Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια συγνωμη που δεν μπήκα χθες να σας πω τα νέα μου...αλλά ήρθαν και οι κουνιάδα με τον άντρα της και τα παιδιά και δεν πρόλαβα.

Για να μην μακρηγορώ γιατί πρέπει να φύγω για την δουλειά να σας πω ότι κανόνισα με τον γιατρό για τροποποιημένους φυσικούς από τον επόμενο κύκλο.

Σας φιλώ όταν θα έχω χρόνο θα ξαναμπώ.

Οτι ερώτηση έχετε γράψτε τη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια συγνωμη που δεν μπήκα χθες να σας πω τα νέα μου...αλλά ήρθαν και οι κουνιάδα με τον άντρα της και τα παιδιά και δεν πρόλαβα.

Για να μην μακρηγορώ γιατί πρέπει να φύγω για την δουλειά να σας πω ότι κανόνισα με τον γιατρό για τροποποιημένους φυσικούς από τον επόμενο κύκλο.

Σας φιλώ όταν θα έχω χρόνο θα ξαναμπώ.

Οτι ερώτηση έχετε γράψτε τη...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΑΚΙ..!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΤΑ..!!!!!!!!:P:p:p

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1) ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ.???:confused::confused:

2) ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ???:confused::confused:

3) ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ..???:confused::confused:

4) ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.???:confused::confused:

ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΗΜΗ ΚΑΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ...!!!!!!!:P:p;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΑΝΤΕ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.??????:confused::confused:

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ.....:confused::confused::confused:

ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ), ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ..!!!!!!:P:p:p

Kαλημέρα Ανιτάκι μου!! τί κανεις??? προσπαθω εδω και ώρα να μπω αλλα δεν με εβαζε.....

Κουνέλι θα φτιαξεις;;; τί να σου πω.... εγω δεν το τρωω..... ουτε το μαγειρευω.... το λυπαμαι....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Ρικάκι μου λυπάμαι πολύ που δεν τα κατάφερα να ερθω να σε δω χτες.... ελπίζω όταν με το καλό μας ξαναρθεις να βρεθούμε....

οι φωτο οπως παντα υπεροχες.... ολες κουκλες!!!!!!!!! και χαρηκα πολύ που είδα και το Ρηνάκι μας!!!!!!!!!!!!

Ναντιάκι μου το ξέρω ότι στεναχωριέσαι που καποια κοριτσια θελουνε λιγο τον χρονο τους..... το καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατι ευχαριστο γιατι εδώ μας ενώνει ο ίδιος σκοπός..... απλά πρεπει να το σεβαστουμε και να το κατανοήσουμε..... δεν ειμαστε ολες ιδιες προσωπικότητες και δεν αντιδράμε ολες το ίδιο στις δυσκολίες..... σου στελνω τα φιλιά μου...... και μην μου στεναχωριέσαι... ναι;;;; ναι...

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!Τι κάνετε???Καλοκαίρι πάλι!!!!

Λαμπρινούλα μου πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!!!Ο γραπτός σου λόγος λάμπει,όπως φαντάζομαι και το πρόσωπό σου.

Μωρέ Λαμπρινούλα μου να σου πω γιατί στεναχωριέμαι λίγο.Όταν είχα εγώ την άσχημη στιγμή μου με την παλλίνδρομη βρήκα από όλες σας μια τεράστια αγκαλιά.Ήσασταν μια τεράστια ψυχολογική βοήθεια για εμένα και με λυπεί το γεγονός να μην μπορώ να συμπαρασταθώ εγώ με τη σειρά μου και να επιστρέψω την αγάπη που μου δείξατε σε όσα κορίτσια την έχουν ανάγκη.Ούτε απουσίες βάζω ούτε κατηγορώ καμία κοπέλα.Απλά νιώθω πως αυτές οι παρεξηγήσεις χάλασαν λίγο το κλίμα σε μια περίοδο που ορισμένα κορίτσια είχαν πραγματικά ανάγκη την συμπαράστασή μας.Αυτό είναι όλο.

Αναστασία μου χαίρομαι που καταστρώσατε τα νέα σχέδιά σας.Τι είναι ο τροποποιημένος φυσικός???Με το καλό να ξεκινήσεις ξανά αγαπούλα μου!!!

