Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ λολιτσα μου. Το ξέρω ... και εγώ σε αγαπάω μικρή μου, το ξέρεις όμως. .. σωστά?

Καλή επιτυχία στα τραπεζωματα....

Σε φιλω.. παω να κάνω καμιά δουλειά γτ θα με φάει η ... τεμπελιά. ..

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ...!!!!!!!;););)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ένα μνμ έγραψα και με ρωτήσατε τόσα πράγματα και δεν ξέρω τι να απαντήσω.

Λοιπόν θα απαντήσω σε ότι θυμάμαι και τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Τροποποιημένος φυσικός είναι ο κύκλος που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το φυσικό ωάριο + ένα ακόμα αν μπορέσουμε με πολύ λίγα φάρμακα.

Δεν κάνουμε απόλυτα φυσικό γιατί έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μην προλάβουμε να το πάρουμε ούτε το ένα καλό..λόγω μικρόυ κύκλου.

Για το πόσα χρήματα θα μου στοιχήσει ακριβώς θα τους πάρω την Δευτέρα να μου πούμε...μου είπε ότι θα μου κάνει πολύ καλή τιμή.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κάτι ακόμα αν τα καταφέρουμε από τον πρώτο κύκλο και αποκτήσουνε έστω και 1 πολύ καλό ωάριο το οποίο κατά την γονιμοποιήση μας δώσει πολύ καλό έμβρυο δεν θα το πάμε κατάψυξη θα το βάλουμε κατευθείαν.

Αυτά για την ώρα.

I81rp3.png

Και κάτι ακόμα...

Το παρεάκι δεν χαλάει τόσο ευκολα...

Εγώ μπορεί να απέχω λίγο γιατί έχω και άλλα στο μυαλό μου πέρα από την εξώσω...θα μπαίνω, θα λέμε τις ιστορίες μας αλλά αποφάσισα να μου βάλω και λίγο πλαφόν στο ωράριο στον υπολογιστή γιατί καλά όλα αυτά αλλά παραμέλησα και λίγο το αντράκι μου και έχει και αυτός τα δίκια του.

Ποτέ δεν σας ξεχνώ...

I81rp3.png

Κορίτσια μου καταλάβατε τον σεισμό????Μπήκα να δω που έγινε και διάβασα ότι έγινε στην Κρήτη και τρελάθηκα!!!Στην Κρήτη και τον κατάλαβα εγώ εδώ???Απ'ότι λένε πρέπει να ήταν 6 ή 6,2 ή 6,4 ρίχτερ.Ακόμα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και το γεωδυναμικό ινστιτούτο δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση.

Πάω να ξαπλώσω και τα λέμε αργότερα.Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, επίστρεψαμε.....

Από τη μια ανυπομονούσα να πάρω αγκαλίτσα το ταλιμπανάκι μας που μας έλειψε πολύ και από την άλλη στεναχωρήθηκα γιατί βρέθηκα πάλι μακρυά σας....

Λοιπόν, από που να αρχίσω και που να τελείωσω...Θα κουραστείτε να διαβάζετε.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με τα κορίτσια και τις 2 μέρες πέρασα τέλεια...Δεν ξεκολλούσαμε για κανένα λόγο, και δεν προλάβα να τα πούμε και όλα....Που να είμασταν και όλες μάζι...:P:p:p:p:p

Η Δημητρούλα είναι μια πανέμορφη εγκυούλα και πολύ πολύ καλή και αγαπησιάρα...Θα μπορούσα να την έχω συνέχεια αγκαλιά...(Δημητρούλα είδε και η κουνιάδα μου τις φωτό και μου λέει η εγκυούλα είναι πολύ όμορφη)....

Η Ναντιούλα μου είναι κορυφή, όπως την άκουγα στο τηλέφωνο και την φανταζόμουν...Ματάρες, όμορφη και πολύ πολύ high class που λέει και η Σοκολατένια μας...Της άφησα και τον αναπτήρα μου να με θυμάται πότε πότε...;););)

Η Cacao μας είναι το ακριβό άρωμα στο μικρό μπουκαλάκι, και αυθεντική, ότι σκέφτεται θα το πεί χωρίς μισόλογα...Είναι και η μόνη που είδα 2 φορές....Μοιάζει κοριτσάκι και κάπου διάβασα Σοκολατένια για κρίση ηλίκίας και αναρωτιούμουν πως σου ήρθε....

