Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ??

Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου?Πάλι γούτσου γούτσου με τον δικό σου έκανες.Σε είδα στο φατσοβιβλίο...Ξανθούλα είσαι πουλάκι μου?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα καλη τσικνοπεμπτη ομορφες μου φιλεναδιτσες!!!!!!!

leuta αυριο η μεγαλη μερα!!!! Θα ακουσεις οτι ειναι θετικη και δε θα το πιστευεις!!!!

rodo και εγω πιστευω οτι αν ηταν εξωμητριο θα ειχες αιμα και πονους αφορητους. Μονο υπερηχο θα φανει. Ποτε θα κανεις επαναληπτικη?

roubies μου σευχαριστω για τις ευχες σου.Δυστυχως δε ξερω να σου πω για την επιτροπη.

mimitra συγνωμη που σε ρωταω αλλα εσενα ποσο ανεβαινε η χοριακη σου τοτε με τον αδειο σακκο?

anitaki ομορφο ετοιμη για το σαββατο???

LIN συγχαρητηρια για τις εξετασεις σου! Με το καλο να αρχισεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

images?q=tbn:ANd9GcQWwKTyxdEBNpAyCzRvhAbrXbqvGaKZEwrXIMKiax5C5pQj6raz

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΚΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ & leuta ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!

ΦΙΛΑΑΑΑΑΚΙΑ!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλημέρα Ομορφιές!!!!

Rodo μου, ούτε εγώ έχω απάντηση στο πρόβλημά σου ελπίζω μόνο να μην είναι εξωμήτριο.... Πάντως αν κάνεις και άλλη χοριακή και η τιμή δεν πέφτει ή ανέβηκε κιαλλο νομίζω πρέπει να πας σε κάποιον που να έχει εξειδικευμένο εξοπλισμό, διότι μπορούν να το βρούν το εξωμήτριο αν υπάρχει!!!! Δηλαδή δεν έχει και πολλούς τόπους που μπορεί να είναι, είτε στις σάλπτιγγες, είτε στην ωοθήκη και πολυυυ σπάνια στην κοιλιά... Δεν καταλαβαίνω... Δηλαδή όταν σε βλέπει στον υπέρηχο δεν βλέπει τίποτα στη μήτρα σου??? Ισως να είναι και όπως λένε οι κοπέλες, απλά να αργεί να πέσει η χοριακή... Μας λες τα νέα σου χχχχ

Lambrinipo μου ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!!! Μακαρι να μπορούσα να έρθω!!! Και σεις όποτε θέλετε να κοπιάσετε!!!

Zamponelaki μου καλά κάνεις και θα προχωρήσεις σε υστεροσκόπιση. Και γω έτσι έκανα και μου αφαίρεσαν και ένα πολύποδα και καθάρισαν συμφήσεις. Καλύτερα που δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα αυτό σημαίνει ότι τα chances είναι υπερ σας για την επόμενη φορά! χχχ

LIN και zetta μου μπράβο πολύ καλά τα αποτελέσματά σας! Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα υποδεχθείτε τα μωράκια σας! I am happy for u!

Leutaκι μα είσαι έξπερτ εσύ!!!! Σίγουρα γράφεις βιβλίο! Πόσες γνώσεις βρε κοριτσάκι! Άντε αύριο θα έχουμε τα ευχάριστα ναι???? :)

mimitra μου και ANASTASIA μου, είστε τέλειες και ας μη σας γνώρισα ποτέ από κοντά! Το καταλαβαίνω! Αντε ξεκινάτε και σεις!!!! Να συμπεθερέψουμε όπως είπε και μια κοπέλα! χιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό γλυκό ΚΑΛΗΜΕΡΑ! που είσαι μπουμπου???Πως νοιώθεις??? Αύριο με το καλό θα έχουμε τα ευχάριστα και από σένα! ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

ΧΧΧΧΧ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...

ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, Η ΛΕΤΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ....!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΚΙ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ..!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου?Πάλι γούτσου γούτσου με τον δικό σου έκανες.Σε είδα στο φατσοβιβλίο...Ξανθούλα είσαι πουλάκι μου?

ΝΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ (ΒΑΜΜΕΝΗ)..!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ??????? ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...!!!!!

Μια χαρά κοριτσάκι μου, εσύ?Πότε πας πάλι για υπέρηχο?

Θα πάω πάλι σήμερα για να δω τον γιατρό που με παρακολουθεί, γιατι εχθες ήταν άλλος και μετά θα ξαναπάω το Σάββατο.

Μου έχει καρφωθει στο μυαλό οτι η Ε2 είναι πολύ υψηλη σε σχέση με το μέγεθος των ωαρίων.

Δεν ξέρω βέβαια άλλα έτσι νομίζω.

Καλημέρα Ανιτάκι,

Άντε τον φάγαμε τον γαϊδαρο!!!!

Τι κάνεις σήμερα, πως είσαι?

Καλημέρα Χριστινάκι,

Τι κάνεις κουκλίτσα μου, πως πας? τα μπεμπε?

Φιλάκια σε όλες!!!;)

url]

images?q=tbn:ANd9GcQWwKTyxdEBNpAyCzRvhAbrXbqvGaKZEwrXIMKiax5C5pQj6raz

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΚΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ & leuta ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!

ΦΙΛΑΑΑΑΑΚΙΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..?????

ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ..!!!!!!!!!!

ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ.???

Θα πάω πάλι σήμερα για να δω τον γιατρό που με παρακολουθεί, γιατι εχθες ήταν άλλος και μετά θα ξαναπάω το Σάββατο.

Μου έχει καρφωθει στο μυαλό οτι η Ε2 είναι πολύ υψηλη σε σχέση με το μέγεθος των ωαρίων.

Δεν ξέρω βέβαια άλλα έτσι νομίζω.

Καλημέρα Ανιτάκι,

Άντε τον φάγαμε τον γαϊδαρο!!!!

Τι κάνεις σήμερα, πως είσαι?

Καλημέρα Χριστινάκι,

Τι κάνεις κουκλίτσα μου, πως πας? τα μπεμπε?

Φιλάκια σε όλες!!!;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΕΤΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

ΗΡΕΜΗ ΣΕ ΘΕΛΩ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...????????????

ΝΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ (ΒΑΜΜΕΝΗ)..!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ??????? ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...!!!!!

Μόλις καταφέρω να το φτιάξω θα σου κάνω αίτημα φιλίας, τώρα το ψήνω...

Είχα και το παλιό μου το οποίο το έχω σε αδράνεια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα καλη τσικνοπεμπτη ομορφες μου φιλεναδιτσες!!!!!!!

leuta αυριο η μεγαλη μερα!!!! Θα ακουσεις οτι ειναι θετικη και δε θα το πιστευεις!!!!

rodo και εγω πιστευω οτι αν ηταν εξωμητριο θα ειχες αιμα και πονους αφορητους. Μονο υπερηχο θα φανει. Ποτε θα κανεις επαναληπτικη?

roubies μου σευχαριστω για τις ευχες σου.Δυστυχως δε ξερω να σου πω για την επιτροπη.

mimitra συγνωμη που σε ρωταω αλλα εσενα ποσο ανεβαινε η χοριακη σου τοτε με τον αδειο σακκο?

anitaki ομορφο ετοιμη για το σαββατο???

LIN συγχαρητηρια για τις εξετασεις σου! Με το καλο να αρχισεις!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ......ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΉΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΟΙΑ Η ΜΙΚΡΉ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σημερα αν η μερα εξελιχθει καλα θα παω σε ενα παρτυ μασκει 9 με 11 το βραδυ γιατι μετα θα με παρουν να μου πουν οτι η μικρή με ψαχνει και δεν κοιμάται, θα ντυθώ πειρατίνα ελπίζω να ξεσκάσω λίγο.

Roubies σου εστειλα πμ με το θεμα της επιτροπής αυτα ισχύουν ομως στην Αθηνα απο οτι ειδα στην Θεσσαλονίκη δίνουν πιο ευκολα το οκ.

ΛΙΝ μου μια χαρα οι εξετάσεις σου μπραβο αντε ξεκουράσου και οταν νιώσεις ψυχολογικα ετοιμή προσπάθησε και παλι.

