Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρουμπίδι έχεις γίνει ακριβοθόρητη, το ξέρεις?

Πότε θα σου δούμε από κοντά επιτέλους? :-(

Έλα ντε αυτό αναρωτιέμαι και εγώ.Βασικά εγώ μπορώ για καφέ με το Ρικάκι πρωί γιατί το αργότερο 12.15 πρέπει να είμαι σπίτι,να φάω και να ετοιμαστώ για δουλειά.Θέλετε να κανονίσουμε για Παρασκευή πρωί καφέ???Το ξέρω είναι νωρίς,αλλά δεν μπορώ αργότερα.Αν θέλετε και βράδυ εμένα δεν με πειράζει,αλλά θα έρθω αργά,δηλ μετά τις 10.30 και ίσως να μην σας βολεύει.Γενικά το ωράριό μου δεν νομίζω ότι βολεύει καμιά σας.

Διαφημίσεις

Έλα ντε αυτό αναρωτιέμαι και εγώ.Βασικά εγώ μπορώ για καφέ με το Ρικάκι πρωί γιατί το αργότερο 12.15 πρέπει να είμαι σπίτι,να φάω και να ετοιμαστώ για δουλειά.Θέλετε να κανονίσουμε για Παρασκευή πρωί καφέ???Το ξέρω είναι νωρίς,αλλά δεν μπορώ αργότερα.Αν θέλετε και βράδυ εμένα δεν με πειράζει,αλλά θα έρθω αργά,δηλ μετά τις 10.30 και ίσως να μην σας βολεύει.Γενικά το ωράριό μου δεν νομίζω ότι βολεύει καμιά σας.
Αυριο το πρωι;;;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

:tongue: έχεις δίκιο.

Κανείς δε μπορεί να είναι ευχαριατημενος με όλα.

Ναι ρε συ.Σου λεω εκει που η μια λεει τελειο η αλλη λεει χαλια...Τι να πιστεψεις τωρα;Και για κατι αλλα πανακριβα εχω διαβασει τετοιες κριτικες:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ? Οχι η μουλαρα...κατευθειαν στο θεμα μπηκα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ τι εγινε με τον γιατρο??

ΛΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

ΑΡΤΕΜΙΣ καλημερα σε σενα και τα αγορια σου!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου δεν προλαβα να σε παρω εχθες,εφυγα απο το σπιτι και γυρισα απογευμα με τη μαμα να καθαρισουμε :rolleyes: Πως βαριεμαι....

Παντως Ναντιακι να ξερεις το θεμα της ζαχαρης ειναι μεγαλο θεμα σε διατροφη/υγεια..Στο λεει μια μεγαλη γλυκατζου που επινα το τσαι με 4 κουταλιες ζαχαρη....

Το αποφασισα καποια στιγμη και πηγα στην ακατεργαστη μαυρη ζαχαρη και τωρα πλεον ειμαι στη στεβια...μεγαλη διαφορα στο σωμα...Αλλα οκ...βαζω στεβια στο 95%...αν παω ομως παω για καφε και παρω μια σοκολατα θα την παρω με ζαχαρη μετρια...δε θα τρελαθω κιολας....αν παρω τσαι μπορει να βαλω τη στεβια που κουβαλαω...ειναι αναλογα τη διαθεση...

Γεια σας!!!

leutaki μου! εδω ειμαι! καλα εισαι?

ετοιμαζω βαλιτσουλα την παρασκευη θα ειμαι Αθηνα γιατι δευτερα εχω εμβρυομεταφορα.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γεια σας!!!

ετοιμαζω βαλιτσουλα την παρασκευη θα ειμαι Αθηνα γιατι δευτερα εχω εμβρυομεταφορα.

Καλημερα Λιν!!Καλη επιτυχια αν δεν σε πετυχω μεσα μεχρι τοτε:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Pink, πες μου τη μάρκα σε παρακαλώ.

Κι εγώ εκεί γύρω θέλω να δώσω.

Γύρω στα 350 βρήκαμε ενα στα bebe jou, λέγεται hack.

Μου αρέσει αλλά στα ξένα site το θάβουν. .

Επίσης, θέλω να κοιμάται σε λίκνο τους πρώτους μήνες και οχι σε πορτ μπεμπε (κουνια το δωμάτιο μας δε χωράει).

Ξέρεις κανένα φτηνό?

ειναι μαρκα prenatal οπότε το βρισκεις μονο στα Prenatal. Λεγεται prenatal so family basic και βγαίνει σε κοκκινο και σκουρο μπλε. Επειδη το εχω δοκιμασει στο γιο μου, ειμαι ευχαριστημένη και πηρα και για την κορη.

Για λίκνο δεν ξέρω γιατι ενω ειναι πανεμορφα μου φαινεται οτι ειναι ακριβά για τόσο μικρο διαστημα. Τον γιο μου τον ειχα στο πορτ μπεμπε μεχρι 2 μηνων περίπου και μετά πηγε στην κουνια του. Τωρα να δωσεις 300 ευρω για 2 μηνες ειναι υπερβολη...

Α! να μην ξεχασω να σου πω οτι εψαχνα στρωματακι εξτρα για τα πορτ μπεμπε και βρηκα στα λητω της Peg perego που εκανε 45 ευρω!!! εψαξα λιγάκι στο ιντερνετ βρηκα το ιδιο σε ενα ιταλικο site με 18!!! Πηρα δυο και μαζι με τα εξοδα αποστολης μου βγηκε 40 ευρω...!!!!!! Ετσι μου έρχεται να παρω ενα τηλεφωνο στα Λητω να ρωτησω για πόσο μαλ...ες μας περναν

kOZcp3.png

Αυριο το πρωι;;;;;

Πρωί μαρή στα Kfc????Δεν φαντάζομαι.Μάλλον για καφέ μιλάς.Δεν έχω πρόβλημα για αύριο πρωί,απλά είπα για Παρασκευή για να ερθει και η Δημητρούλα μαζί που αύριο δεν μπορεί!!!!Ό,τι θέλετε!!!

Σιγα μη λεγεται και hacker:lol::lol::lol: Hawk ειναι.Δες και για αλλα καροτσια κριτικες αν μπορεσεις να βρεις και για το αλλο που σκεφτεσαι μπορει κι αυτο να το θαβουν....:rolleyes:

Den einai Hawk ...

hauck.png

Yv7Sp2.png

Γεια σας!!!

Γειά σου Λινάκι.Με το καλό να στεργιώσουν τα μωράκια σου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!Τιποτα πολυποδας θα ηταν.Κι εγω ειχα και κανεις δεν το εβλεπε...ασχολιαστο...

καλησπέρα...νομίζω την είπε μήπως έχει κανένα μικρόβιο....γιαυτό θα την κάνει βιοψία...

Πηνελοπάκι μου μια χαρά με τον υπέρηχο.Τέλεια λοιπόν.Θα περιμένουμε λίγο ακόμα.Άντε με το να τα κρατήσεις στην κοιλίτσα σου όσο γίνεται και να πάρουν και το κατάλληλο βάρος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...