Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δημητρούλα μου τέλεια τα νέα!!!

Το χρυσούλι μου έφτασε τα 1.100??

Ανθρωπάκι με τα όλα του!!!

Και ο γιατρός σου είπε καλή τιμή.

Ολα καλά πάνε και θα πάνε καλύτερα.

Θα βρείτε και καλό Νονό για το Δημητράκο σου...μην ανησυχείς!!!

Το γιατρό θα τον πάρω το απόγευμα στο ιατρείο αλλά ρώτησα και τη γιατρίνα του Υπουργείου. Μου είπε ότι είναι αλλεργική αντίδραση να τα κόψω και να συνεχίσω τα Aerius 2 τη μέρα. Θα σας πώ αύριο νεότερα.

Ρε παιδιά αλήθεια έχετε νέα από Νέλλη?

Dadaki καλά αποτελέσματα το απόγευμα!!!!!

Εύχομαι πολλά και τέλεια αυγουλάκια...Θα σου τηλ.

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου τέλεια τα νέα!!!

Το χρυσούλι μου έφτασε τα 1.100??

Ανθρωπάκι με τα όλα του!!!

Και ο γιατρός σου είπε καλή τιμή.

Ολα καλά πάνε και θα πάνε καλύτερα.

Θα βρείτε και καλό Νονό για το Δημητράκο σου...μην ανησυχείς!!!

Το γιατρό θα τον πάρω το απόγευμα στο ιατρείο αλλά ρώτησα και τη γιατρίνα του Υπουργείου. Μου είπε ότι είναι αλλεργική αντίδραση να τα κόψω και να συνεχίσω τα Aerius 2 τη μέρα. Θα σας πώ αύριο νεότερα.

Ρε παιδιά αλήθεια έχετε νέα από Νέλλη?

Dadaki καλά αποτελέσματα το απόγευμα!!!!!

Εύχομαι πολλά και τέλεια αυγουλάκια...Θα σου τηλ.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :-)

Λες να την πάρω τηλέφωνο να δω τι κάνει?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔHMHTΡΟΥΛΑ ολοκληρος αντρας ο Δημητρακης μας! Μπραβο! χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!! αντε με το καλο να περασει ο καιρος να τον παρεις αγκαλιτσα!

Ρε κοριτσια λετε να γεννησε η Πηνελόπη και μεις να κοιμομαστε? :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κουκλες εδώ είμαι...Οχι δεν γεννησα ακομα, τα μωράκια ειναι ακομα ψηλά και θα αφησουμε σιγουρα και αυτη την εβδομάδα να περασει. Την επόμενη εχω κανονίσει ηδη δυο υπερήχους για να δουμε πως παμε και από εκει και περα θα παμε μερα με τη μερα.

Τελικα τον τραχηλο φοβόμουν αλλά το πιθανότερο ειναι να γεννησω νωρίτερα λόγω πλακουντα. Εχουν ωριμάσει και οι δυο οπότε μπορεί να συμβει οποτεδήποτε. Προς το παρόν τα μωρά τρεφονται καλά οπότε τα αφήνουμε και βλέποντας και κάνοντας. Με λίγα λόγια το παλευουμε ακομα αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή.

Αυτα εν ολίγοις απο τα μωράκια μου.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλες εδώ είμαι...Οχι δεν γεννησα ακομα, τα μωράκια ειναι ακομα ψηλά και θα αφησουμε σιγουρα και αυτη την εβδομάδα να περασει. Την επόμενη εχω κανονίσει ηδη δυο υπερήχους για να δουμε πως παμε και από εκει και περα θα παμε μερα με τη μερα.

Τελικα τον τραχηλο φοβόμουν αλλά το πιθανότερο ειναι να γεννησω νωρίτερα λόγω πλακουντα. Εχουν ωριμάσει και οι δυο οπότε μπορεί να συμβει οποτεδήποτε. Προς το παρόν τα μωρά τρεφονται καλά οπότε τα αφήνουμε και βλέποντας και κάνοντας. Με λίγα λόγια το παλευουμε ακομα αλλά μπορεί να συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή.

Aρα Πηνελοπάκι μου προχωραμε σωστα???;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γενικά αυτό τον καιρό ζορίζομαι λιγάκι. Εχω διάφορα στο μυαλό μου και ταυτόχρονα ετοιμάζω και τα πραγματα για τα μωράκια, πλένω, σιδερώνω και τελειωμό δεν εχουν...! εχω μια ολοκληρη λεκάνη μπροστά μου για σιδερο και αναρωτιέμαι που θα βρω το κουραγιο να τα κανω.Θέλω να τα κάνω εγώ γιατι στο γιο μου δεν είχα προλάβει και εχασα όλο αυτο το κομμάτι της προετοιμασίας αλλά ειναι πολλά και η ενέργειά μου περιορισμένη. Εχω και μια γενικευμενη συναισθηματικη φόρτιση, μαι ψυχολογικη πίεση..δεν ειμαι και στα καλυτερά μου. Ισως οι ορμόνες, ισως η αναμονη, ισως η αγωνια όλο αυτο τον καιρό..πλεον δεν εχω κουραγιο και όρεξη για τίποτα...