Zabonelaki αυτο με τις υδροσαλπιγγες το εχω περάσει κι εγω μάλιστα ειχα παει σε 4 να δουν την σαλπιγγογραφια και οι δυο μου ελεγαν οτι εχω υδροσαλπιγγες ενω οι αλλοι δυο οτι δεν εχω, δεν ξερουν την τυφλα τους, μερικοι λενε οτι επηρεάζουν την εμφυτευση αλλοι οτι αν κολλήσει το εμβρυο βουλιάζει και δεν μπορουν να το βλαψουν, βεβαια κι εγω ενιωσα πολύ ασχημα οταν τις εκλεισα με λειζερ θα προτιμούσα να μου τις εκλειναν με κλιπ και οταν γεννουσα τα παιδια μου να τις ανοιγα παλι αλλα δεν ηξερα τοτε.

Rodo κι εμενα δεν μου κάνει για εξωμητριο θα ποναγες πιο πολύ βλέπω κακή εξέλιξη του εμβρύου, βεβαια γίνονται και θαυματα καμια φορα, μακάρι να αρχίσει να ανεβαινει στο ξέκοψε αυτο το σενάριο ο γιατρος?

Christine 29 εισαι 6 εβδομάδων και κατι ε αρα ισως άκούσετε και καρδούλα εγω ακουσα ακριβως 6 εβδομάδων και 5ημερών τι υπέροχη στιγμη παναγιτσα μου θα κλαις για καμια ωρα μετα.

Leuta αυριο ειναι η μερα σου αντε μια χοριακαρα να παρεις να χαρουμε ολοι μας. που θα παρεις κι εσυ και το αννιτακι οσο για την 3η προσπαθεια εγω καθε φορα στην 3η εμενα.

Κορίτσια με πήραν χθες απο τον ΑΝΤ1 και με ρωτησαν αν θελω να βγω στην εκπομπη ηρωες να ευχαριστήσω το γιατρο μου γιατι με βοήθησε οικονομικά μιας και μου επερνε λιγότερα χρήματα στις 3 τελευταιες προσπάθειες, εντωμεταξύ εκανε δώρο και 3 εξωσωματικές σε 3 κοπελες και αυτες εμειναν και εκεινες πρότειναν να τον βγάλουν στην εκπομπή, αλλα ο γιατρος μου ειπε αν θελω να βγω κι εγω δεν ξερω ομως αν θελω να μαθουν ολοι οτι εχω κανει εξωσωματική, τους ειπα να βγω οκ αλλα να πω μονο οτι ευχαριστω το γιατρο μου που με βοηθησε οικονομικα και μου εδωσε θεραπεια για την ενισχυση της γονιμοπτητας μου. καλα εκανα? η θα γινω ρεζιλι και θα αρχισουν αν περνουν οι θειτσες απο τα χωρια να ρωτανε?

Φιλακια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..?????

ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ..!!!!!!!!!!

ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ.???

Καλημεεεεεεερα!!!

Γλυκο μου ΑΝΙΤΑΚΙ της εικονιτσες της βρισκω απο το google εγραψα glitter goodmornig κανω κλικ πανω στην εικονα παταω αντιγραφη και μετα επικολληση στο μνμ που γραφω.

οχι δεν εστειλα για νκ μου ειπαι ο γυναικολογος οτι δεν γινετε εδω(Χιο) πρεπει να παω Αθηνα γι'αυτο θα αφησω να περαση και ο απριλιος

μου ειπαι ο γιατρος να μην βιαστω να παω και στον Π@ντο.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΕΤΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ???

ΗΡΕΜΗ ΣΕ ΘΕΛΩ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...????????????

Ωπ!! Τι έγινε ρε παιδιά??? :confused:

Μας την πέσανε!!!!

Μέχρι εχθές έδερνα εγώ...

Δεν ξέρω, απλά μου καρφώθηκε οτι είναι αυξημένη,

χώρις να έχω όμως ιδέα , το ξαναλέω.

Μεθαύριο είναι η μεγάλη μέρα.... Θα το κάψουμε...

Φιλάκια μπουμπού μου.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...