Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μα εγώ όταν είπες πόσα έδωσες, λέω σε βαφτιστήρια πάει??? Το παράκανες...

Καλύτερα που τους γλίτωσες μια ώρα αρχύτερα, στο ξαναλέω....

Δεν είσαι υπερβολική και στο Δημητράκη σας θα βρείτε εναν άνθρωπο που θα τον αγαπάει πραγματικά και θα είναι κοντά του...

Να σου πω την αληθεια αν επιτρέπεται όπως λένε εγώ θα βάφτιζα το παιδί της κολλητοκουμπαρούλας μου, αλλά μόνο αυτής, στους άλλους κουμπάρους όχι....

Ναι έχετε όλες δίκιο.

Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.

Είναι ρηχοι και επιφανειακοι άνθρωποι.

Ουστ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε εγώ ειμουνα θεωρητικα σιγουρη.... αλλα ειχα κατι τρεχαματα τελευταια και δεν προλαβαινα.... σιγουρα την επομενη φορα.... ελπιζω να σου δωσανε τα κοριτσια το φιλι που σου εστειλα:P

Νομίζω το έγραψα και στο "άρθρο" μου το απόγευμα...Μου τα έδωσαν τα φιλιά σου...;);););)

cOiVp2.png

Simera hrthe i gineka stis 8 to proi. Piga doulia k meta Ikea me mia fili mou. Tora apolamvano to katharo spiti. O Z den einai edw. Einai sto eksoxiko me tin mama k ton mpampa ... Ti na pw ...

Ναι το ξέρω ότι έλειπε ο Ζ.

Τουλάχιστον πέρασες ωραία με τη φίλη σου και αυριο θα κάνεις και το φαγάκι που ελεγες να φάτε!

όχι για να φανεί ότι όλα τα άλλα είναι αλατοπίπερο και στην ουσία είμαστε εδω΄για όποια το χρειάζεται...

ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!!! ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ"! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Simera hrthe i gineka stis 8 to proi. Piga doulia k meta Ikea me mia fili mou. Tora apolamvano to katharo spiti. O Z den einai edw. Einai sto eksoxiko me tin mama k ton mpampa ... Ti na pw ...

Πωπω τέλεια, να γυρνάς από τη βολτούλα και να είναι και το σπίτι καθαρό...όσο για το Ζ. να μη το σχολιάσω καλύτερα...Πήγε να κλαφτεί???

cOiVp2.png

Ναι το ξέρω ότι έλειπε ο Ζ.

Τουλάχιστον πέρασες ωραία με τη φίλη σου και αυριο θα κάνεις και το φαγάκι που ελεγες να φάτε!

ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!!! ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ"! :tongue:

ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ...ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

cOiVp2.png

κοριτσακια μου θα σας αφησω..... νυσταξα.... δυστυχώς εγω δεν ειμαι νυχτεριδουλα..... κοιμαμαι νωρις... ξυπναω νωρίς.... σας φιλώ και χαιρομαι που μαζευομαστε παλι σιγά σιγά!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Απίστευτο πάντως. . Πριν μισή ώρα έβραζα από θυμό και τώρα λέω "Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα".

Είστε καταπληκτικές ψυχοθεραπεύτριες.

εχω ενα μοτο στην ζωή μου που το λεω συχνά για να μην τρελαινομαι....

"ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ"

Σιγουρα θα βρειτε καποιον καλυτερο και πιο αξιο για το παιδακι σας:tongue:

κοριτσακια μου θα σας αφησω..... νυσταξα.... δυστυχώς εγω δεν ειμαι νυχτεριδουλα..... κοιμαμαι νωρις... ξυπναω νωρίς.... σας φιλώ και χαιρομαι που μαζευομαστε παλι σιγά σιγά!!!!!!!!!!

Καληνύχτα Νατασούλα..Καλή ξεκούραση...

cOiVp2.png

Καληνύχτα μωρό μου...

Σ αγαπώ πολύ μαϊμουδάκι μου..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...