Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σου pink

Δοξα το Θεο καλα πηγαν τα εμβρυακια μου ελπιζω καποιο αυτα να ειναι το τυχερο μου!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΑΣ;

οι συνθηκες πάντως δεν μπορουν να ειναι καλυτερες. Εβαλες καλες βλαστοκυστες και μάλιστα 4, δεν μπορεί να μην παρεις θετική χοριακη.

Εγω κουκλα ελπίζω να βγάλω την εβδομάδα (δηλαδη μεχρι Παρασκευή) και μετα από εκεί και περα το παμε μερα με τη μερα. Εχω ηδη κανονισει δυο υπερήχους την άλλη εβδομαδα και βλέποντας και κάνοντας. Η γυναικολόγος θέλει να το παλέψει μεχρι και το τέλος της επομενης εβδομάδας αλλά μπορει να συμβεί και ανα πάσα στιγμή...Θα δουμε με λιγα λόγια.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, επειδή την Κυριακή είναι άδειοι οι δρόμοι, δε θα με καθυστερήσει και τόσο το πάνω κάτω, οπότε καλύτερα ας γίνει κοντά σε εσένα και αν μπορέσω, τσουπ! Πετάγομαι!

Ο γιατρός μου είπε να περπατάω επειδή φοβάται τα κιλά μου.

Του είπα ότι δεν περπατάω και δεν κάνω γενικά τίποτα όλη μέρα που να καίει θερμίδες και μου λέει ξεκινα να περπατας γιατί θα πάρεις πάνω απο 20 κιλά έτσι όπως πας (εχω πάρει 11 δυστυχώς. ..)

Δεν είναι ότι τρωω τόσο πολύ αλλά επειδή δεν καίω καθόλου μου "κάθονται" τα κιλά.

οκ ας δουμε και τα υπόλοιπα κορίτσια που και πως βολευονται και βλέπουμε..!

Πάντως μην ανησυχεις για τα κιλά, σε καμια εβδομάδα ή δυο θα δεις οτι απο μόνη σου δεν θα θέλεις να φας και πολύ γιατι αρχιζεις και βαραίνεις και εχεις και καουρες...εμενα αυτες οι καούρες με εχουν σκισει...Ειμαι στα +10 αυτη τη στιγμή (+11 μαζί με το κιλο της εξωσωματικης) και δεν πολυ παιρνω, το βλέπω...δεν αντεχει και το σωμα μου. Να δεις που δεν θα παρεις πολλά ακομα. Κανα 2, ισα ισα δηλαδη το βαρος του μωρου

kOZcp3.png

οκ ας δουμε και τα υπόλοιπα κορίτσια που και πως βολευονται και βλέπουμε..!

Πάντως μην ανησυχεις για τα κιλά, σε καμια εβδομάδα ή δυο θα δεις οτι απο μόνη σου δεν θα θέλεις να φας και πολύ γιατι αρχιζεις και βαραίνεις και εχεις και καουρες...εμενα αυτες οι καούρες με εχουν σκισει...Ειμαι στα +10 αυτη τη στιγμή (+11 μαζί με το κιλο της εξωσωματικης) και δεν πολυ παιρνω, το βλέπω...δεν αντεχει και το σωμα μου. Να δεις που δεν θα παρεις πολλά ακομα. Κανα 2, ισα ισα δηλαδη το βαρος του μωρου

Μακάρι ρε αγάπη γιατί ο γιατρός μου γενικά είναι λίγο κολλημένος με τα κιλά, τις μαλώνει όλες όσες παίρνουν πολλά όπως εγώ.

Ελπίζω να είναι όπως τα λες, μου το είπε και μια φίλη μου αυτό.

Ότι δηλαδή στο τέλος δεν παίρνεις πολύ γιατί δεν αντέχεις να φας λόγω στομαχιου.

Εσύ είσαι μια χαρά!

11 κιλά και δίδυμα? Ουουουουου!

Μπράβο!