Το Νταντάκι μας ήρθε λίγο στρεσαρισμένη και με τη δουλειά και με το άγχος της προσπάθειας που βγαίνει έντονα αλλά χαλαρώσαμε λίγο και γελάσαμε...Και βέβαια ισχυρή προσωπικότητα....

Η Αναστασία είναι το δίμετρο κορμί που λέγατε και η υπόλοιπες, πολύ όμορφη και απίστευτα φοβερή και διασκεδαστική...Ξεσηκώσαμε το mall με τις "βυζούμπες", έτσι Αναστασάκι....;););)

Και τέλος το Ειρηνάκι μου, η μελαχροινή ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο, έξυπνή και με πολύ χιούμορρρρρ...Ειρηνάκι μου 500.000 είπαμε εεεε????

Μόνο αυτές κατάφερα να δω δυστυχώς....

Πηνελοπάκι μου συγνώμη αλλά δεν κατάφερα να έρθω στο σπιτάκι σου, χαίρομαι που όλα κύλουν καλά για τα μωράκια σου τώρα που ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που ήθελαν να αποφύγουν οι γιατροί και όταν έρθει η ώρα να υποδεχθείς τα μωράκια σου και όλα να πάνε καλα....

Αθανασία μου περαστικά για το πόδι σου και πάλι καλά που πήγες νωρίτερα για επίτροπή και όχι αργότερα να σε στέλνουν μετά Ιούνιο....Θα σε δω την επόμενη φορά....

Νατασούλα μου και έσυ τρεξίματα είχες και δεν τα καταφέραμε...Που θα πάει όμως, μου έδωσαν τα κορίτσια τα φιλιά σου....

Ανιτάκι μου μακάρι να ήσουνα και εσύ...Δε σε πρόλαβα να σου δώσω συνταγή για το κουνέλι...Εγω τα κάνω στη γάστρα με φρέσκα κρεμμυδάκια μόνο και κρασάτη σάλτσα...Την επόμενη φορά αν θες πέσμου...Καλή επίτυχία και στο ταξιδάκι σου....

Μορφάκι εμείς θα τα πούμε και το βραδάκυ...Ζηλιαρόγατα....

Εφάκι μου πολύ χάρηκα με τα νεάκια σου...Επιτέλους είδες το φως και τώρα θα ησυχάσεις για πάντα και θα είσαι και με τα παιδάκια που τόσο θες....Αντε να βγάλετε και μια άκρη με τους υπόλοιπους γιατρούς και όλα να τελείωσουν ακόμα πιο ευχάριστα...

Ζεττάκι μου πόσο χαίρομαι που ξαναέγραψες...Όλα καλά να πάνε καρδιά μου και όποτε θες μας ενημερώνεις...

Λαμπρινούλα μου και εσένα δε σε είδα αλλά ο λόγος δεν είναι μόνο σοβαρός αλλά και πολύ ευχάριστος...Ετσι θα συνεχίσει ο μικρούλης σου και δε θα σε κουράζει καθόλου....

Λινάκι καλή επιτυχία τη Δευτέρα...Δε σε πρόλαβα, ήρθες μια μέρα πριν φύγω και δεν τα κατάφέραμε...

Κορίτσια ξέχασα καμιά και δεν το θυμάμαιιιιιιι.....Συγχωρέστε με........

Ε να πω και λίγο τα δικά μου, κάτι ψιλοκάταλάβατε με το μήνυμα της Μορφούλας και όσες συνάντησα ξέρετε....

