Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Anastasia mou, extes sou egrapsa kai den mou milises kan enoo milises me ales kopeles ...

Prepei kai egw tora na pligotho ;;;

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ...!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΜΗΜΗΤΡΑ, ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ..????

ΕΓΏ θα σου μιλάω, δεν εχω λόγο να μη το κάνω εξάλλου. .

(Απλά είμαι στη δουλειά και γράφω στη ζούλα!)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

..........

Eίπα και γω να μπω να δω τι κάνετε, να χαλαρώσω μετά από ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πρωϊνό που είχα, αλλά δεν... Μπαινω για να διαβάσω νέα από φίλες όχι καυγάδες... Πραγματικά δεν πίστευα ποτέ μου ότι μπορούσε να γίνει τόσο θέμα μέσα σε ενα φόρουμ μεταξύ εντελώς άγνωστων ανθρώπων.... ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, και όχι μόνο να γίνεται αλλά να διαιωνίζεται.

Προσωπικά, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, τελείωσε για μένα. Θα μπάινω να βλέπω τα νέα σας και λυπάμαι όποια έχει διάθεση ξανά και ξανά να το ξεψαχνίζει απλά καταντά κουραστική... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. Έχω και 2 μωρά στην κοιλιά μου έχουμε χιλια2 προβλήματα, μπορεί να μείνουμε άνεργοι, μας κόβουν συνέχεια μισθούς η κατάσταση είναι χάλια. Γιατί να μπαίνω και να χαλιέμαι και εδωμέσα? Έλεος...

Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω και άμα μπω ελπίζω να ηρεμήσει η κατάσταση γιατί πραγματικά συνδέθηκα μαζι σας και λυπάμαι.

όσες καταφέρετε να βρεθείτε ελπίζω να περάσετε καλά όπως οι βόρειες.

Και αν δεν ξαναμιλήσω, είτε με όλες είτε με κάποιες από εσάς δηλ, είτε εγώ δεν ξαναμπώ είτε κάποιες από σας δεν ξαναμπειτε, να ξέρετε ότι σας εύχομαι να γίνετε μανούλες, ειλικρινά το εύχομαι για όλες.

φιλάκια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...