Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά αν υποχωρήσω τώρα θα είναι καβάλα μου και τότε δεν με σώνει τίποτα.Αν κρίνω από χθες κάπως βελτιώνεται η κατάσταση.Να δούμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα.Πραγματικά ορισμένα δεν υπάρχουν.Το να είναι ζωηρά σαν χαρακτήρες δεν με ενοχλεί,ίσα ίσα που μου αρέσει.Αλλά πολλά δεν έχουν όρια.Δεν τα έχουν μάθει και μέχρι να μπουν στα όρια σου βγαίνει ο πάτος.Αλλά μερικά είναι και κάπως αγενή.Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.Άσε τι ήμασταν εμείς.Καμία σχέση σήμερα.Αφού λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.Ραγδαία εξέλιξη προς το χειρότερο.Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά.

Γενικά έχω υπόταση και άμα σηκωθώ απότομα ζαλίζομαι,αλλά χθες ήμουν όρθια όταν συνέβη αυτό και κάπως με παραξένεψε!!!!

Πόσο πίεση έχεις Ναντιακι? Μήπως έχεις ορθοστατικη πίεση? Πρέπει να το δεις πάντως.

Καλά άσε τα παιδιά. .. όντως κάθε νέα γενιά και πιο.... φευγατη...

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νατασσακι μου, καλά είμαι.

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

Εσύ σίδηρο ε? Κοριτσάκι να προσεχείς. ... Τώρα καλύτερα?

ναι καπως καλυτερα:P:p:p ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Καλημέρα Ναντιακι μου, ήταν ο φόβος που επαληθεύτηκε. .. για άλλη μια φορά. Δεν πειράζει προχωραμε... ένα βήμα τη φορά. .. μικρό καλάθι αυτή τη φορά. Με ξεπερνάει...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου, μακάρι, για όλες μας.

Ζαλάδες και εσύ ε? Να τρως καλά και να προσέχεις. ... Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα.

Έτσι Ζεττάκι ένα βήμα τη φορά.Το θέμα τώρα είναι ότι ξεκίνησες.Σιγά σιγά θα φτάσουμε στη θετική χοριακή και μετά χέρι χέρι θα περάσουν και 9 μήνες.Όπως και στη Δημητρούλα μας που μπήκε στον 7ο και εμένα μου φαίνεται σαν χθες που μας έλεγε για τη θετική χοριακή της!!!!

Σήμερα καλά είμαι.Και οι ζαλάδες ήταν στιγμιαίες.Μάλλον λόγω της έντασης που ένιωθα.Κάθε Τρίτη και Παρασκευή έχω πολύ δύσκολα τμήματα και στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Πόσο πίεση έχεις Ναντιακι? Μήπως έχεις ορθοστατικη πίεση? Πρέπει να το δεις πάντως.

Καλά άσε τα παιδιά. .. όντως κάθε νέα γενιά και πιο.... φευγατη...

Το έχω κοιταξει Ζεττάκι μου και ξέρω ότι έχω ορθοστατική υπόταση.Αλλά χθες νομίζω ήταν από κούραση και ένταση.Ήταν δύσκολη μέρα η χθεσινή.

Διαφημίσεις

Καλά αν υποχωρήσω τώρα θα είναι καβάλα μου και τότε δεν με σώνει τίποτα.Αν κρίνω από χθες κάπως βελτιώνεται η κατάσταση.Να δούμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα.Πραγματικά ορισμένα δεν υπάρχουν.Το να είναι ζωηρά σαν χαρακτήρες δεν με ενοχλεί,ίσα ίσα που μου αρέσει.Αλλά πολλά δεν έχουν όρια.Δεν τα έχουν μάθει και μέχρι να μπουν στα όρια σου βγαίνει ο πάτος.Αλλά μερικά είναι και κάπως αγενή.Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.Άσε τι ήμασταν εμείς.Καμία σχέση σήμερα.Αφού λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.Ραγδαία εξέλιξη προς το χειρότερο.Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά.

