Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πάω κι εγώ κορίτσια μου γιατί κλείνουν τα μάτια μου.

Σας ευχαριστώ όλες για απόψε.

Είστε φοβερές!

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! !!!!

Καληνύχτα γλυκια Δημητρούλα, όνειρα γλυκά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Κυριακή.

Χαίρομαι πολύ που είδα χθες κίνηση.Κρίμα που δεν ήμουν και εγώ στην παρέα σας.Είχα επισκέψεις όμως σπίτι και δεν μπορούσα.

Δημητρούλα μου μην στεναχωριέσαι για ανθρώπους που δεν αξίζουν.Το θέμα του νονού είναι πολύ σοβαρό γιατί είναι για το παιδί μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή.Οπότε καλύτερα έτσι τώρα παρά να το βάφτιζαν και μετά ο Δημητράκης να μην είχε νονό στην ουσία.Εγώ είμαι από τις τυχερές που η νονά μου ήταν σαν δεύτερη μάνα μου και σε ορισμένα θέματα την είχα ακόμα καλύτερα από την μάνα μου.Δεν είχε παιδιά και έδωσε σε εμένα και τον αδερφό μου(παρ'ότι δεν τον είχε βαφτίσει)όλη της την αγάπη!!!Γι'αυτό θα ήθελα και εγώ κάτι αντίστοιχο για το παιδί μου.Οι άνθρωποι δυστυχώς σήμερα δεν κρατούν το λόγο τους,αλλά συμφωνώ με την Νατάσα.Κάθε εμπόδιο για καλό.

Νταντάκι μου χαίρομαι που είδα μήνυμά σου.Κοριτσάρα μου προσπάθησε όσο γίνεται να συγκεντρωθείς στην προσπάθειά σου.Ξέρω περνάς δύσκολα στη δουλειά και με τον Ζ έχετε τα πάνω σας και τα κάτω σας,όπως όλα τα ζευγάρια,αλλά τώρα το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι σας!!!!Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου αύριο στον υπέρηχο.Να έχεις γερά και αρκετά αβγουλάκια.

Ρικάκι,Αναστασούλα,Νατασούλα σας στέλνω τα φιλιά μου!!!!

Ανιτάκι τι έγινε χθες???Όλα καλά με το τραπέζι???Τι έφτιαξες από τα 2 τελικά????

Καλημερα παρεακι τρελλο! Ειμαστε καλα κοιμόμαστε και ειπα να μπω λίγο να δω τα νεα σας.

Ντανιελλα αν πιστευεις οτι ειναι γρουσουζικο το καφε θα ειναι γενικα να ξέρεις οτι εμεις με την ενεργεια που εκπέμπουμε επηρεαζουμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν. Μπες στο επιτελους μαμα γραψε κατι και πες αυτο θα μου φερει γουρι και σε ενα μήνα θα ειμαι εγκυος και σε εννεα μαμα και πιστεψε το με ολη τη δύναμη της ψυχης σου! Θα δεις οτι θα εκπλαγεις πρεπει ομως να το πιστεψεις πολυ πολυ!!! Αντε κουκλαρα μου καλη επιτυχια.

Rikaki εισαι κουκλα και πολυ καλο παιδι εμαθα! Οσο για αυτο με τον Παντ... καλα εκανες και σταματησες κι εμενα με εκνευρίζουν αυτες οι συμπεριφορες την εχει δει φιρμα, οταν κανεις εξξαλου τοσες πολλες εξωσωματικες στο κεντρο σου ειναι λογικο να εχεις και περισσοτερες επιτυχιες. τι να πω εμενα ο δικος μου ειναι στο ιατρειο απο τις 7 παρα εως τις 8 το βραδυ και γιορτες και ΣΚ αν χρειαστει και σηκώνει ο ιδιος το κινητο του οτι ωρα και να παρεις και θελει να εχει αυτος τον ελεγχο. Οταν τον ρωτησα ποσους κυκλους κανει το μηνα μου ειπε τοσους οσους να μπορω να τους ελεγχω εγω ο ιδιος δηλαδη ποτε πανω απο 20-22. Η γνωμη μου ομως ειναι μην το αφησεις για αυργοτερα περνανε τα χρονια αξίζει να προσπαθησεις εφοσον υπαρχουν οι προυποθέσεις.

