Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ωραία. ..

Μου άλλαξαν το ραντεβού για Δευτέρα!!!!!!

Έλεος δηλαδή.

Μου χάλασε όλη η διάθεση τώρα.

ΩΧ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..???:(:(

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..???:(:(

ΕΚΤΟΝ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ απέχω λίγο από το παρεάκι γιατί θέλω να ηρεμήσει το κεφάλι μου από όλο αυτό...

Μου έκανε και παράπονα το μωρό ότι τον έχω παραμελήσει ... και όπως κατάλαβανετε πρέπει να του δώσω λίγο σημασία.

Δημητρούλα να χαίρεσαι το αντρακι σου και να δώσεις δυο φιλάκια στο μπεμπούλη σου...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ...

ΟΛΕΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ....!!!!

ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..!!!!:P:p

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΡΑΠΟΡΤΟ" Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...!!!!!!!;);)

ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ, ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ "ΤΟ ΧΩΡΟ" ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ..!!!:P:p

ΚΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΩ...ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..!!!:P:p

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ..!!!:P:p

Ωραία. ..

Μου άλλαξαν το ραντεβού για Δευτέρα!!!!!!

Έλεος δηλαδή.

Μου χάλασε όλη η διάθεση τώρα.

μη χαλιέσαι, κοίτα να περάσετε καλά σήμερα, αυτο είναι αρκετο γιατι το μωράκι είναι μια χαρά και δεν εχει κανενα προβλημα. Αυτό να σκέφτεσαι. Να σου ζησει ο αντρουλης παρεπιμπτόντως και να τον χαιρεσαι!!!

Εχω κι εγω υπέρηχο τη Δευτέρα θα εχουμε να λέμε νεα. Επισης τη Δευτερα η Λιν παει για εμβρυομεταφορά και η Dada για υπερηχο να δουμε πως πανε τα αυγουλάκια της...Δες πόσα εχουμε να περιμένουμε μέχρι τότε...! μην χαλιέσαι, κοίτα να περάσεις καλα σημερα με τον αντρούλη σου. Γλυκό έκανες;

kOZcp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Πώς είστε??

Δημητρούλα να χαίρεσαι το αντράκι σου να ειστε γεροί και ευτυχισμένοι και με το καλό να υποδεχτείτε το μπεμπάκι σας.... και όσο για τον υπέρηχο μην χαλιέσαι μπέμπα, αφού όλα καλά πάνε... μην μας αγχωνεσαι!!

Αθανασία πώς πήγες με την επιτροπή?? ολα καλά???

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΧ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..???:(:(

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..???:(:(

ΕΚΤΟΝ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ..!!!:P:p

Ειναι πολυ σπαστικό ρε γμτ. Μου χάλασε όλη η διάθεση.

Και να πω οτι μου το έβαλε αύριο να πω οκ.

Αλλά μεσολαβεί και αυτό το ηλίθιο ΣΚ.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα τώρα.

Μόνο να περάσουν οι μέρες θέλω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

μη χαλιέσαι, κοίτα να περάσετε καλά σήμερα, αυτο είναι αρκετο γιατι το μωράκι είναι μια χαρά και δεν εχει κανενα προβλημα. Αυτό να σκέφτεσαι. Να σου ζησει ο αντρουλης παρεπιμπτόντως και να τον χαιρεσαι!!!

Εχω κι εγω υπέρηχο τη Δευτέρα θα εχουμε να λέμε νεα. Επισης τη Δευτερα η Λιν παει για εμβρυομεταφορά και η Dada για υπερηχο να δουμε πως πανε τα αυγουλάκια της...Δες πόσα εχουμε να περιμένουμε μέχρι τότε...! μην χαλιέσαι, κοίτα να περάσεις καλα σημερα με τον αντρούλη σου. Γλυκό έκανες;

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Πώς είστε??

Δημητρούλα να χαίρεσαι το αντράκι σου να ειστε γεροί και ευτυχισμένοι και με το καλό να υποδεχτείτε το μπεμπάκι σας.... και όσο για τον υπέρηχο μην χαλιέσαι μπέμπα, αφού όλα καλά πάνε... μην μας αγχωνεσαι!!

Αθανασία πώς πήγες με την επιτροπή?? ολα καλά???

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια.

Pink δεν έκανα γλυκό, πήραμε τούρτα απο τα max Perry.

Δεν έχω και όρεξη να κάνω τίποτα, ούτε φαγητό δε θα κάνω.

Ναστάζια όλα καλά? Αύριο μάλλον δεν μπορείς να βρεθούμε ε?

Έχεις εκείνη τη δουλειά νομίζω.

Αν αλλαξε κατι, ελα να σε δούμε λίγο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ειναι πολυ σπαστικό ρε γμτ. Μου χάλασε όλη η διάθεση.

Και να πω οτι μου το έβαλε αύριο να πω οκ.

Αλλά μεσολαβεί και αυτό το ηλίθιο ΣΚ.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα τώρα.

Μόνο να περάσουν οι μέρες θέλω.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΑΣ..!!!!:-(:-(

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..!!!:P:p

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.???:confused::confused:

ΤΟ ΞΕΡΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΑΣ..!!!!:-(:-(

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..!!!:P:p

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.???:confused::confused:

Κοίτα, μπορώ να πάω να τον δω όπου και όποτε θέλω.

Όταν δεν κλωτσαγε ακόμα, είχα πάει τρεις τέσσερις φορές σαν την τρελή και τον είχα δει αλλού.

Όμως τώρα που κλωτσάει και τον αισθάνομαι ότι είναι καλά, δεν έχω λόγο να πάω.

Απλά ήθελα να δω ότι είναι καλά στην ανάπτυξη του, σε σχέση με τη βδομάδα που είμαι, κατάλαβες?

Ασε που ήθελα να δω και το μουτράκι του...... :-(

Πρέπει να κάνω υπομονή.

Αλλά που να τη βρω... δεν είναι ανάμεσα στις αρετές μου η υπομονή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Όταν δεν κλωτσαγε ακόμα, είχα πάει τρεις τέσσερις φορές σαν την τρελή και τον είχα δει αλλού.

Απλά ήθελα να δω ότι είναι καλά στην ανάπτυξη του, σε σχέση με τη βδομάδα που είμαι, κατάλαβες?

Πρέπει να κάνω υπομονή.

NAI ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....:(:(

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..???????:D:D:D

ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟ Ε.???:P:p:p

Πρέπει να κάνω υπομονή.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΛΥΚΑΚΙΑ,

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..????:P:p

Διαφημίσεις

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.????

ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ..!!!:P:p:p

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ, ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 11/10 ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΡΕΙΣ, ΣΤΟ MALL, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ BIZART!

ΜΌΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΚΑ.

ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ JUNK FOOD.

ΦΙΛΆΚΙΑ!

Επαναλαμβάνω: αύριο στις 15:00 στο Mall, έξω από το Bizart.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

NAI ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....:(:(

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..???????:D:D:D

ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟ Ε.???:P:p:p

Ναι, αλλά μέχρι τώρα δε μου το είχε κάνει ακόμα, οπότε όπως καταλαβαίνεις ανυπομονώ!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΛΥΚΑΚΙΑ,

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..????:P:p

Εχω ακόμα από το κουτί που μου έφερες!

Αλήθεια, τα τρωω λίγα λίγα γιατί προσέχω τα κιλά..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...