Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τι κάνεις εσύ κοριτσάρα???Έχω καιρό να σε πετύχω.Άρχισα πάλι δουλειά οπότε τις περισσότερες σας έχω χάσει.Μόνο τις νυχτερινές πετυχαίνω πιο συχνά!!!!

καλά ειμαι..... τις τελευταιες μερες δεν ενιωθα και πολυ καλα.... ειχα κατι κομαρες και ζαλαδες... αρχισα σιδηρο και αισθανομαι λιγο καλυτερα....

εσυ πως πας με τα μαθηματα;;;;

Διαφημίσεις

βρε Ανιτα πού εισαι;;;;;; μολις μπηκαμε εγινες σιφουνας και εξαφανίστηκες;;;;

Μάλλον αργήσαμε λίγο και βαρέθηκε να περιμένει μόνη της.Δεν μας πήρε είδηση ότι μπήκαμε.Έχει και το τραπέζι το βράδυ και θα έχει προετοιμασίες!!!

Ελπίζω να τακτοποίησες τα θεματάκια σου κοριτσάρα!!!Ναι θέλω και εγώ να γνωρίσω το Εφάκι και να συναντήσω ξανά το Ανιτάκι!!!!

δυστυχως δεν τα τακτοποιησα..... ανεβληθησαν για καποιους μηνες... τεσπα.....

εγω ουτε το Ανιτακι καταφερα να δω.... ευελπιστω αυτην την φορα να τα καταφερω!!!

Μάλλον αργήσαμε λίγο και βαρέθηκε να περιμένει μόνη της.Δεν μας πήρε είδηση ότι μπήκαμε.Έχει και το τραπέζι το βράδυ και θα έχει προετοιμασίες!!!

ετσι φαινεται.... παει να μαγειρεψει.....

δεν εχεις μαθημα σημερα;;

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ξέρω έχετε καιρό να δείτε μνμ. μου. Δεν έχω κάτι με καμιά σας και σας αγαπώ όλες και θέλω όλες να είστε καλά. Είχα τα δικά μου.

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας.

Τα νέα μου ... Μετά από μια κύστη που βρήκαμε και μας καθυστέρησε ... ξεκινησα διέγερση και με τη βοήθεια του Θεού προχωράμε.

Σας φιλώ όλες και δεν θέλω να στεναχωριεται καμιά για τις χαζές παρεξηγήσεις που δημιουργουνται... Απλά να σεβόμαστε η μια την άλλη και τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάθε μία μας. Και επίσης δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση πως το καφέ μας είναι γκαντεμικο.

Αυτά. ... φιλιά. ...

url]

Διαφημίσεις

καλά ειμαι..... τις τελευταιες μερες δεν ενιωθα και πολυ καλα.... ειχα κατι κομαρες και ζαλαδες... αρχισα σιδηρο και αισθανομαι λιγο καλυτερα....

εσυ πως πας με τα μαθηματα;;;;

Καλά έκανες και πήρες σίδηρο.Εγώ κάποια στιγμή χθες κατά τις 9 το βράδυ ένιωσα μια ζαλάδα και για μια στιγμή τα μάτια μου σαν να έβλεπαν μικρά μικρά αστεράκια.Κουφάθηκα.Μάλλον από την κούραση θα είναι.Με τα μαθήματα καλά,αλλά έχω μια πέμπτη τάξη στο σχολείο που είναι φοβερά ανήσυχη.Απίθανα ανήσυχη.Προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της τάξης,με φτάνουν στα όριά μου,αλλά ακόμα κρατάω.Αν δείξω ότι λυγίζω την έβαψα.

δυστυχως δεν τα τακτοποιησα..... ανεβληθησαν για καποιους μηνες... τεσπα.....

εγω ουτε το Ανιτακι καταφερα να δω.... ευελπιστω αυτην την φορα να τα καταφερω!!!

Ελπίζω να τα λύσεις σύντομα αγαπούλα!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ξέρω έχετε καιρό να δείτε μνμ. μου. Δεν έχω κάτι με καμιά σας και σας αγαπώ όλες και θέλω όλες να είστε καλά. Είχα τα δικά μου.

Τα νέα μου ... Μετά από μια κύστη που βρήκαμε και μας καθυστέρησε ... ξεκινησα διέγερση και με τη βοήθεια του Θεού προχωράμε.

Σας φιλώ όλες και δεν θέλω να στεναχωριεται καμιά για τις χαζές παρεξηγήσεις που δημιουργουνται... Απλά να σεβόμαστε η μια την άλλη και τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάθε μία μας. Και επίσης δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση πως το καφέ μας είναι γκαντεμικο.

Αυτά. ... φιλιά. ...