Δημητρουλα μου οσο για τους κουμπαρους μην σκας φυσικα και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους στη ζωη μας. Αν δεν βρειτε κουμπαρα εχεις εμας εδω θα το βαφτισουμε 2-3 μαζί να μοιραστουμε και τα εξοδα. Εγω περιμενω το ζευγαρι των μαθηματικών να δω τι θα κάνουν και μετα θα διαλεγα Δημητρα με Αθανασια και Αννιτα φυσικα και οποια αλλη θελει χιχ χιχι . Προυπολογισμος βαφτισης Σταυρος 250€ και βαφτιστικα 250€ στην Αγ. Μαρκου εχει 3 μαγαζια με τελεια πακετα βαφτισης ολα κομπλε με μονο τοσα χρηματα, εκκλησια 50€ συνολο 550€ φυσικα προτιμω να το βαφτισει καποιος που αγαπω και ξερω οτι θα αγαπα το παιδι μου και θα ειναι δίπλα του κι ας συμμετεχω κι εγω στα εξοδα παρα να το βαφτισει καποιος που θα το ξεχασει συντομα και δεν θα ειναι διπλα του.

Αυτα.... Πολλα φιλια σε ολες ! Καλημερα!!!!:-D:-)

Ζεττουλα πολλα φιλια!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Πωπω Κυριακάτικες ησυχίες....

Λαμπρινούλα μου είναι εκνευριστικό αυτό στον γιατρό... Δε με ένοιαζε στην αρχή αλλά τώρα ρε φίλε επέμβαση έκανες έστω και αν δεν βρήκες κάτι...Αφιέρωσε μου 10 λεπτά....Τεσπα να μην τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστική...Είδες Δημητρούλα θα βρεθεί και λύση για το Δημητράκη σου...Τι καλύτερο από 2-3 φούλες σου που λέει και η Λαμπρινούλα...Αν ήμουν κοντά σας θα το σκεφτόμουνα και εγώ να γίνω αλλά δεν το ξανακάνω από απόσταση...Εχω ένα βαφτιστήρι στην Κρήτη και δεν έχουμε αξιωθεί να το δούμε ή να έρθουνε εκείνοι εδώ και 3-4 χρόνια...Μόνο δώρα στέλνω, αλλά δεν είναι το ίδιο...Το σωστό είναι οι νονοί να είναι κοντά στο παιδί...

Νταντάκι καλή επιτυχία αύριο, όλα να είναι σούπερ...

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να περνάτε μια όμορφη και χαλαρή Κυριακή....

Πολλά πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Δημητρούλα ελπίζω να ηρέμησες.

Νταντάκι ακόμα μοναχούλα.

Λαμπρινή φιλιά στο μπεμπάκι σου...θα σου κάνω επίσκεψη σύντομα.

Φιλιά σε όλες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλα μονη μου ειμαι μαλλον...Χθες κοιμηθηκα στι 5... διαβαζα και ειχα στο νου μου και μια δημοπρασια στο ιμπει μια τσαντα για τη μαμα μου.Τελικα τη χτυπησα στα 50 δευτερολεπτα και την εχασαααααα...Ευτυχως εχει κι αλλες και δεν ειναι ακριβη.Αυτος ο ατιμος στα 30 δευτερα χτυπησε;Δεν προλαβα να τη χτυπησω μετα γκρρρ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα μονη μου ειμαι μαλλον...Χθες κοιμηθηκα στι 5... διαβαζα και ειχα στο νου μου και μια δημοπρασια στο ιμπει μια τσαντα για τη μαμα μου.Τελικα τη χτυπησα στα 50 δευτερολεπτα και την εχασαααααα...Ευτυχως εχει κι αλλες και δεν ειναι ακριβη.Αυτος ο ατιμος στα 30 δευτερα χτυπησε;Δεν προλαβα να τη χτυπησω μετα γκρρρ.

Στην επόμενη, ρε σοκολατένια....Τι κάνεις κοπέλάρα μου????Είμαι λίγο μακρυά για να συναντηθούμε στην "αγελάδα"....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Στην επόμενη, ρε σοκολατένια....Τι κάνεις κοπέλάρα μου????Είμαι λίγο μακρυά για να συναντηθούμε στην "αγελάδα"....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλα ειμαι Ρικα!!!!!!!Τι κανεις;;;Το μικρουλι σου;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Α τελικα τη χτυπησα τωρα πριν λιγο.Αλλα το εγραψα κατα λαθος διπλα στο ιντερνετικες αγορες χαχαχαχ.Η μανουλα χαρηκε γτ της αρεσε η τσαντουλα.16.50 δολλαρια τελικα.Καπου την ειχα δει γυρω στα 17-18 μαζι με μεταφορικα αλλα αφου τη ξαναβρηκα σε δημοπρασια ειπα να δοκιμασω κι αλλη μια.Σε κανενα μηνα θα φτασει υπολογιζω καπου στα γενεθλια της(αφου την πληρωσω πρωτα αυριο...)

3231580x15ta1yz3w.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλα ειμαι Ρικα!!!!!!!Τι κανεις;;;Το μικρουλι σου;;

Καλά είμαι κοπελάρα μου...Μια χαρά και ο μικρούλης, μόλις γυρίσαμε κατευθείαν μπαμπάκα και εμένα φτυσμένηηηηηη....:mad::-x:-x:-x

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...