Ανιτάκι έχεις τραπέζι σήμερα???Και οι δύο επιλογές σου μου ακούγονται πολύ ωραίες.Πότε περίπου θα έρθεις???Θέλω να προσπαθήσω να αλλάξω το μάθημα να σε δω.Την προηγούμενη φορά είχα και το μάθημα και το γάμο και δεν γινόταν να αλλάξω τίποτα και δεν κατάφερα να έρθω και εγώ.

Ναντιάκι μου το ξέρω ότι στεναχωριέσαι που καποια κοριτσια θελουνε λιγο τον χρονο τους..... το καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατι ευχαριστο γιατι εδώ μας ενώνει ο ίδιος σκοπός..... απλά πρεπει να το σεβαστουμε και να το κατανοήσουμε..... δεν ειμαστε ολες ιδιες προσωπικότητες και δεν αντιδράμε ολες το ίδιο στις δυσκολίες..... σου στελνω τα φιλιά μου...... και μην μου στεναχωριέσαι... ναι;;;; ναι...

Εννοείται ότι το σέβομαι απόλυτα,απλά νιώθω ότι τις "έδιωξαν" οι παρεξηγήσεις που έγιναν την στιγμή που είχαν ίσως περισσότερη ανάγκη την στήριξή μας.Θα το κλείσω εδώ το θέμα και θα πω πως ό,τι κι αν χρειάζεται όποια φιλενάδα είμαι εδώ και φυσικά και στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου!!!

Τι κάνεις εσύ κοριτσάρα???Δεν πήγες χθες ε???Ούτε εγώ.Αλλά ευτυχώς είδα την Ρίκα και την κακάο σε καφέ την Πέμπτη το πρωί.

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!Τι κάνετε???Καλοκαίρι πάλι!!!!

Λαμπρινούλα μου πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!!!Ο γραπτός σου λόγος λάμπει,όπως φαντάζομαι και το πρόσωπό σου.

Μωρέ Λαμπρινούλα μου να σου πω γιατί στεναχωριέμαι λίγο.Όταν είχα εγώ την άσχημη στιγμή μου με την παλλίνδρομη βρήκα από όλες σας μια τεράστια αγκαλιά.Ήσασταν μια τεράστια ψυχολογική βοήθεια για εμένα και με λυπεί το γεγονός να μην μπορώ να συμπαρασταθώ εγώ με τη σειρά μου και να επιστρέψω την αγάπη που μου δείξατε σε όσα κορίτσια την έχουν ανάγκη.Ούτε απουσίες βάζω ούτε κατηγορώ καμία κοπέλα.Απλά νιώθω πως αυτές οι παρεξηγήσεις χάλασαν λίγο το κλίμα σε μια περίοδο που ορισμένα κορίτσια είχαν πραγματικά ανάγκη την συμπαράστασή μας.Αυτό είναι όλο.

Αναστασία μου χαίρομαι που καταστρώσατε τα νέα σχέδιά σας.Τι είναι ο τροποποιημένος φυσικός???Με το καλό να ξεκινήσεις ξανά αγαπούλα μου!!!

Ανιτάκι έχεις τραπέζι σήμερα???Και οι δύο επιλογές σου μου ακούγονται πολύ ωραίες.Πότε περίπου θα έρθεις???Θέλω να προσπαθήσω να αλλάξω το μάθημα να σε δω.Την προηγούμενη φορά είχα και το μάθημα και το γάμο και δεν γινόταν να αλλάξω τίποτα και δεν κατάφερα να έρθω και εγώ.

τί κανεις Ναντιάκι;; καλημερα!!!

το ξερουμε ψυχή μου ότι δεν κατηγορείς καμία κοπέλα και ότι το μόνο που θέλεις ειναι να συμπαρασταθεις στα κορίτσια.... αλλα ο καθενας τα ζυγίζει μέσα του και βλεπει τί ακριβώς θελει την δεδομένη στιγμη... όσο για τις παρεξηγήσεις αυτές πρεπει να λυνονται για μένα αλλα πάντα και από τις δύο πλευρές.... όσο για τα κοριτσια που θελουνε απλα λιγο χρονο..... θα επιστρεψουνε θα το δεις και με θετικά αποτελεσματα, ειμαι σιγουρη γι αυτο.... τωρα για οσες χαθηκαν χωρις λογο.... τον τοπο συναντησης τον ξερουνε..... ειναι το καφε μας..... αυτά!