καλημέρα Ζετάκι.... πώς εισαι;;;;

εννοειται πως το καφε μας δεν ειναι γκαντεμικο, γιατι οπου να ναι θα πεφτουνε βροχη οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣΣΣΣ

Καλά έκανες και πήρες σίδηρο.Εγώ κάποια στιγμή χθες κατά τις 9 το βράδυ ένιωσα μια ζαλάδα και για μια στιγμή τα μάτια μου σαν να έβλεπαν μικρά μικρά αστεράκια.Κουφάθηκα.Μάλλον από την κούραση θα είναι.Με τα μαθήματα καλά,αλλά έχω μια πέμπτη τάξη στο σχολείο που είναι φοβερά ανήσυχη.Απίθανα ανήσυχη.Προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της τάξης,με φτάνουν στα όριά μου,αλλά ακόμα κρατάω.Αν δείξω ότι λυγίζω την έβαψα.

Βάστα γερά.... αν παρουνε τα αερα την εκατσες..... καλα τα σημερινα παιδια εχουνε ξεφυγει λιγο.... ειναι πολυ ζωηρά.... εμεις κιχ δεν τολμουσα να βγαλουμε.... τί να πω....

οσο για την ζαλαδα εγω βλεπω αυτα τα αστερακια οταν σκυβω αποτομα.... μαλλον πεφτει η πιεση.... για κοιταξε το λιγο....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Αυτά. ... φιλιά. ...

Καλημέρα Ζεττάκι μου!!!Πολύ χαίρομαι που σε "ακούω".Έχεις κύστη τελικά ε???Θυμάμαι που το έλεγες.Πήγες λίγο πίσω,αλλά ξεκίνησες!!!!Καλή αρχή αγαπούλα μου!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να είναι η τυχερή σου προσπάθεια που θα σου δώσει το/τα μωράκι/α σου.

καλημέρα Ζετάκι.... πώς εισαι;;;;

εννοειται πως το καφε μας δεν ειναι γκαντεμικο, γιατι οπου να ναι θα πεφτουνε βροχη οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣΣΣΣ

Καλημέρα Νατασσακι μου, καλά είμαι.

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

Εσύ σίδηρο ε? Κοριτσάκι να προσεχείς. ... Τώρα καλύτερα?

url]

Βάστα γερά.... αν παρουνε τα αερα την εκατσες..... καλα τα σημερινα παιδια εχουνε ξεφυγει λιγο.... ειναι πολυ ζωηρά.... εμεις κιχ δεν τολμουσα να βγαλουμε.... τί να πω....

οσο για την ζαλαδα εγω βλεπω αυτα τα αστερακια οταν σκυβω αποτομα.... μαλλον πεφτει η πιεση.... για κοιταξε το λιγο....

Καλά αν υποχωρήσω τώρα θα είναι καβάλα μου και τότε δεν με σώνει τίποτα.Αν κρίνω από χθες κάπως βελτιώνεται η κατάσταση.Να δούμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα.Πραγματικά ορισμένα δεν υπάρχουν.Το να είναι ζωηρά σαν χαρακτήρες δεν με ενοχλεί,ίσα ίσα που μου αρέσει.Αλλά πολλά δεν έχουν όρια.Δεν τα έχουν μάθει και μέχρι να μπουν στα όρια σου βγαίνει ο πάτος.Αλλά μερικά είναι και κάπως αγενή.Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.Άσε τι ήμασταν εμείς.Καμία σχέση σήμερα.Αφού λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.Ραγδαία εξέλιξη προς το χειρότερο.Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά.

Γενικά έχω υπόταση και άμα σηκωθώ απότομα ζαλίζομαι,αλλά χθες ήμουν όρθια όταν συνέβη αυτό και κάπως με παραξένεψε!!!!

Καλημέρα Νατασσακι μου, καλά είμαι.

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

Εσύ σίδηρο ε? Κοριτσάκι να προσεχείς. ... Τώρα καλύτερα?

Που θα πάει θα πάνε όλα καλά ρε φιλενάδα.Δεν γίνεται αλλιώς,δεν έχουμε άλλη επιλογή!!!

Καλημέρα Ζεττάκι μου!!!Πολύ χαίρομαι που σε "ακούω".Έχεις κύστη τελικά ε???Θυμάμαι που το έλεγες.Πήγες λίγο πίσω,αλλά ξεκίνησες!!!!Καλή αρχή αγαπούλα μου!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να είναι η τυχερή σου προσπάθεια που θα σου δώσει το/τα μωράκι/α σου.

Καλημέρα Ναντιακι μου, ήταν ο φόβος που επαληθεύτηκε. .. για άλλη μια φορά. Δεν πειράζει προχωραμε... ένα βήμα τη φορά. .. μικρό καλάθι αυτή τη φορά. Με ξεπερνάει...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου, μακάρι, για όλες μας.

Ζαλάδες και εσύ ε? Να τρως καλά και να προσέχεις. ... Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...