Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ...!!!!!!!!;);)

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!!!!!!!!!:D:D

ΕΔΩ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ....ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ..!!!!!!!:P:p:p

Μια χαρά και πολύ καλά κάνεις!!!

Ανιτάκι μου πάω να ετοιμαστώ για να πάω δουλειά.Πριν φύγω από το σπίτι θα έρθω να χαιρετίσω,αλλά αν δεν είσαι μέσα σε χαιρετώ από τώρα!!!

Σε φιλώ γλύκα μου!!!

Διαφημίσεις

Μια χαρά και πολύ καλά κάνεις!!!

Ανιτάκι μου πάω να ετοιμαστώ για να πάω δουλειά.Πριν φύγω από το σπίτι θα έρθω να χαιρετίσω,αλλά αν δεν είσαι μέσα σε χαιρετώ από τώρα!!!

Σε φιλώ γλύκα μου!!!

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΛΙΝΑΚ καλη εμβρυομεταφορα κοριτσι μου! Δημητρουλα τι ωρα εχεις υπερηχο?

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΔΕ ΣΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΘΕΣ! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ...ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΝΤΟΠΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΥΛΙΞΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μιαμ μιαμ μιαμ!!! ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Σήμερα θα ειναι γεμάτη η μερα μας με καλα νεα!!!!!;)

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μιαμ μιαμ μιαμ!!! ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ..!!!!!!!!!!!:P:p

ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!!!!!!!!!!!;);)

ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ..!!!!!!!!:lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

1. Μου αρεσει πολυ το κουνελι..οσα χρονια ημουν κρητη μου εκανε η μαμα της κολλητης μου

2. Τρελαινομαι για δενδρολιβανο!!!

Αρα οταν θα αξιωθω να ρθω θα μου κανεις αυτο το φαγακι! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σημερα εχω τρομερο πονοκεφαλο...μου ρχεται να κανω εμετο απο τον πονο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Πώς περάσατε Σαβ/κο/?

Εγώ σχετικά καλά, αν και είχα μιά περιπέτεια με τα χάπια για το πόδι.

Τελικά έχω άκανθα πτέρνας και ο γιατρός μου έδωσε αντιφλεγμονώδη Loxitan.

Φοβάμαι μήπως με πειράξανε γιατί το βράδυ πρήστηκα στο πρόσωπο.

Αλλά από τις 16.00 που τα πήρα, στη 1 το βράδυ πρήστηκα, είναι δυνατόν??? Θα ρωτήσω το γιατρό σήμερα γιατί το συγκεκριμένο λέει ότι γυναίκες με πρόβλημα σύλληψης ή υπογονιμότητα να μην τα παίρνουν.

Εφη τί λές? Παίρνω Aerius για το πρήξιμο,καλά κάνω?

Ρίκα λυπήθηκα που δεν σε γνώρισα από κοντά!!!

Ελπίζω να ξανάρθεις σύντομα, με φουσκωμένη κοιλίτσα και να συναντηθούμε!!!

Δημητρούλα μου μην στενοχωριέσαι!! Μπορεί να είναι και Καλύτερα.

Περιμένω νέα σου.

Νελλάκι τί γίνεται? Περιμένω και τα δικά σου νέα. Πότε γεννάς?

Αναστασάκι με το καλό η νέα προσπάθεια. Πάντως και εγώ που θα αρχίσω παρακολούθηση θα πάρω φάρμακο για ενίσχυση των ωαρίων.

Ανιτάκι εσύ τί γίνεται?

ΦΙΛΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Ανίτα ρίξε τη συνταγή, τρελαίνομαι για κουνέλι..

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Πώς περάσατε Σαβ/κο/?

Εγώ σχετικά καλά, αν και είχα μιά περιπέτεια με τα χάπια για το πόδι.

Τελικά έχω άκανθα πτέρνας και ο γιατρός μου έδωσε αντιφλεγμονώδη Loxitan.

Φοβάμαι μήπως με πειράξανε γιατί το βράδυ πρήστηκα στο πρόσωπο.

Αλλά από τις 16.00 που τα πήρα, στη 1 το βράδυ πρήστηκα, είναι δυνατόν??? Θα ρωτήσω το γιατρό σήμερα γιατί το συγκεκριμένο λέει ότι γυναίκες με πρόβλημα σύλληψης ή υπογονιμότητα να μην τα παίρνουν.