Δημητρα ημουν σιγουρη οτι όλα είναι μια χαρα με το γιο σου. Σουπερ στο βαρος και προχωράς ακάθεκτη.

Εφάκι πότε έρχεσαι τελικά;

kOZcp3.png

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μου ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την προσκληση να ρθω σπιτι σου...ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σε γνωρισω να το ξερεις...απλα θα φτασουμε Σαββατο βραδυ, Δευτερα ολη μερα θα ειμαστε σε γιατρους και Δευτερα βραδυ θα φυγουμε...

Την Κυριακη αν βολεψει θα δω οποια κοριτσια μπορουν το πρωι γιατι θα ειμαι με το μωρο και δε θελω να τον εχω ολη μερα μονο του....Αν εμενα παραπανω μερες να ξερεις οτι θα ερχομουν σιγουρα να σε δω...Να ξερεις ομως οτι αν διαλεξω γιατρο απο αθηνα θα ερθω πολλες φορες ακομα και μια απο αυτες θα ερθω να σε δω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μου ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την προσκληση να ρθω σπιτι σου...ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σε γνωρισω να το ξερεις...απλα θα φτασουμε Σαββατο βραδυ, Δευτερα ολη μερα θα ειμαστε σε γιατρους και Δευτερα βραδυ θα φυγουμε...

Την Κυριακη αν βολεψει θα δω οποια κοριτσια μπορουν το πρωι γιατι θα ειμαι με το μωρο και δε θελω να τον εχω ολη μερα μονο του....Αν εμενα παραπανω μερες να ξερεις οτι θα ερχομουν σιγουρα να σε δω...Να ξερεις ομως οτι αν διαλεξω γιατρο απο αθηνα θα ερθω πολλες φορες ακομα και μια απο αυτες θα ερθω να σε δω....

οκ αρα ερχεσαι αυτο το Σαββατο σωστα; Ελπιζω να τα πουμε από κοντα. Βεβαια θα εξαρτηθεί απο το μέρος συνάντησης, αν το κανουμε καπου κοντα στο ξενοδοχείο σου μαλλον θα τα καταφέρω να ερθω...

kOZcp3.png

οκ αρα ερχεσαι αυτο το Σαββατο σωστα; Ελπιζω να τα πουμε από κοντα. Βεβαια θα εξαρτηθεί απο το μέρος συνάντησης, αν το κανουμε καπου κοντα στο ξενοδοχείο σου μαλλον θα τα καταφέρω να ερθω...

To oτι θελω να σε γνωρισω δε χρειαζεται να στο πω...;) το ξερεις!!!!

Απλα δε θελω να σε ζορίσω....καταλαβαινω απολυτα την κατασταση και τη σεβομαι....υπαρχει μερος εκει κοντα να παμε που να σε βολευει? Εγω δεν ξερω απο αθηνα...τα κοριτσια τι λενε????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

θα ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10 Ή 10:30 ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ PRESIDENT ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κουκλίτσα μου πολύ χαίρομαι που έγραψες!

Είδες Πηνελόπη μου? Τα νίκησες τα φαντάσματα του παρελθόντος!

Τελειομηνα τα μωράκια σου!

Θα χαρώ πολύ να σε δω και συμφωνώ να βρεθούμε κοντά σου, προκειμένου να έρθεις κι εσύ.

Που σε βολεύει?

Κολωνάκι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Παω να φαω χοιρινο με σελινο!!! :lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

θα ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10 Ή 10:30 ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ PRESIDENT ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! ;)

10 είναι λίγο νωρίς Εφάκι μου, ειδικά για όσες έρθουν απο μακριά.

Βέβαια Κυριακή είναι άδειοι οι δρόμοι.

Anyway ψηφίζω 10:30.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

To oτι θελω να σε γνωρισω δε χρειαζεται να στο πω...;) το ξερεις!!!!

Απλα δε θελω να σε ζορίσω....καταλαβαινω απολυτα την κατασταση και τη σεβομαι....υπαρχει μερος εκει κοντα να παμε που να σε βολευει? Εγω δεν ξερω απο αθηνα...τα κοριτσια τι λενε????

αγαπούλα θα εξαρτηθεί απο τα υπόλοιπα κορίτσια. Το ότι εγώ είμαι εγκυος δεν σημαινει ότι πρέπει να ταλαιπωρώ και τους γυρω μου. Ας δουν και τα κορίτσια που και πότε μπορουν και το κανονίζουμε αναλογα. Εγω μενω κοντα στο ξενοδοχείο σου (πχ με ενα ταξι ειναι 3 λεπτα, την ελάχιστη ταριφα θα δωσεις) και απο καφετεριες εδω γυρω αλλο τιποτα (μονο τετοια εχει εδω..! )Αν κάνει καλό καιρό ιδίως εχει πολλές επιλογες αλλά και πάλι λεω να αποφασισουν τα κορίτσια και αναλόγως βλέπω κι εγω...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...