Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφάκι κομμωτήριο ε???Να το ευχαριστηθείς.Πότε ξεκινάς??

καλημερα κουκλα!! τί κανεις;;; πότε ξεκινάς μαθήματα;;; ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

Koρίτσια μου περιμενω να βφει επισημως η αποφαση..με πρωτοκολλα και ΦΕΚ και ξεκινω...εχω πολλη αγωνια.............................

Roubaki εδώ είμαι αλλά έχω πήξει στη δουλειά και είμαι και μόνη.!

Πάλι με χώσανε...:-):smile::-)

Περαστικα με το ποδαρακι σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου θέλω να σας πω κάτι όπως το νιώθω και το αισθάνομαι και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε.Εδώ γίναμε όλες μια παρέα με τις διαφορετικότητες που έχουμε φυσικά η κάθε μια γιατί όλες μας αντιμετωπίζουμε το θέμα της υπογονιμότητας.Πόσες φορές έχει αναφερθεί από όλες μας σχεδόν,ότι οι άλλοι που δεν αντιμετωπιζούν το ίδιο θέμα δεν μας καταλαβαίνουν και πως εδώ βρίσκουμε συμπαράσταση και κατανόηση.Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει διάφορες παρεξηγήσεις που νομίζω πως οδήγησαν σε αυτή τη μαζική σχεδόν αποχώρηση ή έστω την ελάχιστη συμμετοχή μας στο καφέ μας.Θα ήθελα λοιπόν να πω να μην είμαστε σκληρές με τους άλλους που δεν αντιμετωπίζουν θέμετα υπογονιμότητας και δεν μας καταλαβαίνουν,όταν εμείς οι ίδιες που το αντιμετωπίζουμε υπάρχουν στιγμές που δεν καταλαβαίνουμε η μια την άλλη και στην ουσία ωθούμε η μια την άλλη να αποχωρεί ή να συμμετέχει ελάχιστα στο καφέ.Το σχόλιό μου αυτό δεν αφορά κάποια κοπέλα συγκεκριμένα.Το λέω και το τονίζω αυτό.Απλά κάνω μια διαπίστωση και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας,όπως θα έκανα έτσι κι αλλιώς με οποιαδήποτε φίλη μου.Εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποιο σχόλιο που έκανε κάποια κοπέλα να νιώσει άσχημα ή να μην νιώθει πλέον αυτή τη ζεστασιά που είχαμε μεταξύ μας.Συγγνώμη ακόμα ακόμα και γι'αυτό μου το μήνυμα,απλά όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία με έχουν προβληματίσει και στεναχωρίσει θα έλεγα.Την εποχή που έχουμε και είχαμε τόσες προσπάθειες δεν θα περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο.

O μακρ θα λειπει στις 18 :( αρα αλλαξα και τον μαστ και τους εβαλα και τους δυο στις 21/10 (Δευτερα)..Αν μου εχει ερθει περιοδος? Τι γκαντεμια....Λετε να παρω κανα cyclacur καφε παραπανω να την καθυστερησω 1-2 μερες?

Εχω φρικαρει ομως γιατι πιθανον να μην ειμαστε εκει Σαββατο που λεγαμε...και γω θελω να σας δω...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και ένα τελευταίο που ξέχασα.Μπορεί να έχω άδικο και να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός όλο αυτό.Δεν το ξέρω.Απλά σας έγραψα τι νιώθω.

Πάω στη δουλειά,οπότε σας φιλώ όλες γλυκά!!!

O μακρ θα λειπει στις 18 :( αρα αλλαξα και τον μαστ και τους εβαλα και τους δυο στις 21/10 (Δευτερα)..Αν μου εχει ερθει περιοδος? Τι γκαντεμια....Λετε να παρω κανα cyclacur καφε παραπανω να την καθυστερησω 1-2 μερες?

