Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koritsia kalhspera ...

Epeidi EGW exo pei oti meta apo tosa kaka nea pou hrthan mazemena skeutome akoma k oti auto to PARENTSCAFE einai grousouziko !!! Oxi h parea mas !!! Malon egine pareksigisi k den katalavate ti akrivos hthela na pw. Eipa episis oti autes oi skepseis einai vlakies k to kserw ala na min to moirasto mazi sas ???

Pote den theorousa to pareaki mas grousouziko k oses me kserete prosopika kserete k poli kala ti anthropos eimai k oti den tha to elega gia mas pote. Eksalou den tha hmoun edw.

Egw genika den eimai kala ... Pola provlimata stin doulia, pola provlimata sto spiti mou, genika eimai xalia ... Den kserw pos na xiristo kapia pragmata pou den einai sinithismeno gia mena. Malon ftene ta farmaka ti na pw.

Makari na pane ola kala tin Deutera na anevo ligo ...

Rikaki mou xarika para polu pou se gnorisa !!! Eisai mia koukla k foveros anthropos !!! Makari na mporousa na se dw pio polu ... Ala eides ps hmoun, trelameni apo tin doulia. Pali kala pou prolava na ertho ...

Na kserete oti sas agapawwww oles polu !!!

τί κανεις Νταντάκι;;;; αγχωμένη σε καταλαβαίνω.... γιατί βρε κοριτσι;;; αστα λιγο στο πλαι και προσπαθησε να εισαι ηρεμη τωρα που ξεκινησες.... ολα καλά θα πάνε.... καλή επιτυχία στον υπερηχο:P:p

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και σε σένα Ντανιέλα μου, τώρα όλα αυτά με τις παρεξηγήσεις τελειώσαν θα εστιάσεις στην προσπάθεια σου και τα υπόλοιπα άστα...

Και κοίτα σε παρακαλώ να βρεις τις ισορροπίες στο σπίτι σου με το αντράκι σου...όλα τα υπόλοιπα μικρή σημασία έχουν.

Και εμείς σε αγαπάμε.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Koritsia kalhspera ...

Epeidi EGW exo pei oti meta apo tosa kaka nea pou hrthan mazemena skeutome akoma k oti auto to PARENTSCAFE einai grousouziko !!! Oxi h parea mas !!! Malon egine pareksigisi k den katalavate ti akrivos hthela na pw. Eipa episis oti autes oi skepseis einai vlakies k to kserw ala na min to moirasto mazi sas ???

Pote den theorousa to pareaki mas grousouziko k oses me kserete prosopika kserete k poli kala ti anthropos eimai k oti den tha to elega gia mas pote. Eksalou den tha hmoun edw.

Egw genika den eimai kala ... Pola provlimata stin doulia, pola provlimata sto spiti mou, genika eimai xalia ... Den kserw pos na xiristo kapia pragmata pou den einai sinithismeno gia mena. Malon ftene ta farmaka ti na pw.

Rikaki mou xarika para polu pou se gnorisa !!! Eisai mia koukla k foveros anthropos !!! Makari na mporousa na se dw pio polu ... Ala eides ps hmoun, trelameni apo tin doulia. Pali kala pou prolava na ertho ...

Ναι Νταντάκι μου, παρεξήγηση έγινε.

Κι εγώ έτσι είχα καταλάβει, ότι εννοούσες εμάς γκαντεμηδες!

Ενώ εσύ εννοούσες το καφέ.

Περασμένα ξεχασμένα όμως ε?

Πάει αυτό, τελείωσε.

Όσο για τα υπόλοιπα, είπαμε και χθες.

Τα φάρμακα και το στρες της δουλειάς φταίει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αααα εντάξει μου την έλυσες την απορία....

Να πάνε να γ@#%$$νε....Δεν τους έχεις ανάγκη τέτοιους κουμπάρους και καλύτερά που χάλασε τώρα παρά να βαφτίζανε το Δημητράκη και να την κάνανε μετά και ουσιάστικά να έμενε το παιδί χωρίς νονους να νοιάζονται...Θέλει προσοχή στην επιλογή....

Πάντως για το αντίθετο φύλο δεν ισχύει...Εγω έχω βαπτίσει και αγόρι και κορίτσι, και είχα ρωτήσει και μου είπε ο παπας δεν υπάρχει θέμα...

Ναι δε τους έχω ανάγκη.

Τώρα μου δείξανε πόσο δήθεν και επιφανειακοι είναι.

Εδώ ο άντρας μου που κανονικά δεν ασχολείται με τέτοια ζητήματα και ειναι τύπου "ωχ βρε αδερφέ δεν πειράζει κλπ", σήμερα ξέρεις τι μου είπε?

Αυτους τους ανθρώπους τους σβήνω, ξέχασε τους, δεν ξανά ασχολούμαστε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Koritsia kalhspera ...

