Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Pink, πες μου τη μάρκα σε παρακαλώ.

Κι εγώ εκεί γύρω θέλω να δώσω.

Γύρω στα 350 βρήκαμε ενα στα bebe jou, λέγεται hack.

Μου αρέσει αλλά στα ξένα site το θάβουν. .

Επίσης, θέλω να κοιμάται σε λίκνο τους πρώτους μήνες και οχι σε πορτ μπεμπε (κουνια το δωμάτιο μας δε χωράει).

Ξέρεις κανένα φτηνό?

Δημητρα πηγαινε στο motherbaby στο μπουρναζι ειναι βιοτεχνια και εχει λίκνο μαζί με στρωμα στα 100 ευρω θυμαμαι εγω αυτο εχω και με βγαζει 6 μηνες.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Δημητρα πηγαινε στο motherbaby στο μπουρναζι ειναι βιοτεχνια και εχει λίκνο μαζί με στρωμα στα 100 ευρω θυμαμαι εγω αυτο εχω και με βγαζει 6 μηνες.

λαμπρινή....να σου ζήσει ο αγόραρος....όλα καλά;

έχω δυο ελα να φας....:lol::lol:.....μεγάλα

Πλακα κανεις...θα ρθω ειμαι τρελη....και τα δικα σου θα ειναι πεντανοστιμα! μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Περιμενω το μωρο να φαμε αλλα δε με νοιαζει τωρα ουτε φαγητο ουτε αλμυρο...θελω κρουσαν...σαν το γλυκο δεν εχει. Τελος! :cool::cool::cool:

Να φατε κρουασαν για μεσημεριανο χαχαχ Εγω παντως οταν σαβουριαζω πολλα δεν τρωω μετα γευμα γτ ενταξει μην το παραχ... κιολας...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να φατε κρουασαν για μεσημεριανο χαχαχ Εγω παντως οταν σαβουριαζω πολλα δεν τρωω μετα γευμα γτ ενταξει μην το παραχ... κιολας...

Αχ σοκολατενια τι μ' εκανες...πριν ξαναπαμε στο μαγαζι θα τον πω να σταματησει να παρω κρουασαν απο ενα φουρνο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αχ σοκολατενια τι μ' εκανες...πριν ξαναπαμε στο μαγαζι θα τον πω να σταματησει να παρω κρουασαν απο ενα φουρνο....

:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:Εγω εχω σπιτι κι αυτες τις μπαρες απο παστα αμυγδαλου και μηλα-καρυδα-σοκολατα.Θα μασαμπουκωσω και 1-2 τετοιες οπου να ναι.Κι αφου εχουν στεβια και καπακι με το μεσημεριανο να τις φαω δεν χαλιεμαι:cool:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

γιαυτό είπα την έφη να έρθει να τα φάει....να μην τα βλέπω...:lol::lol:

Aς εμενα πιο κοντα σου και αθ σου λεγα εγω...θα στα ειχα καταβροχθισει ηδη....:lol::lol:

Παω να λιωσω στη tv επιτελους.Μπορει και να διαβασω και λιγο.Φιλακια κοριτσια

Καλη ξαπλα..και γω παω να ετοιμασω τραπεζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπερα! Δεν σας διαβαζω γιατι προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω αν και ο μικρουλης ειναι πολυ καλόβολος η ψυχουλα μου κανει και 4 ωρες να φαει το βραδυ κοιμαται 20 ωρες το 24ωρο τα ειχα ξεχασει αλλα ο παιδιατρος μου ειπε ετσι ειναι τον 1ο μήνα. Εσεις κοριτσακια πως τα πατε?

Λινακι με το καλο να ερθεις και να ειναι καλοστεργιωμενα τα εμβρυακια σου αυτη τη φορα.

Αννιτουλα μου γλυκεια κι εσενα σε περιμενω με αγωνια να πανε ολα καλα.

Αναστασια που εισαι? κατι ετοιμαζεις εσυ?

