Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κορίτσια κανονίστε το καφεδάκι όπου και όποτε σας βολευει. Πάντως να ξέρετε οτι η πρότασή μου να κεράσω καφεδακι στο σπίτι μου ισχυει ακόμα...;)

Εγώ είμαι μέσα!

Μετά όμως θα πάμε kfc να κεράσω !

Βασικά κορίτσια, θα πάρω αργότερα τη Ρίκα να δω τι ώρα μπορεί και θα βγάλω έκτακτη ανακοίνωση.

Τώρα πάω να δω τηλεόραση.

Σας φιλώ όλες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

αντε με το καλο!!! Αρα τη Δευτερα η Νταντα παει για υπερηχο και η Λιν για μεταφορα... Θα εχουμε μια εβδομάδα πλουσια σε νεα και συναισθηματα....

Σε ευχαριστω pink!

Μακαρι να ειναι για ολες μας χαρουμε τα νεα!

Με το καλο να υποδεκτεις τα δυδιμακια σου!! στην αγκαλια σου

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Εγώ είμαι μέσα!

Μετά όμως θα πάμε kfc να κεράσω !

Βασικά κορίτσια, θα πάρω αργότερα τη Ρίκα να δω τι ώρα μπορεί και θα βγάλω έκτακτη ανακοίνωση.

Τώρα πάω να δω τηλεόραση.

Σας φιλώ όλες.

Ολες Παρασκευη πρωι θα συναντηθειτε;;:(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Auto as poume.

α οκ καταλαβα. Αυτα που εχουν μια ροδα μπροστα..Οκ, ναι ισως να ειναι καλυτερα, πιο ανθεκτικά και για ανωμαλο δρομο!!! Νομίζω βασικό ειναι να χωράει στο ανσανσερ, το αυτοκινητο και φυσικά στον δρομο...! Στο κέντρο που είμα εγω η κατασταση για καρότσι ειναι πολυ δυσκολη, ειτε εχει δυο ρόδες είτε μια ...

kOZcp3.png

κορίτσια κανονίστε το καφεδάκι όπου και όποτε σας βολευει. Πάντως να ξέρετε οτι η πρότασή μου να κεράσω καφεδακι στο σπίτι μου ισχυει ακόμα...;)

Πηνελοπάκι μου για αύριο μάλλον βλέπω να συναντιόμαστε στο Χαλάνδρι που θα πάει η Ρίκα τη φίλη της για δουλειά κατά τις 10 και είναι και κοντά μου,ώστε να μην χάνω χρόνο στο πήγαινε έλα.Γιατί μετά πρέπει να γυρίσω σπίτι και να πάω Κάντζα,οπότε για να είμαι σπίτι 12.15 καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο.Λυπάμαι που δεν θα σε δω,αλλά προέχουν τα ζουζούνια σου. Ευχαριστώ πολύ και για την πρόσκληση,αλλά όπως ξαναείπα το ωράριό μου είναι άστα να πάνε.

Τώρα για Παρασκευή δεν ξέρω τι θα κάνετε,αλλά ξέρω ότι θα ήθελα να είμαι πολύ μαζί σας!!!!

Εγω βρε συ λεω δεν βαζω λαδια.Αλλα και παλι λιγο μου φαινεται...Βουτες δεν κανω.Επισης δεν τρωω ψωμι.Σπανια θα φαω.

Κι εγω δεν ειμαι του ψωμιου...δεν τρωω αλλα οταν εχει ωραιο λαδακι..π.χ. απο μπριζολιτσες ή τηγανια..του δινω και καταλαβαινει...:lol::lol::lol:

Εφάκι σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Θα δω τι θα κάνω.

