Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ..

Που είσαι μαρή κακάο?

Ρικάκι τα κατάφερες πήγες για μπάνιο?

Δεν πήγα ρε Αναστασάκι μου, δεν τα κατάφερα...Τώρα κοιμάται ο μικρός και χαζεύω νετ....Εσυ τι κάνεις....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πήγα ρε Αναστασάκι μου, δεν τα κατάφερα...Τώρα κοιμάται ο μικρός και χαζεύω νετ....Εσυ τι κάνεις....

Εγω θα ξαπλώσω γιατί με έχει πεθάνει η περίοδος.

Το βραδάκι θα μπω να σας κάνω παρέα αν θα είστε εδώ.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγω θα ξαπλώσω γιατί με έχει πεθάνει η περίοδος.

Το βραδάκι θα μπω να σας κάνω παρέα αν θα είστε εδώ.

Αντε κοπελάρα μου, καλή ξεκούραση, θα τα πούμε το βραδακι.....

cOiVp2.png

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε???

Καλά μιλάμε κοιμήθηκα σαν βόδι!!!Έχω σίδερο κορίτσια και βαριέμαι τρελά!!!!

Με το καλό να έρθει η τσάντα για την μαμά σου κακάο μου.Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τη στέβια.Έχω πάθει ψυχολογικό από την προηγούμενη φορά.Χαχαχαχα.Θα την δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα σου πω.

Ρικάκι μου τι έγινε το ταλιμπανάκι είναι μπαμπάκιας τώρα τελευταία???Μην ανησυχείς γλυκιά μου θα γυρίσει ο τροχός!!!!

Αναστασούλα μου πονάς???Υπομονή.Θα έρθει ο καιρός που θα κάνεις να την δεις 9 μήνες τη ρουφιάνα!!!

Που είσαι Μορφάκι μου εσύ???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ρουμπίδι μου τι κάνεις?

Εγώ να δεις πόσο σιδέρωμα έχω αλλά δυστυχώς ξαναπήγα το σίδερο στο μάστορα, μεγάλη ιστορία....αυριο θα το πάρω.

Μόρφω σχετικά με αυτό που σε ρώτησα στο ΦΒ έχω δίκιο εγώ δεν μας το έχεις αναφέρει...το έχεις αναφέρει στο παρεντς σε άλλο θέμα όμως...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα Ρουμπίδι μου τι κάνεις?

Εγώ να δεις πόσο σιδέρωμα έχω αλλά δυστυχώς ξαναπήγα το σίδερο στο μάστορα, μεγάλη ιστορία....αυριο θα το πάρω.

Μόρφω σχετικά με αυτό που σε ρώτησα στο ΦΒ έχω δίκιο εγώ δεν μας το έχεις αναφέρει...το έχεις αναφέρει στο παρεντς σε άλλο θέμα όμως...

το εχω πει και εδω αλλα δεν το βρισκω το μνμ...ειναι και πολλα...

Γεια σας κοριτσια μου! Μπηκα να πω ενα γεια! Ακομα εξοχικο ειμαστε, αυριο πρωι θα φυγουμε. Δημητρουλα μην στεναχωριεσαι καλο μου, ο νονος ειναι πολυ σημαντικος για ενα παιδακι, να βρειτε καποιον που να το αξιζει και να ασχολειται. Λογικο να ξενερωσετε και να τα παρετε αλλα καλυτερα που στεναχωρεθηκατε εσεις παρα ο Δημητρακης με το να εχει νονο φαντασμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια αυριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΛΙΝΑΚ καλη εμβρυομεταφορα κοριτσι μου! Δημητρουλα τι ωρα εχεις υπερηχο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...