Εφη τί λές? Παίρνω Aerius για το πρήξιμο,καλά κάνω?

Ρίκα λυπήθηκα που δεν σε γνώρισα από κοντά!!!

Ελπίζω να ξανάρθεις σύντομα, με φουσκωμένη κοιλίτσα και να συναντηθούμε!!!

Δημητρούλα μου μην στενοχωριέσαι!! Μπορεί να είναι και Καλύτερα.

Περιμένω νέα σου.

Νελλάκι τί γίνεται? Περιμένω και τα δικά σου νέα. Πότε γεννάς?

Αναστασάκι με το καλό η νέα προσπάθεια. Πάντως και εγώ που θα αρχίσω παρακολούθηση θα πάρω φάρμακο για ενίσχυση των ωαρίων.

Ανιτάκι εσύ τί γίνεται?

ΦΙΛΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Περαστικα σου κοριτσακι μου!

Το aerius ειναι αντισταμινικο αλλα δεν ξερω αν κανει και για αλλεργιες απο φαρμακα...δεν ειμαι φαρμακειο να ρωτησω...ειμαι σπιτι...

Παρε τον γιατρο να ρωτησεις ΑΜΕΣΑ! Οι αλλεργιες απο φαρμακα δεν ειναι "παιξε γελασε"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κορίτσια μου πήρα ενα panadol και παω να ξαπλωσω γιατι θα σπασει το κεφαλι μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου φεύγω για δουλειά.

Εφάκι μου σε χαιρετώ και σε φιλώ!!!

Αθανασία μου περαστικά σου.Μην παίρνεις φάρμακα χωρίς να ρωτήσεις γιατρό.Πάρε τηλ τον γιατρό σου και πες του αυτά που λες και σε εμάς.Αυτός θα σε συμβουλεύσει κατάλληλα!!!

Τα λέμε αργότερα κούκλες!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Μόλις γύρισα από το γιατρό, ο μπεμπούλης μας είναι τέλεια, η ανάπτυξη του είναι ακριβώς στην ημέρα που είμαι και ο βάρος του είναι περίπου 1100!

Κουνιέται συνέχεια στον υπέρηχο και έτσι πάλι δεν μπορέσαμε να δούμε απολύτως ξεκάθαρα το φατσάκι του.

Από τα λίγα που είδαμε όμως. .. συμφωνήσαμε και οι δυο ότι είναι σαν τον μπαμπά του!

Και καλύτερα δηλαδή εδώ που τα λέμε!

Με φαντάζεστε εμένα σε αγόρι? Χάλια!

Ενα ακόμα νέο είναι ότι το νοσοκομείο μου, από σήμερα ακριβηνε τις τιμές περίπου 200 ευρώ στο συνολικό πακέτο τοκετού!

Τους έκανε λέει κούρεμα ο ΕΟΠΥΥ και ανέβασαν τις τιμές τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Το καλό είναι ότι ρώτησα πόσο θα μου πάρει εκείνος και είπε 1200 + 200 ευρώ η μαία μου.

Το θεωρώ καλή τιμή.

Σε τρεις βδομάδες έχω ξανα ραντεβού (μου είπε για μήνα και λέω απαπα- εγώ θέλω πιο νωρίς! ).

Επίσης ρώτησα τη μαία για το που να κοιμάται το νεογέννητο (διάβασα ότι τα πορτ μπεμπε δεν είναι τόσο αθώα και βολικά ) και μου είπε να πάρω λίκνο και καλύτερα χωρίς πάντες για να αναπνέει καλύτερα το μωρό.

Απλά λέει να το στριμωχνω με καμιά κουβέρτα για να νιώθει ασφάλεια όπως στην κοιλίτσα.

Αυτά τα δικά μας! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αθανασία περαστικα για το πρήξιμο, παρε το γιατρό όμως σε παρακαλώ!

Μη το αφήνεις!

Εφη μήπως έχεις μάτι?

Ξέρει καμία να ξεματιαζει?

Ρουμπίδι καλή δουλειά!

Ανιτα το κουνέλι με ταξίδεψε μέχρι το νησί σου, είχα φάει ενα υπέροχο κουνέλι εκεί!

Γιαμ γιαμ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...