Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Geia sas kores !!!

4-5 exoume einai 12-ara akoma. Perimene na pame kalitera ala auta einai. Tin Tetarti pali iperixo k E2. To endomitrio super.

Tha doume ...

Filakia se oles !!!

Μια χαρά είναι Νταντάκι έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ότι μέχρι την ωοληψία πάντα έχεις παραπάνω...

να σου πάνε όλα καλά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Geia sas kores !!!

4-5 exoume einai 12-ara akoma. Perimene na pame kalitera ala auta einai. Tin Tetarti pali iperixo k E2. To endomitrio super.

Tha doume ...

Filakia se oles !!!

Νταντάκι μου μπράβο κοπέλα μου! 12 άρια δηλαδή μάλλον για την άλλη Δευτέρα οω?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ στην θέση σου θα οδηγουσα αλλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Κακάο ξεκίνησες να ράβεις?

Οχι ακομα...τοσο καιρο την ειχα στο σπιτι της μαμας μου για να μου δειξει η φιλη της.Δεν εχω ραψει και πολλα.Τωρα θα κανω εξασκηση πιο ευκολα στο σπιτι.Παντως εραψα κατι ξηλωμενα που ειχα :tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Οχι ακομα...τοσο καιρο την ειχα στο σπιτι της μαμας μου για να μου δειξει η φιλη της.Δεν εχω ραψει και πολλα.Τωρα θα κανω εξασκηση πιο ευκολα στο σπιτι.Παντως εραψα κατι ξηλωμενα που ειχα :tongue:

Αντε και σε κάνα χρόνο θα σου στείλω ύφασμα και μέτρα να μου "χτυπήσεις" κανένα φορεματάκι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Πάνω στην ώρα μπήκα και εγώ...

Νταντάκι μου ο πρώτος υπέρηχος είναι, μήπως παίζει να εμφανιστούν και άλλα??? Και τα 4-5 δηλαδή μια χαρά είναι αφού αναπτύσσονται το ίδιο....Αλλωστε το μότο μας είναι "ένα χρειάζεται και τσουπ"....Και το ενδομήτριο σούπερ...Αντε καλή συνέχεια και περιμένουμε νεότερα...

Εσύ πως είσαι???

Μια χαρά είναι Νταντάκι έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ότι μέχρι την ωοληψία πάντα έχεις παραπάνω...

να σου πάνε όλα καλά.

Νταντάκι μου μπράβο κοπέλα μου! 12 άρια δηλαδή μάλλον για την άλλη Δευτέρα οω?

Tin proigoumeni fora eixa 3 ston proto uperixo k telika pirame 9. Auto pou lei i Anastasia. Panta etsi ginete se mena. Einai krimena sinithos ala tosa. Tha doume tin Tetarti. Den kserw gia ow akoma.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά αυτό τον καιρό ζορίζομαι λιγάκι. Εχω διάφορα στο μυαλό μου και ταυτόχρονα ετοιμάζω και τα πραγματα για τα μωράκια, πλένω, σιδερώνω και τελειωμό δεν εχουν...! εχω μια ολοκληρη λεκάνη μπροστά μου για σιδερο και αναρωτιέμαι που θα βρω το κουραγιο να τα κανω.Θέλω να τα κάνω εγώ γιατι στο γιο μου δεν είχα προλάβει και εχασα όλο αυτο το κομμάτι της προετοιμασίας αλλά ειναι πολλά και η ενέργειά μου περιορισμένη. Εχω και μια γενικευμενη συναισθηματικη φόρτιση, μαι ψυχολογικη πίεση..δεν ειμαι και στα καλυτερά μου. Ισως οι ορμόνες, ισως η αναμονη, ισως η αγωνια όλο αυτο τον καιρό..πλεον δεν εχω κουραγιο και όρεξη για τίποτα...

Δημητρα ημουν σιγουρη οτι όλα είναι μια χαρα με το γιο σου. Σουπερ στο βαρος και προχωράς ακάθεκτη.

Εφάκι πότε έρχεσαι τελικά;

Πηνελοπη μου, υπομονη εχεις καταφερει να φτασεις την 34η και πας ολοταχως για 36η ολα θα πανε μια χαρα χαλαρωσε και μην κουραζεσαι παρε βοηθεια τα μωρακι ερχονται και θα ριξεις ξενύχτι, εγω παντως θα ευχηθω να ειναι σαν τον γιοκα μου θηλαζει το βραδυ καθε 4 ωρες και την μερα καθε 2-3 και φυσικα κοιμαται 18-20 ωρες την ημερα τελειο? φτου φτου φτου. Πολλα φιλια με το καλο!!!

