Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σιγα μην τις φιλησω και με γλωσσα :lol::lol::lol::lol::lol: τι ανωμαλιαρα που εισαι χαχαχαχ απο τις πολλες τσοντες θα ειναι ουαχαχαχαχαχαχ

όχι με γλώσσα μαρή...κυκλοφορούν μικρόβια...χαχαχαχαχα..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσια!

Σημερα καθαριζω μονη μου το μεσα σπιτι για να βαλουμε με τη μανα μου τις καθαρες κουρτινες! Αρα θα μπω πιο μεσημερι!!!

Ζεττακι μου ελπιζω να εισαι καλα και ολα να προχωρανε θετικα!!!!

Αθανασια μου θα μιλησουμε το μεσημερακι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ απέχω λίγο από το παρεάκι γιατί θέλω να ηρεμήσει το κεφάλι μου από όλο αυτό...

Μου έκανε και παράπονα το μωρό ότι τον έχω παραμελήσει ... και όπως κατάλαβανετε πρέπει να του δώσω λίγο σημασία.

Δημητρούλα να χαίρεσαι το αντρακι σου και να δώσεις δυο φιλάκια στο μπεμπούλη σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.???;);)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!! 2Q==

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ..!!!!:P:p:p

ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...!!;);):P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε???

Αθανασία μου καλή επιτυχία αύριο στην επιτροπή.

Δημητρούλα μου αύριο θα δεις τον Δημητράκι σου ε???Να του δώσεις πολλά φιλιά από μένα!!!Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!!!!

δημητρούλα....καλό υπέρηχο αύριο...να τον δώσεις φιλιά....και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου...να τα εκατοστήσει...
Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ απέχω λίγο από το παρεάκι γιατί θέλω να ηρεμήσει το κεφάλι μου από όλο αυτό...

Μου έκανε και παράπονα το μωρό ότι τον έχω παραμελήσει ... και όπως κατάλαβανετε πρέπει να του δώσω λίγο σημασία.

Δημητρούλα να χαίρεσαι το αντρακι σου και να δώσεις δυο φιλάκια στο μπεμπούλη σου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.???;);)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!! 2Q==

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ..!!!!:P:p:p

ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...!!;);):P:p

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!

Εύχομαι στον αντρουλη μου να έχει υγεία και να είναι ευτυχισμένος με τη ζωή μας!

Ο ερχομός του μπεμπούλη μας, να του διώξει όλες τις στεναχωριες του παρελθόντος!

Έχω αγωνία για τον υπέρηχο γιατί πρέπει είναι καλή η ανάπτυξη του.

Που σημαίνει κάθε υπέρηχος κορίτσια, έχει την αγωνία του.

Ελπίζω να δούμε επιτέλους και το φατσακι του!

Φάτε τούρτα αγάπες μου.

1186011_574204022626437_1591937480_n.jpg

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...