Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.

Δημητρούλα ελπίζω να ηρέμησες.

Νταντάκι ακόμα μοναχούλα.

Λαμπρινή φιλιά στο μπεμπάκι σου...θα σου κάνω επίσκεψη σύντομα.

Φιλιά σε όλες.

Σε περιμενουμε αγαπουλα μου!!!

Ντανιελα καλη επιτυχια μωρο μου.

Λινακι με το καλο τα εμβρυακια σου καλοστεργιωμενα.

Καλο βραδυ σε ολες.

Δημητρα αυριο υπερηχο ε? τι καλα θα δειτε το μπεμπακι να σας χαμογελα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Γειά σας γεια σας! :-)

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! :-)

Σίγουρα ξεπέρασα πιο εύκολα αυτό που έγινε, το οποίο όπως θα καταλάβατε με πλήγωσε πολύ.

Οι επιφανειακες σχέσεις όμως ας μας λείπουν από τη ζωή μας!

Εφάκι μου έχω στις 11 υπέρηχο! Ζητωωωωω! Πρωί πρωί!

Μακάρι να μη μου το ακυρώσουν πάλι!

Η Ντανιέλα μας έχει υπέρηχο στις 18:00 οπότε το απόγευμα θα έχουμε νέα από το κοριτσάκι μας!

Καλή επιτυχία καλό μου Νταντάκι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά είμαι κοπελάρα μου...Μια χαρά και ο μικρούλης, μόλις γυρίσαμε κατευθείαν μπαμπάκα και εμένα φτυσμένηηηηηη....:mad::-x:-x:-x

Ρικάκι αποκλείεται να μην πετάρισε η καρδούλα του όταν σε είδε!

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι γενικά τα παιδάκια έχουν συνδέσει το μπαμπά τους με το παιχνίδι και την ξεγνοιασια, ενώ τη μαμά με τη φροντίδα και την ανατροφή τους.

Μοιραία λοιπόν, ορμάνε οι ψυχουλες μου στους μπαμπάδες!

Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να γυρίζει ο Σ απο τη δουλειά και ο μπεμπούλης μας να κάνει σαν τρελός από τη χαρά του! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.Πριν λίγο σταμάτησα το σίδερο και έχω ακόμα πολύ.Είναι μια από τις πιο μισητές μου δουλειές και έτσι όλο την αναβάλω με αποτέλεσμα να μαζεύονται πάντα αρκετά.Τέσπα.

Δημητρούλα αύριο θα δεις το αγοράκι σου.Μας ενημερώνεις όποτε γυρίσεις με το καλό σπίτι.

Ντανιέλα μου όμορφη να δεις αύριο στον υπέρηχο πολλά και καλά αβγουλάκια.Καλή επιτυχία καρδιά μου.

Πηνελοπάκι και εσύ δεν έχεις υπέρηχο αύριο???Έτσι νομίζω.Καλή επιτυχία λοιπον.Να μου φιλήσεις τα μωράκια σου.

Λινάκι μου καλή επιτυχία και σε σένα.Καλοστέργιωτα να είναι τα εμβρυάκια σου και να μας δώσουν μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Έχουμε πολλά λοιπόν για αύριο.Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σας κούκλες μου!!!!Και μια που δεν βλέπω καμία νυχτεριδούλα σας καληνυχτίζω και εγώ.Τα λέμε αύριο το πρωί!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλή επιτυχία σε όλες σας σήμερα...

Ντάντα να έχεις πολλά και όμορφα αυγουλάκια.

Λιν καλή εμβρυομεταφορά.

Δήμητρα και Πηνελόπη με το καλό να δείτε να μωράκια σας σήμερα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσια καλημέρα !!!

Λινάκη καλή επιτυχία σήμερα. Με το καλο να πάρεις τα παιδάκια σου σπίτι.

Δήμητρα και Πηνελόπη με το καλο να δείτε τα μωράκια σας σήμερα.

Εγώ έχω υπέρηχο στις 18.00 και θα σας ενημερώσω μετά.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!:P:p:p

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΤΕΡΓΙΩΤΑ..!!!!:D:D

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!:wink:;-)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ, ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ....ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΟΥΜΕ..!!!!!!!:P:p

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ..!!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΚΕΙ..!!;);)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΡΙΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΥΛΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ..!!!!:P:p:p

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..!!!!:-P:razz:

ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ...ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΝΤΟΠΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΥΛΙΞΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???

Σήμερα έχουμε πολλά νεάκια.Η Δημητρούλα θα βλέπει τώρα τον Δημητράκη της!!!Να μου τον φιλήσεις τον μπέμπη σου!!!

Το Λινάκι θα βάζει τα εμβρυάκια της.Καλοστέργιωτα κούκλα μου!!!!

Η Πηνελόπη τι ώρα έχει υπέρηχο???Πηνελοπάκι να μου φιλήσεις και εσύ τα μωράκια σου!!!

Νταντάκι μου καλή επιτυχία το απόγευμα!!!!Να έχεις πολλά και καλά αβγουλάκια!!!

Σε όλα τα άλλα κορίτσια στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???

Σήμερα έχουμε πολλά νεάκια.Η Δημητρούλα θα βλέπει τώρα τον Δημητράκη της!!!Να μου τον φιλήσεις τον μπέμπη σου!!!

Το Λινάκι θα βάζει τα εμβρυάκια της.Καλοστέργιωτα κούκλα μου!!!!

Η Πηνελόπη τι ώρα έχει υπέρηχο???Πηνελοπάκι να μου φιλήσεις και εσύ τα μωράκια σου!!!

Νταντάκι μου καλή επιτυχία το απόγευμα!!!!Να έχεις πολλά και καλά αβγουλάκια!!!

Σε όλα τα άλλα κορίτσια στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..????

Διαφημίσεις

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ....ΕΧΕΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ....:-(:-(:-(

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ.....ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ CAFE....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...!!!!:(:(:(

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣ....ΕΧΕΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ....:-(:-(:-(

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ.....ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ CAFE....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...!!!!:(:(:(

Ήταν και ΣΚ ρε Ανιτάκι και ίσως γι'αυτό.Πάντως εγώ νομίζω σήμερα έχει γιατρό,οπότε λογικά θα μπει να πει νέα της.Αν όχι θα της στείλω μήνυμα!!!

Καλά είμαι κοριτσάρα μου,εσύ???

Απ'ότι διαβάζω μια χαρά πήγε το τραπέζι σου.Ήμουν σίγουρη.Είσαι και εσύ καλή στην κουζίνα!!!

ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ...!!!!!!!!;);)

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!!!!!!!!!:D:D

ΕΔΩ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ....ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ..!!!!!!!:P:p:p

Ήταν και ΣΚ ρε Ανιτάκι και ίσως γι'αυτό.Πάντως εγώ νομίζω σήμερα έχει γιατρό,οπότε λογικά θα μπει να πει νέα της.Αν όχι θα της στείλω μήνυμα!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!

ΝΑΙ, ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ..!!!!;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...