Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πηνελοπάκι μου για αύριο μάλλον βλέπω να συναντιόμαστε στο Χαλάνδρι που θα πάει η Ρίκα τη φίλη της για δουλειά κατά τις 10 και είναι και κοντά μου,ώστε να μην χάνω χρόνο στο πήγαινε έλα.Γιατί μετά πρέπει να γυρίσω σπίτι και να πάω Κάντζα,οπότε για να είμαι σπίτι 12.15 καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο.Λυπάμαι που δεν θα σε δω,αλλά προέχουν τα ζουζούνια σου. Ευχαριστώ πολύ και για την πρόσκληση,αλλά όπως ξαναείπα το ωράριό μου είναι άστα να πάνε.

Τώρα για Παρασκευή δεν ξέρω τι θα κάνετε,αλλά ξέρω ότι θα ήθελα να είμαι πολύ μαζί σας!!!!

αχ ρε κοριτσάκι μου πάλι δεν θα τα πουμε...! Προεχει η εργασια που λένε. Θα βρουμε την ευκαιρία που θα παει...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Παιανια γτ θα πας καλε;;;

Στην Κάντζα είναι το σχολείο μαρή που θες να πάω????

Το απόγευμα που σχολάω από το σχολείο πάω στο φροντιστήριο που είναι στον Αγ.Δημήτριο.

αχ ρε κοριτσάκι μου πάλι δεν θα τα πουμε...! Προεχει η εργασια που λένε. Θα βρουμε την ευκαιρία που θα παει...

Ναι ρε γαμώτο τις περισσότερες φορές δεν μπορώ εγώ να έρθω.Τι να κάνουμε...

Αλήθεια η Αναστασία που είναι σήμερα???

Στην Κάντζα είναι το σχολείο μαρή που θες να πάω????

Το απόγευμα που σχολάω από το σχολείο πάω στο φροντιστήριο που είναι στον Αγ.Δημήτριο.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα ρεεεε.Τοσο μακρια;Και κλαιγομαι εγω που ελεγα οτι θα πηγαινω εκει για το κτεο αν με παρουν....;Κοντα μου ερχεσαι καλο μου.Αγιο Δημητριο ε;;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα ρεεεε.Τοσο μακρια;Και κλαιγομαι εγω που ελεγα οτι θα πηγαινω εκει για το κτεο αν με παρουν....;Κοντα μου ερχεσαι καλο μου.Αγιο Δημητριο ε;;;;

Κοίτα από το σπίτι μου τώρα δεν είναι μακρυά.Ήταν όμως από το πατρικό μου.Βασικά το μακρυά για μένα τώρα είναι το φροντιστήριο,αλλά δουλεύω πολλά χρόνια εκεί και μου αρέσει η δουλειά και το περιβάλλον,οπότε δεν θέλω να αλλάξω.Απλά οι διαδρομές μέσα στην ημέρα είναι πολλές.Ευτυχώς έχω αυτοκίνητο.Παλαιότερα που δεν είχα ήταν δράμα!!!Κουβαλούσα κιόλας και τετράδια και βιβλία και δεν παλευόταν.Απορώ πως το έκανα.

CACAO, ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ..?????:P:p

ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙΑ..!!!!!;););)

Γεια σου Ανιτα!Ναι αμα μπορω θα συναντηθουμε.Τα γλυκακια μην τα φερεις καλυτερα γτ τα τρωω και δεν κανει.Και δεν ειναι και ο καλος μου εδω να του τα δωσω να τα εξαφανισει:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κοίτα από το σπίτι μου τώρα δεν είναι μακρυά.Ήταν όμως από το πατρικό μου.Βασικά το μακρυά για μένα τώρα είναι το φροντιστήριο,αλλά δουλεύω πολλά χρόνια εκεί και μου αρέσει η δουλειά και το περιβάλλον,οπότε δεν θέλω να αλλάξω.Απλά οι διαδρομές μέσα στην ημέρα είναι πολλές.Ευτυχώς έχω αυτοκίνητο.Παλαιότερα που δεν είχα ήταν δράμα!!!Κουβαλούσα κιόλας και τετράδια και βιβλία και δεν παλευόταν.Απορώ πως το έκανα.

Δε θυμαμαι που μενεις(δε σε ρωταω προσωπικα δεδομενα);).Ενταξει αν εχεις αυτοκινητο ειναι καλυτερη φαση.

3231580x15ta1yz3w.gif

Πότε θα έρθεις Ανιτάκι μου???Θέλω να σε δω.Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..!!!!!:P:p

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.!!!!!!

Γεια σου Ανιτα!Ναι αμα μπορω θα συναντηθουμε.Τα γλυκακια μην τα φερεις καλυτερα γτ τα τρωω και δεν κανει.Και δεν ειναι και ο καλος μου εδω να του τα δωσω να τα εξαφανισει:tongue:

ΟΚ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ...!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Δε θυμαμαι που μενεις(δε σε ρωταω προσωπικα δεδομενα);).Ενταξει αν εχεις αυτοκινητο ειναι καλυτερη φαση.

Το εχω ξαναπεί πιο παλιά,οπότε δεν πειράζει να το ξαναπώ τώρα.Στην Αγ.Παρασκευή μένω.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..!!!!!:P:p

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.!!!!!!

ΟΚ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ...!!!!!:P:p

Όποτε ξέρεις ακριβώς πες μου μήπως πέφτει ΣΚ και καταφέρω να κάνω κάτι με το μάθημα που έχω τα ΣΚ και τους αλλάξω ώρα ή κάπως το κανονίσω τέλος πάντων.

Το εχω ξαναπεί πιο παλιά,οπότε δεν πειράζει να το ξαναπώ τώρα.Στην Αγ.Παρασκευή μένω.

Αχαααα ενταξει δεν εισαι και διπλα.Αν εισαι προς τερμα θεου ομως εισαι πιο κοντα.Ειχαμε δει περισι ωραια σπιτια προς τα εκει και Χαλανδρι και παραπερα αλλα χωρις αυτοκινητο που ειμαι εγω δεν ελεγε:-(

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...