Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ξεκίνησες κουκλίτσα ε; Αρα να υπολογίζω οτι σε κανενα 10ημερο περίπου θα ξέρεις πότε πας για μεταφορα..! Αντε με το καλό...εσυ θα σπασεις τη γκινια γιατι δεν παει άλλο..Θετικη χοριακή θέλω λέμε....

Kalhmera koukla !!

Nai ksekinisa, ekana tin deuteri enesi simera. Den niotho tipota akoma ala einai noris. Egw sinithos niotho enan pono otan ftiahno avgoulakia !!!!

Ola kala me ta mora telika. Mia xara tha einai ola.

Tin Deutera tha paw gia proto iperixo kai vlepoume.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera koukla !!

Nai ksekinisa, ekana tin deuteri enesi simera. Den niotho tipota akoma ala einai noris. Egw sinithos niotho enan pono otan ftiahno avgoulakia !!!!

Ola kala me ta mora telika. Mia xara tha einai ola.

Tin Deutera tha paw gia proto iperixo kai vlepoume.

ε ναι είναι πολύ νωρίς να νιώσεις κάτι. Απο βδομάδα...!!! Αντε ρε κουκλα να ακουσουμε και ενα καλό νεό...

kOZcp3.png

ε ναι είναι πολύ νωρίς να νιώσεις κάτι. Απο βδομάδα...!!! Αντε ρε κουκλα να ακουσουμε και ενα καλό νεό...

Makari Panagitsa mou ...

Mia eimai kala kai eimai sigourh oti ola kala tha pane.

Tin ali den eimai kai etsi pernane oi meres mou !!!

Yv7Sp2.png

Πηνελόπη μου όλα καλά!!!

Εύχομαι πραγματικά να πάρουν βάρος τα παιδιά και να μην μείνουν στην θερμοκοιτίδα για πολλές μέρες!! Τη Δευτέρα λοιπόν θα μάθουμε την μέρα που θα έρθουν τα παιδιά!!! Ο μικρός σου πώς νιώθει? Τί λέει?

Dada μου τη Δευτέρα και εσύ!!

Είπαμε χαλαρά και ξέρει ο Μπαθ..θα βγάλεις καλά αυγουλάκια.

Αντε να γίνει η αρχή, να ξεκινήσουμε τους χορούς!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ...!!!!!!!:P:p;);)

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΘΕΤΙΚΗ....ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ....!!!!!!!;);):P:p

ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ....!!!!!:-(:sad::-(

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ....

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..???? ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ.???? ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ..???:confused::confused:

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΖΑΧΩΡΟΧΩΡΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ....ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΖΑΚΙ....ΜΜΜΜΜΜΜ..!!!:P:p

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ...!!!!!!!:P:p;);)

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΘΕΤΙΚΗ....ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ....!!!!!!!;);):P:p

ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ....!!!!!:-(:sad::-(

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ....

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..???? ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ.???? ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ..???:confused::confused:

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΖΑΧΩΡΟΧΩΡΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ....ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΖΑΚΙ....ΜΜΜΜΜΜΜ..!!!:P:p

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...!!!!

Kalhmera Anitaki !!!

Den se ksexasa vre koritsi. Tha se parw meta.

Mia xara eimai, eimai thetiki.

Kai na sou pw kati, den mou aresei auto to ommm katholou .. Min mou to les please ...

Yv7Sp2.png

Kalhmera Anitaki !!!

Den se ksexasa vre koritsi. Tha se parw meta.

Mia xara eimai, eimai thetiki.

Kai na sou pw kati, den mou aresei auto to ommm katholou .. Min mou to les please ...

ΩΧ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...:-(:-(:-(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε???Αυτό το τόσο πρωινό ξύπνημα δεν το παλεύω καθόλου.

Εφάκι μου ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα ήξερες.Η στέβια είναι αηδία,οπότε θα πάρω ακατέργαστη ζάχαρη.Ίσως πάρω και τη στέβια που λέει η Κακάο,αλλά δεν ξέρω,ακούω στέβια και τρέχω...

Εύχομαι σε όλες σας μια υπέροχη μέρα!!!!

Αμα ερθεις στο kfc θα σου φερ φακελακι με στεβια οχι με ευρω χαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

NTANIEΛΑ μου καλη αρχη...τα πολλα λογια ειναι φτωχεια! ;) Σου ευχομαι ολα καλα...Θα μας πεις εσυ οταν πρεπει....;)

ΖΕΤΤΑ που εισαι μαρη?