Σε δέκα μέρες απο τη γέννα θα βάζεις το τζιν σου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

οι συνθηκες πάντως δεν μπορουν να ειναι καλυτερες. Εβαλες καλες βλαστοκυστες και μάλιστα 4, δεν μπορεί να μην παρεις θετική χοριακη.

Εγω κουκλα ελπίζω να βγάλω την εβδομάδα (δηλαδη μεχρι Παρασκευή) και μετα από εκεί και περα το παμε μερα με τη μερα. Εχω ηδη κανονισει δυο υπερήχους την άλλη εβδομαδα και βλέποντας και κάνοντας. Η γυναικολόγος θέλει να το παλέψει μεχρι και το τέλος της επομενης εβδομάδας αλλά μπορει να συμβεί και ανα πάσα στιγμή...Θα δουμε με λιγα λόγια.

Ευχομαι ολα τα πανε πολυ καλα!!! Με το καλο στην αγκαλια σου!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ρίκα τώρα είδα ότι είναι και ο ταλιμπάν με πυρετό!

Περαστικά και στους δυο άντρες σου!

περαστικά ρε κορίτσι. Κι εμεις το περάσαμε πριν 2 εβδομάδες, με τη διαφορά ότι αρρωστησαμε όλοι...Κι ο δικός σου βλέπω ειναι ενας μικρός ηρωας...αρρωστος αλλά δεν γκρινιάζει...κι ο δικός μου ετσι ειναι οταν αρρωσταινει..πιο ησυχος από ότι συνηθως αλλά χωρίς γκρινια...Περαστικούλια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΚΑΚΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΤΕΛΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤ ΑΠΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.. Κ ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ Ε; ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου, μπόρα είναι θα περάσει, απλά είναι εκνευριστικό που αρρωσταίνει πάντα όταν ανέβουμε Αθήνα...Αφου δεν έβγαλε αλλεργικά εξανθήματα...:tongue::tongue::tongue: Τι να πω, με νοιάζει μόνο που κόλλησε και ο μικρός...Αλλα ευτυχώς είναι σαν της Πηνελοπίτσας, σε γενικές γραμμές μες την τρελή χαρά μόλις πέσει ο πυρετός και μετά σαν κοτοπουλάκι....

Λινάκι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και χαίρομαι που το κατάλαβες και από μόνη σου....Όλα καλα θα πάνε...

Δημητρούλα ρε μάλωσε ο γιατρούλης για τα κιλάκια??? Προσπάθησε να τρως λίγο κάθε 2-3 ώρες κοριτσάρα αν και όσο περνάνε οι μέρες δε θα μπορείς να τρως και παραπάνω...

Φιλάκια πολλά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα τρέχω και δεν φτάνω.Τέσπα.

Λινάκι μου όλα πολύ καλά λοιπόν.Με το καλό να πάρεις μια τεράστια χοριακή,αλλά κυρίως να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάρεις στην αγκαλιά σου ένα ή δύο γερά μωράκια!!!Να ρωτήσω κάτι???Στις 27.10 δεν είναι Κυριακή???Θα είναι τα μικροβιολογικά ανοιχτά???Μήπως να πας 26.10???Λογικά θα έχει δείξει μέχρι τότε έτσι δεν είναι???Δεν ξέρω,λέω.Πάντως χαίρομαι πολύ που είσαι χαλαρή.Να ξεκουράζεσαι και να είσαι θετική.Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Δημητρούλα μου σε μάλωσε ο γιατρός για τα κιλά???Μην αγχώνεσαι.Θα περπατάς λίγο και μια χαρά.Δεν θα έχεις πρόβλημα.Άλλωστε τον πρώτο καιρό δεν μπορούσες να περπατήσεις,αφού είχες και αυτό το λίγο αιματάκι.Όλα καλά θα είναι θα δεις!!!

Αθανασία μου περαστικά σου!!!!

Φιλώ όλα τα κορίτσια!!!

