Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αμφιλεγόμενη απάντηση αλλά τη δέχομαι γιατί θέλω να έχω δίκιο...;);););)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Δε σε προλαβα Διδυμακι μου..παλευω εδω με τον υπολογιστη να φτιαξω καποια πραγματα...

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου....

Εσυ πότε περιμένεις να αρχίσεις τα μαθήματα??? Κανένα νέο???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου....

Εσυ πότε περιμένεις να αρχίσεις τα μαθήματα??? Κανένα νέο???

Περιμένω να βγει η αποφαση επισημως...μας επρηξαν...αλλα τωρα που εχω Αθηνα καλύτερα να βγει μετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αυριο εχω πρωινο ξυπνημα...να παω τραπεζα, στο παζαρι με τη μαμα μου και μετα να βγαλω φρυδια...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Περιμένω να βγει η αποφαση επισημως...μας επρηξαν...αλλα τωρα που εχω Αθηνα καλύτερα να βγει μετα...

Σωστά ας κάνουν κράτει μια βδομαδούλα...Τώρα σημασία έχει ότι πήρες μετάταξη, ας έρθει όποτε θέλει...και φρόντισε να ξεκουραστεις γιατί σε βλέπω πάλι να γίνεσαι Βέγγος....

cOiVp2.png

Αυριο εχω πρωινο ξυπνημα...να παω τραπεζα, στο παζαρι με τη μαμα μου και μετα να βγαλω φρυδια...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Εκτός της τράπεζας μια χαρά το ακούω το προγραμματάκι σου....:-D:grin::-D

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μια χαρά ο μπεμπούλης...με το καλό να περάσει ο καιρός και να τον πάρεις στην αγκαλιά σου!

ντανιέλα μια χαρά τα πας..εύχομαι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια!

λινάκι...λογικά έκανες ετ...καλοστέργιωτα να είναι!

πηνελόπη...μια χαρά τα μικρούλια σου....πιστεύω να σου έφυγε λίγο άγχος....!σας φιλώ....

Σωστά ας κάνουν κράτει μια βδομαδούλα...Τώρα σημασία έχει ότι πήρες μετάταξη, ας έρθει όποτε θέλει...και φρόντισε να ξεκουραστεις γιατί σε βλέπω πάλι να γίνεσαι Βέγγος....

Οντως θα εχει πολυ παραπανω τρεξιμο απο πριν.....

Εκτός της τράπεζας μια χαρά το ακούω το προγραμματάκι σου....:-D:grin::-D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημητρούλα μια χαρά ο μπεμπούλης...με το καλό να περάσει ο καιρός και να τον πάρεις στην αγκαλιά σου!

ντανιέλα μια χαρά τα πας..εύχομαι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια!

λινάκι...λογικά έκανες ετ...καλοστέργιωτα να είναι!

πηνελόπη...μια χαρά τα μικρούλια σου....πιστεύω να σου έφυγε λίγο άγχος....!σας φιλώ....

Γεια σου Μορφακι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσια σας αφηνω γιατι πρεπει να κανω ανασυγκροτηση δισκου...

Καλο βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 4 ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΣ 27.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΣ 27.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝΑΚΙ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια και ενα ή και δύο να μείνουν μαζί σας και να σας ταλαιπωρούν γλυκα μέχρι το τέλος της ζωής σας!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσι μου!!!!

Και σε 12 μέρες θα χορέψουμε ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ το χοντρο μπιζέλι ..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

Dadaki πολύ καλά νέα!!! Τα είπαμε και στο τηλ.

Ηρεμία και όλα θα πάνε τέλεια!!

Ρίκα μου περαστικά ρε παιδάκι μου!!

Τελικά ξυνό σας βγήκε.. Ο μικρός πώς είναι??

Ναι ρε γαμ...με τους ηλίθιους στην επιτροπή.

έχασα τη μέρα θα σε γνώριζα.

Αλήθεια σε ποιά πόλη είσαι και είσαι σε δημοτικό ή γυμνάσιο-λύκειο?

Θα τα λέγαμε. Τελοσπάντων όταν ξανάρθεις.

Ζεττάκι σε σκέφτομαι.

Καλή δύναμη και εύχομαι όλα να πάνε καλά με την προσπαθειά σου!!!

Αναστασάκι μου-Ρηνάκι μου-Ανιτούλα μου σας σκέφτομαι και σας φιλώ γλυκά!!!!!(χώρια από τις άλλες κουτσούνες μου).

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Αα! Ξέχασα.

Πήρα το γιατρό, μου είπε κομμένα τα χάπια και τα λέμε πάλι Τετάρτη.

Και σημερα άρχισε πάλι το ρημάδι το πόδι να πονάει...δεν πειράζει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝΑΚΙ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια και ενα ή και δύο να μείνουν μαζί σας και να σας ταλαιπωρούν γλυκα μέχρι το τέλος της ζωής σας!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσι μου!!!!

Και σε 12 μέρες θα χορέψουμε ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ το χοντρο μπιζέλι ..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ marathn!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!

ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΝΑΚΙ!!!!!

Αχ μακαρι βρε κοριτσι μου αυτη τη φορα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ!!!!!

Τωρα ξαπλα και προσοχη...οχι ταρζανιες σαν την αλλη φορα ;)

Μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι να ειναι τα καλύτερα Χριστουγεννα και το καλύτερο Πασχα και το καλύτερο καλοκαίρι! ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

Dadaki πολύ καλά νέα!!! Τα είπαμε και στο τηλ.

Ηρεμία και όλα θα πάνε τέλεια!!

Ρίκα μου περαστικά ρε παιδάκι μου!!

Τελικά ξυνό σας βγήκε.. Ο μικρός πώς είναι??

Ναι ρε γαμ...με τους ηλίθιους στην επιτροπή.

έχασα τη μέρα θα σε γνώριζα.

Αλήθεια σε ποιά πόλη είσαι και είσαι σε δημοτικό ή γυμνάσιο-λύκειο?

Θα τα λέγαμε. Τελοσπάντων όταν ξανάρθεις.

Ζεττάκι σε σκέφτομαι.

Καλή δύναμη και εύχομαι όλα να πάνε καλά με την προσπαθειά σου!!!

Αναστασάκι μου-Ρηνάκι μου-Ανιτούλα μου σας σκέφτομαι και σας φιλώ γλυκά!!!!!(χώρια από τις άλλες κουτσούνες μου).

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Αα! Ξέχασα.

Πήρα το γιατρό, μου είπε κομμένα τα χάπια και τα λέμε πάλι Τετάρτη.

Και σημερα άρχισε πάλι το ρημάδι το πόδι να πονάει...δεν πειράζει.

Πονας παλι ε? :(

Καλύτερα που τα εκοψες ομως αφου σου εφερναν αλλεργια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ marathn!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!

ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ

Εννοείται πως εδώ είμαστε να σου κάνουμε παρέα.

Μαζί σου θα περιμένουμε και θα ακούσουμε τα υπέροχα νέα!!!

Καλά είμαι κοριτσάκι. Θα αρχίσω και εγώ τις δικές μου προσπάθειες με την ελπίδα να μας αξιώσει ο Θεος και να κάνουμε και εμείς ένα παιδάκι.

Μεγαλώνω Λινάκι-είμαι ήδη 38 και ο σύζυγος 46- και όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν πειράζει, θα προσπαθήσουμε και ο Θεός είναι μεγάλος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...