Γενικά έχω υπόταση και άμα σηκωθώ απότομα ζαλίζομαι,αλλά χθες ήμουν όρθια όταν συνέβη αυτό και κάπως με παραξένεψε!!!!

και εγω εχω υποταση... στο παρελθον επαιρνα φαρμακα για να μου ανεβει..... ακουσον ακουσον.....

να πινεις πολυ νερο και τρως συχνα και απο λιγο..... μου το εχει πει γιατρος γιατι και εγω εχω μεγαλο θεμα..... 6 η μικρη 8 η μεγαλη....

Κοριτσια σας αφηνω..... θα βγω με το αγορι μου για ενα καφεδακι..... σορρυ που σας αφηνω ετσι..... φιλακια πολλα

Καλό καφεδάκι αγαπούλα!!!

Θα φύγω και εγώ τώρα γιατί έχω μάθημα!!!

Ζεττάκι μου σε φιλώ γλυκά και καλή αρχή και πάλι!!!!Να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη όσο μπορείς!!!!

και εγω εχω υποταση... στο παρελθον επαιρνα φαρμακα για να μου ανεβει..... ακουσον ακουσον.....

να πινεις πολυ νερο και τρως συχνα και απο λιγο..... μου το εχει πει γιατρος γιατι και εγω εχω μεγαλο θεμα..... 6 η μικρη 8 η μεγαλη....

Και εγώ κάπως έτσι είμαι.Μερικές φορές μπορεί να είναι και λίγο χαμηλότερη.Από νερό δεν έχω πρόβλημα,πίνω πολύ και τώρα τελευταία με τη διατροφή τρώω μικρά και συχνά γεύματα.Θα δούμε πως θα πάει.Αν το ξανανιώσω θα πάω ξανά σε γιατρό.

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αφηνω..... θα βγω με το αγορι μου για ενα καφεδακι..... σορρυ που σας αφηνω ετσι..... φιλακια πολλα
Το έχω κοιταξει Ζεττάκι μου και ξέρω ότι έχω ορθοστατική υπόταση.Αλλά χθες νομίζω ήταν από κούραση και ένταση.Ήταν δύσκολη μέρα η χθεσινή.

Νατασσακι καλά να περάσετε. Φιλάκια.

Ναντιακι να τρως καλά και όταν μπορείς να περπατάς. .. ξέρω ζόρι με την δουλειά. .. Όταν μπορείς όμως. .. Νομίζω πως και εσύ πρέπει να πας για μάθημα, σωστά?

Φιλιά και στις δυο σας. .. παω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά.

url]

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΞΕΡΕΙΣ..?????? :confused::confused::confused:

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!;););)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ..???????

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!:P:p:p

Και εγώ κάπως έτσι είμαι.Μερικές φορές μπορεί να είναι και λίγο χαμηλότερη.Από νερό δεν έχω πρόβλημα,πίνω πολύ και τώρα τελευταία με τη διατροφή τρώω μικρά και συχνά γεύματα.Θα δούμε πως θα πάει.Αν το ξανανιώσω θα πάω ξανά σε γιατρό.
Νατασσακι καλά να περάσετε. Φιλάκια.

Ναντιακι να τρως καλά και όταν μπορείς να περπατάς. .. ξέρω ζόρι με την δουλειά. .. Όταν μπορείς όμως. .. Νομίζω πως και εσύ πρέπει να πας για μάθημα, σωστά?

Φιλιά και στις δυο σας. .. παω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΦΕΥΓΕΤΕ ΟΛΕΣ..????????:-(:-(:-(

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΞΕΡΕΙΣ..?????? :confused::confused::confused:

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!;););)

Σε ευχαριστώ λολιτσα μου. Το ξέρω ... και εγώ σε αγαπάω μικρή μου, το ξέρεις όμως. .. σωστά?

Καλή επιτυχία στα τραπεζωματα....

Σε φιλω.. παω να κάνω καμιά δουλειά γτ θα με φάει η ... τεμπελιά. ..

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...