Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πάω που λέτε η ανυποψίαστη έγκυος, στα παιδικά γενέθλια που ελεγα νωρίτερα.

Ποιός τα έκανε? Η κουμπάροι μας- τα παιδιά που μας πάντρεψαν.

Να σας βάλω λίγο στο κλίμα.

Παιδικοί φίλοι του άντρα μου, που όταν τα έφτιαξα εγώ μαζί του γίναμε η τετράδα αυτοκόλλητοι.

Τραπέζια κάθε Κυριακή, βόλτες κλπ κλπ.

Με ενα δυο πράγματα είχα ψιλοσπαστει εγώ, αλλά οκ σε γενικές γραμμές.

Τον τελευταίο χρόνο είχαμε χαθεί γιατί αφενός αυτοί έκαναν και τρίτο παιδί, αλλά και εμείς είχαμε την αρρώστια του πεθερου μου και νοσοκομεία δυο φορές με τη μαμά μου.

Είχαμε να τους δούμε πολύ καιρό.

Παρόλα αυτά εγώ θεώρησα τη σημερινή μέρα ως μια νεα "έναρξη" της φιλίας μας μιας που πια είμαστε οκ και δεν έχουμε νοσοκομεία κλπ.

Όσο καιρό κάναμε πάρεα τα παιδιά ήξεραν ότι προσπαθούμε για μωρό.

Έλεγαν λοιπόν "άντε να γίνουμε νονοί, αντε ρε παιδια, ανυπομονούμε κλπ κλπ. Και μόνο το παιδί σας θέλουμε να βαφτίσουμε κλπ κλπ".

ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ?????

Εκεί που καθόμουν εγώ, βλέπω τη ΝΟΝΆ των δυο πρώτων τους παιδιών με την 7 μηνών κορούλα τους.

Ξαναλέω σε περίπτωση που μπερδευτηκατε: Η ΝΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (έχουν δυο δίδυμα αγόρια και ενα κοριτσάκι).

Ο κουμπάρος μου κράταγε αγκαλιά την κόρη της νονας των παιδιών τους.

Λέω στον κουμπάρο μου "πως το λένε το κοριτσάκι? "

Και μου λέει "τη λένε (τάδε). Εμείς θα τη βαφτίσουμε"...

...............................

..............

...

.

.

.

.

:shock::shock::shock::shock:

Λεω εγώ "τι? Γίνεται αυτό αφού είναι η νονα του παιδιού σας?

Ναι γίνεται λέει. Μας το πρότειναν πριν 7 μήνες και είπαμε ε αφού επιμένετε. ..

.

.

.

Τι μ@λακας κόσμος υπάρχει ρε κορίτσια? ??????

Είναι δυνατόν?

Δηλαδή τόσο ρηχή ήταν η φιλια μας?

Ναι είχαμε κόψει ενα διάστημα γιατί είχαμε κι εμείς τα προβλήματα μας.

Και αυτοί έσπευσαν να κλείσουν αλλη κουμπαρια?

Ο άντρας μου λέει σίγουρα ήξεραν ότι θα μας πειράξει αλλά δε τους ενδιέφερε, τόσο παρτακηδες είναι.

Που είναι δηλαδή που έλεγαν αντε να κάνετε παιδί να το βαφτίσουμε?

Έχω μείνει άφωνη.

Κοριτσάκια προσέξτε ποιους κάνετε κουμπάρους.

Προσέξτε ποιους βάζετε μέσα στο σπίτι σας.

Καλησπέρα Δήμητρα μην εξάπτεσαι...μήπως θέλουν να γίνουν και δικοί σας κουμπάροι στο μπέμπη?

Και δευτερον αυτό που λένε να κάνουν δεν γίνεται γιατί γυρνάει η κουμπαριά πίσω.

Ναντιούλα μου καλησπέρα και σε σένα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης να συμπληρώσω ότι και τα ίδια τα παιδιά αυτά έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο απο το παιδί που τους πάντρεψε!