Φτάσαμέ στο κέντρο 9 το πρωί και φύγαμε κατά τις 2 το μεσημέρι και ΝΑΙ το γιατρό δεν τον είδα ούτε 5 λεπτά...όλο ρώταγα, όλο έρχονταν και όσο τον είδατε εσείς, τον είδα και εγώ...Η υστεροσκόπηση δεν έδειξε τίποτα, δεν έγινε καμία παρέμβαση, πήραν μόνο ένα κομματάκι από το ενδομήτριο να κάνουν βιοψία μπάς και υπάρχει κάποιο μικρόβιο που δεν έχει φανεί....DVD δεν μου έδωσαν γιατί και καλά δεν έγινε καμία παρέμβαση για να δω κάτι...Εκνευρίστηκα όχι γιατί περίμενα να είναι μαζί μου όλη την ώρα αλλά ήθελα ρε γαμώτο να μου αφιερώσει 5-10 λεπτά, επέμβαση ήταν άλλωστε...Αααααα με πήρε 10 το βράδυ να πει ότι όλα πήγαν καλά΄και όποτε θέλω ξεκινάμε...Ο άντρας μου το πήρε πιο βαρία και για την αδιαφορία και γιατι ποτέ δεν φαίνεται κάτι και όλα είναι καλα και προς το παρόν αποφασίσαμε να μην κάνουμε τίποτα...Θα το αφήσουμε στην τύχη του και τη θέληση του Θέου και βλέπουμε σε καναδυο χρόνια μετά πως θα μας φαίνεται η όλη κατάσταση, συν του ότι δεν υπάρχει και το ρευστό...Ευτυχώς έχουμε το ταλιμπανάκι μας, που κάνει για τρεις και ακόμα έτσι να μείνουμε ευτυχισμένοι θα είμαστε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ψιλοντρέπομαι...Δεν ψάχνω για κοπλιμέντα αλλά ρε κοριτσάρες λίγο υπερβολικές στις περιγραφες...Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι πληθωρική και για το ύψος δεν το σχολιάζω, ας είναι καλά τα τακούνια μου που λατρεύω....όσο για τα κιλά (δυστυχώς η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέματα) έχω αρκετή διαφορά πλέον από πριν 6 μήνες και στους επόμενους έξη ελπίζω να έχω και μεγαλύτερη (ας είναι καλά η Δημητρούλα και η διατροφή της)...;);););)

Νομίζω δεν έγραψα πολλά...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

cOiVp2.png

Ρίκα Ρικάκι.... χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, νομίζω ότι δεν ήταν τυχαίο που δέσαμε τελικά όλες μας σε αυτό το παρεάκι!

Είσαι μια κούκλα κοπέλα με πολύ καλή ψυχή η οποία φαίνεται στα καθαρά και ομορφα σου μάτια!

Μακάρι να σε έβλεπα πιο συχνά!

(Όσο γι αυτό στο Facebook, θα μπω απο το κομπιούτερ να το φτιάξω, από το κινητό δε μπορώ, μάκια μωρό μου!)

Ρουμπίδι κουνηθηκαμε για τα καλά ε? Και είχε και διάρκεια ρε παιδί μου.

Έτυχε να είμαι ξαπλωμένη οπότε τον κατάλαβα για τα καλά.

Ανίτα τέτοια ώρα που είδα το μήνυμα. .. δε μπορώ να βοηθήσω!

Έχω όμως μια καταπληκτική λύση για τραπέζια που δεν ιδρωνεις καθόλου και το αποτέλεσμα είναι σούπερ!

Για άλλη φορά: βάζεις στη γάστρα ποικιλία κρεάτων (προτείνω αρνάκι, μοσχάρι και χοιρινό), μαζί με ροδέλες ντομάτας, πολύχρωμων πιπεριων, κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι και λάδι. Ψήνεις στη γάστρα για 3 1/2 ώρες.

ΤΕΛΕΙΟ! !!!!!!! Τα κρέατα λιώνουν, οι μυρωδιές είναι απίστευτες και εσύ έχεις κάνει και μανικιούρ! Χεχεχεχε!

Κορίτσια μου σήμερα παραγγειλαμε κουρτίνα για το μπεμπούλη μας και δυο υπέροχα φωτιστικά τα οποία τους είπαμε εμείς πως να γίνουν.

Δεν είναι με αρκουδάκια και τέτοια αλλα ειναι πολύ χαριτωμένα και πολύ ταιριαστά στο χώρο!

Παρα πολύ ευχαριστημενη είμαι.

Σε μια βδομάδα πάμε για ντουλάπα που θέλουμε για εμάς και σε δυο βδομάδες πάμε για κουνια/αλαξιέρα/λίκνο/καροτσι κλπ!

Σήμερα πάω σε παιδικα γενέθλια οπότε σας φιλώ όλες γλυκά!

Μάκια μάκια! ♡ ♥ ♥ ♡ ♥ ♥ ♡ ♥ ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρίκα Ρικάκι.... χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, νομίζω ότι δεν ήταν τυχαίο που δέσαμε τελικά όλες μας σε αυτό το παρεάκι!

