Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ευχαριστώ πολύ κουτσούνες μου που θυμηθήκατε ότι περνάω επιτροπή αλλά τελικά δεν πέρασα!!!!!

Δεν έχει επιτροπή Πέμπτη μόνο Τετάρτη και Παρασκευή.

Αφού τρελάθηκα κυριολεκτικά γιατί το ραντεβού το είχα κλείσει από Μάϊο - το επόμενο είναι τον ΙΟΥΝΙΟ 2014, και μετά από απανωτά εγκαφαλικά, με φώτισε και τους ζήτησα να κοιτάξουν μήπως το όνομά μου είναι γραμμένο στις λίστες για 16 και 18-10. Και τελικά είναι στις 18-10!!!!!!! Στις λίστες..τρόπος του λέγειν, παλιόχαρτα είναι .

Ρε παιδιά στο Δημόσιο δουλεύω και εγώ, τέτοια κατάντια δεν έχω δει. Τώρα μάλιστα θα γίνονται όλα ψηφιακά και ήδη στο γραφείο σκανάρουμε τα πάντα και αυτοί κλείνουν τα ραντεβού των εξωσωματικών σε τετράδια του 1800????!!!!!

Και δεν είναι να εμπιστεύεσαι τα τηλέφωνα, επιτόπου πρέπει να κλείνει κανείς ραντεβού.

Δημητρούλα μου ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ο αντρούλης σου!!!

Με το καλό ο Δημητράκης!!!

Λινάκι, Ντανιέλα όλα καλά???

Εφη πήγες φαρμακείο?

Νασταζιάκι καλά είσαι αγάπη μου?

Λαμπρινούλα πώς είναι Νικόλας και η Σταυρούλιτα?

Ανιτάκι, Αναστασία, Ειρηνάκι σας στέλνω την αγάπη μου και σας σκέφτομαι. Πάρτε το χρόνο σας , δεν βάζουμε απουσίες . Το μόνο που θέλω είναι να είστε καλά σωματικά και ψυχολογικά για να πετύχουμε το στόχο μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλημέρα ομορφες!

Παω κομμωτηριο να βαψω ριζα γιατι μεγαλωνει πολυ γρηγορα η ατιμη....

Θα προσπαθησω να μπω απο εκει με το κινητο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κουκλες!! πώς πάνε τα κέφια;;;;;;

Στο σημερινό σας ραντεβού εγώ τελικά δεν θα καταφέρω να έρθω..... θέλω να δώσετε ένα μεγάλο φιλί στο Ρικάκι μας που δυστυχώς δεν θα καταφέρω να την δω.....

Φιλιά σε όλες και να περάσετε πολύ όμορφα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ομορφες!

Παω κομμωτηριο να βαψω ριζα γιατι μεγαλωνει πολυ γρηγορα η ατιμη....

Θα προσπαθησω να μπω απο εκει με το κινητο!!!

καλημερα κουκλα!! τί κανεις;;; πότε ξεκινάς μαθήματα;;; ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ευχαριστώ πολύ κουτσούνες μου που θυμηθήκατε ότι περνάω επιτροπή αλλά τελικά δεν πέρασα!!!!!

Δεν έχει επιτροπή Πέμπτη μόνο Τετάρτη και Παρασκευή.

Αφού τρελάθηκα κυριολεκτικά γιατί το ραντεβού το είχα κλείσει από Μάϊο - το επόμενο είναι τον ΙΟΥΝΙΟ 2014, και μετά από απανωτά εγκαφαλικά, με φώτισε και τους ζήτησα να κοιτάξουν μήπως το όνομά μου είναι γραμμένο στις λίστες για 16 και 18-10. Και τελικά είναι στις 18-10!!!!!!! Στις λίστες..τρόπος του λέγειν, παλιόχαρτα είναι .

Ρε παιδιά στο Δημόσιο δουλεύω και εγώ, τέτοια κατάντια δεν έχω δει. Τώρα μάλιστα θα γίνονται όλα ψηφιακά και ήδη στο γραφείο σκανάρουμε τα πάντα και αυτοί κλείνουν τα ραντεβού των εξωσωματικών σε τετράδια του 1800????!!!!!

Και δεν είναι να εμπιστεύεσαι τα τηλέφωνα, επιτόπου πρέπει να κλείνει κανείς ραντεβού.

Δημητρούλα μου ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ο αντρούλης σου!!!

Με το καλό ο Δημητράκης!!!

Λινάκι, Ντανιέλα όλα καλά???

Εφη πήγες φαρμακείο?

Νασταζιάκι καλά είσαι αγάπη μου?

Λαμπρινούλα πώς είναι Νικόλας και η Σταυρούλιτα?

Ανιτάκι, Αναστασία, Ειρηνάκι σας στέλνω την αγάπη μου και σας σκέφτομαι. Πάρτε το χρόνο σας , δεν βάζουμε απουσίες . Το μόνο που θέλω είναι να είστε καλά σωματικά και ψυχολογικά για να πετύχουμε το στόχο μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Τέλος καλά λοιπόν κορίτσι.... ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά ευτυχώς που το σκέφτηκες γιατί ο Ιουνιος ειναι πολυ μακριά:lol:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

Αθανασία μου εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά χθες.Ευτυχώς που βρήκες άκρη.Τι ταλαιπωρία και αυτή.Υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα λοιπόν!!!

Νατασούλα μου καιρό έχω να σε πετύχω και μου έλειψες.Καλά είσαι???

Εφάκι κομμωτήριο ε???Να το ευχαριστηθείς.Πότε ξεκινάς??

Σε όλα τα κορίτσια στέλνω τα φιλιά μου!!!

Ρικάκι και κορίτσια, ίσως να μην καταφέρω να έρθω στη συνάντηση.

Έχω ένα θέμα με το πόδι μου και πρέπει να φύγω σφαίρα από τη δουλειά να προλάβω τον ορθοπεδικό να μου δώσει τη συνταγή για τα φάρμακα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...