Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κατα τη μια διαβαζω.Και χθες δεν προλαβα ουτε και το μεσημερι γτ με πηρε ο υπνος:tongue: Εχω μεινει στη σελιδα 130 και φταιτε εσεις...

Σιγά μην σου ζητήσουμε και συγγνώμη που σου κρατάμε τόσο ευχάριστη παρέα!!!!

Εγώ γενικά με την ηλικία δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Δεν ξέρω πως την έχω δει έτσι.Μπορεί να αποκτήσω αργότερα αν και το απεύχομαι!!!

Καλά ρε τι κρίση έχεις πάθει δηλαδή,αφού εσύ μοιάζεις με κοριτσάκι!!!!

Ε εχω παθει τι να κανω τωρα;;;Που θα παει;Θα το προσπερασω...μεχρι να ξαναπαθω χαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρουμπακι(πως λεμε κουμπακι) θα σταματησω να μπαινω σε 3-4 μερες.Ισως να μπαινω αργα καμια φορα να τα λεμε λιγο.Και καλα εσενα σε εχω κλεισει για φαι στα friday's :D

Έλα ρε γιατί????:(:(:(Άλλο τα friday's και άλλο το καφέ μας.Άσε που θες να πάμε εκεί τώρα που κάνω διατροφή για να με ταλαιπωρήσεις.Εσύ να τρως και εγώ να κοιτάω και να τρώω μια σαλατούλα!!!:(:(:(

Πότε θα πάμε???

Ρουμπακι(πως λεμε κουμπακι) θα σταματησω να μπαινω σε 3-4 μερες.Ισως να μπαινω αργα καμια φορα να τα λεμε λιγο.Και καλα εσενα σε εχω κλεισει για φαι στα friday's :D

γιατί έβαλες όριο τις 3-4 μέρες;θα γίνει κάτι;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...