τί κανεις Ναντιάκι;; καλημερα!!!

το ξερουμε ψυχή μου ότι δεν κατηγορείς καμία κοπέλα και ότι το μόνο που θέλεις ειναι να συμπαρασταθεις στα κορίτσια.... αλλα ο καθενας τα ζυγίζει μέσα του και βλεπει τί ακριβώς θελει την δεδομένη στιγμη... όσο για τις παρεξηγήσεις αυτές πρεπει να λυνονται για μένα αλλα πάντα και από τις δύο πλευρές.... όσο για τα κοριτσια που θελουνε απλα λιγο χρονο..... θα επιστρεψουνε θα το δεις και με θετικά αποτελεσματα, ειμαι σιγουρη γι αυτο.... τωρα για οσες χαθηκαν χωρις λογο.... τον τοπο συναντησης τον ξερουνε..... ειναι το καφε μας..... αυτά!

Νατασούλα μου κρατάω αυτό με τα θετικά αποτελέσματα!!!Μου άρεσε πολύ.Έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας.

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι το σέβομαι απόλυτα,απλά νιώθω ότι τις "έδιωξαν" οι παρεξηγήσεις που έγιναν την στιγμή που είχαν ίσως περισσότερη ανάγκη την στήριξή μας.Θα το κλείσω εδώ το θέμα και θα πω πως ό,τι κι αν χρειάζεται όποια φιλενάδα είμαι εδώ και φυσικά και στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου!!!

Τι κάνεις εσύ κοριτσάρα???Δεν πήγες χθες ε???Ούτε εγώ.Αλλά ευτυχώς είδα την Ρίκα και την κακάο σε καφέ την Πέμπτη το πρωί.

το ξερω ότι το σεβεσαι απλα στο εξηγώ οπως το βλεπω εγω για να μην στεναχωριεσαι... εγω αυτό κανω.... συμφωνώ απολυτα οτι οταν ειχανε αναγκη την στηριξή μας εγινε μία παρεξήγηση(και με εμενα) απλα καποιες στιγμες ολες πρεπει να μαθουμε να προσεχουμε λιγο και τί λεμε και πώς το λέμε.... αυτο και κλεινω..... για μενα εχει ληξει το θεμα προ πολλου

ειχα κατι τρεχαματα τελευταια(προσωπικου χαραχτηρα) και δεν προλαβα να τα δω τα κοριτσια μας χθες ουτε εσας προχτες..... ελπιζω οταν ερθει το Εφακι και το Ανιτακι να τα καταφερουμε να τα πουμε ολες απο κοντα

Νατασούλα μου κρατάω αυτό με τα θετικά αποτελέσματα!!!Μου άρεσε πολύ.Έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας.

Ετσι!!!!! και μην μας στεναχωριεσαι..... απο εδω και μπρος ολα θα πανε καλά για όλες μας!!!!

το ξερω ότι το σεβεσαι απλα στο εξηγώ οπως το βλεπω εγω για να μην στεναχωριεσαι... εγω αυτό κανω.... συμφωνώ απολυτα οτι οταν ειχανε αναγκη την στηριξή μας εγινε μία παρεξήγηση(και με εμενα) απλα καποιες στιγμες ολες πρεπει να μαθουμε να προσεχουμε λιγο και τί λεμε και πώς το λέμε.... αυτο και κλεινω..... για μενα εχει ληξει το θεμα προ πολλου

ειχα κατι τρεχαματα τελευταια(προσωπικου χαραχτηρα) και δεν προλαβα να τα δω τα κοριτσια μας χθες ουτε εσας προχτες..... ελπιζω οταν ερθει το Εφακι και το Ανιτακι να τα καταφερουμε να τα πουμε ολες απο κοντα

Ελπίζω να τακτοποίησες τα θεματάκια σου κοριτσάρα!!!Ναι θέλω και εγώ να γνωρίσω το Εφάκι και να συναντήσω ξανά το Ανιτάκι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...