Είσαι μια κούκλα κοπέλα με πολύ καλή ψυχή η οποία φαίνεται στα καθαρά και ομορφα σου μάτια!

Μακάρι να σε έβλεπα πιο συχνά!

(Όσο γι αυτό στο Facebook, θα μπω απο το κομπιούτερ να το φτιάξω, από το κινητό δε μπορώ, μάκια μωρό μου!)

Ρουμπίδι κουνηθηκαμε για τα καλά ε? Και είχε και διάρκεια ρε παιδί μου.

Έτυχε να είμαι ξαπλωμένη οπότε τον κατάλαβα για τα καλά.

Ανίτα τέτοια ώρα που είδα το μήνυμα. .. δε μπορώ να βοηθήσω!

Έχω όμως μια καταπληκτική λύση για τραπέζια που δεν ιδρωνεις καθόλου και το αποτέλεσμα είναι σούπερ!

Για άλλη φορά: βάζεις στη γάστρα ποικιλία κρεάτων (προτείνω αρνάκι, μοσχάρι και χοιρινό), μαζί με ροδέλες ντομάτας, πολύχρωμων πιπεριων, κρεμμύδι, αλάτι πιπέρι και λάδι. Ψήνεις στη γάστρα για 3 1/2 ώρες.

ΤΕΛΕΙΟ! !!!!!!! Τα κρέατα λιώνουν, οι μυρωδιές είναι απίστευτες και εσύ έχεις κάνει και μανικιούρ! Χεχεχεχε!

Κορίτσια μου σήμερα παραγγειλαμε κουρτίνα για το μπεμπούλη μας και δυο υπέροχα φωτιστικά τα οποία τους είπαμε εμείς πως να γίνουν.

Δεν είναι με αρκουδάκια και τέτοια αλλα ειναι πολύ χαριτωμένα και πολύ ταιριαστά στο χώρο!

Παρα πολύ ευχαριστημενη είμαι.

Σε μια βδομάδα πάμε για ντουλάπα που θέλουμε για εμάς και σε δυο βδομάδες πάμε για κουνια/αλαξιέρα/λίκνο/καροτσι κλπ!

Σήμερα πάω σε παιδικα γενέθλια οπότε σας φιλώ όλες γλυκά!

Μάκια μάκια! ♡ ♥ ♥ ♡ ♥ ♥ ♡ ♥ ♡

Μακάρι να σας έβλεπα και εγώ πιο συχνά κοριτσάρα μου...Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....

Δεν ξέρω αν έχεις αποφασίσει κούνια, αλλά εγώ πήρα από τα motherbaby που σου είπε και η Λαμπρινή και είναι πολυμορφική...Εκτός του ότι γίνεται κρεββάτι για μετά και δημιουργείται και κομοδίνο έχει σύστημα που τους πρώτους 6 μήνες μπορείς να κουνιέται κιόλας αν χρειάζεται στο να κοιμηθεί...Εμένα δε μου πολυχρησίμευσε γιατί κοιμόνταν εύκολα αλλά είναι ένα συν αν χρειάζεται...

Καλά να περάσετε στα γενέθλιά....Φιλάκια....

cOiVp2.png

Καλησπέρα και πάλι.

Ρικάκι μου δεν μου έφτασε ο χρόνος μαζί σου.Ήταν τόσο λίγο.Βέβαια από το τίποτα καλύτερα.Όσο για τις περιγραφές δεν είδα καμία υπερβολή πουθενά.Όσο για τα κιλά μπορεί η ζυγαριά όπως λες να μην λέει ψέματα,αλλά όπως είπα και την άλλη φορά είναι τόσο καλά κατανεμημένα στο σώμα σου που και μερικά παραπάνω να έχεις δεν φαίνεται.Η ζυγαριά δεν τα λέει αυτά.Και αυτά τα μαλλιά σου ρε κοπέλα είναι υπέροχα!!!Έχω τον αναπτήρα σου και σε σκέφτομαι.Σου έλειψε το ταλιμπανάκι σου κοριτσάρα μου ε???Μάλλον και εκείνου θα του έλειψε η μαμά του.

