβαινω ομως Δημητρουλα μου. Ολες εχουμε τις οικογενειες μας και τις υποχρεωσεις μας..και γω δε μπορεσα να σας συναντησω την προηγουμενη φορα ουτε μπορεσα να παω Σαλονικα οταν ειχε ερθει η Αναστασια...Θα χαρω πολυ αν μπορεσεις να ερθεις εστω για λιγο...

Θα προσπαθήσω να πεταχτώ καλό μου, γιατί θέλω πολύ να σε δω!

:wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα τα καταφέρεις...;););) Σιγά μην αφήσεις να σου ξεφύγει το Εφάκι μας....

Τι κάνεις χρυσοχέρα μου???

Καλά είμαι μικρό μου, με έχει πιάσει να φτιάχνω κουλουράκια- ελα Παναγία μου!

Επίσης σήμερα έφτιαξα ενα φαγητό μούρλια!

Ψαρονέφρι γεμιστό με πιπεριές, μανιτάρια και γραβιέρα Μυτιλήνης και συνοδευτικό πληγουρι με λεμόνι, δυόσμο και μαϊντανό!

Δε σου λέω τίποτα!

Εύκολο και γρήγορο φαγητό με πολύ γευστικό αποτέλεσμα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!

Η Ειρηνη που ειναι? Δεν εχω το τηλ της...ας της πει καποιος για την Κυριακη να το εχει υπόψη της μήπως μπορεσει να ρθει..

Η Αννα εχει καιρό να μπει...ελπιζω να ειναι καλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...