Δηλαδή ενώ τον είχαν σίγουρα για νονό, τους την έκανε!

Έχουν δει τη "γλύκα" και παρόλα αυτά το έκαναν και σε εμάς!

Και μετά έψαχναν για άλλον δεξιά κι αριστερά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πάω που λέτε η ανυποψίαστη έγκυος, στα παιδικά γενέθλια που ελεγα νωρίτερα.

Ποιός τα έκανε? Η κουμπάροι μας- τα παιδιά που μας πάντρεψαν.

Να σας βάλω λίγο στο κλίμα.

Παιδικοί φίλοι του άντρα μου, που όταν τα έφτιαξα εγώ μαζί του γίναμε η τετράδα αυτοκόλλητοι.

Τραπέζια κάθε Κυριακή, βόλτες κλπ κλπ.

Με ενα δυο πράγματα είχα ψιλοσπαστει εγώ, αλλά οκ σε γενικές γραμμές.

Τον τελευταίο χρόνο είχαμε χαθεί γιατί αφενός αυτοί έκαναν και τρίτο παιδί, αλλά και εμείς είχαμε την αρρώστια του πεθερου μου και νοσοκομεία δυο φορές με τη μαμά μου.

Είχαμε να τους δούμε πολύ καιρό.

Παρόλα αυτά εγώ θεώρησα τη σημερινή μέρα ως μια νεα "έναρξη" της φιλίας μας μιας που πια είμαστε οκ και δεν έχουμε νοσοκομεία κλπ.

Όσο καιρό κάναμε πάρεα τα παιδιά ήξεραν ότι προσπαθούμε για μωρό.

Έλεγαν λοιπόν "άντε να γίνουμε νονοί, αντε ρε παιδια, ανυπομονούμε κλπ κλπ. Και μόνο το παιδί σας θέλουμε να βαφτίσουμε κλπ κλπ".

ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ?????

Εκεί που καθόμουν εγώ, βλέπω τη ΝΟΝΆ των δυο πρώτων τους παιδιών με την 7 μηνών κορούλα τους.

Ξαναλέω σε περίπτωση που μπερδευτηκατε: Η ΝΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (έχουν δυο δίδυμα αγόρια και ενα κοριτσάκι).

Ο κουμπάρος μου κράταγε αγκαλιά την κόρη της νονας των παιδιών τους.

Λέω στον κουμπάρο μου "πως το λένε το κοριτσάκι? "

Και μου λέει "τη λένε (τάδε). Εμείς θα τη βαφτίσουμε"...

...............................

..............

...

.

.

.

.

:shock::shock::shock::shock:

Λεω εγώ "τι? Γίνεται αυτό αφού είναι η νονα του παιδιού σας?

Ναι γίνεται λέει. Μας το πρότειναν πριν 7 μήνες και είπαμε ε αφού επιμένετε. ..

.

.

.

Τι μ@λακας κόσμος υπάρχει ρε κορίτσια? ??????

Είναι δυνατόν?

Δηλαδή τόσο ρηχή ήταν η φιλια μας?

Ναι είχαμε κόψει ενα διάστημα γιατί είχαμε κι εμείς τα προβλήματα μας.

Και αυτοί έσπευσαν να κλείσουν αλλη κουμπαρια?

Ο άντρας μου λέει σίγουρα ήξεραν ότι θα μας πειράξει αλλά δε τους ενδιέφερε, τόσο παρτακηδες είναι.

Που είναι δηλαδή που έλεγαν αντε να κάνετε παιδί να το βαφτίσουμε?

Έχω μείνει άφωνη.

Κοριτσάκια προσέξτε ποιους κάνετε κουμπάρους.

Προσέξτε ποιους βάζετε μέσα στο σπίτι σας.

αχ βρε Δημητρουλα μου.... τί να σου πώ τώρα.... μην μας στεναχωριεσαι, το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πλεον πολλοι ετσι σκεφτονται.... δυστυχώς μονο τον εαυτό τους και την βολή τους.....