Δημητρούλα μου εγώ την ώρα του σεισμού καθόμουν στον καναπέ οπότε και εγώ τον κατάλαβα.Πράγματι είχε διάρκεια.Είσαι σε φάση αγορών όμορφη εγκυούλα.Τι ωραίο που είναι αυτό.Διαβάζω αυτά που γράφεις και θυμάμαι την αρχή που σου λέγαν τα κορίτσια για χοριακή και δεν πήγαινες και μετά το τρελο πάρτυ με το χοντρό μπιζέλι της Εφούλας.Πως περνάει ο καιρός!!!Να περάσεις τέλεια στο παιδικό πάρτυ!!!!

Εγώ περιμένω επισκέψεις.Όχι τίποτα φοβερό.Θα έρθει ένας φίλος να δούμε καμία ταινία.Δεν είμαι για πολλά πολλά αφού έχω μάθημα πάλι αύριο!!!

Καλησπέρα και πάλι.

Ρικάκι μου δεν μου έφτασε ο χρόνος μαζί σου.Ήταν τόσο λίγο.Βέβαια από το τίποτα καλύτερα.Όσο για τις περιγραφές δεν είδα καμία υπερβολή πουθενά.Όσο για τα κιλά μπορεί η ζυγαριά όπως λες να μην λέει ψέματα,αλλά όπως είπα και την άλλη φορά είναι τόσο καλά κατανεμημένα στο σώμα σου που και μερικά παραπάνω να έχεις δεν φαίνεται.Η ζυγαριά δεν τα λέει αυτά.Και αυτά τα μαλλιά σου ρε κοπέλα είναι υπέροχα!!!Έχω τον αναπτήρα σου και σε σκέφτομαι.Σου έλειψε το ταλιμπανάκι σου κοριτσάρα μου ε???Μάλλον και εκείνου θα του έλειψε η μαμά του.

Δημητρούλα μου εγώ την ώρα του σεισμού καθόμουν στον καναπέ οπότε και εγώ τον κατάλαβα.Πράγματι είχε διάρκεια.Είσαι σε φάση αγορών όμορφη εγκυούλα.Τι ωραίο που είναι αυτό.Διαβάζω αυτά που γράφεις και θυμάμαι την αρχή που σου λέγαν τα κορίτσια για χοριακή και δεν πήγαινες και μετά το τρελο πάρτυ με το χοντρό μπιζέλι της Εφούλας.Πως περνάει ο καιρός!!!Να περάσεις τέλεια στο παιδικό πάρτυ!!!!

Εγώ περιμένω επισκέψεις.Όχι τίποτα φοβερό.Θα έρθει ένας φίλος να δούμε καμία ταινία.Δεν είμαι για πολλά πολλά αφού έχω μάθημα πάλι αύριο!!!

Λιγός, πολύ λίγος ο χρόνος...Αναρωτιέμαι πόσο θα χρειαζόμασταν...;););)

Σε αυτό που λες είμαι τυχερή, τα κιλά είναι από το κεφάλι μέχρί τις πατούσες, ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε συγκεκριμένο σημείο...Anyway μου αρέσει το φαγητάκι, τι να κάνουμε, τα πάχη μου τα κάλλη μου....Τα μαλλιά είναι το μόνο για το οποίο έχω το πάνω χέρι, μπορεί να μη μπορούσα να βάλω ότι ρούχο ήθελα οπότε περιποιόμουν πάντα τα μαλλιά μου, σαμπουάν και κρέμες και σέρουμ και επαγγελματικό πιστολάκι...Εχω γίνει η κομμώτρια της οικογένειας, όποιος θέλει βαφη, χτένισμα αναλαμβάνω....:tongue::tongue::tongue:

Εννοείται ότι μου έλειψε το ταλιμπανάκι αλλά εκείνου του έλειψε ο μπαμπάκας του περισσότερο...Μόλις ήρθαμε κατευθείαν μπαμπάκα και αγκαλιά...Τον αφήνω να χαρεί για αρχή γιατί που θα πάει θα τον πιάσει το οιδιπόδειο σε λίγο....;);););)

Όσο για τις σκέψεις σου για το παρεάκι μας, τίποτα δε χαλάει αγαπούλα όταν δεν το αφήσουμε, και εμείς δε θα το αφήσουμε...Μπορεί να πέσαμε λίγο με τα μούτρα που λέμε αλλά θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας και μόλις ακούσουμε και τα πρώτα ευχάριστα θα ανανεωθούμε και ψυχολογικά και θα πάρουμε τα πάνω μας, να είμαστε κοντά είτε ουσιαστικά είτε νοερά σε όσες το χρειάζονται...Μέχρι να γίνουν όλες μανούλες και μετά να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα πια της καθημερινότητας....