Εχω φρικαρει ομως γιατι πιθανον να μην ειμαστε εκει Σαββατο που λεγαμε...και γω θελω να σας δω...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Να μην πάρεις τίποτα αν δεν ρωτήσεις γιατρό διδυμάκι μου.Κανόνισε εσύ τα ραντεβού σου έτσι όπως βολεύουν.Πιο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να βρεις το γιατρό σου και θα βρούμε τρόπο να γνωριστούμε!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου θέλω να σας πω κάτι όπως το νιώθω και το αισθάνομαι και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε.Εδώ γίναμε όλες μια παρέα με τις διαφορετικότητες που έχουμε φυσικά η κάθε μια γιατί όλες μας αντιμετωπίζουμε το θέμα της υπογονιμότητας.Πόσες φορές έχει αναφερθεί από όλες μας σχεδόν,ότι οι άλλοι που δεν αντιμετωπιζούν το ίδιο θέμα δεν μας καταλαβαίνουν και πως εδώ βρίσκουμε συμπαράσταση και κατανόηση.Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει διάφορες παρεξηγήσεις που νομίζω πως οδήγησαν σε αυτή τη μαζική σχεδόν αποχώρηση ή έστω την ελάχιστη συμμετοχή μας στο καφέ μας.Θα ήθελα λοιπόν να πω να μην είμαστε σκληρές με τους άλλους που δεν αντιμετωπίζουν θέμετα υπογονιμότητας και δεν μας καταλαβαίνουν,όταν εμείς οι ίδιες που το αντιμετωπίζουμε υπάρχουν στιγμές που δεν καταλαβαίνουμε η μια την άλλη και στην ουσία ωθούμε η μια την άλλη να αποχωρεί ή να συμμετέχει ελάχιστα στο καφέ.Το σχόλιό μου αυτό δεν αφορά κάποια κοπέλα συγκεκριμένα.Το λέω και το τονίζω αυτό.Απλά κάνω μια διαπίστωση και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας,όπως θα έκανα έτσι κι αλλιώς με οποιαδήποτε φίλη μου.Εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποιο σχόλιο που έκανε κάποια κοπέλα να νιώσει άσχημα ή να μην νιώθει πλέον αυτή τη ζεστασιά που είχαμε μεταξύ μας.Συγγνώμη ακόμα ακόμα και γι'αυτό μου το μήνυμα,απλά όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία με έχουν προβληματίσει και στεναχωρίσει θα έλεγα.Την εποχή που έχουμε και είχαμε τόσες προσπάθειες δεν θα περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ακριβως το ιδιο εχθες!!!!

Επειδη και γω δεν εναφερομαι σε καποια συγκεκριμενα...αλλωστε δε θυμαμαι τι ειπωθηκε ακριβως και τι εγινε με λεπτομερειες (ειλικρινα) θα πω 2 πραγματα:

1. Εγω προσωπικα οποτε νιωθω οτι καποια κοπελα λεει κατι που με ενοχλει...δε το συνεχιζω...βγαινω για λιγη ωρα...το ξανασκεφτομαι...και συνηθως δικαιωνομαι...γιατι ή δεν καταλαβα καλα ή η αλλη κοπελα το διορθωνει ή απλα μου φευγει...
  2. Η καθεμια εχει δικαιωμα να μπαινει και να βγαινει οποτε θελει...αν ανησυχουμε για καποια μπορουμε να την παρουμε ενα τηλεφώνο ή να στειλουμε ενα μηνυμα..σεβομενες παντα την αποσταση που κραταει...Η καθεμια ειναι διαφορετικη με διαφορετικη ζωη και διαφορετικες καταβολες...ας μην κρινουμε..ας ειμαστε απλα μια ανοιχτη αγκαλια για οποια θελει...οποτε θελει....

Και απαντηστε....ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ? Και να παρω παραπανω cyclacur?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Να μην πάρεις τίποτα αν δεν ρωτήσεις γιατρό διδυμάκι μου.Κανόνισε εσύ τα ραντεβού σου έτσι όπως βολεύουν.Πιο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να βρεις το γιατρό σου και θα βρούμε τρόπο να γνωριστούμε!!!!

Tι πειραζει να παρω μονο 1-2 καφε παραπανω??? :(:(:rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ????????????????????

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Eκανα βλακεια.....Οταν τελειωσε το κομμωτηριο ψιλοεβρεχε και ημουν με το μηχανακι...αντι να ρθω σπιτι πηγα στην αλλη ακρη της πολης να παρω ενα χαζοκαλωδιο...εγινα μουσκεμα...αλλαξα με το που ηρθα αλλα τωρα με ποναει ΤΡΟΜΕΡΑ η κοιλια μου...:( θα με χεσει το μωρο...ολο κατι τετοια κανω..:(:rolleyes:

Και επειδη στο κομμωτηριο μιλουσαν κατι νοικοκυρες για πιτες...πηνα να παρω ΚΑΙ πιτα....:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγω μιλάω μονη μου αλλα δεν πειραζει...:lol::lol:

Ξερετε τι λεω? Να πω του μωρου να ρθουμε απο σαββατο και να βρεθουμε κυριακη πρωι....ελπιζω να δεχτει....:rolleyes:

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ?????ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εκλεισα μαστρ και μακρ....κοριτσια δε κλεινω σε αλλον...φτανουν...θα παω ξανα μια επίσκεψη και στη δικη μου στη σαλονικα και σε μια αλλη σαλονικα που ειχα παει παλιοτερα και μου ειχε αρεσει και θα αποφασισουμε...και οτι βρεξει ας κατεβασει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

καλησπέρα...λιονταράκι δεν πειράζει αν έχεις περίοδο....και εγώ όταν είχα πάει είχα...και μου είπαν οι γιατροί οτι είναι καλύτερα που έχω...:rolleyes::rolleyes:

καλησπέρα...λιονταράκι δεν πειράζει αν έχεις περίοδο....και εγώ όταν είχα πάει είχα...και μου είπαν οι γιατροί οτι είναι καλύτερα που έχω...:rolleyes::rolleyes:

και πως σε εξετασαν?

μην πάρεις τίποτα ρε χαζό....

τι πειραζει ρε συ....:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...