Δυστυχως η ζωή ειναι σκληρη.... εχω ταισει εγω σπιτι μου κοσμο και κοσμακη που πλεον δεν υπαρχουνε στη ζωή μας.... γιατί απλά οι σχεσεις ητανε επιφανειακες και τους ενοιαζε μονο πού θα φανε και πώς θα καλοπεράσουνε.... γι αυτο αποφασισαμε πλεον καλυτερα οι δυο μας και ησυχοι παρά να κανουμε παρεα με κενους ανθρωπους:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Δήμητρα μην εξάπτεσαι...μήπως θέλουν να γίνουν και δικοί σας κουμπάροι στο μπέμπη?

Και δευτερον αυτό που λένε να κάνουν δεν γίνεται γιατί γυρνάει η κουμπαριά πίσω.

Ναντιούλα μου καλησπέρα και σε σένα.

Οχι Αναστασία μου...

Εγω το είχα ψιλιαστει γιατί ούτε μια φορά δεν είπαν τον μπεμπούλη μου "βαφτηστηρι".

Το ξέρουν από το καλοκαίρι και δεν το είπαν καθόλου αυτό σα λέξη!

Τύπου "θα γίνουμε νονοί, τι ωραία κλπ".

Εξαλλου είναι γνωστό ότι δε βαφτίζεις του αντίθετου φύλου παιδιά.

Όσο για την κουμπαρια λέει ρώτησαν στη μητρόπολη. .

Δεν πάνε ρε μα γ@μηθουνε?

Τώρα δε τους θέλω εγώ. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Koritsia kalhspera ...

Epeidi EGW exo pei oti meta apo tosa kaka nea pou hrthan mazemena skeutome akoma k oti auto to PARENTSCAFE einai grousouziko !!! Oxi h parea mas !!! Malon egine pareksigisi k den katalavate ti akrivos hthela na pw. Eipa episis oti autes oi skepseis einai vlakies k to kserw ala na min to moirasto mazi sas ???

Pote den theorousa to pareaki mas grousouziko k oses me kserete prosopika kserete k poli kala ti anthropos eimai k oti den tha to elega gia mas pote. Eksalou den tha hmoun edw.

Egw genika den eimai kala ... Pola provlimata stin doulia, pola provlimata sto spiti mou, genika eimai xalia ... Den kserw pos na xiristo kapia pragmata pou den einai sinithismeno gia mena. Malon ftene ta farmaka ti na pw.

Makari na pane ola kala tin Deutera na anevo ligo ...

Rikaki mou xarika para polu pou se gnorisa !!! Eisai mia koukla k foveros anthropos !!! Makari na mporousa na se dw pio polu ... Ala eides ps hmoun, trelameni apo tin doulia. Pali kala pou prolava na ertho ...

Na kserete oti sas agapawwww oles polu !!!

Yv7Sp2.png

Επίσης να συμπληρώσω ότι και τα ίδια τα παιδιά αυτά έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο απο το παιδί που τους πάντρεψε!

Δηλαδή ενώ τον είχαν σίγουρα για νονό, τους την έκανε!

Έχουν δει τη "γλύκα" και παρόλα αυτά το έκαναν και σε εμάς!

Και μετά έψαχναν για άλλον δεξιά κι αριστερά!

Γεια σου Αναστασάκι, γεια σου Νατασούλα...

Βασικά ρε Δημητρούλα και εγώ την ίδια απορία έχω...Μήπως θέλουν να βαπτίσουν και το δικό σας????

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Δημητρουλα μου.... τί να σου πώ τώρα.... μην μας στεναχωριεσαι, το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πλεον πολλοι ετσι σκεφτονται.... δυστυχώς μονο τον εαυτό τους και την βολή τους.....