Ντανιελλα δεν θα πω τιποτα απλα θα προσευχομαι να πανε ολα καλα και σε σενα!

Ζεττουλα μου που χαθηκες ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μας πεις την θετικη χοριακη σου συντομα σε καταλαβαινω θελεις το χωρο σου τωρα!

Εφακι ολα καλα ετσι? πολλα φιλια.

Αθανασια αυριο καλη επιτυχια με την επιτροπη με το καλο!

Πηνελοπη κοντευεις ειδες ολα πηγαν υπεροχα σε λίγο θα εχεις τα πανεμορφα μωρακια σου υγιεστατα και τυχερα με το καλο!

Δημητρα το διαβασες το μυνημα? εχει πολυ οικονομικα πραγματα εκει στο motherbaby και στην πρωτη επισκεψη θα σου δώσουν δωρο και ενα μαξιλαρι θηλασμου. Σχετικα με το καροτσι κι εγω πήρα της Per perego switch εδωσα 250 ευρω απο ιταλια αλλα τελικα μετα τους 6-8 μηνες παντα περνεις ενα ελαψρυ φτηνο και κλαις τα λεφτα σου!

Πολλα φιλια σε ολες!!!! Μηπως να γραψουμε και κατι στο επιτελους μαμα να αλλαξει το γουρι μας??? καπου ακουσα οτι το καφε ειναι γρουσουζικο! χι χι...

αυτο ειναι το λικνο το εχει ακριβοτερο τωρα εγω το ειχα παρει 120 περιπου http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=86&theid=86&open1=86&open2=36&thepid=743&page=1

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπερα! Δεν σας διαβαζω γιατι προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω αν και ο μικρουλης ειναι πολυ καλόβολος η ψυχουλα μου κανει και 4 ωρες να φαει το βραδυ κοιμαται 20 ωρες το 24ωρο τα ειχα ξεχασει αλλα ο παιδιατρος μου ειπε ετσι ειναι τον 1ο μήνα. Εσεις κοριτσακια πως τα πατε?

Λινακι με το καλο να ερθεις και να ειναι καλοστεργιωμενα τα εμβρυακια σου αυτη τη φορα.

Αννιτουλα μου γλυκεια κι εσενα σε περιμενω με αγωνια να πανε ολα καλα.

Αναστασια που εισαι? κατι ετοιμαζεις εσυ?

Ντανιελλα δεν θα πω τιποτα απλα θα προσευχομαι να πανε ολα καλα και σε σενα!

Ζεττουλα μου που χαθηκες ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μας πεις την θετικη χοριακη σου συντομα σε καταλαβαινω θελεις το χωρο σου τωρα!

Εφακι ολα καλα ετσι? πολλα φιλια.

Αθανασια αυριο καλη επιτυχια με την επιτροπη με το καλο!

Πηνελοπη κοντευεις ειδες ολα πηγαν υπεροχα σε λίγο θα εχεις τα πανεμορφα μωρακια σου υγιεστατα και τυχερα με το καλο!

Δημητρα το διαβασες το μυνημα? εχει πολυ οικονομικα πραγματα εκει στο motherbaby και στην πρωτη επισκεψη θα σου δώσουν δωρο και ενα μαξιλαρι θηλασμου. Σχετικα με το καροτσι κι εγω πήρα της Per perego switch εδωσα 250 ευρω απο ιταλια αλλα τελικα μετα τους 6-8 μηνες παντα περνεις ενα ελαψρυ φτηνο και κλαις τα λεφτα σου!

Πολλα φιλια σε ολες!!!! Μηπως να γραψουμε και κατι στο επιτελους μαμα να αλλαξει το γουρι μας??? καπου ακουσα οτι το καφε ειναι γρουσουζικο! χι χι...

αυτο ειναι το λικνο το εχει ακριβοτερο τωρα εγω το ειχα παρει 120 περιπου http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=86&theid=86&open1=86&open2=36&thepid=743&page=1

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...