Καλά να περάσετε με το φιλαράκι σας και πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Είναι καμιά εδώ να πω τον πόνο μου? Έχω τόσα νεύρα που παω περπατώντας στη Θεσσαλονίκη λέμε!

εδω ειμαι Δημητρουλα.... τί εγινε ψυχή μου;;; γιατι εχεις νευρα;;;

Πάω που λέτε η ανυποψίαστη έγκυος, στα παιδικά γενέθλια που ελεγα νωρίτερα.

Ποιός τα έκανε? Η κουμπάροι μας- τα παιδιά που μας πάντρεψαν.

Να σας βάλω λίγο στο κλίμα.

Παιδικοί φίλοι του άντρα μου, που όταν τα έφτιαξα εγώ μαζί του γίναμε η τετράδα αυτοκόλλητοι.

Τραπέζια κάθε Κυριακή, βόλτες κλπ κλπ.

Με ενα δυο πράγματα είχα ψιλοσπαστει εγώ, αλλά οκ σε γενικές γραμμές.

Τον τελευταίο χρόνο είχαμε χαθεί γιατί αφενός αυτοί έκαναν και τρίτο παιδί, αλλά και εμείς είχαμε την αρρώστια του πεθερου μου και νοσοκομεία δυο φορές με τη μαμά μου.

Είχαμε να τους δούμε πολύ καιρό.

Παρόλα αυτά εγώ θεώρησα τη σημερινή μέρα ως μια νεα "έναρξη" της φιλίας μας μιας που πια είμαστε οκ και δεν έχουμε νοσοκομεία κλπ.

Όσο καιρό κάναμε πάρεα τα παιδιά ήξεραν ότι προσπαθούμε για μωρό.

Έλεγαν λοιπόν "άντε να γίνουμε νονοί, αντε ρε παιδια, ανυπομονούμε κλπ κλπ. Και μόνο το παιδί σας θέλουμε να βαφτίσουμε κλπ κλπ".

ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ?????

Εκεί που καθόμουν εγώ, βλέπω τη ΝΟΝΆ των δυο πρώτων τους παιδιών με την 7 μηνών κορούλα τους.

Ξαναλέω σε περίπτωση που μπερδευτηκατε: Η ΝΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (έχουν δυο δίδυμα αγόρια και ενα κοριτσάκι).

Ο κουμπάρος μου κράταγε αγκαλιά την κόρη της νονας των παιδιών τους.

Λέω στον κουμπάρο μου "πως το λένε το κοριτσάκι? "

Και μου λέει "τη λένε (τάδε). Εμείς θα τη βαφτίσουμε"...

...............................

..............

...

.

.

.

.

:shock::shock::shock::shock:

Λεω εγώ "τι? Γίνεται αυτό αφού είναι η νονα του παιδιού σας?

Ναι γίνεται λέει. Μας το πρότειναν πριν 7 μήνες και είπαμε ε αφού επιμένετε. ..

.

.

.

Τι μ@λακας κόσμος υπάρχει ρε κορίτσια? ??????

Είναι δυνατόν?

Δηλαδή τόσο ρηχή ήταν η φιλια μας?

Ναι είχαμε κόψει ενα διάστημα γιατί είχαμε κι εμείς τα προβλήματα μας.

Και αυτοί έσπευσαν να κλείσουν αλλη κουμπαρια?

Ο άντρας μου λέει σίγουρα ήξεραν ότι θα μας πειράξει αλλά δε τους ενδιέφερε, τόσο παρτακηδες είναι.

Που είναι δηλαδή που έλεγαν αντε να κάνετε παιδί να το βαφτίσουμε?

Έχω μείνει άφωνη.

Κοριτσάκια προσέξτε ποιους κάνετε κουμπάρους.

Προσέξτε ποιους βάζετε μέσα στο σπίτι σας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ποιός ακούει τώρα την κουμπάρα μου την άλλη (που εγώ της βάφτισα την κόρη).

Δε την ήθελε που δε την ήθελε την άλλη μου κουμπάρα, τώρα. .... πάει.

Θα πέσει πολύ θάψιμο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...