Δυστυχως η ζωή ειναι σκληρη.... εχω ταισει εγω σπιτι μου κοσμο και κοσμακη που πλεον δεν υπαρχουνε στη ζωή μας.... γιατί απλά οι σχεσεις ητανε επιφανειακες και τους ενοιαζε μονο πού θα φανε και πώς θα καλοπεράσουνε.... γι αυτο αποφασισαμε πλεον καλυτερα οι δυο μας και ησυχοι παρά να κανουμε παρεα με κενους ανθρωπους:confused:

Έτσι είναι.

Ο καθένας την πάρτι του κοιτάζει.

Εγώ δε θα το έκανα ποτέ αυτό ρε Νατάσα.

Και επειδή ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, θα το έλεγα πριν απαντήσω θετικά στους άλλους!

Θα έλεγα ακου να δεις Δήμητρα, εμένα μου πρότειναν αυτό και θα το κάνω.

Εμείς έχουμε χαθεί, δεν κάνουμε παρέα οπότε για να είμαι εντάξει στο λέω να το ξέρεις.

Όχι να το μάθω τώρα.

Με το μωρό στην κοιλιά .

Αει σιχτ$ ρ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι Αναστασία μου...

Εγω το είχα ψιλιαστει γιατί ούτε μια φορά δεν είπαν τον μπεμπούλη μου "βαφτηστηρι".

Τώρα δε τους θέλω εγώ. .

Εγώ έχω βαφτίσει και κορίτσι και αγόρι...δεν τρέχει τίποτα..αυτό το επιτρέπει περισσότερο η εκκλησία από το να γυρίσεις την κουμπαριά πίσω..

Τεσπα ότι θέλουν αυτοί...εσύ να είσαι καλά και θα βρεις άλλο νονό για τον μπεμπούλη σου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Έτσι είναι.

Ο καθένας την πάρτι του κοιτάζει.

Εγώ δε θα το έκανα ποτέ αυτό ρε Νατάσα.

Και επειδή ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, θα το έλεγα πριν απαντήσω θετικά στους άλλους!

Θα έλεγα ακου να δεις Δήμητρα, εμένα μου πρότειναν αυτό και θα το κάνω.

Εμείς έχουμε χαθεί, δεν κάνουμε παρέα οπότε για να είμαι εντάξει στο λέω να το ξέρεις.

Όχι να το μάθω τώρα.

Με το μωρό στην κοιλιά .

Αει σιχτ$ ρ..

ουτε και εγω θα το εκανα αυτό κουκλα.... αλλα δεν σκεφτεται ολος ο κοσμος το ίδιο.... εξαλλου δεν φορανε ολοι παντελονια;);)

συμφωνω ξεκαθαρα πραγματα

Γεια σου Αναστασάκι, γεια σου Νατασούλα...

Βασικά ρε Δημητρούλα και εγώ την ίδια απορία έχω...Μήπως θέλουν να βαπτίσουν και το δικό σας????

Οχι Ρίκα μου.

Όταν είχα μείνει έγκυος στο πρώτο μωρό, όλο έλεγαν α τι ωραία και καλά κλπ κλπ.

Και τώρα μώκο.

Κουβέντα.

Ασε... ξέρω τι σου λέω.

Είναι ζώα οι άνθρωποι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οχι Αναστασία μου...

Τώρα δε τους θέλω εγώ. .

Αααα εντάξει μου την έλυσες την απορία....

Να πάνε να γ@#%$$νε....Δεν τους έχεις ανάγκη τέτοιους κουμπάρους και καλύτερά που χάλασε τώρα παρά να βαφτίζανε το Δημητράκη και να την κάνανε μετά και ουσιάστικά να έμενε το παιδί χωρίς νονους να νοιάζονται...Θέλει προσοχή στην επιλογή....

Πάντως για το αντίθετο φύλο δεν ισχύει...Εγω έχω βαπτίσει και αγόρι και κορίτσι, και είχα ρωτήσει και μου είπε ο παπας δεν υπάρχει θέμα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...