Δημητρουλα μου γλυκεια τελειος ο γιος σου συγχαρητηρια τον ταιζεις καλα! πολλα φιλια!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Geia sas kores !!!

Tha doume ...

Filakia se oles !!!

Αντε κοπελα μου επιτελους ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα θα γινεις μανουλα!!!! δεν θελουμε πολλα θελουμε γερα και ευλογημενα καλοστεργωμενα!!!! φιλια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Tin proigoumeni fora eixa 3 ston proto uperixo k telika pirame 9. Auto pou lei i Anastasia. Panta etsi ginete se mena. Einai krimena sinithos ala tosa. Tha doume tin Tetarti. Den kserw gia ow akoma.

Νταντακι μια χαρά είσαι, ακομα και τα 4-5. Αν είναι 12 άρια τότε σε βλέπω για τέλος εβδομάδας, κοντα στα 18 με 20 δεν τα παιρνουν; Ολα καλά θα πάνε κουκλα θα δεις.

Η Λιν δεν μπηκε να μας πει τα νεα της αλλά αν θυμάμαι καλά σημερα επιστρέφει κιόλας στο νησί της οπότε μάλλον θα είναι κουρασμένη.

kOZcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Δημητρούλα μου μια χαρά το αγόρι σου!!!Λες να μοιάζει στον μπαμπά του???Πάντως και σε σένα να μοιάζει ένας κούκλος θα είναι.

Πηνελοπάκι μου πολύ χάρηκα που σε άκουσα.Τα μωράκια σου θέλουν να μείνουν ακόμα στην ζεστή σου κοιλίτσα.Να δεις που μια χαρά θα πιάσεις και τις 36 εβδομάδες!!!

Νταντάκι μου τέλεια τα νέα σου!!!Με το καλό στον επόμενο υπέρηχο λοιπόν!!!!

Λινάκι θα περιμένουμε να μας πεις αύριο.Μάλλον σήμερα γύρισες στο νησί και είσαι κουρασμένη!!!Καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια σου!!!

Κορίτσια θα προσπαθήσω να αλλάξω το μάθημα της Κυριακής για να έρθω και εγώ στη συνάντηση.Θα ξέρω στο περίπου την Τετάρτη,αλλά στα σίγουρα το Σάββατο.

Που είστε νυχτεριδούλες μου???Μου λείπετε!!!

Διαφημίσεις

Geia sas kores !!!

Tha doume ...

Filakia se oles !!!

NTΑΝΙΕΛΑ MOY μια χαρα κοριτσαρα μου! Σημασια εχει η ποιοτητα...τωρα αν εμφανιστουν κι αλλα ακομα καλύτερα!!!

Κορίτσια θα προσπαθήσω να αλλάξω το μάθημα της Κυριακής για να έρθω και εγώ στη συνάντηση.Θα ξέρω στο περίπου την Τετάρτη,αλλά στα σίγουρα το Σάββατο.

Τι καλα να το αλλαξεις....να σε δω....

Οχι μπέμπα δεν θα μπορέσω έχω να πάω επίσκεψη σε ένα ζευγάρι για φαγητό.

Δεν πειραζει κοριτσι μου...ελπιζω να βολεψει την επομενη φορα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κορίτσια.

Δημητρούλα μου μια χαρά το αγόρι σου!!!Λες να μοιάζει στον μπαμπά του???Πάντως και σε σένα να μοιάζει ένας κούκλος θα είναι.

Πηνελοπάκι μου πολύ χάρηκα που σε άκουσα.Τα μωράκια σου θέλουν να μείνουν ακόμα στην ζεστή σου κοιλίτσα.Να δεις που μια χαρά θα πιάσεις και τις 36 εβδομάδες!!!

Νταντάκι μου τέλεια τα νέα σου!!!Με το καλό στον επόμενο υπέρηχο λοιπόν!!!!

Λινάκι θα περιμένουμε να μας πεις αύριο.Μάλλον σήμερα γύρισες στο νησί και είσαι κουρασμένη!!!Καλοστέργιωτα τα εμβρυάκια σου!!!

Φώναξε κανείς??????????????:P:p:p:p:p:p

cOiVp2.png

Και εγω θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...:(:(:(:(:(

να δω εμεις ποτε θα βρεθουμε....:confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...