Μακάρι ρε αγάπη γιατί ο γιατρός μου γενικά είναι λίγο κολλημένος με τα κιλά, τις μαλώνει όλες όσες παίρνουν πολλά όπως εγώ.

Ελπίζω να είναι όπως τα λες, μου το είπε και μια φίλη μου αυτό.

Ότι δηλαδή στο τέλος δεν παίρνεις πολύ γιατί δεν αντέχεις να φας λόγω στομαχιου.

Εσύ είσαι μια χαρά!

11 κιλά και δίδυμα? Ουουουουου!

Μπράβο!

Σε δέκα μέρες απο τη γέννα θα βάζεις το τζιν σου!

κι εμενα κανει θέμα με τα κιλά. Για διδυμα μου ελεγε 10 το πολύ! Ειμαι στο οριο αλλά με ζυγιζει καθε φορά και κοιταει καλα καλα τι λεει η ζυγαρια μηπως τις ξεφυγει κανενα γραμμάριο. Θα δεις οτι θα μειωσεις πολύ τις ποσοτητες σιγα σιγα χωρις να το καταλαβεις καν. Εμενα με βοηθησε πολύ και το οτι με εβαλε να μετραω προληπτικα και το σακχαρο μια η δυο φορες τη μερα οπότε κοιτάω να μη ξεφυγω σε καμια μετρηση. Αυτο με βοηθησε πάρα πολύ, τόσο δηλαδη που σκεφτομαι να το συνεχισω σαν δίαιτα και μετα τη γεννα.

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ,

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ..!!;);)

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..?????;);)

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΤΕΡΓΙΩΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!:P:p

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!;);)

ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ..????:confused::confused:

ΓΙΑΤΙ???????:-(:-(:-(

ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..???:confused::confused:

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ..!!!!:P:p:p

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ..!!!!!!!:D:D

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ...!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΣΥ.?????:P:p

Καλά και εγώ αγαπούλα.Ετοιμάστηκα για να πάω δουλειά.Και έχω δύσκολη μέρα σήμερα!!!

Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Κυριακή.Θα είσαι και εσύ??

Καλά και εγώ αγαπούλα.Ετοιμάστηκα για να πάω δουλειά.Και έχω δύσκολη μέρα σήμερα!!!

Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Κυριακή.Θα είσαι και εσύ??

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΑ, ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Έφη μου την Κυριακή ο Σ μου θύμισε κάτι που έχουμε κανονίσει και είχα ξεχάσει εντελώς..

Ένα ερωτηματικό για το αν θα έρθω.

Κοίτα, επειδή την Κυριακή είναι άδειοι οι δρόμοι, δε θα με καθυστερήσει και τόσο το πάνω κάτω, οπότε καλύτερα ας γίνει κοντά σε εσένα και αν μπορέσω, τσουπ! Πετάγομαι!

Kρίμα....:(:(:(:(

Μακαρι να μπορεσεις να πεταχτεις....Καταλαβαινω ομως Δημητρουλα μου. Ολες εχουμε τις οικογενειες μας και τις υποχρεωσεις μας..και γω δε μπορεσα να σας συναντησω την προηγουμενη φορα ουτε μπορεσα να παω Σαλονικα οταν ειχε ερθει η Αναστασια...Θα χαρω πολυ αν μπορεσεις να ερθεις εστω για λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα!!!Χθες εγραφα απο το κιν και κολλησε το συμπαν...Μετα πηγα κι εκανα διαφορα και δεν ξαναμπηκα.Εφτασε και ξαδερφουλα μου με τα παιδακια της το πρωι.Ο μικρος εχει τρελανει τις γατες...Θα γυρνοβολαμε γενικοτερα αυτη τη βδομαδα...Ανακαλυψα επισης οτι σημερα το αργοτερο αυριο το πρωι θα διαθετησω οποτε αυριο μεθαυριο ξεκιναω...Δεν θα μπαινω συχνα γτ θελω να απασχολω το μυαλο μου με "ιατρικες" κουβεντες.Φιλακια πολλα!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...