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ολα καλα λοιπον!!! Θυμαμαι οταν ειχες μαθει οτι ειναι διδυμα τι στεναχωρια ειχες για το αν θα βγουν οι βδομαδες...Τελικα ολα καλα πηγαν και σε λιγο καιρο θα εχεις τα μωρακια σου! Αμυνταιο ε? Θα το δω και θα σου πω...

ΑΝΝΙΤΑΚΙ εμεις πηγαε περυσι Αγιο Αθανασιο - Καιμαχτσαλαν..Ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! Να πάτε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Eγω εχω παντα στη τσαντα στεβια της canderel που εχει 100 μικρες ταμπλετες και ειναι πολυ ωραια...και στο σπιτι εχω στεβια χυμα...βιολογικη..δεν τρελαινομαι αλλα την εχω συνηθισει...

Ειχα παρει απο βιολογικα προιοντα κατι δισκια βιολογικης στεβια και δε μπορουσα με τιποτα...ΠΟΛΥ ΣΤΥΦΗ....Την εχω στο εξοχικο για ωρα αναγκης

Μεσαία Τρίκαλα ειναι τοσο ωραια? Εμεις αυτα τα Χριστουγεννα ακομα δεν αποφασισαμε κατι...αλλα παντα παμε σε μερος με κρυο...Ζαγοροχωρια το 2011, Πήλιο το 2010, Αγιο Αθανασιο περυσι...εμεις παντα θελουμε δωματιο με τζακι και πετρα....εχει τετοια????

Εφη αυτη που ελεγα στη Ρουμπι ειναι πιο καλη σε γευση απο καντερελ.Αν δεν ηταν το θεμα της εγκυμοσυνης δεν θα επαιρνα καν στεβια για τον καφε.Προτιμω τη σουκραζολη.Και ασπαρταμη παλι μου χαλαει τη γευση του καφε...Τωρα για το βουτυρο μιλαμε παντα για το καλο το ακριβο.Οι μαργαρινες κλπ δεν ειναι βουτυρο.....Φυσικα μεχρι λιπαρα και παχαινει...Παντως ο διαιτολογος μου ειχε πει για το ελαιολαδο(αμα ακουγε βουτυρο θα παθαινε εγκεφαλικο...) οτι πρεπει σε ενα γευμα φαγητο και σαλατα συνολο μια κουταλια της σουπας ελειολαδο.Ανεκδοτο...και βαζω και ελαχιστο λαδι εγω γενικα.Μου φαινεται υπερβολικο κι αυτο αφορουσε διατροφη για διαβητη που δεν εχει να κανει με χασιμο κιλων κλπ...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εφη αυτη που ελεγα στη Ρουμπι ειναι πιο καλη σε γευση απο καντερελ.Αν δεν ηταν το θεμα της εγκυμοσυνης δεν θα επαιρνα καν στεβια για τον καφε.Προτιμω τη σουκραζολη.Και ασπαρταμη παλι μου χαλαει τη γευση του καφε...Τωρα για το βουτυρο μιλαμε παντα για το καλο το ακριβο.Οι μαργαρινες κλπ δεν ειναι βουτυρο.....Φυσικα μεχρι λιπαρα και παχαινει...Παντως ο διαιτολογος μου ειχε πει για το ελαιολαδο(αμα ακουγε βουτυρο θα παθαινε εγκεφαλικο...) οτι πρεπει σε ενα γευμα φαγητο και σαλατα συνολο μια κουταλια της σουπας ελειολαδο.Ανεκδοτο...και βαζω και ελαχιστο λαδι εγω γενικα.Μου φαινεται υπερβολικο κι αυτο αφορουσε διατροφη για διαβητη που δεν εχει να κανει με χασιμο κιλων κλπ...

Για το ελαιολαδο εχεις απολυτο δικιο..ειναι υγιεινο αλλα οχι 100 κιλα...μια κουταλια θελει στη σαλατα...εμεις οι ελληναρες εχουμε μαθει να το κανουμε σουπα..:lol::lol::lol:

Ασπαρταμη να αποφευγεις...δε θεωρειται οτι καλυτερο...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...