Και εμείς τα Χριστούγεννα σε τέτοια μέρη θέλουμε να πηγαίνουμε.Πέρυσι πήγαμε Πήλιο.Το δωμάτιο που βρήκα εγώ και θέλω να κλείσω είναι δίπατο,στη σοφίτα το κρεβάτι,κάτω σαλόνι με τζάκι και αν θυμάμαι καλά και ένα μικρό κουζινάκι,με πέτρα και ξύλο όλο το δωμάτιο.Όνειρο είναι.Θα το είχα ήδη κλείσει,αλλά περιμένω να αποφασίσουν και κάποιοι φίλοι μας αν θα έρθουν μαζί.Θέλω να το κλείσω τώρα για να μην αυξηθούν οι τιμές αργότερα.Δεν έρχεστε και εσείς να συναντηθούμε???Ωραία δεν θα ήταν???Σκέψου το!!!

Θα μιλησω με μωρο...αν και ειναι νωρις..συνηθως τελη Νοεμβρη αποφασιζουμε...

Γεια σας!!!

leutaki μου! εδω ειμαι! καλα εισαι?

ετοιμαζω βαλιτσουλα την παρασκευη θα ειμαι Αθηνα γιατι δευτερα εχω εμβρυομεταφορα.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! Σου ευχομαι τα καλύτερα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω pink!

Μακαρι να ειναι για ολες μας χαρουμε τα νεα!

Με το καλο να υποδεκτεις τα δυδιμακια σου!! στην αγκαλια σου

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ολες Παρασκευη πρωι θα συναντηθειτε;;:(

Έτσι όπως το κόβω αύριο θα συναντηθούμε εγώ,εσύ και η Ρίκα μάλλον προς Χαλάνδρι μεριά και την Παρασκευή θα ξανασυναντηθείτε με τα άλλα κορίτσια μια πιο νορμάλ ώρα από αυτή που μπορώ εγώ!!!!Είναι ξεκάθαρο τώρα???

Το λίκνο λέει είναι ως 6 μηνών.

Δεν ξέρω, θα ρωτήσω αύριο τη μαια μου.

Το πορτ μπεμπε το φοβάμαι επειδή είναι κλειστό γύρω γύρω και δεν αεριζεται σωστά.

Δεν είναι δηλαδή ιδανικό για το βραδυνο ύπνο.

εξαρτάται απο το μωράκι και πόσο γρήγορα μεγαλώνει. Ακομα και ο δικος μου γιος που ειναι απο τα μικροκαμωμένα παιδάκια δεν πολυ χωρουσε σε λικνα/πορτ μπεμπε μετα το τετραμηνο. Πάντως γενικά το λικνο ειναι πολύ καλό για το νανουρισμα γιατι δινει την δυνατοτητα ταλαντωσης που δεν εχει ούτε η κουνια ουτε το πορτ μπεμπε και πιστεψέ με χρειάζεται...Εμενα μου ειχαν κοπεί τα χέρια για να αποκοημηθει...Αυτο ειναι ενα τεραστιο συν του λικνου.

kOZcp3.png

Έτσι όπως το κόβω αύριο θα συναντηθούμε εγώ,εσύ και η Ρίκα μάλλον προς Χαλάνδρι μεριά και την Παρασκευή θα ξανασυναντηθείτε με τα άλλα κορίτσια μια πιο νορμάλ ώρα από αυτή που μπορώ εγώ!!!!Είναι ξεκάθαρο τώρα???

Ναι:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Πηνελοπάκι μου για αύριο μάλλον βλέπω να συναντιόμαστε στο Χαλάνδρι που θα πάει η Ρίκα τη φίλη της για δουλειά κατά τις 10 και είναι και κοντά μου,ώστε να μην χάνω χρόνο στο πήγαινε έλα.Γιατί μετά πρέπει να γυρίσω σπίτι και να πάω Κάντζα,οπότε για να είμαι σπίτι 12.15 καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο.Λυπάμαι που δεν θα σε δω,αλλά προέχουν τα ζουζούνια σου. Ευχαριστώ πολύ και για την πρόσκληση,αλλά όπως ξαναείπα το ωράριό μου είναι άστα να πάνε.

Τώρα για Παρασκευή δεν ξέρω τι θα κάνετε,αλλά ξέρω ότι θα ήθελα να είμαι πολύ μαζί σας!!!!

Παιανια γτ θα πας καλε;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...