Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσάρα μου....Τι κάνεις όμορφη??? Αλλή μια κουραστική μέρα τελείωσε???

Ναι τελείωσε.Χθες δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και κοιμηθηκα μετά τις 5.Οπότε τώρα είμαι κοτόπουλο.Εσύ τι κάνεις κούκλα???

Ναι τελείωσε.Χθες δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και κοιμηθηκα μετά τις 5.Οπότε τώρα είμαι κοτόπουλο.Εσύ τι κάνεις κούκλα???

Προσπαθεί να μου βγει ξινό το πόσο ωραία πέρασα επάνω...:mad::mad::mad:

Δε φτάνει που για 4η συνεχή φορά που ανεβαίνουμε Αθήνα ο άντρας μου αρρωσταίνει την τελευταία μέρα, αλλά όπως καταλαβαίνεις κόλλησε και το μικρό....Το απόγευμα σήκωσε 39 πυρετό...Ευτυχώς δεν γκρινιάζει ούτε κλαίει αλλά δε βλέπω να κοιμάμαι σήμερα...Πρέπει να τον τσεκάρω μη σηκώσει πάλι πολύ....

Του λέω του άντρα μου, την επόμενη φορά θα πάω μόνη μου Αθήνα...Ε δε γίνεται 4 στα 4....

cOiVp2.png

Δε φτάνει που για 4η συνεχή φορά που ανεβαίνουμε Αθήνα ο άντρας μου αρρωσταίνει την τελευταία μέρα, αλλά όπως καταλαβαίνεις κόλλησε και το μικρό....Το απόγευμα σήκωσε 39 πυρετό...Ευτυχώς δεν γκρινιάζει ούτε κλαίει αλλά δε βλέπω να κοιμάμαι σήμερα...Πρέπει να τον τσεκάρω μη σηκώσει πάλι πολύ....

Του λέω του άντρα μου, την επόμενη φορά θα πάω μόνη μου Αθήνα...Ε δε γίνεται 4 στα 4....

Έλα ρε αρρώστησε???Και κόλλησε και το ταλιμπανάκι???Περαστικά αγαπούλα!!!Τι να πω υπομονή.39 πυρετό έκανε???Πολύ ρε συ.Πρόσεχε τώρα γιατί καμιά φορά το βράδυ ανεβαίνει!!!Περαστικά σας!!!!

Διαφημίσεις

Έλα ρε αρρώστησε???Και κόλλησε και το ταλιμπανάκι???Περαστικά αγαπούλα!!!Τι να πω υπομονή.39 πυρετό έκανε???Πολύ ρε συ.Πρόσεχε τώρα γιατί καμιά φορά το βράδυ ανεβαίνει!!!Περαστικά σας!!!!

Ε ναι τα κατάφερε για άλλη μια φορά...:mad::mad::mad::mad:

Ε έλεγα και εγώ θα την περάσει με συναχάκι, αλλά ανέβηκε πολύ...Του έδωσα αντιπυρετικό και πριν λίγο τον άλλαξα που είχε γίνει μούσκεμα...Τώρα λέω να τον κρατήσω στο κρεβάτι μας για να είμαι πιο σίγουρη...

Ευχαριστώ Ναντιάκι μου...

cOiVp2.png

Ε ναι τα κατάφερε για άλλη μια φορά...:mad::mad::mad::mad:

Ε έλεγα και εγώ θα την περάσει με συναχάκι, αλλά ανέβηκε πολύ...Του έδωσα αντιπυρετικό και πριν λίγο τον άλλαξα που είχε γίνει μούσκεμα...Τώρα λέω να τον κρατήσω στο κρεβάτι μας για να είμαι πιο σίγουρη...

Ευχαριστώ Ναντιάκι μου...

Ταλαιπωρία και για τον μικρό.Του έκανες και μπανάκι φαντάζομαι ε???Ξέρω πέφτει έτσι ο πυρετός.Καλύτερα να τον έχεις στο κρεβάτι σου γιατί ποιός ξέρει τι γίνεται το βράδυ.Μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις και εσύ.

Ταλαιπωρία και για τον μικρό.Του έκανες και μπανάκι φαντάζομαι ε???Ξέρω πέφτει έτσι ο πυρετός.Καλύτερα να τον έχεις στο κρεβάτι σου γιατί ποιός ξέρει τι γίνεται το βράδυ.Μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις και εσύ.

Ναι μωρέ, τουλάχιστον και μέσα στην αρρώστια του ήσυχος είναι...Εγω από την άλλη έχω ανοσία, μετά την εγκυμοσύνη δεν έχω ξανααρρωστησει...Ενα περίεργο πράγμα....

cOiVp2.png

Ναι μωρέ, τουλάχιστον και μέσα στην αρρώστια του ήσυχος είναι...Εγω από την άλλη έχω ανοσία, μετά την εγκυμοσύνη δεν έχω ξανααρρωστησει...Ενα περίεργο πράγμα....

Πάλι καλά το γλυκό μου.Μακάρι να του περάσει γρήγορα!!!

Πάντως ευτυχώς που έχεις πάθει ανοσία!!!Καλό είναι αυτό.

Λόγω καιρού κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.Πολλά παιδάκια είναι άρρωστα!!!

Διαφημίσεις

Πάλι καλά το γλυκό μου.Μακάρι να του περάσει γρήγορα!!!

Πάντως ευτυχώς που έχεις πάθει ανοσία!!!Καλό είναι αυτό.

Λόγω καιρού κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.Πολλά παιδάκια είναι άρρωστα!!!

Ναι ευτυχώς, πάντως και πολλοι μεγάλοι...Είναι και ο καιρός των ιώσεων, δεν ξέρει και ο καιρός τι κάνει ακόμα και την πατάνε πολλοί...Και εσύ να προσέχεις με τόσα παιδάκια που συναναστρέφεσαι....

cOiVp2.png

Αμα έχεις καλή εγκυμοσύνη θα βρεθούμε Θεσσαλονική όταν ανέβω το Φεβρουάριο...;);););););)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σας κορίτσια!!!

Κοριτσάκι μου σε αφήνω.Πάω να τα πω λίγο με το αντράκι μου και μετά να την πέσω.Αγαπούλα περαστικά στα αντράκια σου!!!

Σε φιλώ γλυκά!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Δε σε προλαβα Διδυμακι μου..παλευω εδω με τον υπολογιστη να φτιαξω καποια πραγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκι μου σε αφήνω.Πάω να τα πω λίγο με το αντράκι μου και μετά να την πέσω.Αγαπούλα περαστικά στα αντράκια σου!!!

Σε φιλώ γλυκά!!!

Αντε Ναντιάκι μου καλή ξεκούραση...Ευχαριστώ...Καληνύχτα και πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

γειά σας κορίτσια....βρε ρίκα γιατί δεν με φωνάζεις να έρθω...όταν γύρισα απο την δουλειά δεν ήταν καμία εδω...

Σόρρυ ρε Μορφάκι, τα λέγαμε με το Ναντιάκι και ξεχάστηκα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...