Καλως και τη Ντανιέλα...Τη ανέλπιστη παρέα είναι αυτή σήμερα το βράδάκυ...

Το παρεάκι μας να είναι καλά και θα γίνουμε και γουρλήδες, μην αγχώνεσαι....Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα βρείτε με τον άντρα σου τώρα που έχετε ο ένας τον άλλον ανάγκη πιο πολύ, για να το χαρείτε και περισσότερο....Με τη δουλεια ξέρεις πια πάνω κάτω τι πάιζει όποτε προσπάθησε να μη χαλιέσαι τόσο...

Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα κοριτσάρα μου, ήθελα μόνο να σε δω πιο χαλαρή και να λάμπεις όπως σε καμάρωνα και στις φωτο, είστε όλες μια και μία και μακάρι να είχα να σας αφιερώσω πολλές μέρες....

Και εμείς σε αγαπάμε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω βαφτίσει και κορίτσι και αγόρι...δεν τρέχει τίποτα..αυτό το επιτρέπει περισσότερο η εκκλησία από το να γυρίσεις την κουμπαριά πίσω..

Τεσπα ότι θέλουν αυτοί...εσύ να είσαι καλά και θα βρεις άλλο νονό για τον μπεμπούλη σου.

Ένιωσα πολύ προδωμενη.

Ένιωσα σκατ@ σήμερα. :(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλως και τη Ντανιέλα...Τη ανέλπιστη παρέα είναι αυτή σήμερα το βράδάκυ...

Το παρεάκι μας να είναι καλά και θα γίνουμε και γουρλήδες, μην αγχώνεσαι....Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα βρείτε με τον άντρα σου τώρα που έχετε ο ένας τον άλλον ανάγκη πιο πολύ, για να το χαρείτε και περισσότερο....Με τη δουλεια ξέρεις πια πάνω κάτω τι πάιζει όποτε προσπάθησε να μη χαλιέσαι τόσο...

Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα κοριτσάρα μου, ήθελα μόνο να σε δω πιο χαλαρή και να λάμπεις όπως σε καμάρωνα και στις φωτο, είστε όλες μια και μία και μακάρι να είχα να σας αφιερώσω πολλές μέρες....

Και εμείς σε αγαπάμε...

τί κανεις Ρικα Ρικάκι;;; δεν καταφερω να σε δω απο κοντά αλλα σε απολαυσα στις φωτο.... εισαι μία κουκλα και εσύ οπως και ολες οι κοριτσαρες.... ωραιες φωτο τραβηξατε παλι:P

Ναι δε τους έχω ανάγκη.

Τώρα μου δείξανε πόσο δήθεν και επιφανειακοι είναι.

Εδώ ο άντρας μου που κανονικά δεν ασχολείται με τέτοια ζητήματα και ειναι τύπου "ωχ βρε αδερφέ δεν πειράζει κλπ", σήμερα ξέρεις τι μου είπε?

Αυτους τους ανθρώπους τους σβήνω, ξέχασε τους, δεν ξανά ασχολούμαστε.

Και αυτό είναι το σημαντικότερο, που συμφωνείτε με το αντράκι σου και μαζί θα κάνετε την καλύτερη επιλογή για νονό του παιδιού σας....

Τέτοιοι άνθρωποι θα περάσουν από τη ζωή σας αρκετοί, μόνο να μη χαλιέστε πολύ όταν δείχνουν τον αληθινό τους εαυτό...Οι αληθινές φιλίες δεν καταλαβαίνουν ούτε νοσοκομεία, ούτε παιδιά...Ξεκινάνε από εκεί που σταμάτησαν σαν να μην πέρασε μια μέρα...

όχι τίποτα άλλο καταξοδεύτηκες κιόλας χθες....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

τί κανεις Ρικα Ρικάκι;;; δεν καταφερω να σε δω απο κοντά αλλα σε απολαυσα στις φωτο.... εισαι μία κουκλα και εσύ οπως και ολες οι κοριτσαρες.... ωραιες φωτο τραβηξατε παλι:P

Γεια σου Νατασούλα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, και σε έιχα σίγουρη ότι θα σε δω γιατί υπολόγιζα ότι επειδή δε δουλεύεις θα ήσουν πιο εύκολη...Την επόμενη φορά...

Είδες τι ομορφιές που έχουμε στο παρεάκι, όταν περνάς σούπερ ο φακός το αποτυπώνει και ας μην είμαστε και επαγγελματίες φωτογράφοι...;);););)

cOiVp2.png

Εσάς σκέφτηκα αμέσως εκείνη την ώρα.

Να είχα ιντερνετ στο σπίτι τους δηλαδή, να έμπαινα επιτόπου! Τόσο πολύ!

Ετσι όταν σε συγχύζουνε να μπαίνεις εδώ να ξεδίνεις...Είδες πόσες εμφανιστήκανε στο κάλεσμα???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...